- 26 Mayıs 2020
- 537
- 698
- 53
- 31
Bende de yeni çıktı bu sadece kendimde olmadığına sevindim inşallah sıkıntı yokturKızlar kasığımda sol tarafta bi sızı sancı var doğum sancısı değil eminim ki ama adım attıkça çok acıyor sizde böyle bir durum oldumu bu haftalarda perşembe randevumuz var
Benim doktor en fazla 10 gün önce alırım eğer öncesinde ağrı vs olmazsa dedi güneş. Gel sen onu 34 yapO değil de benim de 44-14 =30 günüm kalmış teknik olarakKoca 30 gün ohooo
İmom omega3 diye bir şey vermişti bana 3. Aydan sonra hala kullanıyorum emzirme döneminde de devam edebiliriz belki buna dedi doktor .BEN HİÇ KULLANMADIM doktorum vermedi
Benimkiler de bayağı bı yıprandı yırtıldı yırtılacak durumda ama son zamanlar sabrediyorim azıcık daha dayansınlarEvde giydiğim hamile taytının ağı yırtıldı, diktim bu sefer de parçalandıGötümde paralandı resmen tayt. Son 1 ay artık yenisini almak da gelmiyor içimden bir sürü para
Ben de aynı durumdayım malesef önceden hep ağda yapardım epilasyonla alırdım olmadı yumuşacık gezerdim. Şimdi kaktüs gibi dolanıyorum malesef jiletle almaktan . Bazen jiletle bile alamıyorum kaynatıyorum cildimi zaten cok hassas hep yara oldu. Benim eşim de ben yaparım dedi sağolsun ama tabi ki yaptırmamKizlar, zaten tüylü idim hamilelikte coştu. Ama artık bazı yerlere yetişemiyorum. Eşimde farkında dün ben yardım edeyim mi dedi. Utandım bişi demedim. Kuaförler pis geliyor annem desen belden pilatinli eğilemez. Bacım arkadasimda yok yakınımda siz nasıl hallediyorsunuz.?
Bebe uyurken izler artık sessiz sedasızYa 10 ocağa kadar çalışıp ayrılacaktı kız işten, bari bi 10 gün mügeyi izleseydi ahsjah
Bu k bir dediğiniz ney kızlar ben bilmiyorum yabugün konuştuk benim ebeyle bu k vit konusunu. yaptırmayan ebe arkadaşlarım var ama bu yüzden sorun yaşayanlara çok şahit oldum dedi
Rutin olarak doğar doğmaz bebeğe yapılıyor zaten.Bu k bir dediğiniz ney kızlar ben bilmiyorum yadoktor mu öneriyor bir sorun varsa onun için mi yapılıyor yoksa yapılması gerekli bir şey mi benim bilgim yok da
Benim 23.02.2023 normal olarak görünen doktor 10 gun once yani 13 ünde alırım dediBenim doktor en fazla 10 gün önce alırım eğer öncesinde ağrı vs olmazsa dedi güneş. Gel sen onu 34 yap
Sen gerçek bir şubat anasısınBenim 23.02.2023 normal olarak görünen doktor 10 gun once yani 13 ünde alırım dedi
Ben de aslında 39 gibi alır diye düşünüyorum da artık şafak saymaya başladım desem yeridir yani, psikolojim iyi olsun diye öyle diyorumBenim doktor en fazla 10 gün önce alırım eğer öncesinde ağrı vs olmazsa dedi güneş. Gel sen onu 34 yap
Ay iyi ki yazın hamile kalmamışım terden erirdimAy iki dakika kalkıp iş yapıyorum, 10 dakika oturup nefesleniyorum resmenBen neden 10 yıl yaşlandım birden bire yahu Kış hamileliği zormuş, yaz hamileliklerim çok sağlıklı hareketli geçti. Bunda öyle olmadı resmen 80 yaşında nine gibiyim.
Kiz doner ya strese sokma kendiniBugün sağlık ocağında son izlemime gittm ebe baktı hala dönmemiş dedi yıkıldımEğer dönmez ve sezaryen olursa günü nasıl belirliyorlar sancı su vs gelmesi bekleniyor değil mi? Bi de ben oksapar kullanıyorum nasıl önceden bilip kesicez bunlar hep çok geriyor beni
Var sanirim kuzuTam kokoş bir hanfendi olacak deseneYa peki o makinada büyük çocuklar için başlık var mı? 5 yaş ve 2 yaş bebelerim için de kullanabilir miyim?
Olsun ya bir şey olmuyor terden ama çıkıyorsun yürüyorsun bol bol valla daha iyiydi sanki.Ay iyi ki yazın hamile kalmamışım terden erirdimbi ara ne sıcak basması oluyordu bana aman allahım
Varmış canım evet denemiş kızlarKiz doner ya strese sokma kendini
Var sanirim kuzu
Kız döner ye diye okumam yazdığını pekiKiz doner ya strese sokma kendini
Var sanirim kuzu
Aynen erken doğmazsa öyle olacağımSen gerçek bir şubat anasısın
AhhahahhhahjsjajaKız döner ye diye okumam yazdığını pekioff döner çekti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?