Ya millet 100+ hamile kalıyor hiç sorunsuz. Ne olacak sanki. İnşallah çıkmaz bir şey.Ay tovbe ne kadar geriyorlar insani ya. Kilolu hamile kalinca otomatik sismis gibi gorunuyoruz heralde cok almasakta sen takilma kuzum yuregini ferah tut Allahin izniyle hicbir sey cikmiycak
Geçmiş olsun canım sevindim bir şey olmamasınaKızlar çıktım çok şükürher şey yolunda dedi. Eliyle alttan muayene etti gözüm karardırahim ağzı uzun açıklık yok bebek iyi yukarda hiç bi sorun yok dedi. Vajinadaki şişlik ve çıkıntı çok ödem yapmış dedi kabızdan ve hemoroid. Kanama büyük ihtimalle hemoroidden dedi ama brn oradan olmadığına eminim belki kendim ödem yapan yeri tahriş ettim bilmiyorum Az önce wcye gittim pirinç tanesi kadar sümük gibi bişi geldi kanlı biraz da su gibi ıslaklık vardı yine. Druma güvenmek ve daha fazla stres yapmak istemiyorum Sadece ıkınmayla keseyi yırtmam herlde değil mi ya da öyle bişi olsa ultrasonda görürdü dr değil mi? Birde attan bakarken dr bişi için çok kısa dedi ebeye neyden bahsettiğini tam anlamadım ama rahim ağzı değil çünkü ona çok uzun dedi. Haberler böyle arkadaşlar sizide telaşlandırdım kusura bakmayın bacılar şeyimde acayip bi ağrı ve zonklama var sanki içim dışıma çıkmış gbi
Cok sukur kuzum ya yine de cok ikinma kabiz olmamaya dikkat et. Bu alttan muayeneler beni bi tik korkutuyo ama dayanacaz mecbur artikKızlar çıktım çok şükürher şey yolunda dedi. Eliyle alttan muayene etti gözüm karardırahim ağzı uzun açıklık yok bebek iyi yukarda hiç bi sorun yok dedi. Vajinadaki şişlik ve çıkıntı çok ödem yapmış dedi kabızdan ve hemoroid. Kanama büyük ihtimalle hemoroidden dedi ama brn oradan olmadığına eminim belki kendim ödem yapan yeri tahriş ettim bilmiyorum Az önce wcye gittim pirinç tanesi kadar sümük gibi bişi geldi kanlı biraz da su gibi ıslaklık vardı yine. Druma güvenmek ve daha fazla stres yapmak istemiyorum Sadece ıkınmayla keseyi yırtmam herlde değil mi ya da öyle bişi olsa ultrasonda görürdü dr değil mi? Birde attan bakarken dr bişi için çok kısa dedi ebeye neyden bahsettiğini tam anlamadım ama rahim ağzı değil çünkü ona çok uzun dedi. Haberler böyle arkadaşlar sizide telaşlandırdım kusura bakmayın bacılar şeyimde acayip bi ağrı ve zonklama var sanki içim dışıma çıkmış gbi
Kuzum benim de arada oluyor o adet sancisi gece de oldu 2 kere ama oyle kan ter icinde kalacak kadar degil yanj belki de aci esigim yuksek bilmiyorum saga sola kivrandiriyor ama gecer gececek diye diye uyumus oluyorumYa kızlar 2 gündür ara ara sol kasığımda adet ağrısı hissediyorum. Ağrı girdiğinde geçmesi uzun sürüyor. Tek taraflı. Normalde de adetlerim çok ağrılı geçerdi. Hiç sizde oldu mu normal mi doktora gitmeli miyim? Dün gece 3 de girdi geçene kadar su içinde kaldım terden. Normal mi yalancı doğum ağrısı dedikleri böyle bişey mi ilk gebeliğim
Karnın hiç büyümemiş gibi duruyor içine içine mi büyüdün kız senAy hava o kadar güzel ki ankara’da, yürüyüşe çıktım hiç gelinim mutfaktayı izleyemem
Karnım büyüdü ya
Yani bu saatten sonra aldığımız kiloların bizim olacağını düşünmüyorum ben. Hepimiz aynıyızdır muhtemelen, mide çok sıkıştığından ben eskisinden daha az yiyorum. Ödem olur bebek kilosu suyu plasenta sı olur bence bu saatten sonra tartıdaki artılar.Kız ben 14 kg aldım doktor bu aydan sonra daha çok alacaksın dikkatli git dedi hiç kötü senaryo yazmadı bana niye felaket tellalı gibi ilerliyor ki. Tabiki herşey olabilir önce sakince sonuçları bekleseydi
