2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Herşey hayal etmekle başlar ben de hiç sallamak istemiyorum. Sadece kendim için değil bebiş içinde İyi olduğunu düşünüyorum
Birde belli zaman yarım kundaklamak çok iyi geliyor çünkü çok küçükler elllerini daha kont edemiyolar tutamiyolar tam daliyolar o sırada elleri yana doğru düşünce ondan korkup uyanıp agliyolar ama ellerini yana doğru az kundaklayinca daha rahat uyuyolar çok sikmayacaksin ama insan zamanla neler öğreniyor ilk 40 gün çok zorlandım sen bebeke aliriyorsun o sana derken ama 40 gün fırsat buldukça uyuyyun helede geceleri çok zor oluyor saat 10 da başlardık gece 4 kadar ben saç kurutma makinesimi calistirmadim int beyaz gürültü var onumu açmadım evin içinde pusetle arabadaymis gibi sallamadimmi neler neler sonra çok şükür bir düzen oturyor o dünyaya sana alışıyor sen de ona

Ay kixlar ben oldum turp gibi sadece az biraz sancım var evime gitmek istiyorum öyle mutsuzum ki
Bu bir kacic belirtisi yemezler sekerim ordan boş çıkmak yok ben varya sanci geldi hastaneye gittim nst bağladilar şunu sanciyi veriler sancı 100 kere çıkınca anam duramiyorum bir ara dedim kacsammi hastaneden ama baya baya kafaya koymustum üstümde hastane önlüğü ile kacacaktim ama dur mincir dedim o çocuk mecbur çıkacak diye kendimi sakinleştirdim yani olayı biliyorum yemezler eğer zamanı varsa mutlaka doktorlar çıkarır yokda dogumu gerçekleştirir

Yaaa ben de ilk günden itibaren öyle sandım düzen oturana kadar bir süreçten geçecek illaki o zaman birazda akışa bırakmak lazım tabi. Evet yarım kundak bende düşünüyorum “moro refleksi” denen eller hareket ettikçe uykunun bozulması durumunu önlüyormuş.

Doğuma yatmadım ki daha 35i yeni bitirdik sancı var diye yatırdılar öyle yatiyom hicbisey de yapmiyolar ha sancım geliyor mu evet. Bebem de gelecekse gelsin ben patlarim burda 3 hafta daha

Canim rahim zatem gogus altina kadar yukseldi ve kaislmalar ust kisimda sagda ya da solda oluyo genelde asagida en fazla baski hissediyosun

Canım umarım vakitlice gelir de hem sigortadan faydalanır hem tam gelişmiş olur cibinlik gibi şeyler bana toz tutuyor gibi geliyor. Bi de kış vakti zaten, çocuğu koruyacağımız sinek böcek yok o yüzden ben düşünmüyorum. Evi dezenfekte etmeyin zaten, alerji daha çok steril ortamda büyüyen çocuklarda oluyor demişti vaktinde kardeşimin çocuk doktoru. Genel temizliği sağlayın yeter. Hatta ben parfümlü yüzey temizleyicileri vs de bırakmayı düşünüyorum, solumak hem bebiş için hem bizim için zararlı. Ben de 36 dayım henüz nevresimi geçirmedim ama beşiğini kendi temiz ütülü nevresimimizle iyice örttüm ki toz olmasın diye. Senin de toz akar vs alerjin varsa dyson çok iyi, temiz sandığın yerden bile çıkarıyor. Sallamaktan kastın ayakta vs ise aman diyeyim beyni için zararlı inşallah hafif hafif pışpışlayarak halledebiliriz. Uyku eğitimi konusunda herkes farklı birşey söylüyor ben ağlatmayı düşünmüyorum ama bir rutin oluşturmak konusunda kararlıyım. İlk etapta gece gündüz ayrımını yapmak gibi. gece tamamen karanlık odada, gündüz daha aydınlık odada uyutmak, memede değil yatağında uyutmak, gece uyanınca sadece beslemek, konuşma oyun gibi işlere girmemek gibi

Canım cinsel ilişkiye niye ara verdi? Şikayetlerin yüzünden mi? Kaçıncı haftadasın? Bana cinsel ilişki doğumu kolaylaştırır o yüzden öneriyoruz dedi de, merak ettim.

Hayırlı geceler arkadaşlar ilk doğumum bilgim olmadığı için sizlere bir şey soracağım 32 haftalık hamileyim doktorum bana kan sulandırıcı yazdı kan sulandırıcı doğumdan sonra pıhtı oluşumunu engellemek için diye biliyorum ben kafam çok karıştı o an doktora sormak aklıma gelmedi bana niye verdi acaba ya kullanıp kullanmamakta da kararsızım bilenleriniz vardır elbette cevaplarsanız çok sevinirim

Ya sezaryenddn sonra yazabiliyor bazı doktorlar da ama öncesi duymamıştım. Bir fikrim yok, hiç de kullanmadım ne öncesi ne sonrası.

Ya sezaryenddn sonra yazabiliyor bazı doktorlar da ama öncesi duymamıştım. Bir fikrim yok, hiç de kullanmadım ne öncesi ne sonrası.
Benim de sezeryan olacak öncesinde duyunca şaşırdım zaten tansiyon yüksek çıkınca hastaneye yatirabiliriz demişti hiç idrak edemedim o an sonra da aklıma takıldı kaldı öyle devlet olunca mesaj da atamıyorum

Kan sulandiriciyi 7 aya kadar kullandım ben so ra biraktirdi.
Amaliyat öncesi içmek fazla kanamaya sebep olmaz mj. Tanıdık bir doktor varsa ona danış bence

Benim de tansiyonum yüksek çıkıyor alfamet kullanıyorum bikac gündür ona ragmende düşmedi 13/8 14/9 larda hep sizinde böyle mi yAni kendimi iyi de hissediyorum bas agrım vs yok arada çarpıntım oluyor

Bende ev tozuna, yeşillik ormanlık alanlara ve evcil hayvan tüyüne karşı alerji var. Yağız yasına yaklaşıktı sanırım, burnu tıkandı bi keresinde, hatta o esnada doktor anlamadı, yabancı bi doktora gittik antibiyotik vermeye çalıştı. Sonra alerji profesörü bi kaıdn buldum, dedi ki anne alerjikse bebeğe yüzde 50 geçme ihtimali var. Ve yagıza geçmiş, bakınca burnuna şeffaf / beyaz akıntı vardı. O an alerjiye neden olabilecek şeyleri kaldırıp, sprey kullandık ve geçti nefes sıkıntısı hemen. Ama bi tavşana dokundu bi ara, kızardı elleri kolları yazık kuzumun. Ve aklında olsun 4 yaşına gelince yapıyorlar alerji testini en erken.

Valla sen bi sor başka doktora en azından. Kanamayı durdurması zor olacak çünkü kan sulandırıcı alman durumunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…