Lan o benim ahsjajaja abartıyom ya benim götüm 14 kat çıkar mıDimi yok suram agiryor yok yürüyemiyorum yok egilemiyom yok isiyemiyom YALANNNNNN hepsi tüp gibi kocaları gibi bizide kandiriyolar daha dün biri 14 katı cikacam diyordu
Peki küfle nar lekesi çıkmış mı ben onu merak ettimAçıklayabilirim
O storu kullanmıyorduk , buraya taşınınca yıkattık streçlettik gardrop üstünde duruyordu. Sonra binanın deposu olduğunu öğrendik dedik fazla eşyaları oraya kaldıralım. Storu da koyalım. Aldık baktık küf olmuşMeğer adamlar ıslak getirmiş biraz dura dura küflenmiş. Dedik yıkatalım lekesi çıkarsa bizimdir çıkmazsa atarız çöpe napalım. Öyle bi süre kaldı sonra Halıya eşim nar döktü üzerine bastı bide dedik halıyı kesin veririz storu da verelim öyle işte
sağlıjla gelsinler bebeler ama evdeki çocuğa çok dikkat etmek şazım kıskanmaması üzülmemesi için aklı başında çünkü etkilenebilir benim kız büyük ama yinede dikkatli dvranıyoruz tabiAyy ne güzel bunları duymakküçük anne olur o da sana yardımcı oldukça heveslenir gibi geliyor
Daha dün çıkacam diyordunn ne oldu yemedimiLan o benim ahsjajaja abartıyom ya benim götüm 14 kat çıkar mı
Ah ahh bende o kaygı var kızım 1.5 yaşında nasıl kabul edecek ne tepki verecek kabullenecekmi kıskanacak mi dusunuyorum süreklisağlıjla gelsinler bebeler ama evdeki çocuğa çok dikkat etmek şazım kıskanmaması üzülmemesi için aklı başında çünkü etkilenebilir benim kız büyük ama yinede dikkatli dvranıyoruz tabi
İnşallah canım ikidir nst de sancı görüyor tansiyonu yüksek ölçüyor ebeler çok panik yapıyorlar doktorum rahat allahtan olsun sorun değil diyor adamAramızda 1 hafta var mimozam çatı ağrısı çok zor üstümü zor değişiyorum bacak açamıyorum karnım taş gb bence normal yatırmaz senide hiç korkma tatlım.
Oy hadi maşallah kuzumaBebişim kocaman oldu teyzeleri. Şuanda ağızdan almaya çalışıyor aldığında eve getireceğim inşallahsabrın sonu selamet güzellik
Canım yaş aralığın nekadar güzel 3-4 yıl zor olacak ama sonra en iyi arkadaşları birbirleri olacak çok güzel olmuş , bu arada 1,5 yaşta küçğk oda hatırlamıcak şu yaşananlarıAh ahh bende o kaygı var kızım 1.5 yaşında nasıl kabul edecek ne tepki verecek kabullenecekmi kıskanacak mi dusunuyorum sürekliinşallah en hafif şekilde atlatır
Taşınalı bi sene oldu eşim salonla odaların avizelerini takmış koridorla mutfağın ki duruyor. Dedim bugün tak artık yoksa adam çağırıcam. doğuracam bide anasını satayım tak yani. Hallederiz diyor. Hallederiz kadir kesildi başıma. Dünyanın en rahat adamı
Eve tasinali 5,5 sene oldu yatak basliklarindaki aydınlatmalar, gardrop içindeki aydınlatmalar yanmiyordu, tehdit ettim, çocuk dogana kadar bu ışıkları yapmazsan her kalktığımda odanın ışığını yakarım diyeAy erkekler ya hep mi aynı olur arkadaş, bir iş verirsin 10 yıl sonra filan yapar.
