2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Kizlar kontrole geldim. Bundan sonra haftada bir geleceksin dedi.
Bu bebikom neden kilo almiyor ya. Gr gr ilerliyor. Bende takmaya basladim artik. 34+1 deyiz ama kilosu hep bir iki hafta geride.
Ben ölmeyecek kadar yiyorum ondan mi acaba. Bütün bilimsel veriler genetik senle ilgisi yok dese de ana yüreği mi oldum ben kendimi suçluyorum.

Ama iyi haber bebekom dönmüş

Ahaha fesleğencim gel sarılalım. Beben kız mıydı? Kertelim bizim oğlanla. Afrikalı afrikalı takılsınlar

Bende dünden beri ne yesem ne içsem diye bakınıyorum eşimde bende kalıplı insanlarız saglıklı olsunlar da en önemlisi o ama insan iste takılıyor 2 haftada sadece 200 gram almış 2600 en azından 2800 2900 bekliyordum

Reflüden nst çektiremedim ya ne biçim yandı midem sen çektirme dediler
Canım illa dümdüz yatmana gerek yok, sedyenin ucunu az yukarı kaldırsınlar, seni sola döndürsünler çeksinler. Hastanede öyle yapıyorlar. Hatta ben demedim 10 dk düz 10 dk soldan çekti ebe nstyi geçen kalp ritmi çok yüksekti diye bebişin.

Kac kilo geldi benim doktorda hafta bir gel artık dedi benim 2350 kilo dedi doktor 34 te gittim bende tam

Kilo almaması plasentası ile ilgili, ne kadar hafta olarak büyürse o kadar iyi benim kızımda 1200 gramdan 1050 ye gerilemişti mesela. Ama yine de 3 hafta dayandı. Sen üzülme haftası mis gibi oldu sonra gerçekten çok hızlı büyüyorlar kızımın ilk resimlerine baktım vay dedim sadece

Atlattık Allah’a çok şükür. Gerçekten çok güçlüler. hepimiz kucağımızda mis gibi zamanlar geçirelim inşallah
Maşallah canım çok seviniyorum sen böyle yazınca sanki kendi bebeğimmiş gibi Tez zamanda kavuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…