Ay çok tatlısın benim ki ooo iyi iyi tamam o zaman der sülalesini eve doldurur parti düzenler. Daha bir haftalık gelinken tüm.sulalesini tek tek yemekli bana agirlatti tüm arkadaşlarını bana getirdi . Günlerini bende yaptı. Bende de ne sabır varmıştı o zamanlar ama nasıl aşktan gözüm donmusse
Ben 17 de hissettim tik tik hissi ilkini bağırsak hareketi sandım bi de baktım aynı yere iki üç kere yapınca aaa bebegim benimle iletişime geçmeye baslamis dedim. Tabi çok sık olmadı takı 20. Haftaya kadar. 20. Haftadan sonra dönüşünü vuruşunu hep hissediyorsunKızlar merhaba ben 18+1 deyim Mart annelerinden geliyorum doğumun şubatın son haftasına geliyor sata göre 1 hafta öndeyim hep doktorum Şubat sonu dedi.
Benim 2.çocuğum Allah izin verirse merak ettim aşk hareketlerini kaçıcı haftada hissetmeye başladınız. Ben arada sırada göbek deliğimin altından pıt pıt atan bişey hissediyorum ama bazen 2 gün olmuyor. Çok nadir oluyor oynadığı. Sizinkiler artık tamamen gösteriyor mu kendisini?
Kendin gel gör torununu işte ne diye milleti eve toplarsın ki anlamıyorum bunları. Annen mi kalacak yanında, şehir dışında mı?Ayy benim eşim bırak annesini kimseye bir çift laf edemez ya. Ama ben soyliycem artik birazcik benden çekiniyor. O yüzden mümkün olduğunca annemle iletişimde olmaya çalışıyorsanıyor ki annem benim kanıma girecek
Yok tatlim aynı sehirdeyiz . Annem kalıcak tabi ya napiyim ben onu. Şimdi bir ton hurafelerle beni yine sinir eder çok bilmis hareketleriyle. Öyle diycem inanki baktım toplamış gelmiş kendin geliyorsan gel diycemKendin gel gör torununu işte ne diye milleti eve toplarsın ki anlamıyorum bunları. Annen mi kalacak yanında, şehir dışında mı?
Evet bende gaz olmadığını anlıyorum göbeğimin altında vuruyor sanki tık tık 2/3 kez sonra geçiyor. Genelde akşamları hissediyorum gündüz hep uyuyor herhalde canım zaten 20 saate yalın uyuyorlar dedi doktorum. Kzıımda ne zaman hissetmeye başladım hatırlamıyorum 12 sene geçti aradan. Bakalım belkş bende 20/21 den sonra hergün hep hissederim inşallah canım ç. Teşekkür ederim cevabın için.Ben 17 de hissettim tik tik hissi ilkini bağırsak hareketi sandım bi de baktım aynı yere iki üç kere yapınca aaa bebegim benimle iletişime geçmeye baslamis dedim. Tabi çok sık olmadı takı 20. Haftaya kadar. 20. Haftadan sonra dönüşünü vuruşunu hep hissediyorsun
Merhaba satlarımız çok yakın 17 sonrası hissetmeye başladım bende geçen gün sırt üstü yattığımda tam 4 kez peş peşe tam hissettirdi doğum Şubat sonu Mart başı.Kızlar merhaba ben 18+1 deyim Mart annelerinden geliyorum doğumun şubatın son haftasına geliyor sata göre 1 hafta öndeyim hep doktorum Şubat sonu dedi.
Benim 2.çocuğum Allah izin verirse merak ettim aşk hareketlerini kaçıcı haftada hissetmeye başladınız. Ben arada sırada göbek deliğimin altından pıt pıt atan bişey hissediyorum ama bazen 2 gün olmuyor. Çok nadir oluyor oynadığı. Sizinkiler artık tamamen gösteriyor mu kendisini?
Mesela aynı şehirde olduğunda doğumdan sonra kv her gün gelir mi eve bunun olayı böyle midirYok tatlim aynı sehirdeyiz . Annem kalıcak tabi ya napiyim ben onu. Şimdi bir ton hurafelerle beni yine sinir eder çok bilmis hareketleriyle. Öyle diycem inanki baktım toplamış gelmiş kendin geliyorsan gel diycem
Ya ingilizceye ara verdim şuan memleketteyimHoş geldinben yürüyüşü zar zor yapıyorum dinlene dinlene. Sürekli uykum var. Yemekten sonra uzanmaya korkuyorum midem rahatsız olur diye koltukta oturarak gözlerimi dinlendiriyorum en fazla tansiyonum mu düşüyor bilmiyorum aslında daha iyiyim ben 3 4 gündür ama bugün hep uykuluyum. Yürüyüş yapıyordum 1500 adımda tıkandım ara verdim şimdi.
