- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Kafa yapmistir kizKolay doğum için nefes egzersizi yaptım çocum bayıldı içerde galiba oksijenden öncesinde daha hareketliydiaklını aldım yavrumun ya
Benim bebeğim de aynı çok yavaş ama demek ki fıtratı böyle diye düşünüyorum çünkü ultrasonda vs herhangi bir sorun çıkmadıHanımlar merhaba bi konuda danışmak istiyorum benim ilk gebeliğim 36. Haftadayım hamile olanlardan duyduğum bebeklerin cok hareketli olduğundan bahsediyorlardı ama benim bebeğim cok hareketli degil erkek bebek ve kendim hissedeceğim kadar hep hareket ediyor cok hareketli degl bu problem mi herseye takılıyorum artık bi iki tekme atar o kadar öyle tepinme gibi hiç hissetmedim doktora bi daha ki gidişimde de danışacağım sizlere de sormak istedim
Ödüm patlıyor ki bir yer bozulacak diye eşim de diyo doğuma kadar evde yemek pişirmeyelim bu dolaplar Ocak yağ olmasın agahaggs benim doğuma iki hafta kaldı hastaneye yatmadan bir gün önce yine yarım gün alicam silip süpürsun banyo tuvalet yikasin diye o zaman eve bebişimle gelince tertemiz olur inşallahAynı gün temizletmişiz. Eşime de acaba 1 aylığına misafirhaneye mi yerleşsek dedim öyle kıyamıyorum yemek yapmaya tuvalete girmeyevalla bugün burnum hiç tıkanmadan uyumuşum ev bay tozluymuş
Benim de buzdolabının içi kaldı annemi bekliyor inşallah gelince o yaparBen kadın gelmeden baya iş yaptım. O gelecek gazıyla ama zaten onun iş kapsamına girmediği için zaten yapmak zorundaydım sadece bir şevk geldibir de buz dolabının içini temizleseydim. Süper olacaktı
Bende dün gece acildeydim yine duşa girdim üstümü giydim Bi kalktım ayağa benden bisey akiyo hemen dedim suyum geliyo koştuk acile muayene oldum nst ultrason ama bu şu değil dediler idrar olabilirmiş açilma yok sanci yok geldik geriye eve devamı olmadı sonra doktor su olsa durmazdı diyo bende idrar kaçırmam ya diyorum valla zor süreçlerKızlar gece sanciliydim ya sabahları çok rahat uyanıyorum. Uyuyunca dinlenince hiçbir sey kalmıyor. Ama akşamları aklım cikiuor valla. Bu kız böyle böyle hop oturup hop kaldıracak doğuma kadar. Bı de doktor korkuttu beni bişey olursa hemen gel söz ver geleceğine falan. Hastaneye yatma korkusuyla tutuyorum kendimi her gece sabah diyorum iyi ki gitmemiştimyarın yine gidicem kontrole inşallah rahim ağzı olduğu gibi duruyordur 24 mm'ye dusmustu geçen perşembe
Bu da böyle diye diye doğuracakKızlar gece sanciliydim ya sabahları çok rahat uyanıyorum. Uyuyunca dinlenince hiçbir sey kalmıyor. Ama akşamları aklım cikiuor valla. Bu kız böyle böyle hop oturup hop kaldıracak doğuma kadar. Bı de doktor korkuttu beni bişey olursa hemen gel söz ver geleceğine falan. Hastaneye yatma korkusuyla tutuyorum kendimi her gece sabah diyorum iyi ki gitmemiştimyarın yine gidicem kontrole inşallah rahim ağzı olduğu gibi duruyordur 24 mm'ye dusmustu geçen perşembe
E o zmn eczaneden turnusollü ped alsaydınız keşke. Anlardınız amniyon mu değil miBende dün gece acildeydim yine duşa girdim üstümü giydim Bi kalktım ayağa benden bisey akiyo hemen dedim suyum geliyo koştuk acile muayene oldum nst ultrason ama bu şu değil dediler idrar olabilirmiş açilma yok sanci yok geldik geriye eve devamı olmadı sonra doktor su olsa durmazdı diyo bende idrar kaçırmam ya diyorum valla zor süreçler
