2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar kasığımda sol tarafta bi sızı sancı var doğum sancısı değil eminim ki ama adım attıkça çok acıyor sizde böyle bir durum oldumu bu haftalarda perşembe randevumuz var
Bende de yeni çıktı bu sadece kendimde olmadığına sevindim inşallah sıkıntı yoktur

Evde giydiğim hamile taytının ağı yırtıldı, diktim bu sefer de parçalandı Götümde paralandı resmen tayt. Son 1 ay artık yenisini almak da gelmiyor içimden bir sürü para
Benimkiler de bayağı bı yıprandı yırtıldı yırtılacak durumda ama son zamanlar sabrediyorim azıcık daha dayansınlar

Ben de aynı durumdayım malesef önceden hep ağda yapardım epilasyonla alırdım olmadı yumuşacık gezerdim. Şimdi kaktüs gibi dolanıyorum malesef jiletle almaktan . Bazen jiletle bile alamıyorum kaynatıyorum cildimi zaten cok hassas hep yara oldu. Benim eşim de ben yaparım dedi sağolsun ama tabi ki yaptırmam jiletle alabildiğim kadar alıcam yara bere napalım

Ya 10 ocağa kadar çalışıp ayrılacaktı kız işten, bari bi 10 gün mügeyi izleseydi ahsjah
Bebe uyurken izler artık sessiz sedasız bende çalışıyorum hemde doğurana kadar çalışacağım. İnan devlette yada kamu da olmayı haklarımı sonuna kadar kullanmayı çok isterdim.

bugün konuştuk benim ebeyle bu k vit konusunu. yaptırmayan ebe arkadaşlarım var ama bu yüzden sorun yaşayanlara çok şahit oldum dedi
Bu k bir dediğiniz ney kızlar ben bilmiyorum ya doktor mu öneriyor bir sorun varsa onun için mi yapılıyor yoksa yapılması gerekli bir şey mi benim bilgim yok da

Benim doktor en fazla 10 gün önce alırım eğer öncesinde ağrı vs olmazsa dedi güneş. Gel sen onu 34 yap
Ben de aslında 39 gibi alır diye düşünüyorum da artık şafak saymaya başladım desem yeridir yani, psikolojim iyi olsun diye öyle diyorum

Ay iki dakika kalkıp iş yapıyorum, 10 dakika oturup nefesleniyorum resmen Ben neden 10 yıl yaşlandım birden bire yahu Kış hamileliği zormuş, yaz hamileliklerim çok sağlıklı hareketli geçti. Bunda öyle olmadı resmen 80 yaşında nine gibiyim.

Ay iyi ki yazın hamile kalmamışım terden erirdim bi ara ne sıcak basması oluyordu bana aman allahım

Kiz doner ya strese sokma kendini
Tam kokoş bir hanfendi olacak desene Ya peki o makinada büyük çocuklar için başlık var mı? 5 yaş ve 2 yaş bebelerim için de kullanabilir miyim?
Var sanirim kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…