2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar dün kontrole gittik. Bebeğim büyümüş çok şükür. O kadar çok üzülüyordum ki kilo almıyor mu acaba diye. 31. Haftadayız, 1600 gr olmuş. Doktor dediki , “37. Haftayı görür bebiş, 3 kiloyu da bulur. Ama biz her şey sağlıklı giderse 39. Haftaya kadar tutmayı en sağlıklısı görüyoruz. Ama tahminim 39. Haftaya kadar gider.”
Bu rakamlar benim kilom kan değerlerim yaşım vs. Gibi şeylere göre bana özel o yüzden karşılaştırma yapmayın kızlar.

Kızlar gece gece moralim çok bozuldu :( Benim bebekte kalpte hiprekojen odak yani beyaz bir leke gb birşey gözükmüştü hala var geçmedi henüz doğumdan sonra 3 aya kadar da geçebiliyormuş . 2 li 3 lü detaylı taramalar iyi olduğu için özellikle fetal DNA falan istememişti ,şimdi instagramda denk geldim opdrnurhanulupınar var video çekmiş 2 li 3 lü tarama iyi dahi olda down sendrom belirtisi olduğu için fetal yapılıyormuş çok moralim bozuldu inşallah bebeğim sağlıklıdır :(
Benim yeğenim de oldu arkadaşımın bebegindede oldu ikiside hemen 3 ay içerisinde geçti ama doğum yapar yapmaz tam teşekküllü hastanede çocuk kardiyolagu görmesi lazimmmis ufuruk diyolarmis adinada sanirim

Kızlaaar bugün kontrolüm vardı bizim sıpa hala yan yatıyor 😂 kafası kaburgamın altında 🤦🏻‍♀️ Dr eliyle biraz çevirdi geçen burda anlatanlar olmuştu şaşırmıştım dr gayet rahat bi şekilde biraz çevirdi ama tam dönmedi tabii hatta sanki eski yerine geri döndü 🤣 bi kaç hareket gösterdi 35ten sonra onu denicem inş döner sıpa ya 😬 2,5 kg olmuş iri bi bebik değil dedi haftayla uyumlu dewamkee 😁😁

Kızlar dün kontrole gittik. Bebeğim büyümüş çok şükür. O kadar çok üzülüyordum ki kilo almıyor mu acaba diye. 31. Haftadayız, 1600 gr olmuş. Doktor dediki , “37. Haftayı görür bebiş, 3 kiloyu da bulur. Ama biz her şey sağlıklı giderse 39. Haftaya kadar tutmayı en sağlıklısı görüyoruz. Ama tahminim 39. Haftaya kadar gider.”
Bu rakamlar benim kilom kan değerlerim yaşım vs. Gibi şeylere göre bana özel o yüzden karşılaştırma yapmayın kızlar.
maşallah canım nazar değmesin gayet güzel bence.kiloyu bundan sonra alacaklar artık şimdiye kadar bizden aldıkları gelişimine iç organlarının büyümesine gitti bundan sonra yağ depolayacaklar 2.5 kg üstü doğsun yeterki doğumdan sonra hemen kilo alıyorlar

Kızlaaar bugün kontrolüm vardı bizim sıpa hala yan yatıyor 😂 kafası kaburgamın altında 🤦🏻‍♀️ Dr eliyle biraz çevirdi geçen burda anlatanlar olmuştu şaşırmıştım dr gayet rahat bi şekilde biraz çevirdi ama tam dönmedi tabii hatta sanki eski yerine geri döndü 🤣 bi kaç hareket gösterdi 35ten sonra onu denicem inş döner sıpa ya 😬 2,5 kg olmuş iri bi bebik değil dedi haftayla uyumlu dewamkee 😁😁
maşallah kuzucuğa :) benim bebikte en son yandı bence hala öyle ama haftaya görücem artık :anneadayı::KK200:

Bizimki uzuun zamandır göstermiyor doğuma kadar unudu kestim artık 😂

Senin ilk bebe ne zaman dönmüştü 34 hafta erkendir diye düşünüyorum döner herlde dimi 🙄
valla benimki de göstermiyo ya ben de umudu kestim😄 doğumdan hemen öncesinde bile dönebiliyormuş bebekler geçen ay gittiğimde dönmemişti. doktor şu an hiç önemli değil doğuma yaklaşınca bakıcaz ona dedi daha zaman var

bu grup nazlı erkekler grubu tam bir kova burcu erkeği🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Hiç sorma ya 😬 bi sonraki kontrolde kilosu diyorum 900 gr olsun 890 çıkıyor, 1650 olsun diyorum 1625 çıkıyor. Çocuk hep ben ne dersem o modunda. Nolur 10 gr daha fazla alsan da ananın gönlünü yapsan?

Kız masalalh daha 34 haftadasin 40 çok varr doktorun iri bebeği nekadar acaba 🤣🤣 her hafta en kotu 200 Gr alsan 5 kg yakın dogor maşallah ki altta yaklaşık 2200 yazıyor 🤣

Bizimki uzuun zamandır göstermiyor doğuma kadar unudu kestim artık 😂

Senin ilk bebe ne zaman dönmüştü 34 hafta erkendir diye düşünüyorum döner herlde dimi 🙄
Döner Kuzum daha. Oğlum çok erken döndü erken kanala girdi o biraz aceleciydi 36 da normal doğumum başladı benim 😊

benim görüş bitti kızlar daha doğrusu göremeyiş🤣 bırak yüzünü başka hiçbir yerini göremedim bu sefer, dr kendine göre baktı konuştu falan. 2.180 kiloymuş bebem. her şey normaldi sadece demirimi
düşük buldu. birkaç gün önce kan tahlilim olmuştu. demir ilacını sabah akşam içeceksin suyun içine de limon sık çayı kahveyi azalt dedi. değerler hoşuma gitmezse kan takviyesi yapmak durumunda kalırız dedi. ay böyle olacağı belliydi doğru düzgün içmedim ki sorumsuzluğum yine başıma iş açtı😑

Kaçıncı haftaydı

Back
X