2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Patikli sana doktor dedi mi tekrar dönebilir vs diye. Benimki tam dönmemiş ama kafa yatay aşa doğru.
Yan dönse bile kafa ağır geliyor ister istemez aşağı dönüyor bebekler. 30 da yandı hala 32 de baş aşağı dönmüştü doktor döner kafaları ağır geliyor demişti

Perşembe günü aksilik çıkmazsa kontrolüm var 34+2 olacak o zaman. Şimdiden kafa baskısı çok kasıyor beni içten canım çok yanıyor karnım sertleşiyor bu haftalarda sancılanmalar başladı galiba

Aynen öyle valla bana doktor en ufak su gelişinde hemen geliyosun dedi aklim hep su gelirmi durumunda kasilmalar zaten 2 aydır var alıştım onu nasıl ayırcam valla bilmiyorum

Patikli sana doktor dedi mi tekrar dönebilir vs diye. Benimki tam dönmemiş ama kafa yatay aşa doğru.
Ay yok öyle bişi demedi sadece dönmüş ama kanala girmemiş henüz dedi. Benimki de bana biraz çapraz gibi geldi poposu sağ kaburgamın altında yani tam sırtıma paralel değil duruşu. Yinede drum egzersizlere başla kanala girmesi için dedi başladık bakalım

Ahududu yaprağı çayı alalım mı? Ananas tüketelim mi? Meryem ana otu aldın mı? Bugün normal doğum için ne yaptın patikli kaç hurma yedin kaç odanın yerini sildin namaz kıldın mı anlat
(Kafayı yedi)

Hahahha kız çaylardan hiç bahsetmedi bana dr hurma kaç tane yedim bilmiyorum meryem ana otundna da korkuyorum ya ya suda unuturlarsa falan jdjdj gün daha bitmiş değil yaparız elbet bi şeyler

Kızlar göğsümün altındaki acıdan hapşıramıyorum bile korkuyorum farklı bir problemmi var diye canım çok yanıyor
Bak sağ göğüste ağrıda preeklamsiden şüpheleniriz dediydi doktor dedim ya daha önce ihmal etmen

Saçın Sarı boyası akmasın diye alınan şampuanın adı neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…