2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Günaydın kızlar. Doktordan çok şaşıracağınız bir bilgiyle geldim, küçük bir pipi daha geliyor D dandikfindik ben bi ara kesin kız diye iddiaya falan giriyordum değil mi?

kirmizipatiklikiz sanırım sana haber vereyim demiştim kasılmayla ilgili. Doktora sordum karnımın altında toplanıyor, bebek mi yoksa rahim kasılması mı diye, sen çok zayıf olduğun için bebeği hissediyorsun dedi. Sen de zayıfsan o yüzden oluyor galiba.

Oo baya şaşırdık ya şok oldum resmen demek erkek hımm.

Hayırlı olsun bu arada

Hayırlı olsun canım 5 gün sonra ben de kontrolüm var bakalım kendi doktorum da erkek diyecek mi ona gitmeyeli 5 hafta oldu

Hayırlı olsun canım 5 gün sonra ben de kontrolüm var bakalım kendi doktorum da erkek diyecek mi ona gitmeyeli 5 hafta oldu
Teşekkür ederimmm önceden erkek diye tahmin ettiyse erkektir o artık ben de her hafta hastaneye gitmeye alıştım, 20 gün sonraya verdi bu sefer nasıl bekleyeceksem

Hayırlı olsun Erkek bebişler ikiye katlayacak kız bebişleri neler oluyor böle kızlar nerelerde saklanmış

Yaa olabilir ben çünkü şu an bile dışardan bebeğin tekmelerini görüyorum kimse inanmıyor 6. Aydan önce belli olmaz diyor belkide zayıflıktan çok sevindim cnm sağ ol dönüşün için. Vee yeni küçük pipimiz hayırlı olsun sağlıkla gelsin mutlu uzun ömrü olsun

Gözünüz aydın canım

Kızlar geceleri uyku sorununuz başladı mı. 2 gecedir uyanıyorum hareket hissediyorum

Gözün aydın canım sağ salim gelsin inşallah minik paşa

Hayırlı olsun Erkek bebişler ikiye katlayacak kız bebişleri neler oluyor böle kızlar nerelerde saklanmış
Teşekkür ederimm valla bilmiyorum, çok ilginç şeyler oluyor
Teşekkür ederimmm, hepimizin inşallah ben de çok hissediyorum, o kadar hareket ediyor ki içim gıcıklanıyor bazen ayağa kalkıyorum hemen dursun diye ama çok tatlııı bi his birde verdiğim kiloları alabilmişim anca 3 kilo, 46 olmuşum yine. Zaten göbeğim büyümüştü, bu ay daha fazla büyüdü leblebi yutmuş solucan gibi geziyorum
Gözünüz aydın canım

Gözün aydın canım sağ salim gelsin inşallah minik paşa
Teşekkür ederiz teyzoşlar

kızlar detaylıya kaçıncı hafta gireceğiz?
benim doktorum ben detaylı bakıyorum ama istersen perinatologa da gidebilirsin dedi, ne yapmalıyım sizce? ona göre randevu alayım

Hayırlı olsun kuzum. Bana da oluyordu bu toplanma, sertleşme. Bende 39 kiloyum demekki ondandır. Yağımız yokki göbekte bebekle araya girsin bizde umarım alırız artık kilo.
@zarefsann bence perinatolağa git canım, ben öyle tercih edeceğim.

Hayırlı olsun kuzum, sağlıklı olsun da erkeği kızı mühim değil… vallahi giriyordun iddaaya . Ben de erkek diye dolanıyordum… ilk iki gün alışma safhası oluyor. Sonra hoşuna gidiyor cinsiyetini bilmek. Hayaller kuruyorsun falan
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

benim doktorum ben detaylı bakıyorum ama istersen perinatologa da gidebilirsin dedi, ne yapmalıyım sizce? ona göre randevu
Perinatologla normal doktor arasındaki bazı farkları söyliim sana. Makineleri daha gelişmiş oluyor. Bir de parası daha pahalı. Eğer bir seferlik bunu istiyorum kayda alınsın film çeker gibi diyorsan gidebilirsin. Ya da riskli bişey gördüyse doktorun ya da yaşın benim gibi ise.
Yani makineleri yeni olan normal doğumcularda aynı şeyi sana veriyor. Bir risk görmediyse doktorun o kadar para verme bence. Ama tabii böyle cdler veriyor karaciğerinin içini bile çekiyor veriyor sana video bunları istiyorsan görmek, için de rahat etsin diye gidebilirsin. Doğum özel sigortan varsa ödüyor bazı hastane perinatologları diye biliyorum.

benim doktorum ben detaylı bakıyorum ama istersen perinatologa da gidebilirsin dedi, ne yapmalıyım sizce? ona göre randevu alayım
Benim 23 Eylül de kontrolüm sanıyorum detaylı bakılacak canım 18. Haftadan sonra bakılıyor diye biliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…