2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Canim ihmal etme magnezyumu bi de cok ayakta fakan kaldiysan belki ondandir dinlen uzan imkanin oldukca. Ben de simdi temizlige basliycam ufaktan bi supur sil

SİZ DE DE BİR PROBLEM ÇIKACAĞInı sanmıyorum. aile hekimi merak etme senin depoları kullanıyor ona bişey olmaz demişti. sıkıntı ilk başta annelerde cıkıyor anladıgım kadarıyla. hatta dahiliyeci de bu değerler bizim için tehlikeli değerler değil ama kdu cular önemsiyor demişti. gönlünüzü rahat tutun .

Güzel anneler günaydın bu benim ikinci gebeliğim. Şuan 18+3 üz. Normalde ilk gebeliğimde 21. Haftada hissetmiştim kızımı iimdi oğlum olacak nasipse aslında ikinci gebelik daha erken hissedilir denmişti ama bir türlü hissedemiyorum. Daha doğrusu arada bişe hissediyorum ama yakalayamıyorum bir türlü. Kızımda hissettiğim ilk an elimi koymuştum ve devamı gelmişti. Kafama takılıyor

Günaydın herkese iyi haftalar iki gündür bel ve sırt ağrılarıyla başım dertte. Sabah uyandığımda belim sırtım sanki ikiye ayrılmış gibi ağrıyor ama ne ağrı işe geç kaldım sabah yataktan sıyaramadım kendimi. Dün spora gittm üzerine gitmedikçe daha çok artıyor, çokta iyi gelmişti ama tüm gece sabit olunca tekrar başladı ağrılarım. Belim genişliyor kaburgalarım yerinden oynuyor sanki öyle bir his

Canim ihmal etme magnezyumu bi de cok ayakta fakan kaldiysan belki ondandir dinlen uzan imkanin oldukca. Ben de simdi temizlige basliycam ufaktan bi supur sil
bebek ağırlaştıkça daha çok dikkat etmek gerekşyor sanırım çok temiziğe girişme sende boşver üstünden al geç

merhaba biraz geç oldu ama. bana doktorum karnının alt bölgesinde bir toplanıp bir genişleme bir toplanıp bir genişleme oluyorsa hemen hastaneye gitmemi söyledi. sürekli kasılıp gevşeme düşük belirtisidir dedi. ara ara olabilir normal ama sürekli kasılıp gevşeme olursa önemli dedi.

1 haftadir ben de yasiyorum bunu arada geciyo ertesi gun tekrar basliyor biseyler degisiyor vucutta sanirim

Ay Allah korusun altında değil, göbeğimin ortasına toplanıyor. 2 gündür de olmadı hiç, bu mesajdan sonra olursa acile gideceğim direkt. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…