Bana drum bi de sıcak suyla duşu önerdi zaten çok severim sıcak suyu kaynar suyla duş aldım bende jdjdj sizinde haberiniz olsun ama tansiyon problemi olanlar dikkat etsin tabiiKolay doğum için nefes egzersizi yaptım çocum bayıldı içerde galiba oksijenden öncesinde daha hareketliydiaklını aldım yavrumun ya
Sen evde dur ya. Hastanede de yapamıyorsun ki haklısın da. Boşver takma, sancıysa sancı. Baktın su geliyor o zmn koş her türlü yetişirsinKızlar gece sanciliydim ya sabahları çok rahat uyanıyorum. Uyuyunca dinlenince hiçbir sey kalmıyor. Ama akşamları aklım cikiuor valla. Bu kız böyle böyle hop oturup hop kaldıracak doğuma kadar. Bı de doktor korkuttu beni bişey olursa hemen gel söz ver geleceğine falan. Hastaneye yatma korkusuyla tutuyorum kendimi her gece sabah diyorum iyi ki gitmemiştimyarın yine gidicem kontrole inşallah rahim ağzı olduğu gibi duruyordur 24 mm'ye dusmustu geçen perşembe
Ay sevmem ben hiç sıcak su. Annem küçükken haşlayarak yıkardı gavur gibiBana drum bi de sıcak suyla duşu önerdi zaten çok severim sıcak suyu kaynar suyla duş aldım bende jdjdj sizinde haberiniz olsun ama tansiyon problemi olanlar dikkat etsin tabii
Kız boşver haftan gelmiş zaten şurda ne kaldı 37den sonra hepimiz kurbanlık koyun gibi beklicez geri dönüşü olmayan bir yoldayız bi şekilde çıkacak o cocikKızlar gece sanciliydim ya sabahları çok rahat uyanıyorum. Uyuyunca dinlenince hiçbir sey kalmıyor. Ama akşamları aklım cikiuor valla. Bu kız böyle böyle hop oturup hop kaldıracak doğuma kadar. Bı de doktor korkuttu beni bişey olursa hemen gel söz ver geleceğine falan. Hastaneye yatma korkusuyla tutuyorum kendimi her gece sabah diyorum iyi ki gitmemiştimyarın yine gidicem kontrole inşallah rahim ağzı olduğu gibi duruyordur 24 mm'ye dusmustu geçen perşembe
Cnm senin ağrın bayadır vardı sanki gittin mi hiç dr a bişi söylemediler mi?Kızlar göğsümün altındaki acıdan hapşıramıyorum bile korkuyorum farklı bir problemmi var diyecanım çok yanıyor
Bende dün gece acildeydim yine duşa girdim üstümü giydim Bi kalktım ayağa benden bisey akiyo hemen dedim suyum geliyo koştuk acile muayene oldum nst ultrason ama bu şu değil dediler idrar olabilirmiş açilma yok sanci yok geldik geriye eve devamı olmadı sonra doktor su olsa durmazdı diyo bende idrar kaçırmam ya diyorum valla zor süreçler
Bu da böyle diye diye doğuracak
Evet en azından gruptaki ekşın bitecek sürekli bi kızlar sancım var hastaneye gittim kızlar hastaneden kaçtımBen bı dogursam hepimiz rahatliycaz bence
Ay bence de öyle ama doktor öyle bı tembihledi ki en ufak biseyde geleceksin sakin acilmayla gelme acil sezeryan yapmak istemiyorum bak söz ver falan diyince ben de bı korktum.Sen evde dur ya. Hastanede de yapamıyorsun ki haklısın da. Boşver takma, sancıysa sancı. Baktın su geliyor o zmn koş her türlü yetişirsinhastaneler de zor su ara hastalık, enfeksiyon hiç gerek yok
Kuzum bebiş ters olduğu için açılma olmasın istiyor doktor aniden açılma olur önden kordonu gelirse diye korkuyoruz. Bas aşağı dursa zaten açılma olsun diye ben de hareketlere falan başlardım.Kız boşver haftan gelmiş zaten şurda ne kaldı 37den sonra hepimiz kurbanlık koyun gibi beklicez geri dönüşü olmayan bir yoldayız bi şekilde çıkacak o cocik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?