2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Pıhtı atmasın diye ameliyatlar sonrası kullandırılıyor aslında ya bilemedim, eczacıya sor alırken canım belki bir fikri vardır. Olmadı doktora git randevusuz aradan kafayı uzat da sor.

Bence de çocuk yönlendiriyor az çok. Ama kapıyı kapatıp yanından uzaklaşmak doğru bi yaklaşım değil. Çok yakınlarımızdan yaşanmış acı hikayeler olarak üstelik. Bebek bu ; kusabilir ya da başka nefes sıkıntısı olabilir, hıçkırık tutabilir, olur da olur yani. Alt tarafı ilk bir yıl bu şekilde olsa fazla fazla yeter kafa rahat uyumak için diye şahsi düşüncem. 9 aylık bebeğini kaybetti çok sevdiğim bi akrabam. O yüzden ikinci bebeğim de olacak olsa, gözümden ayıramam ; varsın iş biriksin yemek eksik olsun. Ama içim rahat olsun.

Kızlar günaydın herkese, umarım herkes iyidir herşey yolundadır 35+1 den selamlar. Hastane çantamı hazırladım herşeyi hazır bebişin. Ufak tefek eksikleri dışında. Yataşın bu belden kemerli yatağını kullanan öneren var mı aranızda? Almayı düşünüyoruz aslında salonda vs kullanırız diye. Başka önerileriniz de varsa açığım

İlk zamanlar kusmaya karşı genelde yan yatırmak lazım bebeği arada çevirerek tabi kendileri henüz dönemediği için. Bu ne kadar kullanışlı ne kadar acil bilemedim. 3 aydan sonra mı alsan acaba niyetin varsa

Canım cinsel ilişkiye niye ara verdi? Şikayetlerin yüzünden mi? Kaçıncı haftadasın? Bana cinsel ilişki doğumu kolaylaştırır o yüzden öneriyoruz dedi de, merak ettim.
Ben de anlamadım. Acaba enfeksiyon olasılığından mı yoksa hafta durumu mu. Cunku bu haftadan sonra ara veriyoruz dedi. Daha 33. Hafta 32+4 yani. Belki sonlara dogru başka bişey der bilemedim. Ama ben de merak ettim

Biraz pahalı değil mi bu, hani bir fonksiyonu da yok gibi.

Ben de merak ediyorum. Babyjem de bunun aynısı var biraz daha uygun fiyatı hatta. Bazı arkadaşlarımda buna gerek yok en uygun fiyatlısını al dedi. Hala eksik

Benim kan pıhtılaşmam var hamileliğimi öğrendpimden beri oksapar kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Drum doğum belirtileri başlayana kadar kullanıcaksın doğumdan sonra 4 hafta daha devam ediceksin dedi

İlk zamanlar kusmaya karşı genelde yan yatırmak lazım bebeği arada çevirerek tabi kendileri henüz dönemediği için. Bu ne kadar kullanışlı ne kadar acil bilemedim. 3 aydan sonra mı alsan acaba niyetin varsa
Yorumlarda herkes ayılmış bayılmış bilemiyorum ben de düşünmüyodum ,aniden ihtiyaç olur mu acaba diye düşündük
Biraz pahalı değil mi bu, hani bir fonksiyonu da yok gibi.
pahalı evet yataş diye ve sürekli de artıyor fiyatı.
Ben de merak ediyorum. Babyjem de bunun aynısı var biraz daha uygun fiyatı hatta. Bazı arkadaşlarımda buna gerek yok en uygun fiyatlısını al dedi. Hala eksik
her geçen gün fiyatı artıyor bi de

Evet geçen sene 600 civarıydı abartmışlar, normal bir reflü yatağının iş göreceğini düşünüyorum canım. Bunda dönmeye başlayıncaya kadar anca durur. Çok para onun için de...

Günaydın kızlar ,kizim kac gündür baya kötüydü giremedim ,masallah baya konuşmuşsunuz. Sabah gobegime ve bacagima bir bardak cay döküldü esim yoktu evde o anda panikle bagirdim üstümü cikardjm, kizim cok korktu,onu sakinleştirmeye çalışırken kendimi unuttum valla. Hastaneye gittim ama zahmet edip bebege bakmadikar bile ,neymis kadin dogum yaniga bakmazmis gidip tedavi ettirmeliymisim. Bebek de hareketli olunca o agriyla hic ugrasmadum eczneden krem alip eve geldim. Şu son günleri de sağ salim atlatsaydik arrik ,zira dayanacak gucum kalmadi.

Ay çok geçmiş olsun canım, hemen soğuk suya tutsaydın keşke.

geçmiş olsun canım.az kaldı biraz sabretmemiz lazım.heleki senin haftan daha ileri geriye doğru gün say artık.ilk doğumun normal miydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…