- 1 Ağustos 2018
- 2.854
- 4.861
- 133
Hahahah ya çocum kel olursa snein yüzünden economistKesin çocuğun kel ve çok bokçu olacakbu işler hep böyledir patikli agdjahgs
Delü delü konuşup Sinana ayüp takmayünValla neler diyettürüyorlardir bilemedim.kadinin yerini soylemeden bisey yapmasalar bari
O daha cikamaz ekonomisttDelü delü konuşup Sinana ayüp takmayünbulur sizi valla oradan manyak
Yarabbim inşallah. Şu kadının yerini de söylesin sonra belasını versinler içerde inşallah. O kadar çok istiyorum ki.O daha cikamaz ekonomistt
Bende vallaYarabbim inşallah. Şu kadının yerini de söylesin sonra belasını versinler içerde inşallah. O kadar çok istiyorum ki.
Evet ya nasıl pis bi karakter korkunca nasıl ağlıyo rezil herifPislik nasil gevsek gevsek konusmaya baslamisti simdi de agliyo kopek
Ben nevresimleri çıkardım yenisini takmak için eşimi bekledim valla çünkü bel fıtığım var belim tutuldu dünSabah kalktım kahvaltı yaptım, havluları attım makinaya. Evi topladım robotu açtım. Eşimin 20 tane gömleğini ütülücem bugün inşallah. Bu 20 gömleğin doğuma kadar eşimi idare edeceğini düşünüyorumsonra 10 gün babalık izni var. Böyle ufak hesaplarım var size de oluyor mu? Dün nevresimi değiştirirken diyorum haftaya bi
Daha değişcem sonra bi daha ve sonraaaaaa
Normalde Haraketlerini sayman lazım günde 20 kere en az haraket etmesi lazım yanlış bilmiyorsam. Şimdiye kadar kontrollerinde normalse muhtemelen sen her haraketi hissetmiyorsundur. Karnının yapısı ile de ilgili olabilir doktoruna danışHanımlar merhaba bi konuda danışmak istiyorum benim ilk gebeliğim 36. Haftadayım hamile olanlardan duyduğum bebeklerin cok hareketli olduğundan bahsediyorlardı ama benim bebeğim cok hareketli degil erkek bebek ve kendim hissedeceğim kadar hep hareket ediyor cok hareketli degl bu problem mi herseye takılıyorum artık bi iki tekme atar o kadar öyle tepinme gibi hiç hissetmedim doktora bi daha ki gidişimde de danışacağım sizlere de sormak istedim
Canım her hareketi hissetmiyoruz onların cok minik hareketleri oluyor biz güçlü olanlari farkediyoruz. ilk kızım cok sakin bi bebekti gün içinde sayılı hareketi vardı. Şimdi ki tam tersi kendini sürekli hatirlatiyorHanımlar merhaba bi konuda danışmak istiyorum benim ilk gebeliğim 36. Haftadayım hamile olanlardan duyduğum bebeklerin cok hareketli olduğundan bahsediyorlardı ama benim bebeğim cok hareketli degil erkek bebek ve kendim hissedeceğim kadar hep hareket ediyor cok hareketli degl bu problem mi herseye takılıyorum artık bi iki tekme atar o kadar öyle tepinme gibi hiç hissetmedim doktora bi daha ki gidişimde de danışacağım sizlere de sormak istedim
Benimde okuduğum kadar en hareketli olduğu zaman 2 saat içinde en az 10 hareket diyorHanımlar merhaba bi konuda danışmak istiyorum benim ilk gebeliğim 36. Haftadayım hamile olanlardan duyduğum bebeklerin cok hareketli olduğundan bahsediyorlardı ama benim bebeğim cok hareketli degil erkek bebek ve kendim hissedeceğim kadar hep hareket ediyor cok hareketli degl bu problem mi herseye takılıyorum artık bi iki tekme atar o kadar öyle tepinme gibi hiç hissetmedim doktora bi daha ki gidişimde de danışacağım sizlere de sormak istedim
