2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Geçmiş olsun canım inşallah vaktini bekler kuzucuk. Ama erken doğum olursa da endişe etme artık sadece senin için en doğru olanı düşün hangi hastane hangi doktor. Stres yapmamaya çalış bebeğin de etkilenmesin. Ben balık yağı kullanmadım hiç. İlk 3 ay folik asit sonra multivitamin verdi doktor şuan multivitamin, magnezyum ve demir hapı kullanıyorum

Allahım yarın 30 günden düşüyorum
Seni gördükçe bana bir panik geliyor bende 4 lü sayılara düşmüşüm ama sezeryan olacağı kesin zaten 49-14=35 tam bir ayım var sayılır. Annem diyor karne tatilini geçirir inşallah öyle doğurursun diye çünkü Diyarbakıra gitme planları var kardeşim ve gelinimizle. Ablam diyor tatilde doğar inşallah bende gelirim diye bakalım kızçem ne zaman gelmek istiyor

Bugün sağlık ocağında son izlemime gittm ebe baktı hala dönmemiş dedi yıkıldım Eğer dönmez ve sezaryen olursa günü nasıl belirliyorlar sancı su vs gelmesi bekleniyor değil mi? Bi de ben oksapar kullanıyorum nasıl önceden bilip kesicez bunlar hep çok geriyor beni

Yok canım planlıysa sancıyı beklemez doktor, kendin talep edersen bekler sadece. Hele de kan sulandırıcı kullanıyorsan bence sana gün verir, planlı olur yani.

Tam kokoş bir hanfendi olacak desene Ya peki o makinada büyük çocuklar için başlık var mı? 5 yaş ve 2 yaş bebelerim için de kullanabilir miyim?
Ya aslında ben alırken fotoğraflarda ay ve yaş yazıyodu ama bana gelende yazmıyor ikisinide ekledim. Kullanılıyor yani çocuklar içinde ben kendi tırnağımda denedim gayet güzel törpülüyor

Eklentiler

• B7C213CA-A024-4F6B-96A5-047AD089E60D.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 60
  • A632A7EF-B8F6-4602-9C81-18370F0D2040.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 67
Ya aslında ben alırken fotoğraflarda ay ve yaş yazıyodu ama bana gelende yazmıyor ikisinide ekledim. Kullanılıyor yani çocuklar içinde ben kendi tırnağımda denedim gayet güzel törpülüyor
Ay çok teşekkür ederim Peki linki ve ne kadara aldın acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…