2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bizim okulda bir öğretmen arkadaş var hamile kalınca bir kere gitmiş doktora sonrada doğurmaya devlet hastanesine biz çok mu kurcalatıyoz kendimizi acaba 😂
Hep yapmak istediğim ama hiç yapamadığım şey. Ya mesela plesanta yapışık filan olsa ve bunu bilmesen ya da başka sıkıntılar... Risk ya 🙃

Hep yapmak istediğim ama hiç yapamadığım şey. Ya mesela plesanta yapışık filan olsa ve bunu bilmesen ya da başka sıkıntılar... Risk ya 🙃
İşk zamanlar gitmeyenler de var, gitmeyeyim hem keseyi hem kalp atışını aynı anda görürüm diyen. Ben dış gebelik geçirdim. Asla böyle bir risk alamam. Çok risk annecim no.

Her sabah bakiyorum elimle yokluyorum alt yumusak ust taş gibi kocaman annem de diyor inmemis bebegin kafama takildi sen yazinca😕
yaa☹️ gidince doktoruna sor bakalım ne dicek
bence çok önemli bir konu değil yukarıda kalacak hali yok inecek bir şekilde

Ya bunu bende düşünüyorum bazen de. Ama 10. Haftadan 17. Haftaya kadar kanama yaşadım. Hatta kanama yaşadım denmez kan işedim. Nasıl gitmeyeyim doktora? Ne bileyim nasip olmadı bize böyle bişey.
Bende aynı biri düşünce 4 hafta hep kanamam oldu geçti ama her gittiğimde bişey söylenince bu sefer hep kafama takıyorum diyorum gitmesem mi😂

Bende aynı biri düşünce 4 hafta hep kanamam oldu geçti ama her gittiğimde bişey söylenince bu sefer hep kafama takıyorum diyorum gitmesem mi😂
Ben ruh hastasından hallice oldum ama neyse geldik bugünlere kadar işte 😂 annem de diyor çocuk rodyosyondon kilo alamadı uşağı rahat bırakmadın ki 🤣

Zeref olsa sütü toplayıp dondurup çocuk doğunca verirdi ona 🤣 büle bişe okumuştum. Lan doğuracan doğuracan masaja devam etmesem mi diyor 🤣 etme tut içinde çocuğu 🤣
yapardım gecen gün burda yazılanlara bakıp benim kıyafetlerim neden süt olmuyor diye üzüldüm🤣

Aynı bende öyleyim kafama takıyorum sonra 😂😂😂 bide öğretmen arkadaşı gör yani hani elit takılıyor eve televizyon almıyor falan çocuk için öyle değişik biri😂😂

onunla alakası yokmuş kuzum zaten bebe büyük olduğu için oralarda olacak ama ilk doğumlarda bu haftalarda başı yavaş yavaş yerleşiyormuş artık. bence seninki indi hem haftan ileride hem de ağrın çok bende fazla yok mesela çatı ağrısı
Benimde geçen hafta daha kanala inmemişti hatta daha geçen hafta döndü dr aman ne zmn iner geç kaldı filan gibi konuşmadı senin ebe abartmış bence 🙄 halada inmiş gibi hissetmiyorum ben bebeyi karnım düşmüş gibi gelmişti gözüme ama bi daha baktım aynı 🤣 merdiven çıkın inince aşağı doğru bi baskı oluyor merdiven inip çıkabilirsin 😬

T tubikkoo

Sagolun kizlar merak ettiniz. Iki gündür yukselme vardi. Dünkü şiddetli bas agrisi da yapinca dayanamadım hastaneye gittik. Ben tabi düşsün diye bir saat arayla 2 alfamed almistim. Gun boyu 5 tane içmiş oldum. Ve bes alti tane de limon. 14 10 du yola çıkarken tansiyon ama bebegin hareketleri az ve basim cok ağrıyordu. Hastanede 12 8 cikti. Bebekte hareketi azdı. Benim.nst yi dogumhane de çektiler tabi. Sanirim o yizden kaçma eğilimine girdim.
Doktor yatış icin yer yok deyip baska hastaneye gonderdi ama gitmedik. Gece tansiyonum 13 14 civarlarında gezdi. Siddetki bas agrim hala var. Simdi kendi doktoruma geldim sira bekliyorum.
Bu bas agrisini ne gecirir ya olecek giyim
Çok geçmiş olsun seni çok merak ettik. Baş ağrısı bebiş doğunca geçiyor maviş az daha dayan 😍

Ben ruh hastasından hallice oldum ama neyse geldik bugünlere kadar işte 😂 annem de diyor çocuk rodyosyondon kilo alamadı uşağı rahat bırakmadın ki 🤣
Ay senin annen benim annanem kurcalatıp durma çocuğu şebeke olcak diyor 😂😂 onlar çatır çatır doğurmuş hele onları hiç anlamıyorum evde iyi mikrop falan kapıp ölmemişler🤗

Çikocu grafiği göndermiş ağladım olm ya. 🥹🥹🥹🥹

Eklentiler

• 46226064-7C6D-4DC7-9751-94FEB350760B.webp
    46226064-7C6D-4DC7-9751-94FEB350760B.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 49
yaa☹️ gidince doktoruna sor bakalım ne dicek
bence çok önemli bir konu değil yukarıda kalacak hali yok inecek bir şekilde
Doktorum cok rahat şubat basina bekliyor🤣
yapardım gecen gün burda yazılanlara bakıp benim kıyafetlerim neden süt olmuyor diye üzüldüm🤣
Ayni seyi bende dusundum biliyo musun🤣🤣🤣 benim sutum olmayacak miiiiii🤣🤣🤣🤣

Back
X