2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ula hangi kimse uyuyamıyordu gece ben tek kaldım buralarda maşşallah herkesin götünde pireler uçuşuyordu daha size inanmıcam olm
Valla ben de dön dön, bir de bebe ateşliydi üstüne tuz biber. Ama telefonu elime almıyorum ki iyice kaçmasın uykum

Valla ben de dön dön, bir de bebe ateşliydi üstüne tuz biber. Ama telefonu elime almıyorum ki iyice kaçmasın uykum
Uy cin gibiydim çok değişik bişeydi. Yatakta da dönerken belim bi kırt etti ondan beri daha rahatım naptı çıkmıştı da yerine mi koydum acaba
Bide sezeryan dikişim olduğu yerde inanılmaz baskı oluyor yataktam kalkarken. İdrar torbam sıkışıyor zannediyordum ama bu sabah aklıma sezeryan dikiş yerim geldi acaba o mu zorlanıyor? Yarın soracam bunu doktora.

Olabilir daha 1 yıl oldu de mi dikişinin üstünden. Bir de senin rahmi kesmediler de mi?

KASIM İNDİRİMLERİNDE BABYJEM 400 TL CİVARI YATAL 700 CİVARIYDI

Ula hangi kimse uyuyamıyordu gece ben tek kaldım buralarda maşşallah herkesin götünde pireler uçuşuyordu daha size inanmıcam olm
kız kocam gözünü açınca telefonu elimde gördü mü kızıyo salona gitsem bu seferde yatakta yokum diye salona gelip kızıyor anlamıyor ki beni yatamıyorum diyorum yat sen uykun gelir diyo bana

Yihuu bildim valla Hadi gözün aydın canım çok sevindim, kafa yukarıda olan bebeklerde gerilik olabiliyor. Şimdi yakalar belki. Gerçi küçük olması iyi bir yerde, çıkarken kolay olur

Gözün aydın negüzel olmuş ölçülere hiç takılma son kontrole kadar 2 hafta çndeydi benim çoğu yer sonra geriye düştü falan karışık şeyler, doğurcan artık nekaldı şurda oh miss

Gözün aydın canım bundan sonra rahat rahat doğumu bekle bakalım. 3 kg geçmiş o da maşallah normal doğum kilolarına geldi artık. Şubatı bekle bari doğurmak için

Herkese merhaba
Kırmızı patikli kız umarım dönmüştür artık güzel haberi bekliyoruz.
Benim modum çok düşük nolur bana birşeyler söyleyin
Dün akşam yemeğine yaptığım tavuk bizi bozdu sanırım. Sabaha karşı yine istifra ile uyandım. Eminim kimse bundan çok hoşlanmıyordur ama beni extra etkiliyor bu istifra olayı, gün boyu halsiz bırakıyor. Haliyle uykusuzluk halsizlik sabahı sabah ettim sonra kalkıp işe geldim. Bu da canımı ayrı sıkıyor. 38. Haftaya kadar çalışacağım iki haftam var, zor geliyor, kalkmak zor geliyor, sabah karanlıkta yağmurda araba kullanmak zor geliyor, işten gelince yemek yapmak zor geliyor. Yemek en büyük derdim. Ne yazık ki bende ilk trimesterde bitmedi bu bulantı olayı, azalarak da olsa hep devam etti ve hep çer-çöp yiyorum. Oğlumu besleyemediğim için kendimi besleyemediğim için kendime acayip öfke duyuyorum. Doğru düzgün yiyebildiğim bir tavuk vardı artık onu da yiyemem. Eşim yardımcı, herşeyi birlikte yaparız, yapacağım bi yemek, bunu niye yapamıyorum diye kızıyorum kendime. 20lerin başında genç de değilim. İnanın düzgün birşeyler girsin bebeğin bedenine diye altın çilekten taze yaban mersinine besleyici herşeyi alıyoruz, ama ben peynir ekmek yersem iyi. Bu arada deli gibi acıkıyorum da, iştahım yok değil ama yiyemiyorum işte. Düzgün bir ev yemeği yok bulamıyorum yapamıyorum burda büyük çocuğu olan anneler var onları da besliyorsunuz ne güzel dikkatle. Ben beceremiyorum. Canım çok sıkkın

Evet tam bi sene oldu. Rahmi kesip kesmediklerimi bilmiyom ya tüpümü aldılar işte kapalı ile alamadılar açık yaptılar ameliyatı.
Kesmemişleridr bence tüp dışarıda sonuçta ama üst dikiş de hassaslık olabilir 1 yıla filan anca geçiyor o hassaslık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…