- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Tahmini doğum tarihi aynı seninle benim bugün 33+0 senin bir hafta geri mi dedi doktor. Geçmiş olsun canım kilosu 32 ile uyumlu maşallah. Sakin kalmaya çalış tansiyon anlık oynayabiliyor benim hep düşük mesela ama geçen nst de 14-9 çıktı doktor takip et dedi takipteyim hep düşük bir sonraki nst de 12-8 normal çıktı. Ben o gün merdivenden inip çıkmıştım büyük ihtimal yoruldum ondan yüksek çıktı sonrakine asansöre bindim bilerekSelam kızlar benim de bugün kontrolüm vardı tansiyonum 14 9 çıktı ve şekerim de var zaten doktor kan ve idrar istedi sonuçlara göre hastaneye yatirabilirmişerken doğum olur mu 32+1 deyim 1800 bebe de
Kuzum protein kaçağından şüphelenmiştir tansiyon yüksek olunca umarım bir şey çıkmazSelam kızlar benim de bugün kontrolüm vardı tansiyonum 14 9 çıktı ve şekerim de var zaten doktor kan ve idrar istedi sonuçlara göre hastaneye yatirabilirmişerken doğum olur mu 32+1 deyim 1800 bebe de
Sor canım ben yaptım ilk doğumum normaldiNormal doğum yapan ana var mı hiç burada ya çok örnmli bişi sorucam da hdjdjdj
Benim 33+2 bugün hala nts’ye bağlanmadımTahmini doğum tarihi aynı seninle benim bugün 33+0 senin bir hafta geri mi dedi doktor. Geçmiş olsun canım kilosu 32 ile uyumlu maşallah. Sakin kalmaya çalış tansiyon anlık oynayabiliyor benim hep düşük mesela ama geçen nst de 14-9 çıktı doktor takip et dedi takipteyim hep düşük bir sonraki nst de 12-8 normal çıktı. Ben o gün merdivenden inip çıkmıştım büyük ihtimal yoruldum ondan yüksek çıktı sonrakine asansöre bindim bilerek
Aynen öyle oluyor canım. Oğlum 1.5 yaşındayken boşandım eşimden benimle yattı hep 9 yaşına kadar mayıs ayında evlendim hemen ayırmak istemedim ama kendi dedi anne odamda yatıcam diye bazen biz yanına gidip yatıyoruz babasını da kaybetti ya yanlız hissetmesin diye ama istemiyor gerek yok diyor iyi yatmışım yanında öpmüşüm koklamışım ne ara büyüdü bilmem. 2 senedir kendi banyo yapıyor zaten kendi yemeğini kendi yiyor 4-5 yaşlarından beri. Bize bağlı olmaktan uzaklaşıyorlarBir gün bizimle aynı oda da uyumak istemeyecek, bir gün kendi yemek isteyecek,bir gün kendi yıkanacak ve giyinecek bende tadını çıkarmak istiyorum ihtiyacı olan her an yanındayım zaten o kendini hazır hissettiğinde kendisi istemeyecek
Seninde 33+2 den büyük olman gerekmez miBenim 33+2 bugün hala nts’ye bağlanmadım
Ben verdiği doğum tarihini yazdım takvime :) sezaryen olcam yaSeninde 33+2 den büyük olman gerekmez mitakvimde benim 33+0 aramızda bir hafta var. Nst 30 dan sonra istedi doktor doktora bağlı galiba
Yok benimki geç döllenme olduğu için 32 inşallah sıkıntı çıkmaz dün biraz abur cubur yedim ondan mı çıktı diye düşünüyorumTahmini doğum tarihi aynı seninle benim bugün 33+0 senin bir hafta geri mi dedi doktor. Geçmiş olsun canım kilosu 32 ile uyumlu maşallah. Sakin kalmaya çalış tansiyon anlık oynayabiliyor benim hep düşük mesela ama geçen nst de 14-9 çıktı doktor takip et dedi takipteyim hep düşük bir sonraki nst de 12-8 normal çıktı. Ben o gün merdivenden inip çıkmıştım büyük ihtimal yoruldum ondan yüksek çıktı sonrakine asansöre bindim bilerek
İnşallah bir sıkıntı olmaz ya stres yapmamak elde değil maalesefKuzum protein kaçağından şüphelenmiştir tansiyon yüksek olunca umarım bir şey çıkmazçıkarsa da bebişinin kg’su gayet iyi sağlıkla kavuşursunuz inşallah üzülme stres yapma stres daha çok tansiyonu tetikliyor
