2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Benim bebeğim de aynı çok yavaş ama demek ki fıtratı böyle diye düşünüyorum çünkü ultrasonda vs herhangi bir sorun çıkmadı

Aynı gün temizletmişiz. Eşime de acaba 1 aylığına misafirhaneye mi yerleşsek dedim öyle kıyamıyorum yemek yapmaya tuvalete girmeye valla bugün burnum hiç tıkanmadan uyumuşum ev bay tozluymuş
Ödüm patlıyor ki bir yer bozulacak diye eşim de diyo doğuma kadar evde yemek pişirmeyelim bu dolaplar Ocak yağ olmasın agahaggs benim doğuma iki hafta kaldı hastaneye yatmadan bir gün önce yine yarım gün alicam silip süpürsun banyo tuvalet yikasin diye o zaman eve bebişimle gelince tertemiz olur inşallah

Ben kadın gelmeden baya iş yaptım. O gelecek gazıyla ama zaten onun iş kapsamına girmediği için zaten yapmak zorundaydım sadece bir şevk geldi bir de buz dolabının içini temizleseydim. Süper olacaktı
Benim de buzdolabının içi kaldı annemi bekliyor inşallah gelince o yapar

Kızlar gece sanciliydim ya sabahları çok rahat uyanıyorum. Uyuyunca dinlenince hiçbir sey kalmıyor. Ama akşamları aklım cikiuor valla. Bu kız böyle böyle hop oturup hop kaldıracak doğuma kadar. Bı de doktor korkuttu beni bişey olursa hemen gel söz ver geleceğine falan. Hastaneye yatma korkusuyla tutuyorum kendimi her gece sabah diyorum iyi ki gitmemiştim yarın yine gidicem kontrole inşallah rahim ağzı olduğu gibi duruyordur 24 mm'ye dusmustu geçen perşembe

Bende dün gece acildeydim yine duşa girdim üstümü giydim Bi kalktım ayağa benden bisey akiyo hemen dedim suyum geliyo koştuk acile muayene oldum nst ultrason ama bu şu değil dediler idrar olabilirmiş açilma yok sanci yok geldik geriye eve devamı olmadı sonra doktor su olsa durmazdı diyo bende idrar kaçırmam ya diyorum valla zor süreçler

Bu da böyle diye diye doğuracak

E o zmn eczaneden turnusollü ped alsaydınız keşke. Anlardınız amniyon mu değil mi

Kolay doğum için nefes egzersizi yaptım çocum bayıldı içerde galiba oksijenden öncesinde daha hareketliydi aklını aldım yavrumun ya
Bana drum bi de sıcak suyla duşu önerdi zaten çok severim sıcak suyu kaynar suyla duş aldım bende jdjdj sizinde haberiniz olsun ama tansiyon problemi olanlar dikkat etsin tabii bi de hurmayı kaç tane yiyonuz günde şekerim var zaten çokta yememem lazım ama tutamıyorum kendimi yarım kilo almıştım haftasonu bitmek üzere

Sen evde dur ya. Hastanede de yapamıyorsun ki haklısın da. Boşver takma, sancıysa sancı. Baktın su geliyor o zmn koş her türlü yetişirsin hastaneler de zor su ara hastalık, enfeksiyon hiç gerek yok

Bana drum bi de sıcak suyla duşu önerdi zaten çok severim sıcak suyu kaynar suyla duş aldım bende jdjdj sizinde haberiniz olsun ama tansiyon problemi olanlar dikkat etsin tabii
Ay sevmem ben hiç sıcak su. Annem küçükken haşlayarak yıkardı gavur gibi derim yüzülürdü.

Kız boşver haftan gelmiş zaten şurda ne kaldı 37den sonra hepimiz kurbanlık koyun gibi beklicez geri dönüşü olmayan bir yoldayız bi şekilde çıkacak o cocik

Kızlar göğsümün altındaki acıdan hapşıramıyorum bile korkuyorum farklı bir problemmi var diye canım çok yanıyor

Ay gercekten zor canım Allah yardımcımız olsun bebeğin baskısıyla idrar kaçırmış olabilirsin ben de bazen bı şeyler akiyo hissediyorum ama ya idrar ya yoğun akıntı diye dusunuyorum çünkü bende de açılma yok. Kendimizi ister istemez biraz fazla dinliyoruz sanırsam. Keşke akışına birakabilsek ama her an her şey olabilir korkusuyla insanın aklına binbir türlü şey geliyor

Sen evde dur ya. Hastanede de yapamıyorsun ki haklısın da. Boşver takma, sancıysa sancı. Baktın su geliyor o zmn koş her türlü yetişirsin hastaneler de zor su ara hastalık, enfeksiyon hiç gerek yok
Ay bence de öyle ama doktor öyle bı tembihledi ki en ufak biseyde geleceksin sakin acilmayla gelme acil sezeryan yapmak istemiyorum bak söz ver falan diyince ben de bı korktum.

Kız boşver haftan gelmiş zaten şurda ne kaldı 37den sonra hepimiz kurbanlık koyun gibi beklicez geri dönüşü olmayan bir yoldayız bi şekilde çıkacak o cocik
Kuzum bebiş ters olduğu için açılma olmasın istiyor doktor aniden açılma olur önden kordonu gelirse diye korkuyoruz. Bas aşağı dursa zaten açılma olsun diye ben de hareketlere falan başlardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…