Oha süper patikli ya. İnşllah benim de kafa diye sevdiğim göttürDönmüüş çok şükür sıpamın kafası diye sevdiğim poposuymuş3100 kg olmuşuz ya ölçüler çok alakasız ama takılmamam gerek biliyorum ama hep haftayla uyumlu gidiyodu Kafa 5 gün geride bacak bi hafta ileride karın 4 gün ileride
Canım kendine çok yüklenme bu konuda, bebek zaten senden çekiyor merak etmeHerkese merhaba
Kırmızı patikli kız umarım dönmüştür artık güzel haberi bekliyoruz.
Benim modum çok düşük nolur bana birşeyler söyleyin
Dün akşam yemeğine yaptığım tavukbizi bozdu sanırım. Sabaha karşı yine istifra ile uyandım. Eminim kimse bundan çok hoşlanmıyordur ama beni extra etkiliyor bu istifra olayı, gün boyu halsiz bırakıyor. Haliyle uykusuzluk halsizlik sabahı sabah ettim sonra kalkıp işe geldim. Bu da canımı ayrı sıkıyor. 38. Haftaya kadar çalışacağım iki haftam var, zor geliyor, kalkmak zor geliyor, sabah karanlıkta yağmurda araba kullanmak zor geliyor, işten gelince yemek yapmak zor geliyor. Yemek en büyük derdim. Ne yazık ki bende ilk trimesterde bitmedi bu bulantı olayı, azalarak da olsa hep devam etti ve hep çer-çöp yiyorum. Oğlumu besleyemediğim için kendimi besleyemediğim için kendime acayip öfke duyuyorum. Doğru düzgün yiyebildiğim bir tavuk vardı artık onu da yiyemem. Eşim yardımcı, herşeyi birlikte yaparız, yapacağım bi yemek, bunu niye yapamıyorum diye kızıyorum kendime. 20lerin başında genç de değilim. İnanın düzgün birşeyler girsin bebeğin bedenine diye altın çilekten taze yaban mersinine besleyici herşeyi alıyoruz, ama ben peynir ekmek yersem iyi. Bu arada deli gibi acıkıyorum da, iştahım yok değil ama yiyemiyorum işte. Düzgün bir v yemeği yol bulamıyorum yapamıyorum burda büyük çocuğunolan anneler var onları da besliyorsunuz ne güzel dikkatle. Ben beceremiyorum. Canım çok sıkkın
Rowena için rahat olsun. Et, tavuk, balık ben yiyemiyorum mesela. Geçen bi kaşık kıymadan şehriye çorbası yaptım inan ilaç niyetine yarabbim şifa olsun çocuğuma dualarıyla içtim çorbayı. Yeme konusunda kendini üzme bence. Peynir ekmek olmasa ben napardım bilmemHerkese merhaba
Dün akşam yemeğine yaptığım tavukbizi bozdu sanırım. Sabaha karşı yine istifra ile uyandım. Eminim kimse bundan çok hoşlanmıyordur ama beni extra etkiliyor bu istifra olayı, gün boyu halsiz bırakıyor. Haliyle uykusuzluk halsizlik sabahı sabah ettim sonra kalkıp işe geldim. Bu da canımı ayrı sıkıyor. 38. Haftaya kadar çalışacağım iki haftam var, zor geliyor, kalkmak zor geliyor, sabah karanlıkta yağmurda araba kullanmak zor geliyor, işten gelince yemek yapmak zor geliyor. Yemek en büyük derdim. Ne yazık ki bende ilk trimesterde bitmedi bu bulantı olayı, azalarak da olsa hep devam etti ve hep çer-çöp yiyorum. Oğlumu besleyemediğim için kendimi besleyemediğim için kendime acayip öfke duyuyorum. Doğru düzgün yiyebildiğim bir tavuk vardı artık onu da yiyemem. Eşim yardımcı, herşeyi birlikte yaparız, yapacağım bi yemek, bunu niye yapamıyorum diye kızıyorum kendime. 20lerin başında genç de değilim. İnanın düzgün birşeyler girsin bebeğin bedenine diye altın çilekten taze yaban mersinine besleyici herşeyi alıyoruz, ama ben peynir ekmek yersem iyi. Bu arada deli gibi acıkıyorum da, iştahım yok değil ama yiyemiyorum işte. Düzgün bir ev yemeği yok bulamıyorum yapamıyorum burda büyük çocuğu olan anneler var onları da besliyorsunuz ne güzel dikkatle. Ben beceremiyorum. Canım çok sıkkın
