hiç aklıma gelmemişti ne güzel bir fikirBacım benim üçüncü gebeliğim. 2. Cocuk ok ama başka cocuk düşünmüyorum sanırımyani son şansım Dilek hakkımı iyi kullanmam gerek lambayı iyice sürtmeden önce doğru karar vermem gerek
oğlana hamileyken sürpriz pırlanta küpe alacaktı eşim, yazışmaları gördüm kuyumcuyla. Sonra baya dalga gectim vs. Sonra kız kardeşim bana hediye aldı onu zaten. Eşim de saat almıştı.
Ama asıl bana değer verdiğini anlatan hediyeler daha cok hoşuma gidiyor. Mesela canım mocha cekmişti doğumdan bikaç gün önce. Ama sezeryandan hemen sonra, paket yaptırıp hastaneye getirmişti. Bunu unutmamış olması, beni çok duygulandırdı mesela.
Gelelim hediyeye
İki şey var aklımda. Biri kendime alengirli pırlantalıklı bi şeyler aldırmak
Ya da Afrika’da su kuyusu açtırmak
Çok aradayım. Maddi şeyler illa özel bi günde aldırılır diye 2. Seçenege daha yakınım. Nasıl sence
Ay aynen benimkide öyle gelin hep annemi ister yanına kendi annesinden daha düşkün anneme. Ben napiyim bencil beni salak zanneden bı kaynanam var. Onca derdimiz var hepsini bilir anlatır eşim biraz yardımcı olsunlar diye beni aradığında derdimizi bilmiyormuş gibi davranıp havadan sudan konuşur . Bebeğin cinsiyetini erkek istiyor içten içe yıllarca hep erkek severim ben dedi durdu şimdi kız olduğunu öğrenince kızda severim demeye başladı ama daha belli olmaz filancaninkine de kız dedi erkek çıktı erkek dedi kız çıktı. Hayırlısı tabi bilmem ne . Cinsiyet tahmini yapıyor yok suran söylese erkektir buran böyleyse kızdır. Azıcık derdime getirmeye çalışıyorum lafı ay bir laf atlattiriyor görmeniz lazım . O kadar itici okadar itici bir kadın ki ben bu kadınla bir ömür ne yapicam valla bilmiyorum. ya bu deveyi guducem ya bu diyardan gidicem hayırlısı.Çok haklısınCanım anamm tam ideal kayinvalidedir. gelin kendi memleketinde, annesi yanı basında olmasına rağmen iki doğumunda da başka şehirde yaşayan annemi istedi yanında. Annem keske çağırmasa diye gidip prensesler gibi baktı, sıra bende geline baktığı yeter
Benim hamile olduğumu cinsiyeti ile birlikte öğrenecek herkes o yüzden kimsenin karnın şöyle demek ki kız canın şunu istiyor demek ki erkek fikirlerine maruz kalmayacağımAy aynen benimkide öyle gelin hep annemi ister yanına kendi annesinden daha düşkün anneme. Ben napiyim bencil beni salak zanneden bı kaynanam var. Onca derdimiz var hepsini bilir anlatır eşim biraz yardımcı olsunlar diye beni aradığında derdimizi bilmiyormuş gibi davranıp havadan sudan konuşur . Bebeğin cinsiyetini erkek istiyor içten içe yıllarca hep erkek severim ben dedi durdu şimdi kız olduğunu öğrenince kızda severim demeye başladı ama daha belli olmaz filancaninkine de kız dedi erkek çıktı erkek dedi kız çıktı. Hayırlısı tabi bilmem ne . Cinsiyet tahmini yapıyor yok suran söylese erkektir buran böyleyse kızdır. Azıcık derdime getirmeye çalışıyorum lafı ay bir laf atlattiriyor görmeniz lazım . O kadar itici okadar itici bir kadın ki ben bu kadınla bir ömür ne yapicam valla bilmiyorum. ya bu deveyi guducem ya bu diyardan gidicem hayırlısı.