Ben biberon kullanmasam bile su icer djye aldim. Emzige karşıyım. Ama çevre baskısıyla aldim. Manyak misin aklini rendeler cocuk senin meme çıktığı an uyanır. Vs djye o kadar söylediler ki. Nuk marka kauçuk emzik aldim. Kabul etmezse zorlamam.Ben biberon almadım emzik almadım agsjshah attığım videodaki şeyle ters amaalayım mı ya
Dişi kuş enerjisi gelmis olabilir bizimkilereYa bu ne herkes halı koltuk perde girişti, ne biçim hamilesiniz siz. Gidin bu gruptan
Taşınalı bi sene oldu eşim salonla odaların avizelerini takmış koridorla mutfağın ki duruyor. Dedim bugün tak artık yoksa adam çağırıcam. doğuracam bide anasını satayım tak yani. Hallederiz diyor. Hallederiz kadir kesildi başıma. Dünyanın en rahat adamı
Eve tasinali 5,5 sene oldu yatak basliklarindaki aydınlatmalar, gardrop içindeki aydınlatmalar yanmiyordu, tehdit ettim, çocuk dogana kadar bu ışıkları yapmazsan her kalktığımda odanın ışığını yakarım diyebitti miii bitmedi.. duvarlara LED'li strafor aldık taaamm 4 yıl önce evin arka odası ardiye gibi olmuştu şimdiki çocuk odası 1,5 sene önce yine bir tehditle salon mutfak ve koridoru yaptırmıştım kalan malzeme duruyordu, eğer bunları yapmazsan akşam kapının önüne koyuyorum malzemeleri dedim aslında sakin insanımdır ama bu da cinnet geçirmezlik oldu artık şimdi tavan straforlarini yapıyoruz hayır elinden de her iş geliyor usta görmedi ev diyebilirim herşeyi kendi yapar klasik bir kova burcu olarak e mübarek adam diyorum madem bu kadar kolaydı neden yıllardır bekliyor bu malzeme
Annem bana emzik kullanma diyor bilmiyorum ne yapacağımBen biberon kullanmasam bile su icer djye aldim. Emzige karşıyım. Ama çevre baskısıyla aldim. Manyak misin aklini rendeler cocuk senin meme çıktığı an uyanır. Vs djye o kadar söylediler ki. Nuk marka kauçuk emzik aldim. Kabul etmezse zorlamam.
Nar lekesi çıkmış çünkü o yeniydi. Küf lekesi de arada ya. Çıkmış gibi de ama süper de çıkmamış. 340 tl ye değmedi ahskajajPeki küfle nar lekesi çıkmış mı ben onu merak ettim
Darısı benimde bilgilendirilmeme inşallahDoktor sezeryan günü şekerinin yükselmesinde sıkıntı yok dedi hatta akşam dozunu vurma dedi bana sabah da baktın şekerin çok düşük dil altına bı tane kesme şeker alabilirsin dedi bunları anestezi doktoru söyledi düşük olmasını istemeyiz yüksek olması daha iyi dedi
Ne demek canikomDarısı benimde bilgilendirilmeme inşallahbakalım yarın gidicem ama haftaya gel gün belirleyelim dermi diye düşünmüyor degilim içimi rahatlattın canımsın ama çok sagol aklımdaki soruların cevabını almış oldum senin sayende
Canım nts kağıdını atabilir misin sancı çıkıyorsa merak ettim karşılaştırayımİnşallah canım ikidir nst de sancı görüyor tansiyonu yüksek ölçüyor ebeler çok panik yapıyorlar doktorum rahat allahtan olsun sorun değil diyor adamüstümü değiştiremiyorum sen gibi.
Kızlar bebemin göbek çevresi küçük çıktı yine, hoca dedi 2 hafta geriye düştü. Yüzde 23e düştü değer artık beslenemiyor gibi dedi. Normal istediğini biliyorum ama plesanta besleyemiyor bebeği şuan sadece ciğerleri gelişsin diye bekliyorum 38i görsün sonra alalım dedi.
Başka bir doktora gidicem şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?