2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bu hafta gittiğimde konuşayım inşallah kan sulandırıcı işi beni tırsıtıyor 😂
Dönmesini bekler belki bir iki hafta daha ya bilemedim doktordan doktora değişir sanki. Ama sen yine de sor aynen bakalım ne diyecek. Kan sulandırıcı kullanıp acil sez olan çok vardır diye düşüyorum ama ben ya. O kadar tırsma.

Dönmesini bekler belki bir iki hafta daha ya bilemedim doktordan doktora değişir sanki. Ama sen yine de sor aynen bakalım ne diyecek. Kan sulandırıcı kullanıp acil sez olan çok vardır diye düşüyorum ama ben ya. O kadar tırsma.
Ya düşünsene planlı bir doğum yaptırsa kirmizipatiklikiz kirmizipatiklikiz 15 günün var 😢 ilk planlı doğum olabilirsin çok heyecanlı.

Ay çok teşekkür ederim 🙏 Peki linki ve ne kadara aldın acaba 😁
125 e almıştım ben biraz artmış fiyatı. Başka sitelerde de satışı var İndirimede girer yine diye düşünüyorum

125 e almıştım ben biraz artmış fiyatı. Başka sitelerde de satışı var İndirimede girer yine diye düşünüyorum
Atayım fava bekleyeyim bir iki hafta, flaş indirim olur belki 😁 teşekkürler

Ya 10 ocağa kadar çalışıp ayrılacaktı kız işten, bari bi 10 gün mügeyi izleseydi ahsjah
Of evet ya bi mügeyle kahvaltı keyfi yapamadım djjdj
Benim doğum tarihi belli olursa haber ederim cnm sende ona göre hazırlığını yaparsın hdjdj peşime gelcen çünkü 🤣

Of evet ya bi mügeyle kahvaltı keyfi yapamadım djjdj
Benim doğum tarihi belli olursa haber ederim cnm sende ona göre hazırlığını yaparsın hdjdj peşime gelcen çünkü 🤣
Senin doğuma girdiğini bilsem ben sancılanırım zaten 🤣 wıyyy titredim bi 😬

Back
X