2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Neyse bebemi çok çekiştirdik , anası kurban olsun geri göbek çevresine napalım evlat mecbur sevecez aynı ben yemin ediyorum inanmıyorsanız @Queen_bee17 ye sorun o gördü beni

Eco bi de bana geçen hafta dr bebek döndüğü için ölçüm zor oluyor dedi ve ben kafası küçük bi sorun mu var dediğimde çocuk artık doğucak çokta takılmıyoruz haftanın geri olmasına dedi. Acil bi durum olursa tabiiki müdehale ederler ama ben senin dru nedense çokta samimi bulamıyorum ya sanki erkenden sezaryene bahene arıyor gibi inşallah yarın çok daha güzel şeyler duyucaksın üzme kendini zaten yeterince büyüdü sıpalar erken gelselerde olur bence

Bide diyor bana bebeğin hareketlerini kontrol et. Bi sıkıntı sorun olursa biz burdayız zaten. Bana de beben 2 hafta geride sok beni strese sonra dikkat et , oldu.
Benim doktorda tam tersi çok rahat eşim diyor öyle olmasa sen kafayı yersin diyor ne dese kafaya takiyorum çünkü hormonlardan hep bunlar

Benim doktorda tam tersi çok rahat eşim diyor öyle olmasa sen kafayı yersin diyor ne dese kafaya takiyorum çünkü hormonlardan hep bunlar
Ya benimki de aşşırı rahat şekerim olduğunu unutuyor her seferinde hatırlatıyorum şekerim var kilosu nasıl bebeğin karnı iki hafta ileri diyorum aa aslında biraz fazla dikkat etsen iyi olur diyo milletin burda dru şeker var diye haftası ileri diye erken doğum diyor bizimki hiiç

Doğurayım diye yapıyor biliyorum erkenden doğurtup kaçıcak daha 37. Haftamdayım bana sürekli günün geldi diyor piskolocimi bozcak karı
16 gün kalmış zaten doğur sen de üzme kadını ya, şurada bir kaç günün lafını ediyorsun Patikli cıks cıks cıks

Kız benim de öyle şaşırdım bende ilk defa bugün. Dün sağlık ocağında kan vermiştim rutin. Bugün sonuçları gönderdim benim doktora. Kan değerlerinin hepsi düşük görünüyor referans değerlerine göre demir filan yerlerde. Doktor demez mi herşey güzel hiç sorun yok kan değerlerinde diye. Anlamadım neye göre normal

Ya öyle bişey sezmiştim ama gördüm ekrandaki düşük değerleri ya. Ama öyle bişey varsa da günahı başına ne diyem

İnstada pratikanne diye hesap var bezleri incelemiş de Primada parfüm var diyi yaaa bende 3 paket Prima aldıydım tüh

Yarın başka doktora görüncem. O da üç aşa beş yukarı böyle şeyler söylerse ok zaten. Ama tersi şeyler söylerse o zaman bakacağuk.
Sen kayıt et doktorun konuştuklarını sonra tekrar dinlersin haftaya salida aynı şekilde insan doktor olumsuz birşey soyleyince donup kalıyor gerisini unutuyor aklına gelmiyor en güzeli kayıt ben kizimda fakülte Hastanesi'ne hemde özele giderdim eşimi içeri almazlardi eşim çok soru sorar bende ekrana bakmaktan ağzım dilim tutulurdu ee ne dediler derdi unuturdum sonra kayıt alma olayını yaptık direk eşime atiyordum doktor ne demiş ne konuşmuş hepsini tek tek dinlerdi güzel taktik onun için sen kayıt et söylenenleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…