Bence de doktorun baya iyiymiş ha benim doktorlar ciddiye alsın diye aynı şeyi 3 defa söylemek zorunda kalıyorumCok sukur doktorum baya ilgili kuzum ya serumlar ilaclar iyi geldi nst de sanci cikmadi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de doktorun baya iyiymiş ha benim doktorlar ciddiye alsın diye aynı şeyi 3 defa söylemek zorunda kalıyorumCok sukur doktorum baya ilgili kuzum ya serumlar ilaclar iyi geldi nst de sanci cikmadi
İlk bebeğimde vardı benim, kalbi delik doğdu ama kapandı merak etme. Bize de doktor demişti tarama yaptırın diye ihtimal dahili olabilirmiş. Yaptırmadım çünkü başka bir perinatolog da o kadar yaygın görülen bir şey ki gerek yok demişti. Sadece çocuk kardiyoloji takipli olacaksınız doğunca. 9 aylık tam kapanmıştı kızımın. Moral bozacak bir şey değil yani.Kızlar gece gece moralim çok bozulduBenim bebekte kalpte hiprekojen odak yani beyaz bir leke gb birşey gözükmüştü hala var geçmedi henüz doğumdan sonra 3 aya kadar da geçebiliyormuş . 2 li 3 lü detaylı taramalar iyi olduğu için özellikle fetal DNA falan istememişti ,şimdi instagramda denk geldim opdrnurhanulupınar var video çekmiş 2 li 3 lü tarama iyi dahi olda down sendrom belirtisi olduğu için fetal yapılıyormuş çok moralim bozuldu inşallah bebeğim sağlıklıdır
![]()
Yeterli canım bence sonrası normal pedle hallolur:)Yaz sen yazınca baktım. M beden 64e düşmüş Ben mağazadan m bedeni 80e aldım. M beden alacaklar kaçırmasın. Bir de 10lu yetermi bilgin var mı?
Canım ama açıklık delik gb birşey değilmiş beyaz bir nokta şeklindeymiş ben şimdi kime gideyim bilmiyorum burda organ detaylı inceleyen bi bölümde yok . Doktor çok rahatlatmıştı o yüzden gitmedim ama farklı bir hekimi şimdi izleyince ister istemez aklıma takıldı .İlk bebeğimde vardı benim, kalbi delik doğdu ama kapandı merak etme. Bize de doktor demişti tarama yaptırın diye ihtimal dahili olabilirmiş. Yaptırmadım çünkü başka bir perinatolog da o kadar yaygın görülen bir şey ki gerek yok demişti. Sadece çocuk kardiyoloji takipli olacaksınız doğunca. 9 aylık tam kapanmıştı kızımın. Moral bozacak bir şey değil yani.
Aynı şeyden bahsediyoruz. Perinotoloji kontrolünde beyaz leke çıktı. Doğunca ilk kontrolünde üfürüm var dendi. Üni hast sevk edildi, orada kardiyolojide delik var dendi. Sonra kardiyoloji takipli olduk. Çok şükür kapandı. Kimseye gitmene gerek yok aslında her kontrolde doktor kontrol ediyor kalbini öyle bir durumda. Doğumda da söylüyorsun böyle olduğunu.Canım ama açıklık delik gb birşey değilmiş beyaz bir nokta şeklindeymiş ben şimdi kime gideyim bilmiyorum burda organ detaylı inceleyen bi bölümde yok . Doktor çok rahatlatmıştı o yüzden gitmedim ama farklı bir hekimi şimdi izleyince ister istemez aklıma takıldı .
Anladım canım down sendromlu bebeklerde çok sık görülüyormuş bu durum Allahım esirgesin sağlıcakla kavuşalım hepimiz kötü düşünmek istemiyorum asla ama hep bi stres oluyorum .Aynı şeyden bahsediyoruz. Perinotoloji kontrolünde beyaz leke çıktı. Doğunca ilk kontrolünde üfürüm var dendi. Üni hast sevk edildi, orada kardiyolojide delik var dendi. Sonra kardiyoloji takipli olduk. Çok şükür kapandı. Kimseye gitmene gerek yok aslında her kontrolde doktor kontrol ediyor kalbini öyle bir durumda. Doğumda da söylüyorsun böyle olduğunu.
Evet öyle deniyor ama down sendromlu bebeklerdeki tek anomali bu değil. Pek çok anomali bir arada olursa down sendromu olarak değerlendiririz demişti perinatolog. O yüzden gerek görmemişti taramayı. O kadar yaygınmış ki bu beyaz leke. Hiç kafaya takılacak bir şey değil.Anladım canım down sendromlu bebeklerde çok sık görülüyormuş bu durum Allahım esirgesin sağlıcakla kavuşalım hepimiz kötü düşünmek istemiyorum asla ama hep bi stres oluyorum .
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallahArkadaslar cok üzgünümAllah kimseye yaşatmasın. Annemi kaybettim cumartesi günü. Annem icin birer fatiha da olsa okumanızı isterim.