Canım arkadaşlar güzel ve haklı şeyler söylemiş ama ben de yılanın başını küçükken ezme taraftarıyımdır her zaman. Az sosyal ve samimi birisiyimdir insanlarda bana öyle şeyler anlatıyor ki çok şüpheci biri oldum. Kadın arkadaşlardan bile evliliğin kötü gittiği dönemlerde eğilimler artıyor maalesef ki erkekler daha kolay yapıyor çok üzülerek söylüyorum. Hatta erkek için evliliğin kötü gitmesine bile gerek yok. Korkunun ecele faydası olmaz. Eşin uyurken teli kurcala. Senin evinin içini en iyi sen bilirsin. Hamilelik süreci çok hassas erkeklerde bu dönemde değişik duygulara giriyorlar. Maalesef şeytan zaten evin içinde(sosyal medya vs) ahlak diplerde kimse başıma gelmez demesin. Tabi elde kırbaçla ahlak bekçiliğiyle olacak şeyler değil bunlar ama bir niyet varken fark etmek var bir atı alan üsküdarı geçtikten sonra fark etmek var. Yani ben böyle düşünüyorum. En iyisini sen bilirsin. Yanlış birşey yoksa ortada zaten rahatlarsın üstünü kapatmaSelam kizlar dun geceden beri adet olacakmisim gibi bir agri var karnimda ,bebek hareketli ama bazen taş gibi oluyor sabaha kadar uyutmadı resmen, bunlar sancı mi oluyor araba unutmuşumaslinda moralim de bozuk biraz o mu etkiledi diyorum, som zamanlarda esimdenyana şüphelerim var ,sanki beni aldatıyor gibi, tlf surekli ona yapışık hicbir sekilde ortada birakmaz, hep ya sessizde ya ucak modunda , gecen aksam.kizi yatiriuordu ben odaya girince biriyle mesajlasiyordu hangi uygulama secemedim ama hemen sayfayı kapatti, tlf elime aldigimda basimdan ayrilmiyor. Bu durumda eger oylebir sey cikarsa ne yaparim bilmiyorum. Yüzleşmekten de korkuyorum ama bu şüpheyle de yasamak istemiyorum, cok caresiz kaldim
Aynı gün temizletmişiz. Eşime de acaba 1 aylığına misafirhaneye mi yerleşsek dedim öyle kıyamıyorum yemek yapmaya tuvalete girmeyeGünaydın hanımlarrr sonunda evimde temizlik var Allah'a çok şükürgece kadın gelecek diye heyecandan uyuyamadım
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Beslenmeni ihmal etme. Bir de hanımlar doğum yaklaşıyor grip olmamaya çalışın. Herkes grip. Girdiğimiz ortamlar havasızsa maske takabiliriz. Bebek ve bizim için çok önemli hepinizi seviyorum. Süreçlerimiz tatlı mutlu geçsin inşaallah.Günaydın kızlarDün tansiyonum aşırı düştü yerlerdeydi resmenn, zor yükseldi tekrar. Baygın baygın geçti tüm gün Geçmişe bakamadım ama bakacaummmm
Ben kadın gelmeden baya iş yaptım. O gelecek gazıyla ama zaten onun iş kapsamına girmediği için zaten yapmak zorundaydım sadece bir şevk geldiKalkıp bir posta sen temizleseydindiyolar ya eve kadın çağırıp evi temiz görsün diyip evi temzileyen tek toplumuz diye
Cumartesi temizledim bende bugun de yatagi karbonatladim alezi falan attim makinaya robotu calistirdim toz alip firini temizleyecemBen kadın gelmeden baya iş yaptım. O gelecek gazıyla ama zaten onun iş kapsamına girmediği için zaten yapmak zorundaydım sadece bir şevk geldibir de buz dolabının içini temizleseydim. Süper olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?