Kuzum bebiş ters olduğu için açılma olmasın istiyor doktor aniden açılma olur önden kordonu gelirse diye korkuyoruz. Bas aşağı dursa zaten açılma olsun diye ben de hareketlere falan başlardım.
Yan dönse bile kafa ağır geliyor ister istemez aşağı dönüyor bebekler. 30 da yandı hala 32 de baş aşağı dönmüştü doktor döner kafaları ağır geliyor demişti
Perşembe günü aksilik çıkmazsa kontrolüm var 34+2 olacak o zaman. Şimdiden kafa baskısı çok kasıyor beni içten canım çok yanıyor karnım sertleşiyor bu haftalarda sancılanmalar başladı galiba
Ay gercekten zor canım Allah yardımcımız olsun bebeğin baskısıyla idrar kaçırmış olabilirsin ben de bazen bı şeyler akiyo hissediyorum ama ya idrar ya yoğun akıntı diye dusunuyorum çünkü bende de açılma yok. Kendimizi ister istemez biraz fazla dinliyoruz sanırsam. Keşke akışına birakabilsek ama her an her şey olabilir korkusuyla insanın aklına binbir türlü şey geliyor
Aynen öyle valla bana doktor en ufak su gelişinde hemen geliyosun dedi aklim hep su gelirmi durumunda kasilmalar zaten 2 aydır var alıştım onu nasıl ayırcam valla bilmiyorum
Ay yok öyle bişi demedi sadece dönmüş ama kanala girmemiş henüz dedi. Benimki de bana biraz çapraz gibi geldi poposu sağ kaburgamın altında yani tam sırtıma paralel değil duruşu. Yinede drum egzersizlere başla kanala girmesi için dedi başladık bakalım
Ay yok öyle bişi demedi sadece dönmüş ama kanala girmemiş henüz dedi. Benimki de bana biraz çapraz gibi geldi poposu sağ kaburgamın altında yani tam sırtıma paralel değil duruşu. Yinede drum egzersizlere başla kanala girmesi için dedi başladık bakalım
Ahududu yaprağı çayı alalım mı? Ananas tüketelim mi? Meryem ana otu aldın mı? Bugün normal doğum için ne yaptın patikli kaç hurma yedin kaç odanın yerini sildin namaz kıldın mı anlat
(Kafayı yedi)
Aynen öyle valla bana doktor en ufak su gelişinde hemen geliyosun dedi aklim hep su gelirmi durumunda kasilmalar zaten 2 aydır var alıştım onu nasıl ayırcam valla bilmiyorum
Ahududu yaprağı çayı alalım mı? Ananas tüketelim mi? Meryem ana otu aldın mı? Bugün normal doğum için ne yaptın patikli kaç hurma yedin kaç odanın yerini sildin namaz kıldın mı anlat
(Kafayı yedi)
Hahahha kız çaylardan hiç bahsetmedi bana dr hurma kaç tane yedim bilmiyorum meryem ana otundna da korkuyorum ya ya suda unuturlarsa falan jdjdj gün daha bitmiş değil yaparız elbet bi şeyler