2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ay ben de pandemi de idari izinliyim ondan sonra iyice istemez oldum bu misafirlik şeysilerini pandemi çok bana göreydi bence. Bide sanki artık herkes kendini başkasına atma derdinde kimse sen gel oturalım demiyor, hamileymiş bebekliymiş farketmeden okadar görüşmek istiyorsan ya sne çağır yada dışarıda görüşelim de. Aman ev dağınık olsun nolcakla olmuyor insan rahatsız oluyor ee en az 3 çeşit bişiler yapman gerekiyor. Ben müsait değiliz hiç demiştim 1 2 kez geçen aynı arkadaş diyor ki sne bizi istememiştim, E dedim müsait değildim sonra da hep yatış. Yanımızda yatardım biz bi çay içerdik yabani ve asosyal olduğumdan ben de şüpheleniyorum

Valla burası Erzurum. Eski adetler devam

Geçmiş olsun acaba makat çatlağı mı oldu ya

Evet ya bir de odaları gezme merakı oluyor neyse

Allah Allah ya. Nasıl okadar ıkınabilirsin ki.. Rahim ağzını zorlamıştIR belki ama çok endişelenecek bir şey çıkmayacak bence kuzum, inş benim ıkınmam gerektiği zamanlarda peçeteyle vajinaya baskı uyguluyorum ki sadece makata kalsın basınç diye. Magnezyum citrate ı günde 2ye çıkardığımdan beri çok düzenli çıkıyorum zaten zorlanmıyorum çok şükür. Sonrası için sen de böyle önlemler al istersen cnm

Canımm geçmiş olsun haber ver lütfen bir ihiyacın olursada haber ver güzel haberlerle dön

Bu ıkınma işi benide korkutuyor ama kabızlık mecburen yapıyoruz bazen benimde kanıyor korkma bence bebekle ilgili değildir haber ver merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…