2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bu hangi magnezyum sitrat ya günde iki kere ben senelerdir çıkmadım queen bana göndersene alayım kabızlığım benim fena ya

Bu hangi magnezyum sitrat ya günde iki kere ben senelerdir çıkmadım queen bana göndersene alayım kabızlığım benim fena ya
İçeriği güzel canım bunun. Sabak akşam düzenli kullanmaya başlarsan 4 5 günde düzene girer diye düşünüyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20221207_135257_com.pozitron.hepsiburada.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 45
İçeriği güzel canım bunun. Sabak akşam düzenli kullanmaya başlarsan 4 5 günde düzene girer diye düşünüyorum.
Queenciğim bende uzun zamandan beri magnezyum kullanıyorum diğer gruplarda magnezyumun rahmi yumuşattığı söyleniyor sen ne düşünüyorsun canım ki benim dr güldü geçti günde iki kullanınca bende kabız olmuyorum gayet iyi bide dulcolax içiyorum arad kabızlık için biliyorsun kabızlık bizde dahada problemler

Yok canım ya kasılmaları azaltıyor evet kaslarda bi gevşeme oluyor ama rahmi riskli düzeyde yumuşatması için iv olarak baya yüksek doz almamız gerekir. Kulak asma bence

Yok canım magnezyum aksine kasılmaları da azaltır. Hatta doğumdan önce kesen doktorlar var.

kirmizipatiklikiz canim sakin ol önemli bir durum yoktur ins, ben de dahil her hamile zaman zaman ıkınıyoruz wcde. kimsenin yapmadığı bir hareketi yapmadın sonucta. riskli durumun da yok normalsin. neden böyle oldu anlamadım ama hemen doktora gitmissin neyseki olumlu haberlerle dön ins canimm

Ay Allahım daha test sonucu çıkmadan nasıl korkutuyorlar ya , korkma fesleğenciğim sakince bekle sonuçlar bir çıksın.

Ay Allahım daha test sonucu çıkmadan nasıl korkutuyorlar ya , korkma fesleğenciğim sakince bekle sonuçlar bir çıksın.
Korkuttunuz beni tansiyonum normal cikiyor ilaci içtiğim surece dedim
Korkma ama hazırlıklı bekle dedi bakalim.
Sismissin dedi toplam 7 kilo aldim basindan beri halbuki.
Bugun felaket telalliydi resmen. Cok kontrolcu bir kadin zaten

Canım benim dr da içeri girer girmez biraz şişlik var ama burnun şişmemiş burnun şiise doğum yaklaşmış demektir diye espri yaptı ogünden beri burnuma bakıyorum. Güzel sonuçlar al canım artık zaman daralıyor doğumlar yaklaşıyor telaş sardı herkesi

Ay tovbe ne kadar geriyorlar insani ya. Kilolu hamile kalinca otomatik sismis gibi gorunuyoruz heralde cok almasakta sen takilma kuzum yuregini ferah tut Allahin izniyle hicbir sey cikmiycak

ya Allah aşkına bunlar nasıl sözler ya şişmeyen hamile mi var da anormal bir sey gibi söyleniyor bu? millet davul gibi olup da doğuruyor. tamam zayıf kalan da var keske öyle olsak ama onlar cok az. ben de 15 kilo aldım daha simdiden ne yapayım

Ben çok aldım canım iki haftadır sabitim sadece 17 kiloaldım zayıf hamile kalmıştım dr um süperdir aslında espri yapıyor eşimle bir olup benle uğraşıyorlar

Benim burnum şişmeye başladı ben bu bilgiyi niye okudum şimdi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…