Hayırlısı olsun canım hiç umudunu yitirme Rabbimin nasip edeceği bir vakit elbet vardır. Olursa bir hayır olmazsa bin hayır ara demişler. Bana hemşire ucuncu adetin ucuncu günü gel demisti. en az 2 adet beklemek daha iyi ilaclarin etkisi geciyor rahim dinleniyor. Iki adet veya üçüncü adette git canım inşallah bu sefer pozitif olur sonucun Allah hepimize kolaylıklar ihsan etsinMerhaba herkese.. benim ilk transfer sonucum dün itibari ile negatif. 2 tane 3.gün embriyom daha var. Transfer öncesi ve sonrası o kadar çok iğne, ilaç, hormon kullandım ki (yaşım ileri ve daha önce düşüklerim olduğu için sanırım)
Şimdi sizce kaç ay ara vermeliyim yeni transfer öncesi.
tecrübesi olan arkadaşlardan yol göstermelerini rica ediyorum..
İnsallah canım ya rabbim inşallah hepimizin kini olumlu sonuclandirir her akşam herkese sonra kendime dua ediyorum tuttsun bizimle kalsın diyeSizi anlıyorum, insan üst-üste olumsuzluk yaşayınca endişe etmesi doğaldır ama yine de umudumuzu koruyalım. İnşallah alemleri Rabbi hepimizin bebeği için ol demiştir!!! İnşallah sizdeki baş dönmesi bebişin oluşmasındandır
kızlar whatsapp grup kurmak yasakkKesinlikle Whatsapp grubu kuralım canım.
Teşekkür ederim kuzum iyi diyelim idare ediyorum. Maalesef hala negatif benim testim. Yarın yine yapacağım. Zaten yarın regl günüm İnşaAllah tutar pek de umudum kalmadı. Sen nasılsın ?Merhaba canım grupta ses seda yok test yapmadım sanırım cesaret edemiyorum yapmaya diğer tecrübelerim negatif olduğu için. Vatsap grubu kurup orada toplandılar sanırım:)) sen nasılsın canım tekrar test yaptin mi kan verdin mi nasıl gidiyor süreç ?
slm ben cuma transefer olucam zaman geçmiyor bide transfer sonrası hiç geçmez napcam bilemedimEvet baya sessizler kimse konuşmuyor burada. Zaten zaman geçmiyor kızlar burdan destek olalım birbirimize :)
Hayırlı olsun canım burdan yazarsın konuşuruz elimizden geldiğince sana destek oluruz ilk denemen mi ?slm ben cuma transefer olucam zaman geçmiyor bide transfer sonrası hiç geçmez napcam bilemedim
Testi negatif çıkıp kanda pozitif gören çok kişi var hatta adet olmasına rağmen yine kan verip pozitifi gören var canım umudu kaybetme Allah ol derse olmasına engel yok inşallah pozitifi görürüz Rabbime dua ediyorum bende burada olan olmayan bu yazıları okuyan okumayan bu yolun yolcusu kim varsa Allah kucaklarini doldursun gerçekten zor süreç tedavisi ayrı stres beklemesi ayrı stres Rabbim yardımcımız olsun. Benim de bugün karin agrım var hayra yorayım hayır olsun inşallah onun harici bende aynı devam canım bekliyorum haftaya benim kan testiTeşekkür ederim kuzum iyi diyelim idare ediyorum. Maalesef hala negatif benim testim. Yarın yine yapacağım. Zaten yarın regl günüm İnşaAllah tutar pek de umudum kalmadı. Sen nasılsın ?