Emin ol yemek derdi hiçbirimizde bitmiyor her gün ne yapsam sorusu var. İnternete bakıyorum canım. Eşim tavuğu çok sever tavukta yapsam değişik deniyorum sote, kızartma, soslu patatesli fırında, haşlama sebzeli yemeği, çıtır paneli falan gibi. Haftan ileri zorlanman çok normal istersen raporu da bozabilirsin. Bende çalışabilir aldım doktor sorun olursa gel iznini başlatırım dediHerkese merhaba
Dün akşam yemeğine yaptığım tavukbizi bozdu sanırım. Sabaha karşı yine istifra ile uyandım. Eminim kimse bundan çok hoşlanmıyordur ama beni extra etkiliyor bu istifra olayı, gün boyu halsiz bırakıyor. Haliyle uykusuzluk halsizlik sabahı sabah ettim sonra kalkıp işe geldim. Bu da canımı ayrı sıkıyor. 38. Haftaya kadar çalışacağım iki haftam var, zor geliyor, kalkmak zor geliyor, sabah karanlıkta yağmurda araba kullanmak zor geliyor, işten gelince yemek yapmak zor geliyor. Yemek en büyük derdim. Ne yazık ki bende ilk trimesterde bitmedi bu bulantı olayı, azalarak da olsa hep devam etti ve hep çer-çöp yiyorum. Oğlumu besleyemediğim için kendimi besleyemediğim için kendime acayip öfke duyuyorum. Doğru düzgün yiyebildiğim bir tavuk vardı artık onu da yiyemem. Eşim yardımcı, herşeyi birlikte yaparız, yapacağım bi yemek, bunu niye yapamıyorum diye kızıyorum kendime. 20lerin başında genç de değilim. İnanın düzgün birşeyler girsin bebeğin bedenine diye altın çilekten taze yaban mersinine besleyici herşeyi alıyoruz, ama ben peynir ekmek yersem iyi. Bu arada deli gibi acıkıyorum da, iştahım yok değil ama yiyemiyorum işte. Düzgün bir ev yemeği yok bulamıyorum yapamıyorum burda büyük çocuğu olan anneler var onları da besliyorsunuz ne güzel dikkatle. Ben beceremiyorum. Canım çok sıkkın
Hadi inşallah darısı başınaOha süper patikli ya. İnşllah benim de kafa diye sevdiğim göttüryarın belli olacak 9:30 da randevum var
Aynı benim kocakız kocam gözünü açınca telefonu elimde gördü mü kızıyosalona gitsem bu seferde yatakta yokum diye salona gelip kızıyor anlamıyor ki beni yatamıyorum diyorum yat sen uykun gelir diyo bana
Çok geçmiş olsun canım dikkat et az kaldı inşallah biraz daha sabir❤Günaydın kızlar ,kizim kac gündür baya kötüydü giremedim ,masallah baya konuşmuşsunuz. Sabah gobegime ve bacagima bir bardak cay döküldüesim yoktu evde o anda panikle bagirdim üstümü cikardjm, kizim cok korktu,onu sakinleştirmeye çalışırken kendimi unuttum valla. Hastaneye gittim ama zahmet edip bebege bakmadikar bile ,neymis kadin dogum yaniga bakmazmis gidip tedavi ettirmeliymisim. Bebek de hareketli olunca o agriyla hic ugrasmadum eczneden krem alip eve geldim. Şu son günleri de sağ salim atlatsaydik arrik ,zira dayanacak gucum kalmadi.
Benim kizim 30.haftadan sonra hep geriden geliyordu doktor önemli birsey değil dedi, ben de kimsenin kafası karışmasın diye eşime bile söylemedim. Sonra benimki maşallah 52cm 3420 doğdu bana göre iyi bi performansti beklediğimden iyiydiDönmüüş çok şükür sıpamın kafası diye sevdiğim poposuymuş3100 kg olmuşuz ya ölçüler çok alakasız ama takılmamam gerek biliyorum ama hep haftayla uyumlu gidiyodu Kafa 5 gün geride bacak bi hafta ileride karın 4 gün ileride
Oy oy maşallah canım epey iş güç var desene . Ben bankadayım çok zor oturuyorum ama evde olsam ordada sürekli iş yapıyorum daha yoruluyorumAy sabah çocukların kahvaltısı, öğlenin çorbası, dağınıklık toplama derken yine aşırı yoruldum.
Bugün çamaşır yıkayacağım bakalım üst kata çıkabilirsem
Çocuklara banyo yaptıracağım, kendim banyo yapacağım.
Kaş bıyık almam lazım.
Akşama ıspanaklı yumurta yapacağım.
Çocukları yedirir babaya bırakır arkadaşlarla buluşmaya giderim akşama da.
