2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ay senin annen benim annanem kurcalatıp durma çocuğu şebeke olcak diyor 😂😂 onlar çatır çatır doğurmuş hele onları hiç anlamıyorum evde iyi mikrop falan kapıp ölmemişler🤗
Bi akrabamız 7 çocuğunu da evde doğurmuş, kapının arkasına gecer doğurur yıkar sarar gelirmiş. Sonra ise güce devam edermiş. Ben dinledikçe şok oldum. Bende 2 hafta arayla kontrole gidince 2 haftada bebekte birsey olur mu diye endişelenmeye devam edeyim 😒 neyseki 1 haftaya düşecek kontrol 😂

Bi akrabamız 7 çocuğunu da evde doğurmuş, kapının arkasına gecer doğurur yıkar sarar gelirmiş. Sonra ise güce devam edermiş. Ben dinledikçe şok oldum. Bende 2 hafta arayla kontrole gidince 2 haftada bebekte birsey olur mu diye endişelenmeye devam edeyim 😒 neyseki 1 haftaya düşecek kontrol 😂
Bizim de oyle bi akraba dogum sancisi tutunca bi camasir yikiyim dermis camasir yikarken bebegi pirtlatirmis şalvarindan alirmis kaynanasi ben şok olmustum😱

Masallah keşke bende öyle olsam ben panik atak geçiririm kesin doğuruken Benim haftaya düştü çocuğum tepiştikçe mutlu oluyorum bende 😂😂

Eklentiler

• 4d486b6484db193959033d41fe1e0055.webp
    4d486b6484db193959033d41fe1e0055.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 45
Ay elektriğimizi kesmeye gelmişler, otomatik ödeme vardı ama sisteme düşmemiş ödeme 😑 Elektriği keseceğiz dediler, ben de köpeğin zincirini açtım saldım 😂 Sıkıyorsa girin dedim bahçeye. Sabah sabah aksiyona bak tövbe yarabbim. Karttan çekilmiş ne demek sisteme düşmedi keseceğiz. Skikler ya 🤯

Ben ruh hastasından hallice oldum ama neyse geldik bugünlere kadar işte 😂 annem de diyor çocuk rodyosyondon kilo alamadı uşağı rahat bırakmadın ki 🤣
Benim ilk çocukta annem yumurta yemiyorsun ondan zayıf doğacak diyordu şimdi de diyor ki neyle besleniyorsun biraz az ye homini homini dünyayı yedin anneler hep memnun değil galiba 😂

Benim ilk çocukta annem yumurta yemiyorsun ondan zayıf doğacak diyordu şimdi de diyor ki neyle besleniyorsun biraz az ye homini homini dünyayı yedin anneler hep memnun değil galiba 😂
Valla her gün iki yumurta yiyorum bebe yerine civci cikaricam o derece ama bebe haftasında gidiyor hiç de semirmedi

M Mincir38 Maşo canım ortamı boş bırakmsmışsın gece gece 🤣
Eyvallah o iş bende bırakmam anam norem bunlar başına bir bekçi lazım kaciyolar gociyolar 🤣🤣🤣 cisleri geliyor 🤣🤣🤣
Bir de eski sezaryen yerim acıyor. Önceki hamilelikte hiç böyle olmamıştı. İnşallah rüptür filan olmadan atlatırız 🤔
Geçmiş olsun canım zor oluyor yaa iki hafta önce bende öyleydim ya inşallah çabucak iyilesirsinn benimde dikiş yerim ağrıyor ben aralari yakın ya ona bagladim birde ebeye sorduğumda erkek bebek biraz alta oluyor oda oraya baskı yapiyordur dedi eee sezeryanda tam iyileşmesi dikkat et canim senide yıktı bu grup 🤣🤣

Eyvallah o iş bende bırakmam anam norem bunlar başına bir bekçi lazım kaciyolar gociyolar 🤣🤣🤣 cisleri geliyor 🤣🤣🤣

Geçmiş olsun canım zor oluyor yaa iki hafta önce bende öyleydim ya inşallah çabucak iyilesirsinn benimde dikiş yerim ağrıyor ben aralari yakın ya ona bagladim birde ebeye sorduğumda erkek bebek biraz alta oluyor oda oraya baskı yapiyordur dedi eee sezeryanda tam iyileşmesi dikkat et canim senide yıktı bu grup 🤣🤣
Valla bi de hastaneden kaçma işi çıktı hep isyankar bu kızlar 😂

Evet araları benim de yakın tam iyileşmesi ondan mı diyprum. Hayırlısı ya.

Ben de bu saatte nasıl acıktım, bisiler sipariş edeyim dedim ula bı porsiyon tavuk pilav olmuş 60TL sahanda yumurta kırdım iki tane oturdum onu yedim
Aynen kuzum devir idare devri mis gibi afiyet olsun ☺️☺️☺️ lop lop yavruya et olsun inslalah

Hanımlar 34 haftalığım aşırı grip oldum ciğerlerim çıkacak gibi öksürüyorum ve aynı zamanda idrar yolu enfeksiyonu da olmuşum. Öncelikle kendinize çok dilkat edin kalabalığa ve dışarda wc ye girmeyin. Ama yine de başına gelen varsa evde en iyi napabilirim ya çok fenayım
Çok geçmiş oldun canım, inşallah hemen toparlarsın🙏🏻 Bana ayva meyvesinin kabuğu, ıhlamur birlikte kaynatıp içince iyi gelmişti sende araştırıp bi dene istersen ve ayrıyetyen buharda yap çok iyi geliyor ,

Back
X