- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Pıhtı atmasın diye ameliyatlar sonrası kullandırılıyor aslında ya bilemedim, eczacıya sor alırken canım belki bir fikri vardır. Olmadı doktora git randevusuz aradan kafayı uzat da sor.Benim de sezeryan olacak öncesinde duyunca şaşırdım zaten tansiyon yüksek çıkınca hastaneye yatirabiliriz demişti hiç idrak edemedim o ansonra da aklıma takıldı kaldı öyle devlet olunca mesaj da atamıyorum
Bence de çocuk yönlendiriyor az çok. Ama kapıyı kapatıp yanından uzaklaşmak doğru bi yaklaşım değil. Çok yakınlarımızdan yaşanmış acı hikayeler olarak üstelik. Bebek bu ; kusabilir ya da başka nefes sıkıntısı olabilir, hıçkırık tutabilir, olur da olur yani. Alt tarafı ilk bir yıl bu şekilde olsa fazla fazla yeter kafa rahat uyumak için diye şahsi düşüncem. 9 aylık bebeğini kaybetti çok sevdiğim bi akrabam. O yüzden ikinci bebeğim de olacak olsa, gözümden ayıramam ; varsın iş biriksin yemek eksik olsun. Ama içim rahat olsun.Ya aslında biraz çocuk seni yonlendiryor birazda boşu boşuna kucağına alıp birşey yokken tutmak alismasina nekaden oluyor benim bu konuda ablam çok istikrarlidir 3 tane çocuğu var ucude kendi uyurdu benimde yanımda o durduğu için hiç elletmedi sürekli emzirdim gazini aldık altını değiştirdik hop yatağa yatagida boşuna sallmadik kendi uyusu gelince uyudu 5.5 aylıkken annem baktı hiç saklamaz besige koyar biberonu iciri eline bir kaç oyuncak verir sonra odanin kapısını kapatır kendi uyur uyanincada anneanne anneanne diye bağırır annesi ağzının içini yesinözledim bak mis gibi uyuyor simdi insalalh kardeşimize aynı busekilde olur dua ediyorum
İlk zamanlar kusmaya karşı genelde yan yatırmak lazım bebeği arada çevirerek tabi kendileri henüz dönemediği için. Bu ne kadar kullanışlı ne kadar acil bilemedim. 3 aydan sonra mı alsan acaba niyetin varsaKızlar günaydın herkese, umarım herkes iyidir herşey yolundadır35+1 den selamlar. Hastane çantamı hazırladım herşeyi hazır bebişin. Ufak tefek eksikleri dışında. Yataşın bu belden kemerli yatağını kullanan öneren var mı aranızda? Almayı düşünüyoruz aslında salonda vs kullanırız diye. Başka önerileriniz de varsa açığım Eki Görüntüle 3187329
Ben de anlamadım. Acaba enfeksiyon olasılığından mı yoksa hafta durumu mu. Cunku bu haftadan sonra ara veriyoruz dedi. Daha 33. Hafta 32+4 yani. Belki sonlara dogru başka bişey der bilemedim. Ama ben de merak ettimCanım cinsel ilişkiye niye ara verdi? Şikayetlerin yüzünden mi? Kaçıncı haftadasın? Bana cinsel ilişki doğumu kolaylaştırır o yüzden öneriyoruz dedi de, merak ettim.
Biraz pahalı değil mi bu, hani bir fonksiyonu da yok gibi.Kızlar günaydın herkese, umarım herkes iyidir herşey yolundadır35+1 den selamlar. Hastane çantamı hazırladım herşeyi hazır bebişin. Ufak tefek eksikleri dışında. Yataşın bu belden kemerli yatağını kullanan öneren var mı aranızda? Almayı düşünüyoruz aslında salonda vs kullanırız diye. Başka önerileriniz de varsa açığım Eki Görüntüle 3187329
Ben de merak ediyorum. Babyjem de bunun aynısı var biraz daha uygun fiyatı hatta. Bazı arkadaşlarımda buna gerek yok en uygun fiyatlısını al dedi. Hala eksikKızlar günaydın herkese, umarım herkes iyidir herşey yolundadır35+1 den selamlar. Hastane çantamı hazırladım herşeyi hazır bebişin. Ufak tefek eksikleri dışında. Yataşın bu belden kemerli yatağını kullanan öneren var mı aranızda? Almayı düşünüyoruz aslında salonda vs kullanırız diye. Başka önerileriniz de varsa açığım Eki Görüntüle 3187329
Benim kan pıhtılaşmam var hamileliğimi öğrendpimden beri oksapar kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Drum doğum belirtileri başlayana kadar kullanıcaksın doğumdan sonra 4 hafta daha devam ediceksin dediHayırlı geceler arkadaşlar ilk doğumum bilgim olmadığı için sizlere bir şey soracağım32 haftalık hamileyim doktorum bana kan sulandırıcı yazdı kan sulandırıcı doğumdan sonra pıhtı oluşumunu engellemek için diye biliyorum ben kafam çok karıştı o an doktora sormak aklıma gelmedi bana niye verdi acaba ya kullanıp kullanmamakta da kararsızım bilenleriniz vardır elbette cevaplarsanız çok sevinirim
Ben 32 de gittim nstye doktor gerek yok ben bişeye baktım dedi anlamadım ama benimde öyle sorunum yok kasılma sancı ile ilgiliBende nst 2 kere girdim boşuna bence şikayetiniz yoksa para tuzağı açıkçası.
