- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #17.381
Amin inşallah evde bekleyen bir miniğim daha olucak onun icin ozrllikleÇok ağrımız sızımız olmaz kolayca hallolur inşallah her şey![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah evde bekleyen bir miniğim daha olucak onun icin ozrllikleÇok ağrımız sızımız olmaz kolayca hallolur inşallah her şey![]()
Canım boşver takma kimseyi kapa kulağını kim ne derse de hee de geçYa bugün esime patladım en sonunda. Bana işte sen takıyorsun aklın orada vs ondan böyle oluyor diyor. Şu an beebegin yoğun bakıma alinmayacagini bilsem şu saatte gidip sezeryan olacağım bütün yaşam kalitem bitti. On dakikadan fazla ayakta duramıyorum sancidan. Artık cidden yoruldum![]()
Canım kesinlikle doğumdan sonra taşının. Hatta doğumdan 2 ay sonra mümkünse ev sahibi de biraz anlayış göstersin karnı burnunda hamilesin. Eşe de hiç güvenme dediğin gibi içine sinmez stres olursun. 3 bin lira ne ki şu anki durumda senin huzurundan sağlığından önemli değil ikna et eşini benceAy kızlar bu eş kişisi beni sinirden öldürecek yaa.. Ev sahibi aralığın sonuna kadar çıkın demişti.. eşimin arkadaşının evi var eşime seneye kadar oturun demiş.. Ev eski mutfağı hele anlatamam Zaten ev aradık bulamadık mecburen taşıncağız.. Zaten moralim bozuk bu yüzden.. İşte eşim yılbaşına kadar taşınmayalım diyor hani ev sahibi ile konuşmuş kira vermicek ya ondan.. Taşınıp boşuna 3 bin vermeyelim diyor. Ama Bazı şeyleri atlıyor doğum olucak o zamana kadar diyorum yada iyice ağırlaşacam ev taşımakla uğraşamam o tantana filan zaten çocukta var hepsini ben yaparım sen geçer yatarsın diyor yaeşimin rahatlığı beni aşırı derecede sinirlendiriyor karnım semsert olmuş durumda.. Ev taşıncakta ben geçip yatağa uzanacak biri değilim bu konularda aşırı takıntım var illa el atmam lazım yoksa içim asla rahat etmez.. Hele konu temizlikse. Birde asansörlü nakliye ayarlamış 23 ünde 10 günlük izin almış e o zaman izin almasaydın yani bu düşüncedeysen.. Aşırı sinirlendim ya.. Siz olsanız ne yaparsınız kızlar bu durumda
Seni çok iyi anlıyorum canım benim de ağrılarım olduğunda aynı tepkileri alıyordum. İşte kendini çok dinliyorsun ondan oluyor vs. Yani deli miyiz ağrımız yokken ağrımız var diyelim, kim kendine acı çektirmek ister?Bugün sürekli sancı girip duruyor umarım bu gecenin sonu yine hastane de bitmezartık kimseye de sancim var demek istemiyorum sürekli stres yapıyorsun vs. Ondan oluyor diyorlar. Hayir sancim olmasa niye var diyim ay doldum valla
Bana bı ara sen kendini çok dinliyosun diyorlardı bu lafa uyuz oluyodum seni çok iyi anlıyoruz canım.İnsanlar maalesef anlamiyorlarYa bugün esime patladım en sonunda. Bana işte sen takıyorsun aklın orada vs ondan böyle oluyor diyor. Şu an beebegin yoğun bakıma alinmayacagini bilsem şu saatte gidip sezeryan olacağım bütün yaşam kalitem bitti. On dakikadan fazla ayakta duramıyorum sancidan. Artık cidden yoruldum![]()
Cok iyi anlıyorum seni tam 24 saat agriyla kivrandigim halde nst de sanci cikmadigi icin naz yapıyor mus abartiyormus gibi olmuştum dogurunca ciddiye aldi anca herkesYa bugün esime patladım en sonunda. Bana işte sen takıyorsun aklın orada vs ondan böyle oluyor diyor. Şu an beebegin yoğun bakıma alinmayacagini bilsem şu saatte gidip sezeryan olacağım bütün yaşam kalitem bitti. On dakikadan fazla ayakta duramıyorum sancidan. Artık cidden yoruldum![]()
