2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
İlk doğumumda eşim vandaydi. Ankaraya gelecekti. Tam da uçağı olduğu gün doğum yapmıştım. Ben de özenmiştim eşim geliyor diye beyaz elbise götürüp görüs zamanı giymiştim hastanede. Ziyarete gelen bi yakinimiz Ay doğumdan sonra bunu mu düşündün diye beni eziklemisti ne var yani düşünemez miyim özenemez miyim bir iki foto cekinmistik çok da güzel hatıra kaldı. İçime nasil oturduysa dedigi acaba bu dogumumda ne giyipte onun içine oturtsam

Dengesize bak ya lafa bak

İnsanların içi fesat olmayagorsun. Ne yapsan kulp takarlar çok iyi düşünmüşsun ne güzel.
Ben düşünmemiştim pijamayla fotoğraflar hep
Bir kadının doğum sonrası videosu var, gordunuz mu? Doğumdan sonra kalkmış çocuğunun bakımını yapıyor. Saç makyaj yapılı, mavi elbiseli. Ay mavi gelinlikli

ben 2 tane emzirme geceliği aldım dümdüz sıradan. üstüne de lacivert kadife sabahlık aldım. kadife olduğu için şık duruyor öyle bişey alabilirsin. bi de doğum esnasında giymek için babanne geceliği aldım uzun kollu boyu da uzun onu doğururken giyicem ins doğurursam pijama almadım o eksik
ben onu ilk çıktığı zaman izlemiştim nükleer enerji fobim oluştu babam pet çekildiğinde hamilelere 1 gün yaklaşmayın demişler. ne alaka diyorum sonra bi baktım o da nükleer enerjiymiş içine ilaç veriyolar onu atana kadar tehlikeliymiş. nasıl kaçıyoruz ama birbirimizden

Birilerinin canı kavga istiyorrrrr

günaydın rüyamda koşuyordum hoplayıp zıplıyordum hareket etmeyi ne kadar özlediysem saçma sapan şryler görmeye başladım bu arada terlemeye devam eden var mı ya donuma kadar ıslanmışım
Beenn
Ben de gorumcemi gordum

Güzel dizi ama ya güneş gerçek üstelik. Bi de silent olması lazım 1 ve 2 si var filmin. Adı gibi büyük bi sessizlikte geçiyor film ama sabırla izleyebilirsiniz sonradan çok sarıyor; hamile bi kadın ses çıkarmadan doğum yapmak zorunda kalıyor fln baya iyi

Onu izlemistim guzeldi ve gerilimliii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…