senin de göbeğin çatladı mı? dediğin sabunu hiç duymamıştım ama baktım çatlaklara iyi geliyormuş bulmaya çalışıcam canım teşekkür ederim çatlakla ilgili her şeye çok ihtiyacım var çok kötü oldu bir de kantaron yağından ümidim var
Yok canım çatlak degil bendeki zaten şekerim oldugu için diyet yapıyorum çok fazla kiloda alamadım benim karnım kırmızı döküntülerle doldu ve dedigin gibi artık kanıyordu kaşıntıdan çok şükür bu sabun ve bildigimiz normal sarı vazelinle geçirdim inşallah sanada iyi gelir canım çok zorluyor kaşıntı gerçekten
Yok canım çatlak degil bendeki zaten şekerim oldugu için diyet yapıyorum çok fazla kiloda alamadım benim karnım kırmızı döküntülerle doldu ve dedigin gibi artık kanıyordu kaşıntıdan çok şükür bu sabun ve bildigimiz normal sarı vazelinle geçirdim inşallah sanada iyi gelir canım çok zorluyor kaşıntı gerçekten
Wıyyyy. Biz hep babasıyla ocak sonu diyorduk ya. Sabah da eşime dedim rüyamda 50 kere doğurdum diye. Diyor 40-30-20-10 ye azalt bi gece gerçekten doğur
Kızlaaar bizim apartmanın giriş kağıdının önünde kan vardı ben yatmış kedi şekline benzettim bi de sadece kapının önündeydi hayvan kanama geçirdi sonra yürüdü gitti desek başka hiçbi yerde de iz yok sadece bir bölgede dolunay da var ya satanistler mi bastı ki yoksam büyü falan var mi böyle ıyy ürktük sabah sabah apartman 4 daire var çok kimse de yok herkes kendi halinde alla allaaa
Kızlar bez alacaklara tavsiyem en ilk 2 paket sleepy natural almışım, bu sefer bio natural aldık. Bu çok daha iyi, kalıbı biraz büyük naturale göre ama dokusu yumuşaklığı kesinlikle bio natural diyorum
İnşallah, ufacıkta olsa faydam olursa çok sevinirim, ilk zamanlar 2 saatte bir tekrar kaşıntı oluyor o sıra tekrar sabunla yıkayıp vazelin sürmelisiniz kaşımadan, ben gerçekten çok faydasını gördüm Allahım sizinde şifanızı versin inşallah
Kızlar bez alacaklara tavsiyem en ilk 2 paket sleepy natural almışım, bu sefer bio natural aldık. Bu çok daha iyi, kalıbı biraz büyük naturale göre ama dokusu yumuşaklığı kesinlikle bio natural diyorum
Ya ne bilim öncelik sırasına alamadım bi türlü 1 bumara bezi. Şey almam lazım mesela kafası yamuk olmasın diye yastık o daha öncelikli sürekli aklımın bi köşesinde jdjdjd
Ya ne bilim öncelik sırasına alamadım bi türlü 1 bumara bezi. Şey almam lazım mesela kafası yamuk olmasın diye yastık o daha öncelikli sürekli aklımın bi köşesinde jdjdjd