- 27 Eylül 2020
- 7.635
- 11.175
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #17.421
Çıkınca haber verGünaydın hanimlar bugun doktor randevumuz var cok heyecanliyim 1 saat sonra giricem insallah bebisimi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkınca haber verGünaydın hanimlar bugun doktor randevumuz var cok heyecanliyim 1 saat sonra giricem insallah bebisimi![]()
Insallah dinlenip gecer canim doktorla iletisim halinde olursun zatenUzanıyorum suan agrim hafifledi ama sürekli lavaboya gitme ihtiyaci hissediyorum yataga inip cikarken baya baya sag böbregim zorluyor. Bebegim de asssırı asssırı hareketli kasılmaları takip edemiyorum
Zaman yaklastikca insan tedirgin oluyor bir de su sira kimseden olumlu bir sey duymadim hayret demi hamile birinin neden canini sıkmaya çalışırlar ki anlamam . Neyse kendi annem bu konuda cok yardimci oluyor hep benim kendi dogum hikayemi anlatir kek pogaca borek corek yaptim giyindim kuafore gittim sonra suni sanci ile beni dogurmus hic bir sey olmamis gibi ertesi gunde kot pantolonumu giyip doktora gittim kontrole diyor . Rabbim güç versin o zamanlar herkeseBurada doğum tecrübelerinden pek konuşmasak daha iyi zaten. Çünkü zamanı gelince insan yaşadıklarına daha kolay adapte oluyor nekadar acı ağrı olsada ( ki kimisinde anlatıldığı kadar olmuyor) insan Allah'ın izniyle üstesinden geliyor. Ona göre yaratildik böyle düşün. Benim eltim kan aldirirken bayilirdi kesinlikle normal yapamam derdi iki tane normal doğurdu yine olsa yaparım diyor. Doğum anında insana farklı birşey yükleniyor gerçekten hele birde çocuğun için olduğunu biliyorsun ya. Sana tavsiyem pozitif doğum hikayeleri diye arat netten onları oku çok iyi geliyor
Güzel haberlerini bekliyoruz canımGünaydın hanimlar bugun doktor randevumuz var cok heyecanliyim 1 saat sonra giricem insallah bebisimi![]()
Ben sağ a da yatıyorum. Buna rağmen ağrıyor uyuşuyor. Sadece sol a yatsam çürümüş olurdumKızlar sola yatıyorum kolum ağrıyor, sağa yatıyorum yatmayın diyorlar. Sırt üstü zaten hepten yasak. Allahım sen yardım et![]()
Ay benim göğüs pedleri yapışkanlı değildi o zaman yok muydu acabailk zamanlar pedden de dışarı cikiyordu. Ya aklima geldi eve geldik emziriyorum cocuk cekince memeden agzini, süt fiskiriyor sanki fıskiye kv sey demişti, göğüs kapağını bozmuşsun hamileyken cok oynadiysan
tövbe aklima.geldi.smdi haja
Kaan kocatepe bu konuda istediğiniz tarafa yatabilirsiniz diyor.Kızlar sola yatıyorum kolum ağrıyor, sağa yatıyorum yatmayın diyorlar. Sırt üstü zaten hepten yasak. Allahım sen yardım et![]()
Cok sevindim canım hadi gözün aydınKızlar Allahım doktor öyle bir doluydu ki bebe kaç kilo onu bile sormayı unuttum akla bakşimdi meğer benim de suyum üst sınırdaymış seni sınırda şeker bile etkiliyor demekki dedi ama yapmış olduğum diyet ile bebeğin karnı 17 gün ilerdeyken artık 9 gün ilerde yani diyete anında tepki vermiş
terazi gibi kızın var dedi
bakalım Aralık başı kilosu ne olur
![]()
Ya ne güzel poz vermiş masallah onaSelam teyzeler
Kontrol iyiydi şükür hersey yolundaymış.
1500gr olmuş.
Bu arada ilk defa yüzünü gösterdi sizle de paylaşmak istedim
Çatı ağrısını sordum artık zamanı dedi magnezyum al çok olursa haberleriz dedi.
9 aralıkla randevu verdi artik nst ye başlayacağız dedi.
Valla canim bende umitsizdim ilk defa yüzünü gösterdi hic beklemiyordum.Ya ne güzel poz vermiş masallah onabiz daha yüzünü göremedik hiç doğuma anca herhalde
Ben hiç sormadım ama zaten sirt üstü yatamıyorum bu yüzden bir sağa bir sola dönüyorum. Ameliyattan sonra bir haft sirt üstü yatmak zaten olum gbii geliyor banaBenim doktor da sağ ya da sola yat, sırt üstü yatma sadece dedi.bende dönüşümlü bi o tarafa bi bu tarafa yatıyorum
Çok şükür valla doğuma kadar bu diyet ile devam dedi ama nasıl kilo sormadan çıktık anlamadım karnının ölçüsüne odaklanınca bide suyaCok sevindim canım hadi gözün aydın![]()
Darısı bize inşallah. Benim oğlan sürekli poz verirdi bu kız nazlı tamValla canim bende umitsizdim ilk defa yüzünü gösterdi hic beklemiyordum.
Canım ultrason kağıdı vermedi mi orada yazar kilosuÇok şükür valla doğuma kadar bu diyet ile devam dedi ama nasıl kilo sormadan çıktık anlamadım karnının ölçüsüne odaklanınca bide suyaneyse olsun ben böyle devam ederim artık şükür
![]()