Dün de annemler gelmeden 2 saat önce işe başladım, alt katı süpürdüm, sildim toparladım, gelen halıları sardım bir gayret işleri tamamladımSınava son dakika çalışan çocuklar gibiyim
Canım benim kızımda hep önden gitti 52 cm 3500 doğdu bak sana getire demesine rağmen ileri doğmuş zaten aman takılmamak lazım sağlık önce .Benim kizim 30.haftadan sonra hep geriden geliyordu doktor önemli birsey değil dedi, ben de kimsenin kafası karışmasın diye eşime bile söylemedim. Sonra benimki maşallah 52cm 3420 doğdu bana göre iyi bi performansti beklediğimden iyiydi
Canım Allah yardımcın olsun bu haftalarda çalışmak zor haklısın ama biz güçlü anneleriz unutmaHerkese merhaba
Kesinlikle yeterki sağ salim kucağımıza alalim minik kuşlarıOy oy maşallah canım epey iş güç var desene . Ben bankadayım çok zor oturuyorum ama evde olsam ordada sürekli iş yapıyorum daha yoruluyorum
Canım benim kızımda hep önden gitti 52 cm 3500 doğdu bak sana getire demesine rağmen ileri doğmuş zaten aman takılmamak lazım sağlık önce .
Valla çok heyecanlı canım bir daha ki ay daha telaşım artar doğum 28 Şubat gözüküyor benim ama beklemez heralde 40 haftayı doldurmayıKesinlikle yeterki sağ salim kucağımıza alalim minik kuşlarıgünlerimiz de azalıyor son günler biraz zahmetli endişeli geçiyor ama sonra hepsi geride kalacak inşallah
Ay Allahım bende gelem35e aminDoğuma yatmadım ki daha 35i yeni bitirdik sancı var diye yatırdılar öyle yatiyom hicbisey de yapmiyolarha sancım geliyor mu evet. Bebem de gelecekse gelsin ben patlarim burda 3 hafta daha
Valla artık oturmak da zor kalkmak daOy oy maşallah canım epey iş güç var desene . Ben bankadayım çok zor oturuyorum ama evde olsam ordada sürekli iş yapıyorum daha yoruluyorum
Canım benim kızımda hep önden gitti 52 cm 3500 doğdu bak sana getire demesine rağmen ileri doğmuş zaten aman takılmamak lazım sağlık önce .
Günaydın çok geçmiş olsun canım baksalar ne olur sanki aklın kalmış. Neyse ki hareketliymiş bebeğinGünaydın kızlar ,kizim kac gündür baya kötüydü giremedim ,masallah baya konuşmuşsunuz. Sabah gobegime ve bacagima bir bardak cay döküldüesim yoktu evde o anda panikle bagirdim üstümü cikardjm, kizim cok korktu,onu sakinleştirmeye çalışırken kendimi unuttum valla. Hastaneye gittim ama zahmet edip bebege bakmadikar bile ,neymis kadin dogum yaniga bakmazmis gidip tedavi ettirmeliymisim. Bebek de hareketli olunca o agriyla hic ugrasmadum eczneden krem alip eve geldim. Şu son günleri de sağ salim atlatsaydik arrik ,zira dayanacak gucum kalmadi.
Ay 35 hafta olmuşum
Evet ya eli kulağında artık. Sezaryen benimGünaydın çok geçmiş olsun canım baksalar ne olur sanki aklın kalmış. Neyse ki hareketliymiş bebeğin
ne kadar az kaldı değil mi güneşli sen normal mi sezeryan mi doğum yapacaksın belli mi?
Allah korusun çok acı birşey yaşamışlar allah sabır versin öyle bir durumda Allah korusun uyurken de olabilir illa uykuya geçişte degilki zaten biz aglatmiyoruz ki kulağınızı hep onda birde zaten kendi direnince uykusu olmadığı için ısrar etmiyoruz birde bebek telsizimiz var herseyini duyuyoruz ben isim olduğu icin onu o sekilde uyutmuyorumki o o sekilde uyumaya alıştı zaten bebek kendini yönlendiriyor kabul etmeyen bir bebek olsa israr etmezdim ...Bence de çocuk yönlendiriyor az çok. Ama kapıyı kapatıp yanından uzaklaşmak doğru bi yaklaşım değil. Çok yakınlarımızdan yaşanmış acı hikayeler olarak üstelik. Bebek bu ; kusabilir ya da başka nefes sıkıntısı olabilir, hıçkırık tutabilir, olur da olur yani. Alt tarafı ilk bir yıl bu şekilde olsa fazla fazla yeter kafa rahat uyumak için diye şahsi düşüncem. 9 aylık bebeğini kaybetti çok sevdiğim bi akrabam. O yüzden ikinci bebeğim de olacak olsa, gözümden ayıramam ; varsın iş biriksin yemek eksik olsun. Ama içim rahat olsun.
O zaman daha da erken muhtemelenEvet ya eli kulağında artık. Sezaryen benim
patikli daha dönmez dimi doktor bişe dedi mi detay ver :)Dönmüüş çok şükür sıpamın kafası diye sevdiğim poposuymuş3100 kg olmuşuz ya ölçüler çok alakasız ama takılmamam gerek biliyorum ama hep haftayla uyumlu gidiyodu Kafa 5 gün geride bacak bi hafta ileride karın 4 gün ileride
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?