2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bebek neredeyse orası felç kuzum 2 kg bişeyler ama maşallah 10 kg baskıları var

Evde çocuk olunca tekrarlıyor canım malesef inşallah daha fazla hasta olmadan atlatırsınız. Extra vitamin kullanıyor musun bağışıklık için çocuğun için
Yok canım ıhlamur bal tahin pekmez tarzı ieyler veriyorum normalde çok hasta olan bir çocuk değildir ama bu kış çok oldu ayakta atlatıyordu genelde..
Evim temizleniyor yine şükür doğumdan önceki son temizlik artık gerçi iki gün sonra yine aynı

Kuzum o kasilma ya sen kendini cok yoruyosun bu aralar ondan artmis olabilir
düzenli kullanmıyorum canim bazen iciyorum ama iyi geliyosa içine bile düşerim
Kiz ic mg duzenli o rahatlatir seni ben basindan beri hep duzenli iciyorum belki ondan zorlamadi beni

Geliyor canım hatta bana doktor sabah akşam kullan dedi. Öyle içtim 2 hafta.

Kuzum o kasilma ya sen kendini cok yoruyosun bu aralar ondan artmis olabilir

Kiz ic mg duzenli o rahatlatir seni ben basindan beri hep duzenli iciyorum belki ondan zorlamadi beni
bende magnorm var queen çok işe yaramaz demişti onun dediğinden alayım o zaman hemen basliyim tesekkür ederim bebekler

Allah yavrularimizin da bizim de yolumuzu açık etsin hayırlı doğumlar nasip etsin

Allah yardımcınız olsun ne olursa olsun kendini üzmemeye çalış bebeklerin için Rabbim karşınızdakilerinde kalbine merhamet versin

ne oldu ki
Allah kolaylık versin

Bende hep sezaryenden korkardım normal doğumu çok istemiştim gebeliğin başınan beri ama normal doğumdaki riskler okudukça korkmaya başladım

Canım ne davası bilmiyorum ama hakkınızda hayırlısı bebeklerini düşün doğuma az kaldı herşey yoluna girecek her şerde bir hayır vardır gönlünü ferah tut dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…