İngilizce dersin nasıl gidiyorbende online bir eğitim alicam demo dersini çok beğendim hocanin anlatimini. Eşimle izliycez, bebem ingilizceye asina olur belki
Evet canım benimde öyle Şubat sonu Mart başına geliyor ama sezaryen olacağım için kesinlikle Şubatın son haftası olacak ç. Bende sırt üstü uzandığımda 2/3 kez hissediyorum göbek altında ya sağında ya solunda değişiyor genelde sağda hissediyorum ama. Cinsiyetin belli mi canım benimkisi Allah’ın izniyle kız olacaktı gruba baktım çoğunluk erkek herhalde hep erkek gördüm çoğunluğu :) maşallahMerhaba satlarımız çok yakın 17 sonrası hissetmeye başladım bende geçen gün sırt üstü yattığımda tam 4 kez peş peşe tam hissettirdi doğum Şubat sonu Mart başı.
Bence normali bu olmamalı ama nedendir bilmiyor oğluna zerre kadar değer vermeyen anneler nasıl oluyorsa torun manyağı olup çıkıveriyor. Beni de zaten o sinir ediyor. Ne ben ne oğlu umrunda olmadık tüp bebek tedavimiz çok masrafliydi ve zordu asla umrunda olmadı . Bebek tuttu bir kaç ay düşük tehlikesi geçtikten sonra torun meraklisi oldu . Bence normali lohusalık bitene kadar hergun değil ama 3 günde bir akşamları gelirler seve görür gider aileler. 3 ay sonra da akrabalar tek tek gelmesin diye mevlüt okutup beşik düzenlenir herkes hem ziyaret eder hem hediyesini verir misafirligi yapılır giderlerMesela aynı şehirde olduğunda doğumdan sonra kv her gün gelir mi eve bunun olayı böyle midirbilmediğim için soruyorum, ben kimseyi istemiyorum annem(şehir dışından geleceği için) bebeğim ve eşimle birlikte olmak istiyorum sadece ama her gün geleceğini biliyorum. Normali bu mudur?
Çevreye gösteriş yapmayı seviyorlar heralde çok faydaları olmuş gibi. Sağ sağlim kucağına al inşallah bebişini, kafana takma bu kadar keyfini çıkar şimdiBence normali bu olmamalı ama nedendir bilmiyor oğluna zerre kadar değer vermeyen anneler nasıl oluyorsa torun manyağı olup çıkıveriyor. Beni de zaten o sinir ediyor. Ne ben ne oğlu umrunda olmadık tüp bebek tedavimiz çok masrafliydi ve zordu asla umrunda olmadı . Bebek tuttu bir kaç ay düşük tehlikesi geçtikten sonra torun meraklisi oldu . Bence normali lohusalık bitene kadar hergun değil ama 3 günde bir akşamları gelirler seve görür gider aileler. 3 ay sonra da akrabalar tek tek gelmesin diye mevlüt okutup beşik düzenlenir herkes hem ziyaret eder hem hediyesini verir misafirligi yapılır giderler
Gösteriş onun işi . Eşim derki sesini duymadan hayatımıza karismadan yaşadığım her gün huzurlu .ben mutluluğu evlendikten sonra gördüm der Onun müdahalesi olmadığı hergun keyif canım yaaaÇevreye gösteriş yapmayı seviyorlar heralde çok faydaları olmuş gibi. Sağ sağlim kucağına al inşallah bebişini, kafana takma bu kadar keyfini çıkar şimdi
Merhaba benimde 18. Haftada arada bir hissettiren kıpırtılarla başladı bi gün oldu bi gün olmadı falan derken giderek arttı hareketlerKızlar merhaba ben 18+1 deyim Mart annelerinden geliyorum doğumun şubatın son haftasına geliyor sata göre 1 hafta öndeyim hep doktorum Şubat sonu dedi.
Bugün sağlık ocağına gittim 24. Haftada gel aşını yapalım dedi ebeKızlar bu tetonoz için aramadılar beni en geç ne zaman oluyor?
Evet Şubat anneleri ağırlıklı olarak erkekEvet canım benimde öyle Şubat sonu Mart başına geliyor ama sezaryen olacağım için kesinlikle Şubatın son haftası olacak ç. Bende sırt üstü uzandığımda 2/3 kez hissediyorum göbek altında ya sağında ya solunda değişiyor genelde sağda hissediyorum ama. Cinsiyetin belli mi canım benimkisi Allah’ın izniyle kız olacaktı gruba baktım çoğunluk erkek herhalde hep erkek gördüm çoğunluğu :) maşallah
bendim canım henüz detaylıya girmedim 2 hafta sonra gireceğim 21+6 ya almayı düşünüyorum. inşallah o güne kadar kaybolur diye umuyorum ben de. senin doktorun da kapanacak demiş bak. bazılarının da son haftalarda kayboluyormuş. detaylıya girdikten sonra yazarım zaten buraya ama zaman var dahaKızlar bebişin kalbinde yada barsakta parlaklık gören anne kimdi acaba fetal mi istemişlerdi ben kalp opak parlaklığı araştırdım zamanla kapanacak dedi iki doktor normal gebelerin %4 lük kısmında görülebiliyormuş ister istemez takılıyorum 25 ekim detaylı organlara bakılcak daha da çok var sağlıcakla kavuşalım inşallah.
GünaydınnnKızlar bu tetonoz için aramadılar beni en geç ne zaman oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?