Çok şükür canımKızlar çıktım çok şükürher şey yolunda dedi. Eliyle alttan muayene etti gözüm karardırahim ağzı uzun açıklık yok bebek iyi yukarda hiç bi sorun yok dedi. Vajinadaki şişlik ve çıkıntı çok ödem yapmış dedi kabızdan ve hemoroid. Kanama büyük ihtimalle hemoroidden dedi ama brn oradan olmadığına eminim belki kendim ödem yapan yeri tahriş ettim bilmiyorum Az önce wcye gittim pirinç tanesi kadar sümük gibi bişi geldi kanlı biraz da su gibi ıslaklık vardı yine. Druma güvenmek ve daha fazla stres yapmak istemiyorum Sadece ıkınmayla keseyi yırtmam herlde değil mi ya da öyle bişi olsa ultrasonda görürdü dr değil mi? Birde attan bakarken dr bişi için çok kısa dedi ebeye neyden bahsettiğini tam anlamadım ama rahim ağzı değil çünkü ona çok uzun dedi. Haberler böyle arkadaşlar sizide telaşlandırdım kusura bakmayın bacılar şeyimde acayip bi ağrı ve zonklama var sanki içim dışıma çıkmış gbi
Ne getirecek ya alla sen. Burda mr pound var ucuzlukcu, su milyonluklar gibi. Ordan iki tabak alır gelir işteBu kadar beklemiş az daha beklese geç olmazdı yaniinşallah geldiğine değecek bir ev hediyesi ile gelir.
Geçmiş olsun canımKızlar çıktım çok şükürher şey yolunda dedi. Eliyle alttan muayene etti gözüm karardırahim ağzı uzun açıklık yok bebek iyi yukarda hiç bi sorun yok dedi. Vajinadaki şişlik ve çıkıntı çok ödem yapmış dedi kabızdan ve hemoroid. Kanama büyük ihtimalle hemoroidden dedi ama brn oradan olmadığına eminim belki kendim ödem yapan yeri tahriş ettim bilmiyorum Az önce wcye gittim pirinç tanesi kadar sümük gibi bişi geldi kanlı biraz da su gibi ıslaklık vardı yine. Druma güvenmek ve daha fazla stres yapmak istemiyorum Sadece ıkınmayla keseyi yırtmam herlde değil mi ya da öyle bişi olsa ultrasonda görürdü dr değil mi? Birde attan bakarken dr bişi için çok kısa dedi ebeye neyden bahsettiğini tam anlamadım ama rahim ağzı değil çünkü ona çok uzun dedi. Haberler böyle arkadaşlar sizide telaşlandırdım kusura bakmayın bacılar şeyimde acayip bi ağrı ve zonklama var sanki içim dışıma çıkmış gbi
Ben normalde de çok ağır yaşıyorum Hatta Affedersiniz ilk gün istifra etmekten helak oluyorum şimdi de kasık ağrısına mide bulantısı eşlik edince korktum ama Korkacak bir şey yok anladığım kadarıylaCok sukur kuzum ya yine de cok ikinma kabiz olmamaya dikkat et. Bu alttan muayeneler beni bi tik korkutuyo ama dayanacaz mecbur artik
Kuzum benim de arada oluyor o adet sancisi gece de oldu 2 kere ama oyle kan ter icinde kalacak kadar degil yanj belki de aci esigim yuksek bilmiyorum saga sola kivrandiriyor ama gecer gececek diye diye uyumus oluyorum
İlk doğum da 23 kg almıştım doğumdan sonra bir haftada 17 kg gitti benden aldığım kendime 6*kg mış aslında gerisi ödem bebek suyu falanKarnın hiç büyümemiş gibi duruyor içine içine mi büyüdün kız sen
Yani bu saatten sonra aldığımız kiloların bizim olacağını düşünmüyorum ben. Hepimiz aynıyızdır muhtemelen, mide çok sıkıştığından ben eskisinden daha az yiyorum. Ödem olur bebek kilosu suyu plasenta sı olur bence bu saatten sonra tartıdaki artılar.
Çok şükür canımkeseyi yırtman imkansıza yakın olur ıkınarak anca hunileşme olur ıkınıp bebeği aşağı istersin dar alana giren kese patlar. Çok zorlama bi senaryo varis mi var acaba vajinada. Bi arkadaşımda vardı zorluyordu onu baya hamileliğinde.
Tşk ederim queenKarnın hiç büyümemiş gibi duruyor içine içine mi büyüdün kız sen
Yani bu saatten sonra aldığımız kiloların bizim olacağını düşünmüyorum ben. Hepimiz aynıyızdır muhtemelen, mide çok sıkıştığından ben eskisinden daha az yiyorum. Ödem olur bebek kilosu suyu plasenta sı olur bence bu saatten sonra tartıdaki artılar.
