2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Yok canım çatlak degil bendeki zaten şekerim oldugu için diyet yapıyorum çok fazla kiloda alamadım benim karnım kırmızı döküntülerle doldu ve dedigin gibi artık kanıyordu kaşıntıdan çok şükür bu sabun ve bildigimiz normal sarı vazelinle geçirdim inşallah sanada iyi gelir canım çok zorluyor kaşıntı gerçekten

Benim de ara ara oluyor. Sizden gördüm eşimden almasını istedim. Faydası olur inşallah . Bilgi paylaşımı için teşekkürler

Kızlaaar bizim apartmanın giriş kağıdının önünde kan vardı ben yatmış kedi şekline benzettim bi de sadece kapının önündeydi hayvan kanama geçirdi sonra yürüdü gitti desek başka hiçbi yerde de iz yok sadece bir bölgede dolunay da var ya satanistler mi bastı ki yoksam büyü falan var mi böyle ıyy ürktük sabah sabah apartman 4 daire var çok kimse de yok herkes kendi halinde alla allaaa

Kızlar hepsiburadada Sleppy'de ikinci ürün 1 TL almak isteyenlere bilginiz olsun
Kızlar bez alacaklara tavsiyem en ilk 2 paket sleepy natural almışım, bu sefer bio natural aldık. Bu çok daha iyi, kalıbı biraz büyük naturale göre ama dokusu yumuşaklığı kesinlikle bio natural diyorum

Benim de ara ara oluyor. Sizden gördüm eşimden almasını istedim. Faydası olur inşallah . Bilgi paylaşımı için teşekkürler
İnşallah, ufacıkta olsa faydam olursa çok sevinirim, ilk zamanlar 2 saatte bir tekrar kaşıntı oluyor o sıra tekrar sabunla yıkayıp vazelin sürmelisiniz kaşımadan, ben gerçekten çok faydasını gördüm Allahım sizinde şifanızı versin inşallah

Kızlar bez alacaklara tavsiyem en ilk 2 paket sleepy natural almışım, bu sefer bio natural aldık. Bu çok daha iyi, kalıbı biraz büyük naturale göre ama dokusu yumuşaklığı kesinlikle bio natural diyorum
Bende bio naturel aldım ıslak havlusunuda bio naturel aldım

Bende bio natürel almıştım canım 1 ve 2 numara 2 şer paket. Sonra zamlanmadan alayım dedim molfix pure soft aldım 2 ve 3 numara

Ya ne bilim öncelik sırasına alamadım bi türlü 1 bumara bezi. Şey almam lazım mesela kafası yamuk olmasın diye yastık o daha öncelikli sürekli aklımın bi köşesinde jdjdjd
Aynen reis sırma saçlına tarak öncelik sırasında 1 numara sıçacak çocuğa bez almamak öncelik sırasında değil sende haklısın agsjshhssh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…