- 26 Şubat 2022
- 930
- 2.494
- 63
Oo baya şaşırdık yaGünaydın kızlar. Doktordan çok şaşıracağınız bir bilgiyle geldim, küçük bir pipi daha geliyorD dandikfindik ben bi ara kesin kız diye iddiaya falan giriyordum değil mi?
kirmizipatiklikiz sanırım sana haber vereyim demiştim kasılmayla ilgili. Doktora sordum karnımın altında toplanıyor, bebek mi yoksa rahim kasılması mı diye, sen çok zayıf olduğun için bebeği hissediyorsun dedi. Sen de zayıfsan o yüzden oluyor galiba.
Sorma, erkek kıtlığı vardı grupta iyi oldu hakshah teşekkür ederimmmOo baya şaşırdık yaşok oldum resmen demek erkek hımm.
Hayırlı olsun bu arada
Hayırlı olsun canımGünaydın kızlar. Doktordan çok şaşıracağınız bir bilgiyle geldim, küçük bir pipi daha geliyorD dandikfindik ben bi ara kesin kız diye iddiaya falan giriyordum değil mi?
kirmizipatiklikiz sanırım sana haber vereyim demiştim kasılmayla ilgili. Doktora sordum karnımın altında toplanıyor, bebek mi yoksa rahim kasılması mı diye, sen çok zayıf olduğun için bebeği hissediyorsun dedi. Sen de zayıfsan o yüzden oluyor galiba.
Teşekkür ederimmmHayırlı olsun canım5 gün sonra ben de kontrolüm var bakalım kendi doktorum da erkek diyecek mi ona gitmeyeli 5 hafta oldu
Net şekilde erkek demişti 2 kere ama şimdi kendi doktoruma bilmiyormuş gibi soracağım hahahahTeşekkür ederimmmönceden erkek diye tahmin ettiyse erkektir o artık ben de her hafta hastaneye gitmeye alıştım, 20 gün sonraya verdi bu sefer nasıl bekleyeceksem
Hayırlı olsun Erkek bebişler ikiye katlayacak kız bebişleri neler oluyor böle kızlar nerelerde saklanmışGünaydın kızlar. Doktordan çok şaşıracağınız bir bilgiyle geldim, küçük bir pipi daha geliyorD dandikfindik ben bi ara kesin kız diye iddiaya falan giriyordum değil mi?
Yaa olabilir ben çünkü şu an bile dışardan bebeğin tekmelerini görüyorum kimse inanmıyor 6. Aydan önce belli olmaz diyor belkide zayıflıktan çok sevindim cnm sağ ol dönüşün için. Vee yeni küçük pipimiz hayırlı olsunGünaydın kızlar. Doktordan çok şaşıracağınız bir bilgiyle geldim, küçük bir pipi daha geliyorD dandikfindik ben bi ara kesin kız diye iddiaya falan giriyordum değil mi?
Gözünüz aydın canımGünaydın kızlar. Doktordan çok şaşıracağınız bir bilgiyle geldim, küçük bir pipi daha geliyorD dandikfindik ben bi ara kesin kız diye iddiaya falan giriyordum değil mi?
Kızlar geceleri uyku sorununuz başladı mı. 2 gecedir uyanıyorum hareket hissediyorumYaa olabilir ben çünkü şu an bile dışardan bebeğin tekmelerini görüyorum kimse inanmıyor 6. Aydan önce belli olmaz diyor belkide zayıflıktan çok sevindim cnm sağ ol dönüşün için. Vee yeni küçük pipimiz hayırlı olsunsağlıkla gelsin mutlu uzun ömrü olsun
Gözün aydın canımGünaydın kızlar. Doktordan çok şaşıracağınız bir bilgiyle geldim, küçük bir pipi daha geliyorD dandikfindik ben bi ara kesin kız diye iddiaya falan giriyordum değil mi?
Teşekkür ederimmHayırlı olsun Erkek bebişler ikiye katlayacak kız bebişleri neler oluyor böle kızlar nerelerde saklanmış
Teşekkür ederimmm, hepimizin inşallahYaa olabilir ben çünkü şu an bile dışardan bebeğin tekmelerini görüyorum kimse inanmıyor 6. Aydan önce belli olmaz diyor belkide zayıflıktan çok sevindim cnm sağ ol dönüşün için. Vee yeni küçük pipimiz hayırlı olsunsağlıkla gelsin mutlu uzun ömrü olsun
Gözünüz aydın canım
Teşekkür ederiz teyzoşlarGözün aydın canımsağ salim gelsin inşallah minik paşa
Bir haftadır olur olmaz saatlerde uyanıp bi daha uzun süre uyuyamıyorum zaten tarihlerimiz arasında bir hafta görünüyor demek ki bu haftalar itibariyle böyle olacakKızlar geceleri uyku sorununuz başladı mı. 2 gecedir uyanıyorum hareket hissediyorum
Hayırlı olsun kuzum. Bana da oluyordu bu toplanma, sertleşme. Bende 39 kiloyum demekki ondandır. Yağımız yokki göbekte bebekle araya girsinGünaydın kızlar. Doktordan çok şaşıracağınız bir bilgiyle geldim, küçük bir pipi daha geliyorD dandikfindik ben bi ara kesin kız diye iddiaya falan giriyordum değil mi?
Bana 21. Hafta verdiler randevuyukızlar detaylıya kaçıncı hafta gireceğiz?
benim doktorum ben detaylı bakıyorum ama istersen perinatologa da gidebilirsin dedi, ne yapmalıyım sizce? ona göre randevu alayım
Hayırlı olsun kuzum, sağlıklı olsun da erkeği kızı mühim değil… vallahi giriyordun iddaayaGünaydın kızlar. Doktordan çok şaşıracağınız bir bilgiyle geldim, küçük bir pipi daha geliyorD dandikfindik ben bi ara kesin kız diye iddiaya falan giriyordum değil mi?
Perinatologla normal doktor arasındaki bazı farkları söyliim sana. Makineleri daha gelişmiş oluyor. Bir de parası daha pahalı. Eğer bir seferlik bunu istiyorum kayda alınsın film çeker gibi diyorsan gidebilirsin. Ya da riskli bişey gördüyse doktorun ya da yaşın benim gibi ise.kızlar detaylıya kaçıncı hafta gireceğiz?
benim doktorum ben detaylı bakıyorum ama istersen perinatologa da gidebilirsin dedi, ne yapmalıyım sizce? ona göre randevu
Belki benim ki kızdırHayırlı olsun Erkek bebişler ikiye katlayacak kız bebişleri neler oluyor böle kızlar nerelerde saklanmış
Benim 23 Eylül de kontrolüm sanıyorum detaylı bakılacak canım 18. Haftadan sonra bakılıyor diye biliyorum .kızlar detaylıya kaçıncı hafta gireceğiz?
benim doktorum ben detaylı bakıyorum ama istersen perinatologa da gidebilirsin dedi, ne yapmalıyım sizce? ona göre randevu alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?