2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Aynen sorma bizimkide 1100 peşin olmuş , kardeşim diyorli bak haftaya verme doğuma okadar para annemle seni evde doğurtturak yazın tatile gideriz diyor o paraylan
Benim eşimde doğum için diyor bak kurutma makinesi alırım gel şehir Hastanesi'nde doğur alıp cikaracak çocuğu bir çocuğu çıkarmaya 10 bin küsur olmus gel etme diyor sonra baska eksik çıkıyor gel şehir Hastanesi'nde doğur onuda alalimm herşey şehit Hastanesi'ne baglaniyor

Neyse bebemi çok çekiştirdik , anası kurban olsun geri göbek çevresine napalım evlat mecbur sevecez aynı ben yemin ediyorum inanmıyorsanız @Queen_bee17 ye sorun o gördü beni
Anaa ay agzını burnunu sana gobeksiz diyenler utansın ya cocugumun gobegi yoksa nolmus hayret bişe maşallahh guzelliğe

canım kızın da heyecanlı mı kardeşi olacağı için onu soracaktım. Yoksa hafiften kıskanclık da var mı ?
Canım benimki biraz büyük ya kıskançlık şuan yok gibi aşırı heyecan var ama öyle böyle değil, çok seviyor öpüyor bir dediğimi iki etmiyor bildiğin bana bakıyor ama kardeşim doğunca seni mahvedeceğiz diyor yaramazlık konusunda
ah canım ne diyebilirim ki onlarda haklı aslında

Sen benim son kalemdin sen de stor yıkatmışsın püüüğğğpppp
Açıklayabilirim
O storu kullanmıyorduk , buraya taşınınca yıkattık streçlettik gardrop üstünde duruyordu. Sonra binanın deposu olduğunu öğrendik dedik fazla eşyaları oraya kaldıralım. Storu da koyalım. Aldık baktık küf olmuş Meğer adamlar ıslak getirmiş biraz dura dura küflenmiş. Dedik yıkatalım lekesi çıkarsa bizimdir çıkmazsa atarız çöpe napalım. Öyle bi süre kaldı sonra Halıya eşim nar döktü üzerine bastı bide dedik halıyı kesin veririz storu da verelim öyle işte

Benim için makul bir açıklamaydı. Ben de öyle bir kere halıyı küflendirmiştimmskdkdk tamam bizdensin

Ayy ne güzel bunları duymak küçük anne olur o da sana yardımcı oldukça heveslenir gibi geliyor

Benim için makul bir açıklamaydı. Ben de öyle bir kere halıyı küflendirmiştimmskdkdk tamam bizdensin
Taşınalı bi sene oldu eşim salonla odaların avizelerini takmış koridorla mutfağın ki duruyor. Dedim bugün tak artık yoksa adam çağırıcam. doğuracam bide anasını satayım tak yani. Hallederiz diyor. Hallederiz kadir kesildi başıma. Dünyanın en rahat adamı

Ay erkekler ya hep mi aynı olur arkadaş, bir iş verirsin 10 yıl sonra filan yapar.

Sorma mincircim kandırıldık gibi hissediyorum, haftalardır yalanmış göz yaşları
Dimi yok suram agiryor yok yürüyemiyorum yok egilemiyom yok isiyemiyom YALANNNNNN hepsi tüp gibi kocaları gibi bizide kandiriyolar daha dün biri 14 katı cikacam diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…