2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Peki küfle nar lekesi çıkmış mı ben onu merak ettim

Ayy ne güzel bunları duymak küçük anne olur o da sana yardımcı oldukça heveslenir gibi geliyor
sağlıjla gelsinler bebeler ama evdeki çocuğa çok dikkat etmek şazım kıskanmaması üzülmemesi için aklı başında çünkü etkilenebilir benim kız büyük ama yinede dikkatli dvranıyoruz tabi

sağlıjla gelsinler bebeler ama evdeki çocuğa çok dikkat etmek şazım kıskanmaması üzülmemesi için aklı başında çünkü etkilenebilir benim kız büyük ama yinede dikkatli dvranıyoruz tabi
Ah ahh bende o kaygı var kızım 1.5 yaşında nasıl kabul edecek ne tepki verecek kabullenecekmi kıskanacak mi dusunuyorum sürekli inşallah en hafif şekilde atlatır

Aramızda 1 hafta var mimozam çatı ağrısı çok zor üstümü zor değişiyorum bacak açamıyorum karnım taş gb bence normal yatırmaz senide hiç korkma tatlım.
İnşallah canım ikidir nst de sancı görüyor tansiyonu yüksek ölçüyor ebeler çok panik yapıyorlar doktorum rahat allahtan olsun sorun değil diyor adam üstümü değiştiremiyorum sen gibi.

Ah ahh bende o kaygı var kızım 1.5 yaşında nasıl kabul edecek ne tepki verecek kabullenecekmi kıskanacak mi dusunuyorum sürekli inşallah en hafif şekilde atlatır
Canım yaş aralığın nekadar güzel 3-4 yıl zor olacak ama sonra en iyi arkadaşları birbirleri olacak çok güzel olmuş , bu arada 1,5 yaşta küçğk oda hatırlamıcak şu yaşananları kızıma diyorumki kızım ben sen doğunca iki yıl ücretsiz izne çıktım 24 saat sarılarak beraberdik hep oynadık gezdik ‘HATIRLAMIYORUM’ diyor düşün aklı şuanki yapamadıklarımızda

Ay erkekler ya hep mi aynı olur arkadaş, bir iş verirsin 10 yıl sonra filan yapar.
Eve tasinali 5,5 sene oldu yatak basliklarindaki aydınlatmalar, gardrop içindeki aydınlatmalar yanmiyordu, tehdit ettim, çocuk dogana kadar bu ışıkları yapmazsan her kalktığımda odanın ışığını yakarım diye bitti miii bitmedi.. duvarlara LED'li strafor aldık taaamm 4 yıl önce evin arka odası ardiye gibi olmuştu şimdiki çocuk odası 1,5 sene önce yine bir tehditle salon mutfak ve koridoru yaptırmıştım kalan malzeme duruyordu, eğer bunları yapmazsan akşam kapının önüne koyuyorum malzemeleri dedim aslında sakin insanımdır ama bu da cinnet geçirmezlik oldu artık şimdi tavan straforlarini yapıyoruz hayır elinden de her iş geliyor usta görmedi ev diyebilirim herşeyi kendi yapar klasik bir kova burcu olarak e mübarek adam diyorum madem bu kadar kolaydı neden yıllardır bekliyor bu malzeme

Ben biberon almadım emzik almadım agsjshah attığım videodaki şeyle ters ama alayım mı ya
Ben biberon kullanmasam bile su icer djye aldim. Emzige karşıyım. Ama çevre baskısıyla aldim. Manyak misin aklini rendeler cocuk senin meme çıktığı an uyanır. Vs djye o kadar söylediler ki. Nuk marka kauçuk emzik aldim. Kabul etmezse zorlamam.

Kocam yalniz degilmis. Ben bir anlatsam sizin yüreğiniz şişer

Annem bana emzik kullanma diyor bilmiyorum ne yapacağım ben küçükken hastaneye yatmış annem sariliktan o yokken beni emzige alistirmislar, annem de bırakayım diye hepsini gözümün önünde sobaya atmış bir daha istememişim hani bak yok travma mıravma

Darısı benimde bilgilendirilmeme inşallah bakalım yarın gidicem ama haftaya gel gün belirleyelim dermi diye düşünmüyor degilim içimi rahatlattın canımsın ama çok sagol aklımdaki soruların cevabını almış oldum senin sayende

Hanımlar selaam sürekli takip ediyorum bu grubu 34 haftalığım. Bugün akşama doğru bel ağrısı başladı özellikle kuyruk sokumu kemiğim ve sol kasığım ağrıyor 3 st dir geçmedi başına gelen var mı?

Ne demek canikom benimki de devlet hastanesi ama doktorları darliyorum sorularimla bana diyo siz ne iş yapıyorsunuz şaşırdı adam diyomus kadar şey sorunca

İnşallah canım ikidir nst de sancı görüyor tansiyonu yüksek ölçüyor ebeler çok panik yapıyorlar doktorum rahat allahtan olsun sorun değil diyor adam üstümü değiştiremiyorum sen gibi.
Canım nts kağıdını atabilir misin sancı çıkıyorsa merak ettim karşılaştırayım

Canim benim bebegimin gobek cevresi bir ara bir hafta öndeydi. Sonra haftasına çıkmaya başladı. En son 10 gun geriydi. 14 gun arayla gittim doktora sadece 4 gunluk büyümüştü gibek çevresi. Ama 200 gr almisti boyu uzamisti. Hatta ben cok az kilo almış dediğimde gelişim geriliği olmasin yeterli dedi doktor. Haftasi geriye düşüyor bazan. Ozellikle tansiyon hastalarında. Benimki de bana dogum şeklini soylemiyor ama kafasında sezeryan olur düşüncesi varmis.
Normal doğuma bir cesaret geldi bana bu deneyimi de yasamak isterim. Hepi topu en fazla 2 çocuğumuz olur Allah kısmet ederse tabi
Ama bebegimiz icin en sağlıklı sekil hangisiyse onu kabul edecez mecbur. Hoc morelini bozma. Cocugun o an duruş şeklinden kaynaklı bir ölçüm de olmus olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…