- 1 Ağustos 2018
- 2.854
- 4.861
- 133
Of evet ya bu saçmalık beni uyutmadı gece ya napcaz şimdi tamda bizi bulduAYY BEN DE SABAH RADYODA DİNLEDİM hemen eşimi aradım ne dio bunlar bi bak die![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Of evet ya bu saçmalık beni uyutmadı gece ya napcaz şimdi tamda bizi bulduAYY BEN DE SABAH RADYODA DİNLEDİM hemen eşimi aradım ne dio bunlar bi bak die![]()
Kuzum bu streste denilecek şey değil ama eğer herhangi bir ceza filan uygulandiysa hastaneden belge alarak itiraz edebilirsiniz acil durumda cezalar geri alınabiliyor verilen bütün cezalara itiraz edebilirsin1.5 saat sürmedi gelişimiz 10bin TL likhız cezası gelmez umarım tüm radarlara edalere takılmışızdır. 5dk da bir kasılma vardı şiddetli korktum serklaj dan yırtılma olur mu rahim ağzında diye, her kasılmada da oluk oluk su geliyor tabi ped falan yetmedi sırılsıklamdım hastaneye girdiğimizde. Arabadan inip ayağa kalktığım anda tekrar foşş.. Çoraplarım caaanımm bembeyaz skechers larım hep battı. Ve acilde muayene için altımı çıkartırken Servikal mukusu gördüm ama nasıl çok, nişan yani baya yoğun gelmiş hafif kanlı 2 el avcu kadar mukus. Su biyandan şakır şakır devam.. Yatışım yapıldı boş serum takıldı, ciğer geliştirici rescue doz yapıldı. Sabah 6da da antibiyotiğe başlayacaklar ne kadar tutabilirlerse artık.. Nst bağlı daimi sancı gibi bir durum var saçma sapan. 2170g ölçüldü bebek, hunileşme başlamış yani açıklık. Serklajım duruyor henüz almadılar. Normal doğum kesinlikle yaptırmıyorlar. Duanızı eksik etmeyin ipek kızım için, inşallah çok güçlü bir kızdır da direkt kucağımıza gelir küvöze girmez hiçbu arada yola çıkınca Bolu üniversiteyi aradım zorla yenidoğan yoğunbakıma bağlattım kendimi, yer yokmuş orada. Gitmeyerek doğru yapmışız yani. Hoş burada acilde ki Dr yer olmayabilir bizde de dedi ama inş gerek kalmaz
![]()
Ciddi misin allahımKızlar Sabah haberlerde söyledi gördünüz mü bilmiyorum vurulduğumuz tetanoz difteri aşılarını toplantıyormuş sağlık bakanlığı çok moralim bozuldu bı açıklamada yok![]()
Evet sabah TV de haberlerde çıktı inşallah bişey olmazCiddi misin allahım![]()
İstemeye istemeye resmen çevre baskısıyla 2 tane aşı oldumEvet sabah TV de haberlerde çıktı inşallah bişey olmaz![]()
NEEEEEEEEEEEKızlar Sabah haberlerde söyledi gördünüz mü bilmiyorum vurulduğumuz tetanoz difteri aşılarını toplantıyormuş sağlık bakanlığı çok moralim bozuldu bı açıklamada yok![]()
MaşaAllah bizim basimiza gelen de pişmiş tavugu bulmamistir 2 doz vurundum Allah a emanet bakalimKızlar Sabah haberlerde söyledi gördünüz mü bilmiyorum vurulduğumuz tetanoz difteri aşılarını toplantıyormuş sağlık bakanlığı çok moralim bozuldu bı açıklamada yok![]()
ben de 2 doz oldum Allah kahretsin böyle sistemi ya bi de aşılara karşı çıkanlara geri kafalı diyorlar. ya bu zamana kadar bütün aşılarımı yaptırdım ama şimdi bebeğime yapılacak aşılara nasıl güveneyim ki benMaşaAllah bizim basimiza gelen de pişmiş tavugu bulmamistir 2 doz vurundum Allah a emanet bakalim
Tetadid 0,5 ml enjeksiyonluk süspansiyon bu ilaç toplatılıyoemuş. Ebeye yazdım şimdi inş bana yaptıklarıda aynı aşı değildir yerli üretimmişNEEEEEEEEEEE
