2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
hiç aklıma gelmemişti ne güzel bir fikir
bence kesinlikle su kuyusu
çünkü bu sadece hediye değil hem doğacak bebeğin hem senin için çok güzel bir hayır ve şükür şekli
hepinizi bütün kötülüklerden korur inşallah

Ay aynen benimkide öyle gelin hep annemi ister yanına kendi annesinden daha düşkün anneme. Ben napiyim bencil beni salak zanneden bı kaynanam var. Onca derdimiz var hepsini bilir anlatır eşim biraz yardımcı olsunlar diye beni aradığında derdimizi bilmiyormuş gibi davranıp havadan sudan konuşur . Bebeğin cinsiyetini erkek istiyor içten içe yıllarca hep erkek severim ben dedi durdu şimdi kız olduğunu öğrenince kızda severim demeye başladı ama daha belli olmaz filancaninkine de kız dedi erkek çıktı erkek dedi kız çıktı. Hayırlısı tabi bilmem ne . Cinsiyet tahmini yapıyor yok suran söylese erkektir buran böyleyse kızdır. Azıcık derdime getirmeye çalışıyorum lafı ay bir laf atlattiriyor görmeniz lazım . O kadar itici okadar itici bir kadın ki ben bu kadınla bir ömür ne yapicam valla bilmiyorum. ya bu deveyi guducem ya bu diyardan gidicem hayırlısı.

Benim hamile olduğumu cinsiyeti ile birlikte öğrenecek herkes o yüzden kimsenin karnın şöyle demek ki kız canın şunu istiyor demek ki erkek fikirlerine maruz kalmayacağım sanırım. 14 veya 15. Haftada söyleyeceğiz

Ayy buna sevindim bende bu bebek mi baska bisey mi diye dusunup duruyodum ama 2 gundur boyle portledigi icin artik buyuyor galiba bebek bu diye kendimi ikna ediyodum yalniz degilmisim sukur ki patlak top gibi geziyoz
Bi sonra ki randevun ne zmn? Ben pazartesi devlete bulmuştum iptal ettler mecbur kendi drumu beklicem o daha bi hafta sonra sabırsızlanıyorum. Hiç bişi hissetmemek çok garip bazen gerçekten hamilemiyim ben yaa diyorum

Benim nifty temiz çıkmış şükür canım cinsiyette belli ama yüzyüze söyylemek istiyorlar çarşamba gidince öğreneceğim merak hat safhada,, seninde sonuçlarla herkese ilan edersin

ay kızlar bugün bende bi nefes daralması mı desem çarpıntı mı desem böyle bir sıkışma sabahtan beri nasıl rahatsız etti. az su içiyorum diye mi acaba. biraz su içtim çamaşırımı çıkardım daha iyiyim şu an. şimdiden başlamaz heralde bu nefes sıkıntıları değil mi

Benim nifty temiz çıkmış şükür canım cinsiyette belli ama yüzyüze söyylemek istiyorlar çarşamba gidince öğreneceğim merak hat safhada,, seninde sonuçlarla herkese ilan edersin
Çok sevindim önemli bi aşama sağlıkla geçmiş gitmiş, darısı başıma. Bizde şöyle oluyormuş herşey normalse uygulamaya sonuçlar yükleniyor, sorun varsa yüklenmiyor doktor telefon açıyormuş. İnşallah hayırlısıyla ben de sonucumu uygulamada görüp söylerim

Bence yemekten yarım saat sonra bi tansiyonunu ölç canım. Evde alet var mı bilmiyorum da.
Bi de ilk randevunda idrar ve kültür ver. Nefes alıyorsun ama yetmiyormuş gibi tekrar alasın geliyor gibi his mi bu ?

Ariiii eltiler savaşı açar bu söz Bebisten haberleri var mi? Gelelim diyorlar mi
Elti ayrı bi vakadır zaten. Anlatsam ağzın açık kalır ama söz konusu etmiyorum hayatımda adını.
Kanda test pozitif olunca söyledik biz direkt zaten. Gelelim diye direkt diyemediler ama cok ima ediyorlar.
Bi de , bi arkadaşım yagızı çook seviyor. Eşi de aynı şekilde. Hecen gün eşime dedim ki, ben sezeryana giderken yağız onlarda kalsın, gözümüz arkada kalmaz hiç dedim. Bi an duraksadı eşim resmen, ha tabi evet dedi. Ama anladım, bizimkiler gelir zaten diycekti diyemedi ben çingar çıkarmıyım diye hala gelme ihtimalleri var yani. Be ben kv ve kp hiç aramıyorum 2 yıldır telefonla. Sadece yüz yüze izinlerde konuşuyorum o kadar , ona rağmen istekliler. Çünkü onlar için, oğullarının evi. Benim değil.

Ya zaten hamile kadının da içinden geçen bi cinsiyet vardır. Eşin, kv nin ya da çevrenin, cinsiyetçi baskıları anneyi strese sokar. Cahiliye dönemi ınsanları bunlar. Toptan yakmalı hepsini. Sen sabret canım. Rabbim senin gönlüne göre versin inş

Bence yemekten yarım saat sonra bi tansiyonunu ölç canım. Evde alet var mı bilmiyorum da.
Bi de ilk randevunda idrar ve kültür ver. Nefes alıyorsun ama yetmiyormuş gibi tekrar alasın geliyor gibi his mi bu ?
evet hem öyle bi his hem de üst bölgemin kemikleri sıkışıyormuş gibi. aynen ben bi tansiyona bakayım bakalım takip edeyim devam edecek mi

Bi sonra ki randevun ne zmn? Ben pazartesi devlete bulmuştum iptal ettler mecbur kendi drumu beklicem o daha bi hafta sonra sabırsızlanıyorum. Hiç bişi hissetmemek çok garip bazen gerçekten hamilemiyim ben yaa diyorum
Kuzum 18 ine benim ki ayda 1 cagiriyo artik valla al benden de o kadar hic hamile gibi degilim karnimdaki bu sislik olmasa aklima bile gelmeyecek cok rahatladim bu aralar

Ay canım güzelce atlat inşaAllah brnimde kaç gündür aklımdaydı sabah temiz geldi şükür, cinsiyette belli ama sürpriz .. seninde güzel haberlerini bekliyorum

Y Yazin Sevinci canım bebeğin saçları 16. Haftasından sonra çıkıyordu demi ? Midem ekşiyor da şu an erken mş diye merak ettim
mide yanması bende de var sürekli değil ama ara ara oluyor son 2 gündür akşamları cayır cayır belki yediklerimizle ilgilidir
progesteron hormonu yüzünden oluyormuş sindirimi yavaşlattığı için

Y Yazin Sevinci canım bebeğin saçları 16. Haftasından sonra çıkıyordu demi ? Midem ekşiyor da şu an erken mş diye merak ettim
Canım daha erken sanki ama mide ekşimesi yediklerimden dolayı yaşıyorum bende bulantım geçmesine rağmen domates salça vişne kiraz gibi tükettiğimde rahatsızlık oluyor ekşime oluyor , ama mide yanması olunca talcid emdim iki kere çok rahatlattı beni dr umun izniyle tabi aklında olsun canım

Amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…