2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Biz hareketliyiz oldukça yanlamasına gergindi bugün ilk defa, ben geçtiğimiz salı 32 yi doldurunca gittim herşey yolunda ama daha hiç nts ye bakmadik, ben 27 de sancı sebebiyle yattım 3 gün hastanede yalancı sancı çıktı ama o zamandan beri hep evde yatar haldeyim oturdugumda sertleşiyor, yurudugumde aşağıya baskı yapıyor, karnım yattigim zaman yumuşak ama ayakta durursam oturursam taş gibi oluyor rahatsız oluyorum o nedenle erken ayrıldım işten

Son zamanlarda doktora doğum ne zaman olur sordunuz mu hiç? Birinin hamilelik imzasında genelde beklenenden 1-2 hafta önce olur yazıyordu. Eğer öyleyse çok az zamanımız kaldı
Evet onu ben de okudum, ya içimden 40 i beklemeyecek diyor çok hareketli çünkü bildiğin muhabbet halindeyiz ama dediğim gibi ben devamlı yatar haldeyim diyebilirim belki bu beni mümkün olduğunca ileri taşır, tek kötü yanım hareketsizim yani sıfıra yakın diyebilirim abartısız, doktorum hiç tarihten bahsetmedi sadece ben sezeryanla doğurmak istedim, o da rahmin çıkışında miyom var sık takip edeceğiz seni dedi, seni zorlamam ama.kolay doğurabilecek gibiysen ben seni dogurturum dedi

İns Cnm bnm

Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.dahiliyeye gitmeye karar verdim.Tahlil yaptırırım anormal bişey çıkarsa beklemeden doktora gidecem

Kilo almaya bağlı deride çatlaklar oluşuyordur diye düşünüp önem vermemiştir ama çok önemliymiş inşallah basit bişeydir.

Benim de yine cilginlarca kasilmalarim var kizlar ama saldim iyice akışa biraktim ilaclari da 4 gundur almiyorum zaten bakalim yavrucagim ne zamna gelmek
Bende ilk gebeliğimi unutmuşum yada bu çok farklı ara ara kasılmalar oluyor yorulduğum zaman daha çok hissediyorum.Toplanıyor kuzucuğum. Vaktinde gelsin sağlıkla doğsunlar.

Buradayım canım okumaya çalıştım da tansiyonum düşüp duruyor aynı ilk trimestera döndüm
Allah alaa niye öyle olduki kız kızlar diyordu bulantısı olanlar geri başlamıştı seninde tansiyonmu çıktı acaba dikkat et takipde ol rabbim şifa versin ama buralarda da uzaklaşma seni gözlerimiz arıyor

Allah alaa niye öyle olduki kız kızlar diyordu bulantısı olanlar geri başlamıştı seninde tansiyonmu çıktı acaba dikkat et takipde ol rabbim şifa versin ama buralarda da uzaklaşma seni gözlerimiz arıyor
Amin canım çok sağ olasın Doktora gittim de düşük tansiyon risk taşımaz, yapacak bir şey yok dedi. Öyle bol su tuzlu ayran artık yapacak bir şey yok.

Aynen dediğiniz gibi sabah aşağıda akşam yukarda oluyo karnım anlamadım gitti. Ama bu haftalarda normal sanırım artık bebek kanala iniyo.
İnşallah hayırla zamanında doğum olur hepimiz için

Kilo almaya bağlı deride çatlaklar oluşuyordur diye düşünüp önem vermemiştir ama çok önemliymiş inşallah basit bişeydir.
Ben de yarın kan vericem salı doktor bakacak, bugün göbeğimi kanattım artık bebeğim de rahatsız oluyor kaşınmaktan. O kadar zor ki İnşallah kolestaz değildir. Diğer ihtimaller de berbat ama bebişlere zarar gelmesin en azından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…