Biz hareketliyiz oldukça yanlamasına gergindi bugün ilk defa, ben geçtiğimiz salı 32 yi doldurunca gittim herşey yolunda ama daha hiç nts ye bakmadik, ben 27 de sancı sebebiyle yattım 3 gün hastanede yalancı sancı çıktı ama o zamandan beri hep evde yatar haldeyim oturdugumda sertleşiyor, yurudugumde aşağıya baskı yapıyor, karnım yattigim zaman yumuşak ama ayakta durursam oturursam taş gibi oluyor rahatsız oluyorum o nedenle erken ayrıldım iştenÇok geçmiş olsun bir günde çok ciddi bir büyüme olmaz hiç korkma moralini bozma birçok bebekte olabiliyor
Canım aynı tarihlerimiz nasılsın ? Ne zaman gittin en son kontrole nst girdim sancı çıkmadı ama birkaç gündür bebek hareketleri sanki yavaş karnım kasıklarım ağrıyor ve karnım çok sert senin nasıl ?
Son zamanlarda doktora doğum ne zaman olur sordunuz mu hiç? Birinin hamilelik imzasında genelde beklenenden 1-2 hafta önce olur yazıyordu. Eğer öyleyse çok az zamanımız kaldıBen de sonlardayim hatta tahmini tarih 28 Şubat görünüyor
Evet onu ben de okudum, ya içimden 40 i beklemeyecek diyor çok hareketli çünkü bildiğin muhabbet halindeyizSon zamanlarda doktora doğum ne zaman olur sordunuz mu hiç? Birinin hamilelik imzasında genelde beklenenden 1-2 hafta önce olur yazıyordu. Eğer öyleyse çok az zamanımız kaldı
4 subat ama büyük ihtimalle sezeryan olacak o da 24 Ocak oluyor sanırım tam 38+0Anladım cnm senin de beklenen doğum tarihi 28 Şubat mı
İns cnm sadece 24 saatte ne değiştide bu başka doktor büyüme gördü anlamadimKızlar kaçmayon hastaneden bak
Didemir canım bir çok kere okudum böbrekte büyüme çok denk gelinen bişey sağlıkla gelecek emin ol
İns Cnm bnmÇok geçmiş olsun bir günde çok ciddi bir büyüme olmaz hiç korkma moralini bozma birçok bebekte olabiliyor
Canım aynı tarihlerimiz nasılsın ? Ne zaman gittin en son kontrole nst girdim sancı çıkmadı ama birkaç gündür bebek hareketleri sanki yavaş karnım kasıklarım ağrıyor ve karnım çok sert senin nasıl ?
Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.dahiliyeye gitmeye karar verdim.Tahlil yaptırırım anormal bişey çıkarsa beklemeden doktora gidecemGeçmiş olsun.Ben de aynı sorunu 27-28 haftalıkken yaşadım. Vücudum önce tatlı tatlı kaşındı, kaşıyınca kabardı, sonra yara haline döndü. Vücudumun her yerini kapladı. Cildiyeye gittim, uyuz tanısı koydu, verdiği ilaçlar hiçbir işe yaramadı. Kendi doktoruma kontrole gidince çok endişelendi, gebelik kolestazından şüphelendi. Gerekli tahliller yapıldı. Şükür ki kolestaz değilmiş. Sonra başka bir cildiye doktoruna göründüm, egzama dedi. Verdiği ilaçları kullanınca yaralar geçti. Ama ara ara hala kaşınıyor. İlaçlarını kullandıkça rahatlatıyor. Sen de hiç bekleme, hemen doktoruna görün , tahlillerini yaptır mutlaka
Kilo almaya bağlı deride çatlaklar oluşuyordur diye düşünüp önem vermemiştir ama çok önemliymiş inşallah basit bişeydir.Ellerde ve ayaklarda şiddetli kaşınma varsa kolestaz belirtisi olabilir. Ben de bu hafta çok kaşınıyorum ama sadece göbeğim. Birkaç hafta önce değerlerim normal çıkmıştı. Kolestaz haricinde gebelikte çok fazla deri hastalığı da olabiliyormuş. Bir de Banu Çiftçi’nin uygulamasında 35. hafta için şu yazı var ekliyorum;
Eki Görüntüle 3188503
Bende ilk gebeliğimi unutmuşum yada bu çok farklı ara ara kasılmalar oluyor yorulduğum zaman daha çok hissediyorum.Toplanıyor kuzucuğum. Vaktinde gelsin sağlıkla doğsunlar.Benim de yine cilginlarca kasilmalarim var kizlar ama saldim iyice akışa biraktim ilaclari da 4 gundur almiyorum zaten bakalim yavrucagim ne zamna gelmek
Allah alaa niye öyle olduki kız kızlar diyordu bulantısı olanlar geri başlamıştı seninde tansiyonmu çıktı acaba dikkat et takipde ol rabbim şifa versinBuradayım canım okumaya çalıştım da tansiyonum düşüp duruyor aynı ilk trimestera döndüm
Hemi :) sen nerelisin kiz Sivasli misin yoksaKızlar doğum tarihlerini listeye eklesek nasıl olur özellikle sezeryan olanların günleri belli olur Hemi takip etmiş oluruz normal doğumlular bekleyecek zaten ne dersiniz?
Amin canım çok sağ olasınAllah alaa niye öyle olduki kız kızlar diyordu bulantısı olanlar geri başlamıştı seninde tansiyonmu çıktı acaba dikkat et takipde ol rabbim şifa versinama buralarda da uzaklaşma seni gözlerimiz arıyor
Dikkat et yine de baş donmesi cok sarsar dikkatli in cik Allah esirgesinAmin canım çok sağ olasınDoktora gittim de düşük tansiyon risk taşımaz, yapacak bir şey yok dedi. Öyle bol su tuzlu ayran artık yapacak bir şey yok.
Sağ olasın canım aynen yavaş yavaş yapıyorum her şeyi.Dikkat et yine de baş donmesi cok sarsar dikkatli in cik Allah esirgesin
Aynen dediğiniz gibi sabah aşağıda akşam yukarda oluyo karnımKarnının aşağı inmesi ile erken doğumun bir ilgisi yok benim karnımda bir bakıyorum aşağıda bir bakıyorum biraz yukarıda bence bebeğin Haraketleri ile ilgili ağırlaştıkça aşağı iniyor. Sancın, suyun, kanaman yoksa hiç endişe etme kontrolünü bekle
Ben de yarın kan vericem salı doktor bakacak, bugün göbeğimi kanattım artık bebeğim de rahatsız oluyor kaşınmaktan. O kadar zor kiKilo almaya bağlı deride çatlaklar oluşuyordur diye düşünüp önem vermemiştir ama çok önemliymiş inşallah basit bişeydir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?