2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben sütyen kullandım ama kullanmasa olurdu sonralari kullanmadim. Hep alttan kaldirdim sütyeni 😊😊 at akmasa sutyen de giymem işte
Ben evdeyken hiç sütyen kullanmadım atletime göğüs pedi yapıştırıyordum çamaşırıma da bulaşmıyordu akan süt :) dışardayken de sporcu atletlerinden takıyordum sütyen gibi süngerleri var belli etmiyor pedi ve göğüs ucunu hem de kopçasız olduğu için çok rahat :)

Ben evdeyken hiç sütyen kullanmadım atletime göğüs pedi yapıştırıyordum çamaşırıma da bulaşmıyordu akan süt :) dışardayken de sporcu atletlerinden takıyordum sütyen gibi süngerleri var belli etmiyor pedi ve göğüs ucunu hem de kopçasız olduğu için çok rahat :)
Ay benim göğüs pedleri yapışkanlı değildi o zaman yok muydu acaba😊😊 ilk zamanlar pedden de dışarı cikiyordu. Ya aklima geldi eve geldik emziriyorum cocuk cekince memeden agzini, süt fiskiriyor sanki fıskiye kv sey demişti, göğüs kapağını bozmuşsun hamileyken cok oynadiysan 🤭🤭🤭 tövbe aklima.geldi.smdi haja

Bilmiyorumki onu

Bişey olmaz inşallah strese koyma kendini sen rahat olursan bebiste sıkıntıya girmez

Evlere şenlik 😂

Oluyorda hep gerek yok dedi en son 2 hafta önce gittim bu gittiğimde isterim

Evet özellikle kasılma içinde veriliyor
İnşallah canım elimden geldiğince kötü düşünmemeye çalışıyorum 🙏🙏

Ay kızlar bu eş kişisi beni sinirden öldürecek yaa.. Ev sahibi aralığın sonuna kadar çıkın demişti.. eşimin arkadaşının evi var eşime seneye kadar oturun demiş.. Ev eski mutfağı hele anlatamam Zaten ev aradık bulamadık mecburen taşıncağız.. Zaten moralim bozuk bu yüzden.. İşte eşim yılbaşına kadar taşınmayalım diyor hani ev sahibi ile konuşmuş kira vermicek ya ondan.. Taşınıp boşuna 3 bin vermeyelim diyor. Ama Bazı şeyleri atlıyor doğum olucak o zamana kadar diyorum yada iyice ağırlaşacam ev taşımakla uğraşamam o tantana filan zaten çocukta var hepsini ben yaparım sen geçer yatarsın diyor ya 🤦 eşimin rahatlığı beni aşırı derecede sinirlendiriyor karnım semsert olmuş durumda.. Ev taşıncakta ben geçip yatağa uzanacak biri değilim bu konularda aşırı takıntım var illa el atmam lazım yoksa içim asla rahat etmez.. Hele konu temizlikse. Birde asansörlü nakliye ayarlamış 23 ünde 10 günlük izin almış e o zaman izin almasaydın yani bu düşüncedeysen.. Aşırı sinirlendim ya.. Siz olsanız ne yaparsınız kızlar bu durumda
Senle anlaşmadan nakliye ayarlayıp kendi başına karar vermesi iyi değil. Ama sen yatarsın ben herşeyi hallederim demesi de hoş :) kayınvalide vs yok mu işlere yardımcı olsun. Kadın eli değmiş olur. İşler oldu bittiye gelir. Doğumdan sonra rahat hissettiğin zaman yavaş yavaş ev içinde değişiklik yaparsın. Sinirlenince benim de karnım çok sert oluyor. Sakinleşince geçiyor:)

Senle anlaşmadan nakliye ayarlayıp kendi başına karar vermesi iyi değil. Ama sen yatarsın ben herşeyi hallederim demesi de hoş :) kayınvalide vs yok mu işlere yardımcı olsun. Kadın eli değmiş olur. İşler oldu bittiye gelir. Doğumdan sonra rahat hissettiğin zaman yavaş yavaş ev içinde değişiklik yaparsın. Sinirlenince benim de karnım çok sert oluyor. Sakinleşince geçiyor:)
Eşimin ailesi başka şehirde bizden baya uzaktalar canım.. Zaten gelse de yapamaz kv yaşlı işlerini diğer gelinleri ve kızları yapıyor canım. Annem olsa olurdu ama o da çalışıyor doğumuma yakın gelir..