Canım 6 aylık bebeği ayırma. Amerikan pediatri derneği ilk 1 yıl anne babanın odasında ama kendi yatağında yatmasını öneriyor zaten. Bu arada uyku eğitimi de (en azından benim burda duyduğum yöntem) oda ayırmaktan bahsetmiyor. Ben kesinlikle aynı yatakta uyumayı düşünmüyorum ama anne yanı beşiğini şimdiden koyduk yanıbaşıma. Bi de Türkiye’de pek yapılmayan (hele hele şubat gibi soğukta hiç yapılmayan) ten teması konusu var ki, doğduğu gibi hem anneyle hem babayla ten tene teması sağlanıyor bebeğin. Ve hergün devamı öneriliyor.Bende ilk 6 ayda ayırırım diyordum hamileliğin başında sonra bi analık yüklendi neden ayırayım ki diyorum özlerim hemiki yaşına kadar dursun yavrucak zamanla oturur düzen illaki bi de kucağımdan hiç indirmem bende ya dediğin gibi büyüyünce kucağa alamayacağız zaten
Insallah test sonucunda bir olumsuzluk görmez doktor.Selam kızlar benim de bugün kontrolüm vardı tansiyonum 14 9 çıktı ve şekerim de var zaten doktor kan ve idrar istedi sonuçlara göre hastaneye yatirabilirmişerken doğum olur mu 32+1 deyim 1800 bebe de
Yani anne babadan öğrendikleri de illa ki etkiliyordur ama çok kibar, sevgi dolu, duygusal bi çocuk.Bir balıknasıl peki huyları, yapısı, duygusal ki
İnşallahInsallah test sonucunda bir olumsuzluk görmez doktor.
Ama bu süreçte sen de sakin kalmaya çalış biliyorsun tansiyon stresle de çıkabiliyor kalbini ferah tutmaya çakış
Çok haklısın. Ama doğmak isterse de yapacak bi şey yok. Küvozde bile kalmaz muhtemelen. Sadece kg düşük olur ama kısa zmnda toplar canım merak etme. Ama inş beklesin tabi normal vaktine kadar. Sen konuş onunla annesi, beklesin azcık tombikleşsinİnşallah bir sıkıntı olmaz ya stres yapmamak elde değil maalesef
Normal doğum yapan ana var mı hiç burada ya çok örnmli bişi sorucam da hdjdjdj
Insallah protein kaçağı yoktur yatışa vs de gerek kalmadan vaktinde gelir bebeğin.İnşallahstres yapmıyorum aslında tansiyon yüksek çıkınca hastaneye yatış olabilir deyince başladı benim stres gurbette olmak çok zor yanımda kalacak eşimden başka kimse yok o da askeri personel izin alabilir mi bellisiz bir de net bir şey de yok aşırı stres yaptım şuan inşallah yükselmez tansiyon
HaliseDerin Kapı Süsü Ahşap Bulut Kapısüsü Bebek Odası Isimlik Stafor Toplu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ledsiz ama ben çok beğendim buraya yaptırdımKızlar LED'li kapı süsü bakıyorum 280 TL den daha uyguna bulan yiğit arkadaşlar var mı link atsın
Ya Allah yardımcınız olsun inşallah sağ salim kucağımıza alırızInsallah protein kaçağı yoktur yatışa vs de gerek kalmadan vaktinde gelir bebeğin.
Gurbet konusu öyle, bak sen hiç değilse türkiyede, dilini bilen insanlarlasın. Ben hastaneye gidince bunu nasıl söyleyeyim bunu nasıl sorayım diye ön hazırlık yapıyorumallahtan ebeler de doktor da İngilizceye gayet hakim . Ama şimdi de doğumda aklıma İngilizce gelir mi diye korkuyorum rahatlamaya çalış, Allah dağına göre kar verirmiş inşallah sana da süreci kolay kılar
Sor canım ben yaptım ilk doğumum normaldi
Doğum sırasında ıkınma hissi kendiliğinden geliyor mu afedersiniz böyle tuvalet hissi gibi kimi geliyor demiş kimi gelmiyorBenim yapmışlığım varbu ayın 12sinde 3.senesini kutlicaz o doğumun inşallah ne soracaksın çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?