Reis 4lü hanelere düştünYedek başlıkları var canım yetişkinler de kullanabiliyor ben bir tanesini denedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reis 4lü hanelere düştünYedek başlıkları var canım yetişkinler de kullanabiliyor ben bir tanesini denedim
Kullanırsın tabi. Trendyoldan almıştım 145 tl yeDenedin mi sen de? Kızlarıma da kullanabilir miyim diye soracaktım aldıysanız
Dönmesini bekler belki bir iki hafta daha ya bilemedim doktordan doktora değişir sanki. Ama sen yine de sor aynen bakalım ne diyecek. Kan sulandırıcı kullanıp acil sez olan çok vardır diye düşüyorum ama ben ya. O kadar tırsma.Bu hafta gittiğimde konuşayım inşallah kan sulandırıcı işi beni tırsıtıyor![]()
Ohooo yine kaçırdın kiReis 4lü hanelere düştünhep kaçırıyordum seni görmüşken söyleyem
![]()
Hı tamam o zaman ya sağ olYedek başlıkları var canım yetişkinler de kullanabiliyor ben bir tanesini denedim
Arkadaş ya. Azcık sabredinOhooo yine kaçırdın kiben sabah söyledim patikliye 4 lere düştüm diye. Bu ara saldın kendini canım takipte geç kalıyon
Ya düşünsene planlı bir doğum yaptırsaDönmesini bekler belki bir iki hafta daha ya bilemedim doktordan doktora değişir sanki. Ama sen yine de sor aynen bakalım ne diyecek. Kan sulandırıcı kullanıp acil sez olan çok vardır diye düşüyorum ama ben ya. O kadar tırsma.
Tamam o zaman max fayda sağlayacaksam alacağımKullanırsın tabi. Trendyoldan almıştım 145 tl ye
Ay hiç böyle düşünmemiştim harbi 2 haftası var kızınYa düşünsene planlı bir doğum yaptırsakirmizipatiklikiz 15 günün var
ilk planlı doğum olabilirsin çok heyecanlı.
Ya 10 ocağa kadar çalışıp ayrılacaktı kız işten, bari bi 10 gün mügeyi izleseydi ahsjahYa düşünsene planlı bir doğum yaptırsakirmizipatiklikiz 15 günün var
ilk planlı doğum olabilirsin çok heyecanlı.
Ay çok teşekkür ederimPeki linki ve ne kadara aldın acaba
![]()
Doğunca da izler yavYa 10 ocağa kadar çalışıp ayrılacaktı kız işten, bari bi 10 gün mügeyi izleseydi ahsjah
Atayım fava bekleyeyim bir iki hafta, flaş indirim olur belki125 e almıştım ben biraz artmış fiyatı. Başka sitelerde de satışı var İndirimede girer yine diye düşünüyorum![]()
HODAF Yenidoğan Bebek Tırnak Törpüsü Pilli 6 Başlıklı Çocuk Tırnak Parlatıcı Tırnak Makası Manikür Seti - Fiyatı, Yorumları
HODAF Yenidoğan Bebek Tırnak Törpüsü Pilli 6 Başlıklı Çocuk Tırnak Parlatıcı Tırnak Makası Manikür Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Of evet ya bi mügeyle kahvaltı keyfi yapamadım djjdjYa 10 ocağa kadar çalışıp ayrılacaktı kız işten, bari bi 10 gün mügeyi izleseydi ahsjah
Senin doğuma girdiğini bilsem ben sancılanırım zatenOf evet ya bi mügeyle kahvaltı keyfi yapamadım djjdj
Benim doğum tarihi belli olursa haber ederim cnm sende ona göre hazırlığını yaparsın hdjdj peşime gelcen çünkü![]()
Doğum yapanlar birer birer eksiliyor aramızdan hani queen nerede hey gidi. Bebeden vakit bulursak izleriz inşDoğunca da izler yav![]()
Ahahaha çaktırmaDoğum yapanlar birer birer eksiliyor aramızdan hani queen nerede hey gidi. Bebeden vakit bulursak izleriz inş![]()
Queenin bi danası daha var diyip yelkenleri hemen suya indirmiyoruzDoğum yapanlar birer birer eksiliyor aramızdan hani queen nerede hey gidi. Bebeden vakit bulursak izleriz inş![]()
BEN HİÇ KULLANMADIM doktorum vermedikızlar bir de Balık yaği hapını kaçıncı haftaya kadar kullandınız yazarmisiniz