Yorumlarda herkes ayılmış bayılmış bilemiyorum ben de düşünmüyodum ,aniden ihtiyaç olur mu acaba diye düşündükİlk zamanlar kusmaya karşı genelde yan yatırmak lazım bebeği arada çevirerek tabi kendileri henüz dönemediği için. Bu ne kadar kullanışlı ne kadar acil bilemedim. 3 aydan sonra mı alsan acaba niyetin varsa
pahalı evet yataş diye ve sürekli de artıyor fiyatı.Biraz pahalı değil mi bu, hani bir fonksiyonu da yok gibi.
her geçen gün fiyatı artıyor bi deBen de merak ediyorum. Babyjem de bunun aynısı var biraz daha uygun fiyatı hatta. Bazı arkadaşlarımda buna gerek yok en uygun fiyatlısını al dedi. Hala eksik
Evet geçen sene 600 civarıydı abartmışlar, normal bir reflü yatağının iş göreceğini düşünüyorum canım. Bunda dönmeye başlayıncaya kadar anca durur. Çok para onun için de...Yorumlarda herkes ayılmış bayılmış bilemiyorum ben de düşünmüyodum ,aniden ihtiyaç olur mu acaba diye düşündük
pahalı evet yataş diye ve sürekli de artıyor fiyatı.
her geçen gün fiyatı artıyor bi de
Ay çok geçmiş olsun canım, hemen soğuk suya tutsaydın keşke.Günaydın kızlar ,kizim kac gündür baya kötüydü giremedim ,masallah baya konuşmuşsunuz. Sabah gobegime ve bacagima bir bardak cay döküldüesim yoktu evde o anda panikle bagirdim üstümü cikardjm, kizim cok korktu,onu sakinleştirmeye çalışırken kendimi unuttum valla. Hastaneye gittim ama zahmet edip bebege bakmadikar bile ,neymis kadin dogum yaniga bakmazmis gidip tedavi ettirmeliymisim. Bebek de hareketli olunca o agriyla hic ugrasmadum eczneden krem alip eve geldim. Şu son günleri de sağ salim atlatsaydik arrik ,zira dayanacak gucum kalmadi.
geçmiş olsun canım.az kaldı biraz sabretmemiz lazım.heleki senin haftan daha ileri geriye doğru gün say artık.ilk doğumun normal miydi ?Günaydın kızlar ,kizim kac gündür baya kötüydü giremedim ,masallah baya konuşmuşsunuz. Sabah gobegime ve bacagima bir bardak cay döküldüesim yoktu evde o anda panikle bagirdim üstümü cikardjm, kizim cok korktu,onu sakinleştirmeye çalışırken kendimi unuttum valla. Hastaneye gittim ama zahmet edip bebege bakmadikar bile ,neymis kadin dogum yaniga bakmazmis gidip tedavi ettirmeliymisim. Bebek de hareketli olunca o agriyla hic ugrasmadum eczneden krem alip eve geldim. Şu son günleri de sağ salim atlatsaydik arrik ,zira dayanacak gucum kalmadi.
maşallah canım büyüdünüz bayaAy 35 hafta olmuşum
Sağ ol canım, arkamızdasınız takiptemaşallah canım büyüdünüz baya
her geçen gün zorlaşıyor valla.uyku düzeni tırt , tuvalet keyfi kalmadıSağ ol canım, arkamızdasınız takipte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?