Cok iyi anlıyorum seni tam 24 saat agriyla kivrandigim halde nst de sanci cikmadigi icin naz yapıyor mus abartiyormus gibi olmuştum dogurunca ciddiye aldi anca herkesYa bugün esime patladım en sonunda. Bana işte sen takıyorsun aklın orada vs ondan böyle oluyor diyor. Şu an beebegin yoğun bakıma alinmayacagini bilsem şu saatte gidip sezeryan olacağım bütün yaşam kalitem bitti. On dakikadan fazla ayakta duramıyorum sancidan. Artık cidden yoruldum![]()
Korkma canim hic bak benim ikinci dogumum olacak erken olma korkusu disinda hicbir korkum yok.o korkuyu da 34 u gorunce atacagim.o kadar güzel gecmistiki dogumum.Yeterki Allah herkese bebegini kucagina almayi nasip etsin o kucaga gelince herşey unutuluyor ona odaklaniyorsun zaten.Senin bedenin sonucta canım en iyisini sen biliyorsun , benide panik atak yokluyor şu sıralar daha biraz önce agladım dogumdan korkuyorum![]()
Cok teşekkür ederim canım gerçekten çok iyi geldi yazdıkların artık kimseye anlatamıyorum laf. Zaten her şey zor bir de daha da zorlastiriyorlar sinir oluyorumOlmayan sancıyı nasıl var gibi düşünebilirsin ki stres yapmakla ne güzel teşhis koyuyorlar yaO zaman ben de bir kez kalp durması ile bebek kaybettim ve bu konu yüzünden hep tetikteyim stres ya da kendimi dinleme adına ne denirse günlük takip ediyorum elimde olmadan kıpırdıyor mu şu bu diye o zaman o teori ile bebeğin hiç kıpırdamaması lazım ben dinledim diye
sen kimseye bakma asıl tam tersi takdir edilmelisin bence ben cidden seni çok takdir ediyorum bunca ağrı sıkıntıyı bir de ufak çocuğun ile öyle dirayetli ilerletiyorsun ki
Ya öyle korkuyor, neden geçmiyor diye sinir oluyor ama bende istemiyorum böyle olmak. Ne hayallerim vardı çalışacaktım vs. Ben şu an tuvalete zor gidiyorum. Bir de ilki de problemidir belki ondan da yorulduYahu onlar sancı nedir ne anlayacak. Ben ayırt edemiyorum kasılma mı sancı mı. İlk diye bilemiyorum. Erkek o ağrıdan ne anlasın. Bizi çok kez alttan alıyorlar zaten bu da onların sancısısen sakin ol, ağrın sıklaşırsa hadi acile diye söylersin. Sürekli söyleyince sıkılıyordur, çaresiz ne diyecek bilemiyordur
![]()
Canim sancı çok farklı bir şey. İnan ne panik atak ne başka bir şey. Girdiği an mahvoluyoelrsun. Sende kendini üzme bir şekilde bu bebekler çıkacak içimizdenSenin bedenin sonucta canım en iyisini sen biliyorsun , benide panik atak yokluyor şu sıralar daha biraz önce agladım dogumdan korkuyorum![]()
Onu başarırsam çok güzel olacakta olmuyorCanım boşver takma kimseyi kapa kulağını kim ne derse de hee de geç![]()
Bazen gerçekten çok zorlanıyorum ve artık alsınlar istiyorum. Çünkü gerçekten acı verne boyuta ulaştı ağrı... Hani bunun kendini dinlemekle de alakası yok hoş dinleyedebiliriz çünkü hamileyim. Valla zor canim yaSeni çok iyi anlıyorum canım benim de ağrılarım olduğunda aynı tepkileri alıyordum. İşte kendini çok dinliyorsun ondan oluyor vs. Yani deli miyiz ağrımız yokken ağrımız var diyelim, kim kendine acı çektirmek ister?