Çok şükür canımkeseyi yırtman imkansıza yakın olur ıkınarak anca hunileşme olur ıkınıp bebeği aşağı istersin dar alana giren kese patlar. Çok zorlama bi senaryo varis mi var acaba vajinada. Bi arkadaşımda vardı zorluyordu onu baya hamileliğinde.
Bu da benim minnoşkosu kizlar ifşa olmuyum diye boyle bi foto attim halidan ifşa olursam bilemiyorum
Eki Görüntüle 3173194
Teşekkür ederim allah razı olsunGeçmiş olsun canımçok şükür sorunsuz geldin evine. Kabız olmamaya çalış muhtemelen varis gibi bişey var zorlayınca kanama yaptı bebek yukarıdaysa zaten kese yırtılmaz su sızma gibi durumlarında bebek aşağıda oluyor genelde. Doktorun da işini bilir sizi asla riske atmaz. Gözün aydın
Kuzu agriyla beraber kasilmalarin falan olursa o zaman dikkat et bence duruma ama sadece agri olursa bence sorun olmaz gibi yani ben boyle rahatlatiyorum kendimiBen normalde de çok ağır yaşıyorum Hatta Affedersiniz ilk gün istifra etmekten helak oluyorum şimdi de kasık ağrısına mide bulantısı eşlik edince korktum ama Korkacak bir şey yok anladığım kadarıyla
Taniyan anca ordan tanir diye dedimdiHalı araştırmalarına başlıyorum hemenne marka kim almış nerden almış nerde oturuyor kimdir o maşallah canım nazar değmesin
Rabbim evlerden uzak etsin getirdiğine değil insan o kadar gelicem diye ısrar edip bir çanakla gelmesine kızıyor. Birde kızcağız evde o kadar hazırlık yapmış yazık hak ve helal değil bence. Bende kaza yapmıştım evi aldıktan bir süre sonra. Komşular tutturdu gelelim ev görmeye hem geçmiş olsun da deriz falan istemedim gelmeyin dedim iyi değilim boynum falan dönmüyor büyük bir kaza atlattım. Israrla geldiler su bardağı getirmiş gelirken bende o halde hazırlık falan yapmıştım çok kötü oldum değmiyor dedim bazı kişilereNe getirecek ya alla sen. Burda mr pound var ucuzlukcu, su milyonluklar gibi. Ordan iki tabak alır gelir işte
Bir gün, kuzenim aradı, iş arkadaşlarım gelecek, sen de gel dedi. Yazık kocaaa tencere sarma sarmış. Kurabiye, pasta, kek, tatlısı tuzlusu, belki 30-40 ceşit vardı. Neyse arkadaşının biri mutfağa girdi; hediyesini kendi elleriyle açtı, iki cam kase almış orta boy markasız fln, ay bak bende de var da, çok memnunum da, diye diye iki saat kendi aldığı kaseyi övdü. Hatta evden giderken de; ben evde eşime ve kzıma da su sarmalardan götüreyim diye koca bi tabak yaptı da gitti. Hatta evde bitiremeişler o akşam, ertesi gün iş yerine de götürmüş arsız. İnsanda görgü olacak bi kere.
MasaAllahhhh kuzumaaTeşekkür ederim allah razı olsunbu arada bebe 2 kg olmuş kocamaan bi beben var dedi dr allahm nasıl çıkacak dedim içimden
Ne 2 kilo muTeşekkür ederim allah razı olsunbu arada bebe 2 kg olmuş kocamaan bi beben var dedi dr allahm nasıl çıkacak dedim içimden
Kız sen tombiğim diyordun sanki fesleğen miydi yada o ben maviler mi karıştırdım. Yalan mı söyledin, kandırdın mı beni tombul yakınlığı hissetmiştim sana halbumkisiBu da benim minnoşkosu kizlar ifşa olmuyum diye boyle bi foto attim halidan ifşa olursam bilemiyorum
Eki Görüntüle 3173194
Sen de iyiki varsın patikciğimTşk ederim queentecrübelerine ve yorumlarına çok güveniyorum beni çok rahatlatıyor iyi ki varsın varis ihtimalini anneme sordum hemen çünkü onda vardı o da evet olabilir dedi ya zaten öyle dışarı doğru çıkıntı oldu diyince olabilir dedi kan sulandırıcıda kullaıyorum belki onunda mı etkisi var bilemedim. Neyse atlattık çok şükür bişi yokmuş biraz ayaklarımı dikip dinleneyim
Maşallah canım nazar değmesin kuzumaTeşekkür ederim allah razı olsunbu arada bebe 2 kg olmuş kocamaan bi beben var dedi dr allahm nasıl çıkacak dedim içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?