2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Benim yapmışlığım var bu ayın 12sinde 3.senesini kutlicaz o doğumun inşallah ne soracaksın çok merak ettim
Sor canım ben yaptım ilk doğumum normaldi
Sizi bulmuşken ben de sorayım ebe de fizyoterapist de doğuma hazırlık olarak günlük kegel egzersizini asla ihmal etmememi söylüyor. Ama bu kegel egzersizi bana bebeği itmekten çok içeride tutmaya yarıyormuş gibi geliyor yanılıyor muyum veya birşeyi yanlış mi yapıyorum ki?

Doğum sırasında ıkınma hissi kendiliğinden geliyor mu afedersiniz böyle tuvalet hissi gibi kimi geliyor demiş kimi gelmiyor
Canım benim gelmişti hatta şöle söyleyim son bir saat eşimde yanımdaydı diyordumki gelicek şimdi bir anda sanki kızım ayakta duruyordu dakikada 1 oluyordu son çatala yattığımda drum bana ıkınmanı tut lütfen dedi his geldiğinde kendimi tuttum ve bırak dediğinde bıraktım Ve kızım geldiii 10 dk sürmedi çatalda olayım. Umarım sende hissedersin ve aynı gün ayaklandım kızıma gece kendim baktım ertesi gün eve geçtim yemeğimi bile yaptım darısı hepimizin başına

Maşallah darısı başıma inşallah babası her ne kadar restoran işiyle uğraşsa da BESYO mezunu ve yüzme eğitmeni aslında su kuşu olacaksa çok sevinirim

Ay maşallah ne güzel doğum hikayen inşallah hepimize böyle kolay doğum nasip olsun

Kasları güçlendiriyor aslında o egzersiz ben ilk hamileliğimde yapmadım türk işi yer silme yaptım açılma olsun diye merdiven inip çıktım

Bana da dr 36dan sonra başla hareketlere ama bebek dönemden yapma dedi

Kasları güçlendiriyor aslında o egzersiz ben ilk hamileliğimde yapmadım türk işi yer silme yaptım açılma olsun diye merdiven inip çıktım
Merdiven inip çıkmayı da yapmaya çalışıyorum da çok olmuyor. Yer silmeyi bu göbekle düşünemedim ben oturup kegel egzersizime devam edeyim

Ay maşallah ne güzel doğum hikayen inşallah hepimize böyle kolay doğum nasip olsun
Amin canım zorlukları vardı suniyle olmuştu ama geçip gidiyor bebişi gördüğümüz an tabi ozaman çok hareketliydim 37 ye kadar çalışmıştım , şimdi dikişler alınacak yürüyüşe falan başlarım bakalım nadıl olacak, bu arada drun nereyle anlaştı hastaneyle görüştünmü nasıl imkanları var.

Ay hala bilmiyorum cuma gidicem randevuma. Çok tırsıyorum inşallah jimerdir acıbadem ya da pembe mavi derse şuraya bayılırım

Doğum sırasında ıkınma hissi kendiliğinden geliyor mu afedersiniz böyle tuvalet hissi gibi kimi geliyor demiş kimi gelmiyor
geliyorr gelmez mi benim hastaneye girip doğum yapmam çok hızlı olmuştu çünkü sancimi evde çektim. Doktor nst bagladi, bebek geliyor dedim. Afedersiniz büyük tuvalet yapmak gibi bir histi doktor senin ilk dogumun dur bakalım demişti yanılacağımi dusunerek. Bakti bebeğin basi geliyor çatala çık dedi. 2.ıkınmada doğdu çok şükür sonra o nasıl bi rahatlamadir bütün sancin stresin geride kaliyor. Hatta doğum yaptım sesini duydum saçı var mi diye sormustum sen de saç severlerdensin

Yaaa çok güzel maşallah inşallah bana da böyle kolay doğum nasip olur Evet tarağımız hazır

Eğer normal doğuma engel bi durum yoksa 36.haftadan sonra kegel egzersizi, perine masajı, günde 7 - 9 hurma, scuat. Bunlari yaptım doğumun gerçekten çok kolay oldu. Hatta doktor açılmama bakarken sen çok rahat doğum yaparsın bi esneklik önemli o sende var dedi ama adını hatırlamıyorum. Dediği gibide oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…