Selam kızlar bugün görüş günüydü 31+3’üz bebiş 2 kg 84 gram olmuş.

Böbreklerindeki büyüme maalesef devam ediyor. Tehlikeli sınır 10 mm demişti, şimdi 11.3 mm olmuş, sınırı geçmiş. Anne karnında bir şey yapılamıyormuş. 38haftayı beklemeyiz 36/37 civarında almış oluruz muhtemelen bebeği dedi. Ne kadar erken doğarsa böbrek için o kadar iyiymiş 🥺

2.5 yaşındaki oğlum da hastalandı, ilk defa böyle berbat bir şey görüyoruz. Sanki burun akıntısı gibi gözleri akıyor yemyeşil.Ateşi düşmüyor ilaçlara rağmen. Üstelik bana da geçti dün gece artık tükendim ağladım çocuk ayrı mahvoldu ben ayrı, karnımdakinin akıbeti ayrı korkutuyor.
Annem gelemiyor, eşimin işleri bu ara ekstra yoğun, kasılmalarım devam ediyor o kadar yoruldum ve bıktım ki..

Böbreklerindeki büyüme maalesef devam ediyor. Tehlikeli sınır 10 mm demişti, şimdi 11.3 mm olmuş, sınırı geçmiş. Anne karnında bir şey yapılamıyormuş. 38haftayı beklemeyiz 36/37 civarında almış oluruz muhtemelen bebeği dedi. Ne kadar erken doğarsa böbrek için o kadar iyiymiş 🥺

2.5 yaşındaki oğlum da hastalandı, ilk defa böyle berbat bir şey görüyoruz. Sanki burun akıntısı gibi gözleri akıyor yemyeşil.Ateşi düşmüyor ilaçlara rağmen. Üstelik bana da geçti dün gece artık tükendim ağladım çocuk ayrı mahvoldu ben ayrı, karnımdakinin akıbeti ayrı korkutuyor.
Annem gelemiyor, eşimin işleri bu ara ekstra yoğun, kasılmalarım devam ediyor o kadar yoruldum ve bıktım ki..
Canim Allah yardımcın olsun valla çok zor seni çok iyi anlıyorum. İnşallah oglun bir an önce iyileşir. Benim kayinvalidem burada olmasına rağmen ve gerçekten çok bakar çocuğuma da bana da ama insan annesini arıyor. Bebek için de endişelenmemeye çalış en azından çözümü var. ALLAH dermansız dert vermesin. İçini ferah tutmaya çalış. Allahim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Emzirme sudyenlerini nerden aldınız? Ben henüz almadim beden bilemedim. Süt. Olunca iyice şişiyor
Emzirme sütyeni o iki katlı üst katı açılır olanlardan ilk çocukta kullandım ama hiç rahat değildi birdaha almam. Şuanda Penti den 3tane penye almıştım ön kısmı çapraz gibi geliyor rahat açılır yani emziriken onlar var birde LCW dream den penye yine atlet aldım göğüs kısmında ince sünger var ama emzirme diye geçmiyor oda rahat açılır emzirmede. Atlet rahat edersem birkaç tane daha alırım doğumdan sonra. Yoksa emzirme için diye olanlar daha rahatsız geliyor bana

Canim Allah yardımcın olsun valla çok zor seni çok iyi anlıyorum. İnşallah oglun bir an önce iyileşir. Benim kayinvalidem burada olmasına rağmen ve gerçekten çok bakar çocuğuma da bana da ama insan annesini arıyor. Bebek için de endişelenmemeye çalış en azından çözümü var. ALLAH dermansız dert vermesin. İçini ferah tutmaya çalış. Allahim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Amin canım inşallah Allah razı olsun 🙏🏻 Kayınvalidem de gelemiyor yaşlı. Gerçekten insanın bir ablası, kız kardeşi falan olmalı hayatta. Olsa en azından o gelirdi. Yalnız olmak zor. Yine de Allah beterinden korusun bugünler de geçecek 🤲

