2023 ocak ayı dondurulmus embiriyo transferi olacaklar toplanalım

Psikolojik olarak çok iyi değilim ama beklemek daha çok yoruyor beni bir de amh düşük olunca hiç beklemek istemedim
Piskoloji çok önemli arkadasım bu çok etkiliyor tutunmayı Bi izin ver bikaç ay kendine daha bunu yeni atlatıcaz ertesi ay asla düşünmem zaten ben hep dondurulmuş transferi oluyorum benimde öle 0.8 amh değerim

Yumurtalarınız kaçıncı gündü ve kalite değeri neydi acaba

Yaaa canım 3 gün oldu benimde daha bugun çıktım dışarı ilaçların etkisi bende biri arasa hemen ağlıyorum spor hocam aradı sabah geliceksin yanıma başlıcak sın artık dedi sende dene çok zor Bi durum ama yapacaj bişeyimiz varmı ben temizliğe verdim kendimi ilk gün cam çerçeve merdiven çamaşır insan o şekilde toparlıyorum biraz biraz ağlamakta hasta ediyor insanı 2 gündür halsizlik ten kafamı kaldıramıyorum Bi ağırlık var üzerimde

Inşallah canım hayırlısı olsun bakalım Rabbim nasip ederse olacaktır Insalalh

32 yaşındayım ama rezerv ve kalite olarak 41 yaşındaki hastayla ayni degere sahibim erken menopoz riski var elini cabuk tutnalisin dedi

Bende eve gidip temizliğe girisecektim annem bırakmadı daha ilk gün dur hele ağır kaldırma diyor hala umutlu kadın ya üzülüyorum anne yok bitti artık umut etme boşuna diyorum anne işte içinde umut gitmiyor sinirden sigara aldım üst üste içip duruyorum

Anneler öyledir canım Allah yojluklarini göstermesin biran evvel evine git agla içini bosalt rahatla canım sigaranın da hiçbirşeye faydası yok cebine ve sağlığına zarardan başka. Rabbim yüreğine ferahlık versin

Evet canım 271 e aldım. Ama çok zor bulunuyi zaten iğne 485 . Tekrar tüp bebek yapsam 27 bin başka yere gtsem daha da pahalı. Ilaclarla birlikte epey tutar kabarik olacak. Bilmiyorum artık bizimkine bıraktım ne diyorsa nereye götürüyorsa. Hepimiz için hayırlısı olsun

Sen hangi hastaneye gidiyorsun ki canim

Amin canım anam da olmasa zaten kafayı iyice yerim Allah başımızdan eksik etmesin ,

Merhaba kızlar 2. Tüp bebek denemesi dondurulmus 19 mılyar olmuş şok içindeyim sizce ılaclar ne kadar tutar transfere kadar hersey o kadar zorlaştı ki altından nasıl kalkılır bende şaştım kaldım Buda son yaptırısım olacak maddi anlamda dibi boyladık çünkü 3 yılı geçti hiç bırsekılde gebe kalamadım ve ıkımızdede sorun yok martta 1 negatıfım var

32 yaşındayım ama rezerv ve kalite olarak 41 yaşındaki hastayla ayni degere sahibim erken menopoz riski var elini cabuk tutnalisin dedi
Hımmm anladım canım yaş ilerledikçe kalite düşüyor demekki benimde oluyor ama kalite demekki iyi değil tutmuyor bide vercek olan Allah

Canım benim kıyamam sigara içenler içinde bu dönem zormuş bırakmıştın dimi tedavi boyunca evine git bana kalırsa yarın ve yeni bir gün yeni umutlar yolumuza bakıcaz 2023 ün ilk haftası bize olumlu gelmedi malesef Allah can sağlığı versin eşimize güç kuvvet versin sağlık versin

Aynen canım fiyatlar tavan ilaç lar zaten hem pahalı hemde bulunması çok zor Allah herkesin yardımcısı olsun hayat şartları çok ağırlaştı

Amin canım anam da olmasa zaten kafayı iyice yerim Allah başımızdan eksik etmesin ,
Sen güzellikle söyle biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var diye gerçekten yalnızlık bazen çok iyi geliyor onada mutlu görün iyi gorun toparlanmış gibi görünmeye çalış ki içten içe kendini yiyip bitirmesin üzüntü insani çürütür

Umurlarında olmaz ki canım herşey ticaret olmuş artık Allah vicdanlı merhametli kişiye denk getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…