Ciddi misin? Allahım yarabbim kime güvenicez ya. Sıçayım böyle işe yani. Allahım sen büyüksün evlatlarımızı koru.Kızlar Sabah haberlerde söyledi gördünüz mü bilmiyorum vurulduğumuz tetanoz difteri aşılarını toplantıyormuş sağlık bakanlığı çok moralim bozuldu bı açıklamada yok![]()
Aynen öyle ben nasıl güvenip aşı yaptırıcam yeni doğan bebeğimeben de 2 doz oldum Allah kahretsin böyle sistemi ya bi de aşılara karşı çıkanlara geri kafalı diyorlar. ya bu zamana kadar bütün aşılarımı yaptırdım ama şimdi bebeğime yapılacak aşılara nasıl güveneyim ki ben
Ben sormucam ya, bide evet derse düşün dur sonra. Uğraşamam. Allaha emanet.Tetadid 0,5 ml enjeksiyonluk süspansiyon bu ilaç toplatılıyoemuş. Ebeye yazdım şimdi inş bana yaptıklarıda aynı aşı değildir yerli üretimmiş♀
Sebep neymiş kiKızlar Sabah haberlerde söyledi gördünüz mü bilmiyorum vurulduğumuz tetanoz difteri aşılarını toplantıyormuş sağlık bakanlığı çok moralim bozuldu bı açıklamada yok![]()
Bunu queene iletirim eğer görüşürsem. Belki görmez burayıKuzum bu streste denilecek şey değil ama eğer herhangi bir ceza filan uygulandiysa hastaneden belge alarak itiraz edebilirsiniz acil durumda cezalar geri alınabiliyor verilen bütün cezalara itiraz edebilirsin
Çok şanslısın gitme imkanın olursa bebişi de Queene i de görmüş olacaksın. Gidersen selam söyle sütüne de bebeğe de iyi baksınBunu queene iletirim eğer görüşürsem. Belki görmez burayı![]()
Doğru diyosunBen sormucam ya, bide evet derse düşün dur sonra. Uğraşamam. Allaha emanet.
2. Sınıf b seviyesinde geri çekme diyor “ geçici ve tedavi edilebilir sağlık sorunlarının çıktığı veya muhtemel olduğu durumlar” olarak açıklamış haber sitesiSebep neymiş ki
Queenim hadi hayırlısı olsun. İnş küvoze girmeyecek ; kilo da iyi hafta da iyi. Ciğer geliştirici de vurulmuş. Hep beraber dönersiniz eve inş. Duamdasınız ipek kızınla1.5 saat sürmedi gelişimiz 10bin TL likhız cezası gelmez umarım tüm radarlara edalere takılmışızdır. 5dk da bir kasılma vardı şiddetli korktum serklaj dan yırtılma olur mu rahim ağzında diye, her kasılmada da oluk oluk su geliyor tabi ped falan yetmedi sırılsıklamdım hastaneye girdiğimizde. Arabadan inip ayağa kalktığım anda tekrar foşş.. Çoraplarım caaanımm bembeyaz skechers larım hep battı. Ve acilde muayene için altımı çıkartırken Servikal mukusu gördüm ama nasıl çok, nişan yani baya yoğun gelmiş hafif kanlı 2 el avcu kadar mukus. Su biyandan şakır şakır devam.. Yatışım yapıldı boş serum takıldı, ciğer geliştirici rescue doz yapıldı. Sabah 6da da antibiyotiğe başlayacaklar ne kadar tutabilirlerse artık.. Nst bağlı daimi sancı gibi bir durum var saçma sapan. 2170g ölçüldü bebek, hunileşme başlamış yani açıklık. Serklajım duruyor henüz almadılar. Normal doğum kesinlikle yaptırmıyorlar. Duanızı eksik etmeyin ipek kızım için, inşallah çok güçlü bir kızdır da direkt kucağımıza gelir küvöze girmez hiçbu arada yola çıkınca Bolu üniversiteyi aradım zorla yenidoğan yoğunbakıma bağlattım kendimi, yer yokmuş orada. Gitmeyerek doğru yapmışız yani. Hoş burada acilde ki Dr yer olmayabilir bizde de dedi ama inş gerek kalmaz
![]()