Aynen ultrasondan sebep diyorUltrasona giriyosun diye mi diyor benim annem ultrasonun radyasyon yaydığını iddia ediyorda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ultrasondan sebep diyorUltrasona giriyosun diye mi diyor benim annem ultrasonun radyasyon yaydığını iddia ediyorda![]()
Bi akrabamız 7 çocuğunu da evde doğurmuş, kapının arkasına gecer doğurur yıkar sarar gelirmiş. Sonra ise güce devam edermiş. Ben dinledikçe şok oldum. Bende 2 hafta arayla kontrole gidince 2 haftada bebekte birsey olur mu diye endişelenmeye devam edeyimAy senin annen benim annanem kurcalatıp durma çocuğu şebeke olcak diyoronlar çatır çatır doğurmuş hele onları hiç anlamıyorum evde iyi mikrop falan kapıp ölmemişler
![]()
Bizim de oyle bi akraba dogum sancisi tutunca bi camasir yikiyim dermis camasir yikarken bebegi pirtlatirmis şalvarindan alirmis kaynanasi ben şok olmustumBi akrabamız 7 çocuğunu da evde doğurmuş, kapının arkasına gecer doğurur yıkar sarar gelirmiş. Sonra ise güce devam edermiş. Ben dinledikçe şok oldum. Bende 2 hafta arayla kontrole gidince 2 haftada bebekte birsey olur mu diye endişelenmeye devam edeyimneyseki 1 haftaya düşecek kontrol
![]()
Masallah keşke bende öyle olsam ben panik atak geçiririm kesin doğuruken Benim haftaya düştü çocuğum tepiştikçe mutlu oluyorum bendeBi akrabamız 7 çocuğunu da evde doğurmuş, kapının arkasına gecer doğurur yıkar sarar gelirmiş. Sonra ise güce devam edermiş. Ben dinledikçe şok oldum. Bende 2 hafta arayla kontrole gidince 2 haftada bebekte birsey olur mu diye endişelenmeye devam edeyimneyseki 1 haftaya düşecek kontrol
![]()
Efendi gibi gidip doğurup gelinBU GRUPTAN ŞÖYLE OLAYSIZ BİR DOĞUM ÇIKMAYACAK MI KARDEŞİM
Ya ben de çok duygulanıyorum, ekran görüntüsü yaptım benim cikoyuÇikocu grafiği göndermiş ağladım olm ya.![]()
Valla ya millette ne pıttış varmış diye düşündürdü beniKız bunlar nasıl hikayeler![]()
Kadın gibi kadınlar, siz de pıtışımız var diye övünün fkfkfkfkValla ya millette ne pıttış varmış diye düşündürdü beni![]()
Benim ilk çocukta annem yumurta yemiyorsun ondan zayıf doğacak diyordu şimdi de diyor ki neyle besleniyorsun biraz az ye homini homini dünyayı yedin anneler hep memnun değil galibaBen ruh hastasından hallice oldum ama neyse geldik bugünlere kadar işteannem de diyor çocuk rodyosyondon kilo alamadı uşağı rahat bırakmadın ki
![]()
Valla her gün iki yumurta yiyorum bebe yerine civci cikaricam o derece ama bebe haftasında gidiyor hiç de semirmediBenim ilk çocukta annem yumurta yemiyorsun ondan zayıf doğacak diyordu şimdi de diyor ki neyle besleniyorsun biraz az ye homini homini dünyayı yedin anneler hep memnun değil galiba![]()
Eyvallah o iş bende bırakmam anam norem bunlar başına bir bekçi lazım kaciyolar gociyolar
Geçmiş olsun canım zor oluyor yaa iki hafta önce bende öyleydim ya inşallah çabucak iyilesirsinn benimde dikiş yerim ağrıyor ben aralari yakın ya ona bagladim birde ebeye sorduğumda erkek bebek biraz alta oluyor oda oraya baskı yapiyordur dedi eee sezeryanda tam iyileşmesi dikkat et canim senide yıktı bu grupBir de eski sezaryen yerim acıyor. Önceki hamilelikte hiç böyle olmamıştı. İnşallah rüptür filan olmadan atlatırız![]()
Valla bi de hastaneden kaçma işi çıktı hep isyankar bu kızlarEyvallah o iş bende bırakmam anam norem bunlar başına bir bekçi lazım kaciyolar gociyolarcisleri geliyor
Geçmiş olsun canım zor oluyor yaa iki hafta önce bende öyleydim ya inşallah çabucak iyilesirsinn benimde dikiş yerim ağrıyor ben aralari yakın ya ona bagladim birde ebeye sorduğumda erkek bebek biraz alta oluyor oda oraya baskı yapiyordur dedi eee sezeryanda tam iyileşmesi dikkat et canim senide yıktı bu grup![]()
Aynen kuzum devir idare devri mis gibi afiyet olsunBen de bu saatte nasıl acıktım, bisiler sipariş edeyim dedim ula bı porsiyon tavuk pilav olmuş 60TL sahanda yumurta kırdım iki tane oturdum onu yedim
Kuzum Allah anali babalı büyütsün maşallah size nasıl bebes şimdi arada bilgilerdir bizi öpüyorum siziBen dogum yaptim kizlar sezeryanla![]()
Kadının kocasını abisinin eski karısı kaçırmışMugedeki mevzu ne anlamadim kadin da makina gibi susmuyo daral geldi ya
Daha da bosanmayacam diyo ruh hastasi napacan kafayi mi yiyecen susmuyo da zaten makina gibi gekir mi o kocaKadının kocasını abisinin eski karısı kaçırmış![]()
Çok geçmiş oldun canım, inşallah hemen toparlarsınHanımlar 34 haftalığım aşırı grip oldum ciğerlerim çıkacak gibi öksürüyorum ve aynı zamanda idrar yolu enfeksiyonu da olmuşum. Öncelikle kendinize çok dilkat edin kalabalığa ve dışarda wc ye girmeyin. Ama yine de başına gelen varsa evde en iyi napabilirim ya çok fenayım