Amin canım inşallah Allah razı olsun 🙏🏻 Kayınvalidem de gelemiyor yaşlı. Gerçekten insanın bir ablası, kız kardeşi falan olmalı hayatta. Olsa en azından o gelirdi. Yalnız olmak zor. Yine de Allah beterinden korusun bugünler de geçecek 🤲
İnşallah canım... Az kaldı biraz daha sabır 🤲🏻

Maşallah kilosu iyiymiş. 36 37 de iyi bir zaman. Gelişiminin büyük çoğunluğunu tamamlıyormuş. Sağlıkla gelsin. Çaresi varmış şükür. Geçmiş olsun

Doktor ne dedi. Ateş i kontrol altina alırsanız aslinda iyi olur. Gözlerine ilik sUya bebek şampuanıyla pansuman yapin belki fayda eder. Cok geçmiş olsun

Doktor ne dedi. Ateş i kontrol altina alırsanız aslinda iyi olur. Gözlerine ilik sUya bebek şampuanıyla pansuman yapin belki fayda eder. Cok geçmiş olsun
Yine bir viral salgın varmış, bekleme salonunda oğlum gibi başka çocuklar da vardı sahiden 🙁 çok şükür düştü ateşi uyuyor şimdi. Antibiyotik şurup verdi, gözleri için ayrı bir antibiyotikli krem verdi. Epey öksürüyor. Ben de bu kez pes ettim bana yazılan antibiyotiği kullanmaya başladım. Beni bile epey sarstı ufacık haliyle nasıl dayanıyor bilmem..
bebek gelince ona da bulaşır artık yaza kadar bi ayağımız hastanede olacak anlaşılan 🤦‍♀️
Ne çok dert yandım ya sanki ağlama duvarı burası, sıkıcı bi tip oldum iyice 🙈

Kızlar Aralık annelerinde spinal sezaryene eşinin yanında girdiğini yazan bir anne gördüm 😌
Soran oldu mu acaba doktoruna bu konuyu? Ben sadece normal doğuma eş alınıyor özel hastanelerde diye biliyordum şaşırdım da

Evet canım orası öyle de ne biliyim.. Teşekkür ederim yorumlarınız için moralim düzeldi 🙏 burada sıkıntılarımı sizinle paylaşınca yaptığınız yorumlarla gercekten iyi oluyorum ❤️
Su an duygularimizi inis cikislarimizi ancak birbirimi anlayabiliyoruz çünkü.🥰 Bu grup cok sey kazandiriyor banada ,beden ve ruh degisimlerimiz hemen hemen ayni oldugu icin birbirimizin kaygilarini daha iyi anliyoruz .

Emzirme sudyenlerini nerden aldınız? Ben henüz almadim beden bilemedim. Süt. Olunca iyice şişiyor
Benimkiler baya dolgunlasti diye sutyen almamaya karar verdim ,kaplı emzirme atleti siparisi verdim iki tane lcw dan omzunda ayarlamasi var guzel toparladi ve uclarini da belli etmiyor

Yine bir viral salgın varmış, bekleme salonunda oğlum gibi başka çocuklar da vardı sahiden 🙁 çok şükür düştü ateşi uyuyor şimdi. Antibiyotik şurup verdi, gözleri için ayrı bir antibiyotikli krem verdi. Epey öksürüyor. Ben de bu kez pes ettim bana yazılan antibiyotiği kullanmaya başladım. Beni bile epey sarstı ufacık haliyle nasıl dayanıyor bilmem..
bebek gelince ona da bulaşır artık yaza kadar bi ayağımız hastanede olacak anlaşılan 🤦‍♀️
Ne çok dert yandım ya sanki ağlama duvarı burası, sıkıcı bi tip oldum iyice 🙈
Var canim benimki de ateslendi dün, bizimki masallah ayakta atlaticak gibi ama ablamin iki kızı da mahvoldu iki gundur.

Back
X