Bi sonra ki randevun ne zmn? Ben pazartesi devlete bulmuştum iptal ettler mecbur kendi drumu beklicem o daha bi hafta sonra sabırsızlanıyorum. Hiç bişi hissetmemek çok garip bazen gerçekten hamilemiyim ben yaa diyorumAyy buna sevindim bende bu bebek mi baska bisey mi diye dusunup duruyodum ama 2 gundur boyle portledigi icin artik buyuyor galiba bebek bu diye kendimi ikna ediyodum yalniz degilmisim sukur ki patlak top gibi geziyoz
Benim nifty temiz çıkmış şükür canım cinsiyette belli ama yüzyüze söyylemek istiyorlar çarşamba gidince öğreneceğim merak hat safhada,, seninde sonuçlarla herkese ilan edersinBenim hamile olduğumu cinsiyeti ile birlikte öğrenecek herkes o yüzden kimsenin karnın şöyle demek ki kız canın şunu istiyor demek ki erkek fikirlerine maruz kalmayacağımsanırım. 14 veya 15. Haftada söyleyeceğiz
Çok sevindim önemli bi aşama sağlıkla geçmiş gitmiş, darısı başıma. Bizde şöyle oluyormuş herşey normalse uygulamaya sonuçlar yükleniyor, sorun varsa yüklenmiyor doktor telefon açıyormuş. İnşallah hayırlısıyla ben de sonucumu uygulamada görüp söylerimBenim nifty temiz çıkmış şükür canım cinsiyette belli ama yüzyüze söyylemek istiyorlar çarşamba gidince öğreneceğim merak hat safhada,, seninde sonuçlarla herkese ilan edersin
Bence yemekten yarım saat sonra bi tansiyonunu ölç canım. Evde alet var mı bilmiyorum da.ay kızlar bugün bende bi nefes daralması mı desem çarpıntı mı desem böyle bir sıkışma sabahtan beri nasıl rahatsız etti. az su içiyorum diye mi acaba. biraz su içtim çamaşırımı çıkardım daha iyiyim şu an. şimdiden başlamaz heralde bu nefes sıkıntıları değil mi
Elti ayrı bi vakadır zaten. Anlatsam ağzın açık kalır ama söz konusu etmiyorum hayatımda adını.Ariiii eltiler savaşı açar bu sözBebisten haberleri var mi? Gelelim diyorlar mi
Ya zaten hamile kadının da içinden geçen bi cinsiyet vardır. Eşin, kv nin ya da çevrenin, cinsiyetçi baskıları anneyi strese sokar. Cahiliye dönemi ınsanları bunlar. Toptan yakmalı hepsini. Sen sabret canım. Rabbim senin gönlüne göre versin inşAy aynen benimkide öyle gelin hep annemi ister yanına kendi annesinden daha düşkün anneme. Ben napiyim bencil beni salak zanneden bı kaynanam var. Onca derdimiz var hepsini bilir anlatır eşim biraz yardımcı olsunlar diye beni aradığında derdimizi bilmiyormuş gibi davranıp havadan sudan konuşur . Bebeğin cinsiyetini erkek istiyor içten içe yıllarca hep erkek severim ben dedi durdu şimdi kız olduğunu öğrenince kızda severim demeye başladı ama daha belli olmaz filancaninkine de kız dedi erkek çıktı erkek dedi kız çıktı. Hayırlısı tabi bilmem ne . Cinsiyet tahmini yapıyor yok suran söylese erkektir buran böyleyse kızdır. Azıcık derdime getirmeye çalışıyorum lafı ay bir laf atlattiriyor görmeniz lazım . O kadar itici okadar itici bir kadın ki ben bu kadınla bir ömür ne yapicam valla bilmiyorum. ya bu deveyi guducem ya bu diyardan gidicem hayırlısı.
evet hem öyle bi his hem de üst bölgemin kemikleri sıkışıyormuş gibi. aynen ben bi tansiyona bakayım bakalım takip edeyim devam edecek miBence yemekten yarım saat sonra bi tansiyonunu ölç canım. Evde alet var mı bilmiyorum da.
Bi de ilk randevunda idrar ve kültür ver. Nefes alıyorsun ama yetmiyormuş gibi tekrar alasın geliyor gibi his mi bu ?
Kuzum 18 ine benim ki ayda 1 cagiriyo artik valla al benden de o kadar hic hamile gibi degilim karnimdaki bu sislik olmasa aklima bile gelmeyecek cok rahatladim bu aralarBi sonra ki randevun ne zmn? Ben pazartesi devlete bulmuştum iptal ettler mecbur kendi drumu beklicem o daha bi hafta sonra sabırsızlanıyorum. Hiç bişi hissetmemek çok garip bazen gerçekten hamilemiyim ben yaa diyorum
Insallah bende oralara gelmek istiyorum artikKuzum 18 ine benim ki ayda 1 cagiriyo artik valla al benden de o kadar hic hamile gibi degilim karnimdaki bu sislik olmasa aklima bile gelmeyecek cok rahatladim bu aralar
Ay canım güzelce atlat inşaAllah brnimde kaç gündür aklımdaydı sabah temiz geldi şükür, cinsiyette belli ama sürpriz .. seninde güzel haberlerini bekliyorumÇok sevindim önemli bi aşama sağlıkla geçmiş gitmiş, darısı başıma. Bizde şöyle oluyormuş herşey normalse uygulamaya sonuçlar yükleniyor, sorun varsa yüklenmiyor doktor telefon açıyormuş. İnşallah hayırlısıyla ben de sonucumu uygulamada görüp söylerim
mide yanması bende de var sürekli değil ama ara ara oluyor son 2 gündür akşamları cayır cayır belki yediklerimizle ilgilidirY Yazin Sevinci canım bebeğin saçları 16. Haftasından sonra çıkıyordu demi ? Midem ekşiyor da şu an erken mş diye merak ettim
Az kaldi sabret kuzumInsallah bende oralara gelmek istiyorum artik
Canım daha erken sanki ama mide ekşimesi yediklerimden dolayı yaşıyorum bende bulantım geçmesine rağmen domates salça vişne kiraz gibi tükettiğimde rahatsızlık oluyor ekşime oluyor , ama mide yanması olunca talcid emdim iki kere çok rahatlattı beni dr umun izniyle tabi aklında olsun canımY Yazin Sevinci canım bebeğin saçları 16. Haftasından sonra çıkıyordu demi ? Midem ekşiyor da şu an erken mş diye merak ettim
Amin canımYa zaten hamile kadının da içinden geçen bi cinsiyet vardır. Eşin, kv nin ya da çevrenin, cinsiyetçi baskıları anneyi strese sokar. Cahiliye dönemi ınsanları bunlar. Toptan yakmalı hepsini. Sen sabret canım. Rabbim senin gönlüne göre versin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?