Allah razı olsun kuzum âmin. Rabbim cümlemize hayırlı pozitifler görmeyi nasip eylesin İnşaAllah. Buradaki yorumları buldum onları okuyorum arada moral oluyor. Midem yanıyor benim de bu gün.Testi negatif çıkıp kanda pozitif gören çok kişi var hatta adet olmasına rağmen yine kan verip pozitifi gören var canım umudu kaybetme Allah ol derse olmasına engel yok inşallah pozitifi görürüz Rabbime dua ediyorum bende burada olan olmayan bu yazıları okuyan okumayan bu yolun yolcusu kim varsa Allah kucaklarini doldursun gerçekten zor süreç tedavisi ayrı stres beklemesi ayrı stres Rabbim yardımcımız olsun. Benim de bugün karin agrım var hayra yorayım hayır olsun inşallah onun harici bende aynı devam canım bekliyorum haftaya benim kan testigeçmek bilmiyooo
teşekkür ederim ilk denemem çok heyecanlıyım bekliyorum transfer günü 11 de emb. arayıp kaçta gelmem gerektiğni söyleyecek sizin de bu şekilde mi oldu sonra neler oldu transfer günüHayırlı olsun canım burdan yazarsın konuşuruz elimizden geldiğince sana destek oluruz ilk denemen mi ?
Bende cesaret edip yapmadım bugün 6. Cı günüm hep dinliyorum kendimi ama korkudan yapamıyorum testMerhaba canım grupta ses seda yok test yapmadım sanırım cesaret edemiyorum yapmaya diğer tecrübelerim negatif olduğu için. Vatsap grubu kurup orada toplandılar sanırım:)) sen nasılsın canım tekrar test yaptin mi kan verdin mi nasıl gidiyor süreç ?
Tekrar hayırlı olsun. Dondurulmuş transfer mi? Transfer mi ?teşekkür ederim ilk denemem çok heyecanlıyım bekliyorum transfer günü 11 de emb. arayıp kaçta gelmem gerektiğni söyleyecek sizin de bu şekilde mi oldu sonra neler oldu transfer günü
Aslında erken yapmamak daha iyi benim moralim çok bozulduBende cesaret edip yapmadım bugün 6. Cı günüm hep dinliyorum kendimi ama korkudan yapamıyorum test
Amin cümlemizden razi olsunAllah razı olsun kuzum âmin. Rabbim cümlemize hayırlı pozitifler görmeyi nasip eylesin İnşaAllah. Buradaki yorumları buldum onları okuyorum arada moral oluyor. Midem yanıyor benim de bu gün.
Bozma moralini hormonlarını negatif sonuç gönderme rabbim ol derse olmayacak birşey yok. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insaallahAslında erken yapmamak daha iyi benim moralim çok bozuldu
saol canım perşembe kan vermek için gitcem tekrar sorayım, ben 8 yumurtadan 2 tane kaldı donduruldu 2 regli dönemi dinlendim şimdi transfer olacak bekliyorum 2 sini transfer edicem dedi bi aksilik olmaz iseTekrar hayırlı olsun. Dondurulmuş transfer mi? Transfer mi ?
Benim şuan 3. tedavim. Embriyolog ile değil sürekli doktorum ile iletişim kurdum. Transfer saatlerimi doktor belirledi.
asitli içecekler yasak kuzum. Aslında ilk tedavimde yasaktı. Bu tedavimde doktor değiştirdim yeme içme konusunda yasak yok ben inanmıyorum ona dedi :) ayran içerimAmin cümlemizden razi olsunbende bazen bakıyorum yorumlara ama her bunye farklı canım. kiminde belirti oluyo kiminde belirtisiz kimi iyi kalite tutmuyor kiminde 2.gün embriyosu orta kalite tutuyor çok karışık bir mesele okudukça aklım bulanıyor bazen . Test yapıp çift çizgiyi gorenleeri okuyorum umutlanip test mi alsam yapsam diyorum sonra negatifleri okuyup goruyorum cesaretim geri gidiyor bu döngüde yorulan beynim zihnim oluyo hayirlisi haktan Maden suyu iyi gelir mi acaba doktorun yasak etmediyse maden suyu iç iyi gelir belki geçmiş olsun canım.
8.gunden önce yapmak çok erken canım 9 ve 10 gün de yapıp pozitifi gören daha çok. Beklemeyip 7.gün kan verip pozitifi gören de varAslında erken yapmamak daha iyi benim moralim çok bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?