Bu hangi magnezyum sitrat ya günde iki kere ben senelerdir çıkmadım queen bana göndersene alayım kabızlığım benim fena yaAllah Allah ya. Nasıl okadar ıkınabilirsin ki.. Rahim ağzını zorlamıştIR belki ama çok endişelenecek bir şey çıkmayacak bence kuzum, inşbenim ıkınmam gerektiği zamanlarda peçeteyle vajinaya baskı uyguluyorum ki sadece makata kalsın basınç diye. Magnezyum citrate ı günde 2ye çıkardığımdan beri çok düzenli çıkıyorum zaten zorlanmıyorum çok şükür. Sonrası için sen de böyle önlemler al istersen cnm
İçeriği güzel canım bunun. Sabak akşam düzenli kullanmaya başlarsan 4 5 günde düzene girer diye düşünüyorum.Bu hangi magnezyum sitrat ya günde iki kere ben senelerdir çıkmadım queen bana göndersene alayım kabızlığım benim fena ya
Eheh inşallah. Baktın kulaklarım çınlıyor anla ki ben sana tuvaletten dualar ediyorumİçeriği güzel canım bunun. Sabak akşam düzenli kullanmaya başlarsan 4 5 günde düzene girer diye düşünüyorum.
Çok farketmiyor ama ben birini kahvaltıdan sonra, diğerini yatmadan 1 saat önce falan alıyorum. İşe yarar umarımEheh inşallah. Baktın kulaklarım çınlıyor anla ki ben sana tuvaletten dualar ediyorum
Tok karnına mı bu?
Queenciğim bende uzun zamandan beri magnezyum kullanıyorum diğer gruplarda magnezyumun rahmi yumuşattığı söyleniyor sen ne düşünüyorsun canım ki benim dr güldü geçti günde iki kullanınca bende kabız olmuyorum gayet iyi bide dulcolax içiyorum arad kabızlık için biliyorsun kabızlık bizde dahada problemlerİçeriği güzel canım bunun. Sabak akşam düzenli kullanmaya başlarsan 4 5 günde düzene girer diye düşünüyorum.
Yok canım ya kasılmaları azaltıyor evet kaslarda bi gevşeme oluyor ama rahmi riskli düzeyde yumuşatması için iv olarak baya yüksek doz almamız gerekir. Kulak asma benceQueenciğim bende uzun zamandan beri magnezyum kullanıyorum diğer gruplarda magnezyumun rahmi yumuşattığı söyleniyor sen ne düşünüyorsun canım ki benim dr güldü geçti günde iki kullanınca bende kabız olmuyorum gayet iyi bide dulcolax içiyorum arad kabızlık için biliyorsun kabızlık bizde dahada problemler
Yok canım magnezyum aksine kasılmaları da azaltır. Hatta doğumdan önce kesen doktorlar var.Queenciğim bende uzun zamandan beri magnezyum kullanıyorum diğer gruplarda magnezyumun rahmi yumuşattığı söyleniyor sen ne düşünüyorsun canım ki benim dr güldü geçti günde iki kullanınca bende kabız olmuyorum gayet iyi bide dulcolax içiyorum arad kabızlık için biliyorsun kabızlık bizde dahada problemler
Ya bu çok iyiEşim göndermiş çok güldüm. Tam olarak içimizz
Ay Allahım daha test sonucu çıkmadan nasıl korkutuyorlar ya , korkma fesleğenciğim sakince bekle sonuçlar bir çıksın.Kizlar kontrole gelmiştim doktor beni bir korkuttu
Protegin kaçağı olursa yatış yapıp hemen doğumu başlatılım dedi. 140 km hızla gidiyorsun dedi.
Gecen ay çıkmamıştı protein kaçağı. Simdi tahlil verdim bekliyorum. Dua edin bana
Korkuttunuz beni tansiyonum normal cikiyor ilaci içtiğim surece dedimAy Allahım daha test sonucu çıkmadan nasıl korkutuyorlar ya , korkma fesleğenciğim sakince bekle sonuçlar bir çıksın.
Canım benim dr da içeri girer girmez biraz şişlik var ama burnun şişmemiş burnun şiise doğum yaklaşmış demektir diye espri yaptı ogünden beri burnuma bakıyorum. Güzel sonuçlar al canım artık zaman daralıyor doğumlar yaklaşıyor telaş sardı herkesiKorkuttunuz beni tansiyonum normal cikiyor ilaci içtiğim surece dedim
Korkma ama hazırlıklı bekle dedi bakalim.
Sismissin deditoplam 7 kilo aldim basindan beri halbuki.
Bugun felaket telalliydi resmen. Cok kontrolcu bir kadin zaten
Kizlar kontrole gelmiştim doktor beni bir korkuttu
Protegin kaçağı olursa yatış yapıp hemen doğumu başlatılım dedi. 140 km hızla gidiyorsun dedi.
Gecen ay çıkmamıştı protein kaçağı. Simdi tahlil verdim bekliyorum. Dua edin bana
Ay tovbe ne kadar geriyorlar insani ya. Kilolu hamile kalinca otomatik sismis gibi gorunuyoruz heralde cok almasakta sen takilma kuzum yuregini ferah tut Allahin izniyle hicbir sey cikmiycakKorkuttunuz beni tansiyonum normal cikiyor ilaci içtiğim surece dedim
Korkuttunuz beni tansiyonum normal cikiyor ilaci içtiğim surece dedim
ya Allah aşkına bunlar nasıl sözler ya şişmeyen hamile mi var da anormal bir sey gibi söyleniyor bu? millet davul gibi olup da doğuruyor. tamam zayıf kalan da var keske öyle olsak ama onlar cok az. ben de 15 kilo aldım daha simdiden ne yapayımCanım benim dr da içeri girer girmez biraz şişlik var ama burnun şişmemiş burnun şiise doğum yaklaşmış demektir diye espri yaptı ogünden beri burnuma bakıyorum. Güzel sonuçlar al canım artık zaman daralıyor doğumlar yaklaşıyor telaş sardı herkesi
Ben çok aldım canım iki haftadır sabitim sadece 17 kiloaldım zayıf hamile kalmıştım dr um süperdir aslında espri yapıyor eşimle bir olup benle uğraşıyorlarya Allah aşkına bunlar nasıl sözler ya şişmeyen hamile mi var da anormal bir sey gibi söyleniyor bu? millet davul gibi olup da doğuruyor. tamam zayıf kalan da var keske öyle olsak ama onlar cok az. ben de 15 kilo aldım daha simdiden ne yapayım
Benim burnum şişmeye başladı ben bu bilgiyi niye okudum şimdi yaCanım benim dr da içeri girer girmez biraz şişlik var ama burnun şişmemiş burnun şiise doğum yaklaşmış demektir diye espri yaptı ogünden beri burnuma bakıyorum. Güzel sonuçlar al canım artık zaman daralıyor doğumlar yaklaşıyor telaş sardı herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?