2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Oda numarası yok bende of hayırlısı artık şimdi bnm oğlan kafayı yardı onunla uğraşıyorum nasıl üzgünüm

Heyooo ben geldim
Kızlar iki gündür ağırlaştım sanki size de oluyor mu? Yemekten sonra uyuyorum, dayanamıyorum
Evet bende de var bi halsizlik. Bide reflü başladı aman Allahım asitten dağı taşı ejderha gibi eritesim var bir de aşırı mide şişkinliği taş gibi e kocaman oluyor gerim gerim geriliyorum çatlıycam adeta. Bu hamilelikse 8 yıl önce yaşadığım neymiş acaba 27. Haftaya kadar en ufak bi sıkıntı şikayetim olmamıştı. Ya bu kızlar zorlu oluyor yada ben yaşlanmışım a dostlar

Kızlar ben kuzumu aşağıda hissediyordum bugün bi ara göbek deliğimin orası sertleşti alt karnım yumuşaktı. Göbek deliğinin olduğu yere elimi koydum bir sağa bir sola doğru birşey kaydı haraket etti bebek midir o sözde ikinci gebelik. Birde karnım bir bakıyorum düzgün bir bakıyorum sağa yamuk sol boş bunlar oluyor da erken değil mi bir günde bu kadar yükselir mi bebiş

T
Normaldir tabi kocaman oldu artık Ben her gün videosunu çekiyorum hareket ederken, keşke size atabilsem

T

Normaldir tabi kocaman oldu artık Ben her gün videosunu çekiyorum hareket ederken, keşke size atabilsem
İnan oğlumda nasıldı hatırlamıyorum dışarıdan belli oluyordu iç karnım dar göbeğim erken çıkmıştı hatta bazen kemikleri elime geliyordu severken ama kaçıncı aydı bilmiyorum. Bir günde yükselmesine şaşırdım

Yok ya vücut farklı tepki veriyor 32 yaşımdayım. Cok genç değilim eyvallah ama ıkı yıl önce hamileyken bunların birini yaşamadım. Ama ağır geliyor su an. Uykuhali var sürekli. Şekerim tansıyonum düşüyor biraz aç kalınca. Askı memnu nihalden farksızım reflü bende de dün basladı

Yaa her hamilelikte farklı şeyler oluyor demek ki, bundan sonra bol bol hareket eder inşallah
Kızlar yok mu söyle lohusa 40 i çıkmadan gidilmez misafirlik hizmet beklenmez vb gibi sözler ya da resimler yada grafikler. Instagram da bulamadim
Hahaha dur şimdiden paylaşma unutur gelirler, doğumdan önceki gün salarsın bombayı

Yaa her hamilelikte farklı şeyler oluyor demek ki, bundan sonra bol bol hareket eder inşallah

Hahaha dur şimdiden paylaşma unutur gelirler, doğumdan önceki gün salarsın bombayı
Kız dursun yedekte . Benim kv bugün biseyler yapmış duydum . Önlem alıyım bebek Allah'ın izniyle doğsun da. Ni ni nin ni nisinin kızı lohusa sen 1 haftalıkken git kıza allabim ya Rabbim bu kadın beni deli edecek. Bana da getirir eminim onu bunu

Ya bugün hep çok alta vurdu rahatsız ediciydi derken az önce midemin oralarda NASIL güzel hareketler ettiii tabi eş zamanlı aşağıya da vurmayı ihmal etmiyor. Benim yağlı göbeeemden bile dıştan belli oluyor artık hareketleri. Hamileliğin en özleyeceğimiz yanı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…