2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Korkuttunuz beni tansiyonum normal cikiyor ilaci içtiğim surece dedim
Korkma ama hazırlıklı bekle dedi bakalim.
Sismissin dedi toplam 7 kilo aldim basindan beri halbuki.
Bugun felaket telalliydi resmen. Cok kontrolcu bir kadin zaten
Kız ben 14 kg aldım doktor bu aydan sonra daha çok alacaksın dikkatli git dedi hiç kötü senaryo yazmadı bana niye felaket tellalı gibi ilerliyor ki. Tabiki herşey olabilir önce sakince sonuçları bekleseydi

Ben çok aldım canım iki haftadır sabitim sadece 17 kiloaldım zayıf hamile kalmıştım dr um süperdir aslında espri yapıyor eşimle bir olup benle uğraşıyorlar
doktorun iyi olduğuna sevindim canim ne güzel içine sinen doktor bulmak çok zor ben kötünün iyisi olarak devam ediyorum kendi doktorumla. bu zamanda duydugumuz her seyi ciddiye alıyoruz mesela ben de senin doktor yüzünden hergün burnuma bakcam simdi hatta gecen gün dedim kendi kendime bu burun büyüdü sanki diye yeğenimin hamileyken ayak numarası büyümüştü ve sonra küçülmedi öyle kaldı burunlarımız da kalmaz insallah

Ben de yedi kilo aldım. Sağlık ocağındaki ebe hızlı kilo almışsın dikkat et dedi. Zaten ediyorum. Daha az nasıl alırım bilmiyorum. Su moral bozan doktorlara bir daha muayene olmayın bence. Zaten stresliyiz birde onların egolarını cekmeyelim. Ben öyle oldu mu ya direk cevap veriyorum ya da bir daha ona gitmiyorum.

Benim burnum şişmeye başladı ben bu bilgiyi niye okudum şimdi ya
Valla elim ayağım burnum bacaklarım şiş ama korkmuyorum çünkü oğlumda daha kötüydüm yinede doktor kötüsün demedi bana. Düşün doğuma girerken ameliyathanede belden iğne yapacaklar 3 kere sokmak zorunda kaldı anestezi uzmanı. O kadar ödem var ki kızım sen elini ayağını görüyorsun belin sırtın ödem hep dedi. Çok şükür sorun olmadı

Bu benim 4. Doktorum. Artik dogum geldi. Başkasına da güvenemem bu saatten sonra. Onlara göre bunlar gunluk rutin seyler.

Çok şükür canım içime inanılmaz sinen bir dr aileden biri gibi oldu bize heran hersaniye ulaşabiliyoruz ve dikişten sonra çok rahatladıoda bizde şuan, zaten şişer burjn son aylar unutun bu bilgiyi please benle uğraşıyorrlardı onalar

olmuyor tabii ki ya bu doktorları duyan da sanacak ki bütün türk kadınları manken gibi incecik doğuruyor

Ya vallahi bilmiyorum. Kim sifir kilo ile doğurmuş. Karnim var evet ama pjamalarim kazaklarım oluyor hala. Gobegim tren gibi firliyor

Bu benim 4. Doktorum. Artik dogum geldi. Başkasına da güvenemem bu saatten sonra. Onlara göre bunlar gunluk rutin seyler.
İdare edeceksin kuzum ama evham yapma doktorun da yaptırmasına izin verme sakın. Bu saatten sonra başka doktor bakman zor olur takipte olması çok iyi sadece sakin davransın söyle

olmuyor tabii ki ya bu doktorları duyan da sanacak ki bütün türk kadınları manken gibi incecik doğuruyor
Ya sorma beni de doktorum kilodan dolayı çok korkutmuştu mübarek muayenesindeki en zayıf benim nerdeyse hatta geçen bi abla galoş giyemiyordu ayağına eşi giydirdi konuşurken sorduk işte kaç haftalıksın 11 dedi ben dumur oldum

Manken gibi doğuma gitsem 3 çocuk doğururdum severim kalabalık aileleri. Varil gibi gezdiğim için zorlanıyorum ben
instagramda bi fenomen var 31-32 yaslarinda ve 5. cocugunu doğurdu hala incecik ya çok güzel hiçbir yeri yok kadının

Kızlar çıktım çok şükürher şey yolunda dedi. Eliyle alttan muayene etti gözüm karardı rahim ağzı uzun açıklık yok bebek iyi yukarda hiç bi sorun yok dedi. Vajinadaki şişlik ve çıkıntı çok ödem yapmış dedi kabızdan ve hemoroid. Kanama büyük ihtimalle hemoroidden dedi ama brn oradan olmadığına eminim belki kendim ödem yapan yeri tahriş ettim bilmiyorum Az önce wcye gittim pirinç tanesi kadar sümük gibi bişi geldi kanlı biraz da su gibi ıslaklık vardı yine. Druma güvenmek ve daha fazla stres yapmak istemiyorum Sadece ıkınmayla keseyi yırtmam herlde değil mi ya da öyle bişi olsa ultrasonda görürdü dr değil mi? Birde attan bakarken dr bişi için çok kısa dedi ebeye neyden bahsettiğini tam anlamadım ama rahim ağzı değil çünkü ona çok uzun dedi. Haberler böyle arkadaşlar sizide telaşlandırdım kusura bakmayın bacılar şeyimde acayip bi ağrı ve zonklama var sanki içim dışıma çıkmış gbi

Özden mi oysa görüyorum gezinirken sinir oluyorum bir gram yağsız nasıl doğum yapılır o kadınsa ben neyim yağ tulumu mu
evet özden valla ben de şok oluyorum yapı işte ve 5 cocugun pesinden kosması olabilir
ay çok sevindim canim zaten tahmin etmistik sebebi vajinadaki şişlikmiş demek ki oradan geldi bence. yoksa o kadar muayeneye görürdü baska bir sey varsa her yerden bakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…