Senin ikinci hamileliğin, ne olup bittiğini ayırt edebiliyorsundur yine. Ama gerçekten ağrılardan ve evde oturmaktan bunalıp bende bazen bir an önce doğsun istiyorum, bazen de doğumdan korkup böyle kalsın istiyorum değişik hisler
Her hamileye aynı laflar. Aynen biz deliyiz kendi kendimize ağrı üretiyoruzBana bı ara sen kendini çok dinliyosun diyorlardı bu lafa uyuz oluyodum seni çok iyi anlıyoruz canım.İnsanlar maalesef anlamiyorlar
Ya kuzum kıyamam inşallah hemen atlatır. Benim oglanda çok huysuzdu. İnşallah hasta olmaz çok korkuyorum.Cok iyi anlıyorum seni tam 24 saat agriyla kivrandigim halde nst de sanci cikmadigi icin naz yapıyor mus abartiyormus gibi olmuştum dogurunca ciddiye aldi anca herkes
Benim cocuk ateslendi yine surul verdin dusunceye kadar nöbetteyim. Hastalık bir sekilde cekilir de su ateş korkutur beni hep.
Senin böbreğin mi bebisin böbreği mi büyümüş canımSelam kızlar bugün görüş günüydü 31+3’üz bebiş 2 kg 84 gram olmuş.
Böbreklerindeki büyüme maalesef devam ediyor. Tehlikeli sınır 10 mm demişti, şimdi 11.3 mm olmuş, sınırı geçmiş. Anne karnında bir şey yapılamıyormuş. 38haftayı beklemeyiz 36/37 civarında almış oluruz muhtemelen bebeği dedi. Ne kadar erken doğarsa böbrek için o kadar iyiymiş![]()
Hep bebegimi kucagima aldigim anı dusunuyorum o rahatlatiyor zaten ama dogumda neyle karsilasacagim bilmiyorumda su siralar beni goren zor dogum hikayelerini anlatmaya basliyor yok zordu yok ölümden döndük yok böyle derken yeter diye bagirasim geliyor bazen o anlatanlara .Cok iyi anlıyorum seni tam 24 saat agriyla kivrandigim halde nst de sanci cikmadigi icin naz yapıyor mus abartiyormus gibi olmuştum dogurunca ciddiye aldi anca herkes
Benim cocuk ateslendi yine surul verdin dusunceye kadar nöbetteyim. Hastalık bir sekilde cekilir de su ateş korkutur beni hep.
Korkma canim hic bak benim ikinci dogumum olacak erken olma korkusu disinda hicbir korkum yok.o korkuyu da 34 u gorunce atacagim.o kadar güzel gecmistiki dogumum.Yeterki Allah herkese bebegini kucagina almayi nasip etsin o kucaga gelince herşey unutuluyor ona odaklaniyorsun zaten.
Simdi nasilsin canim ??Kızlar uyudunuz mubenim bel ağrım başladı ve sağ böbrek ağrım var biraz daha geçmezse eşimi uyandircam
Uzanıyorum suan agrim hafifledi ama sürekli lavaboya gitme ihtiyaci hissediyorum yataga inip cikarken baya baya sag böbregim zorluyor. Bebegim de asssırı asssırı hareketli kasılmaları takip edemiyorumSimdi nasilsin canim ??
Suyu gün içinde az içmiş olabilirsin. Bol su iç diyor benim dr. Bel ağrısı bende de oluyor fakat tuvalete çıkabilirsem geçiyor. Senin de öyle bir durumun var ise soda ve bol su iyi geliyor. Geçmiş olsunUzanıyorum suan agrim hafifledi ama sürekli lavaboya gitme ihtiyaci hissediyorum yataga inip cikarken baya baya sag böbregim zorluyor. Bebegim de asssırı asssırı hareketli kasılmaları takip edemiyorum