2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Oha süper patikli ya. İnşllah benim de kafa diye sevdiğim göttür yarın belli olacak 9:30 da randevum var

Canım kendine çok yüklenme bu konuda, bebek zaten senden çekiyor merak etme Ona bir sıkıntı yok. Sen sadece kendini biraz beslemiyorsun. Ama çok normal ya çalışıyorsun, yoruluyorsun be bileyim enerjin kalmıyordur bir yerde.

Rowena için rahat olsun. Et, tavuk, balık ben yiyemiyorum mesela. Geçen bi kaşık kıymadan şehriye çorbası yaptım inan ilaç niyetine yarabbim şifa olsun çocuğuma dualarıyla içtim çorbayı. Yeme konusunda kendini üzme bence. Peynir ekmek olmasa ben napardım bilmem
Yemek yapma konusuna gelince bende bi dönem aynı öyleydim. Et tavuk kıyma yiyemeyince yiyeceğin besinlerde azalıyor ve çeşitlendirmek zor oluyor. İşte bu gruba sorarak farklı şeyler öğrendim 1 gün yemek yapıyorum 2 günlük yemek yapıyorum 2 gün yiyoruz. Ekmeği suyu bile çeşitten sayıyorum sofrada görmüşsündür belki son 2 haftan kalmış, az kaldı maraz kaldı derler bizim oralarda. Hadi toparla kendini kuşan analığını , sık pıtışını kardeş

Emin ol yemek derdi hiçbirimizde bitmiyor her gün ne yapsam sorusu var. İnternete bakıyorum canım. Eşim tavuğu çok sever tavukta yapsam değişik deniyorum sote, kızartma, soslu patatesli fırında, haşlama sebzeli yemeği, çıtır paneli falan gibi. Haftan ileri zorlanman çok normal istersen raporu da bozabilirsin. Bende çalışabilir aldım doktor sorun olursa gel iznini başlatırım dedi

Ay sabah çocukların kahvaltısı, öğlenin çorbası, dağınıklık toplama derken yine aşırı yoruldum.
Bugün çamaşır yıkayacağım bakalım üst kata çıkabilirsem
Çocuklara banyo yaptıracağım, kendim banyo yapacağım.
Kaş bıyık almam lazım.
Akşama ıspanaklı yumurta yapacağım.
Çocukları yedirir babaya bırakır arkadaşlarla buluşmaya giderim akşama da.

Dün de annemler gelmeden 2 saat önce işe başladım, alt katı süpürdüm, sildim toparladım, gelen halıları sardım bir gayret işleri tamamladım Sınava son dakika çalışan çocuklar gibiyim

Çok geçmiş olsun canım dikkat et az kaldı inşallah biraz daha sabir❤

Benim kizim 30.haftadan sonra hep geriden geliyordu doktor önemli birsey değil dedi, ben de kimsenin kafası karışmasın diye eşime bile söylemedim. Sonra benimki maşallah 52cm 3420 doğdu bana göre iyi bi performansti beklediğimden iyiydi

Oy oy maşallah canım epey iş güç var desene . Ben bankadayım çok zor oturuyorum ama evde olsam ordada sürekli iş yapıyorum daha yoruluyorum
Canım benim kızımda hep önden gitti 52 cm 3500 doğdu bak sana getire demesine rağmen ileri doğmuş zaten aman takılmamak lazım sağlık önce .

Canım Allah yardımcın olsun bu haftalarda çalışmak zor haklısın ama biz güçlü anneleriz unutma 2 haftada inşallah çabucak geçer sonra evde güzel bi dinlenme moduna gecersin Doktor bebek senden alacağını alır sen onu düşünme sadece sen güçsüz kalırsın demişti. Bebisin senden alacağı vitamini alıyordur. Şimdi biraz zorlanıyoruz ama sonu güzel olacak inşallah

Kesinlikle yeterki sağ salim kucağımıza alalim minik kuşları günlerimiz de azalıyor son günler biraz zahmetli endişeli geçiyor ama sonra hepsi geride kalacak inşallah

Kesinlikle yeterki sağ salim kucağımıza alalim minik kuşları günlerimiz de azalıyor son günler biraz zahmetli endişeli geçiyor ama sonra hepsi geride kalacak inşallah
Valla çok heyecanlı canım bir daha ki ay daha telaşım artar doğum 28 Şubat gözüküyor benim ama beklemez heralde 40 haftayı doldurmayı

Valla artık oturmak da zor kalkmak da

Günaydın çok geçmiş olsun canım baksalar ne olur sanki aklın kalmış. Neyse ki hareketliymiş bebeğin
Ay 35 hafta olmuşum
ne kadar az kaldı değil mi güneşli sen normal mi sezeryan mi doğum yapacaksın belli mi?

Günaydın çok geçmiş olsun canım baksalar ne olur sanki aklın kalmış. Neyse ki hareketliymiş bebeğin

ne kadar az kaldı değil mi güneşli sen normal mi sezeryan mi doğum yapacaksın belli mi?
Evet ya eli kulağında artık. Sezaryen benim

Allah korusun çok acı birşey yaşamışlar allah sabır versin öyle bir durumda Allah korusun uyurken de olabilir illa uykuya geçişte degilki zaten biz aglatmiyoruz ki kulağınızı hep onda birde zaten kendi direnince uykusu olmadığı için ısrar etmiyoruz birde bebek telsizimiz var herseyini duyuyoruz ben isim olduğu icin onu o sekilde uyutmuyorumki o o sekilde uyumaya alıştı zaten bebek kendini yönlendiriyor kabul etmeyen bir bebek olsa israr etmezdim ...

Son düzenleme:
Evet ya eli kulağında artık. Sezaryen benim
O zaman daha da erken muhtemelen
Bilgisi olan var mı kilona taktın diyceksiniz ama iki buçuk kilo bebeyle bile 45 kilo çıkınca haliyle takıyorum. Bebeğim beklerde üç buçuk ve üstü olursa ben bu kiloda normal doğurabilir miyim acaba yoksa bebek geçmez diye sezeryan mı derler ?

patikli daha dönmez dimi doktor bişe dedi mi detay ver :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…