Bugun kendime gelebildim biraz. Bu süreçte bu acıyı yaşamak çok zor oldu![]()
Anladım canım down sendromlu bebeklerde çok sık görülüyormuş bu durum Allahım esirgesin sağlıcakla kavuşalım hepimiz kötü düşünmek istemiyorum asla ama hep bi stres oluyorum .
Nurlar içinde yatsın inşallah mekanı cennet olsun. Allah sizlere sabır, uzun ömür versin. Çok zordur eminim, tarifsiz ama tutunacak dalın evladın olacak dikkat et kendine, yası tutmamak mümkün değil ama hırpalama kendini canımArkadaslar cok üzgünümAllah kimseye yaşatmasın. Annemi kaybettim cumartesi günü. Annem icin birer fatiha da olsa okumanızı isterim.
Bugun kendime gelebildim biraz. Bu süreçte bu acıyı yaşamak çok zor oldu![]()
Güle güle giysin inşaallah canımHastane çıkışı ve yedek 3 takımı ütüleyip tek tek içine çorap ve bez koyup keselere koyup kaldırdım. Ekstradan ağız mendili aldım 4 adet. 8tane de bez aldım. Eldiven koymadım tüm takımlar kendinden eldivenli çünkü. Ekstradan şapka almıyorum 4 takımda da şapka var. Yeter bence. Hastane çıkışı ve bir yedeğim penye battaniyeli diğer ikisi battaniyesiz. Bi tane de kalın battaniye ile bir iki müslin alıcam yanıma. Bebişe yeter herhalde![]()
Geçmiş olsun canım. Üzüntü sıkıntı da tetiklemiştir. Bebeğini düşünerek kendini yormamaya çalış tabi hiç kolay değilKizlar beni hastaneye yatirdi doktorum. 1 gece kalacam nst de duzenli ama dusuk seviyede sanci cikti bi de adet sancisi gibi sancim var diyince daha once neden gelmedin diye kizdi yatiyorum simdi ciger gelistirici ve bi igne daha yapildi 4 tane 15 dk da bir alinacak ilac verildi progestanla bi ilac daha verildi biri sari biri de kucuk sise gibi biseyde 2 de serum bakalim yatiyoruz
Kayınvalidem kurufasülyeyi nohutu öyle yapıyor baya uzun süre gidiyor. Sıcakken kavanoza koyuyor. Sonra bir istediğinde açıyorsun sadece ısıtıyorsun yiyorsun bu kadar çorba da olur neden olmasın.Yok normal dolaba, sıcakken kavanoza koyuyon. Konserve gibi düşün.
Al benden de o kadar lahanayı çok severim limonlu limonlu çok yedim turşusunu da yedimAaa ciddi misinŞişe şişe lahana turşusu bitirdim ya benim karnımda yaşlandı o zaman dertten.
Aynı semtteymişimYani etimesgut diye geçiyor ama zorla bağlanmış etimesguta. Mecbur bi yere bağlanacaktı oraya bağlanmışeskişehir yolu üzerindeyiz.
Kuzum dua et inşaallah sağlıklıdır kuzum. Ama sadece kalpteki beyazlıktan bu durum anlaşılır mı? Yani Allah korusun benim doktorum. Kalpte delik vs var mı bakacağız demişti. Detaylı da çok şükür bişey çıkmadı ama. Yani beyazlık direk bunu belirtisi mi? Gönlünü ferah tut senin doktorun ne dediyse o.Kızlar gece gece moralim çok bozulduBenim bebekte kalpte hiprekojen odak yani beyaz bir leke gb birşey gözükmüştü hala var geçmedi henüz doğumdan sonra 3 aya kadar da geçebiliyormuş . 2 li 3 lü detaylı taramalar iyi olduğu için özellikle fetal DNA falan istememişti ,şimdi instagramda denk geldim opdrnurhanulupınar var video çekmiş 2 li 3 lü tarama iyi dahi olda down sendrom belirtisi olduğu için fetal yapılıyormuş çok moralim bozuldu inşallah bebeğim sağlıklıdır
![]()
Allah korusun canım aklına öyle şeyler getirip niye kendini üzüyorsun. Ayrıntılı ultrasona girmedin mi hiç. Bebeğin burun kemiği ense çapı hepsine bakılıyor down sendromlu bebeklerin yapıları çok farklı olduğu için orda bir sorun olsa seni uyarırlar mutlaka. İlk baktıkları şey burun kemiği var mı diye sende de öyle olmadı mıAnladım canım down sendromlu bebeklerde çok sık görülüyormuş bu durum Allahım esirgesin sağlıcakla kavuşalım hepimiz kötü düşünmek istemiyorum asla ama hep bi stres oluyorum .
Ben çorap koydum , ayacıkları üşümesinGüle güle giysin inşaallah canımben de 2 şapka koydum 2 daha koyayım. Birde hepsi kendinden çoraplı acaba patikte koysam mı ya da ayrı küçük çoraplar. Tulumların altına
AaaAynı semtteymişimdoğumu ne tarafta yapacaksın ekonomist