2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ay çok tatlısın benim ki ooo iyi iyi tamam o zaman der sülalesini eve doldurur parti düzenler. Daha bir haftalık gelinken tüm.sulalesini tek tek yemekli bana agirlatti tüm arkadaşlarını bana getirdi . Günlerini bende yaptı. Bende de ne sabır varmıştı o zamanlar ama nasıl aşktan gözüm donmusse bunlara tahammül edebilmisim ama bu yeni başlangıç zulumleriydi

Ben 17 de hissettim tik tik hissi ilkini bağırsak hareketi sandım bi de baktım aynı yere iki üç kere yapınca aaa bebegim benimle iletişime geçmeye baslamis dedim. Tabi çok sık olmadı takı 20. Haftaya kadar. 20. Haftadan sonra dönüşünü vuruşunu hep hissediyorsun

Kendin gel gör torununu işte ne diye milleti eve toplarsın ki anlamıyorum bunları. Annen mi kalacak yanında, şehir dışında mı?

Kendin gel gör torununu işte ne diye milleti eve toplarsın ki anlamıyorum bunları. Annen mi kalacak yanında, şehir dışında mı?
Yok tatlim aynı sehirdeyiz . Annem kalıcak tabi ya napiyim ben onu. Şimdi bir ton hurafelerle beni yine sinir eder çok bilmis hareketleriyle. Öyle diycem inanki baktım toplamış gelmiş kendin geliyorsan gel diycem

Evet bende gaz olmadığını anlıyorum göbeğimin altında vuruyor sanki tık tık 2/3 kez sonra geçiyor. Genelde akşamları hissediyorum gündüz hep uyuyor herhalde canım zaten 20 saate yalın uyuyorlar dedi doktorum. Kzıımda ne zaman hissetmeye başladım hatırlamıyorum 12 sene geçti aradan. Bakalım belkş bende 20/21 den sonra hergün hep hissederim inşallah canım ç. Teşekkür ederim cevabın için.

Merhaba satlarımız çok yakın 17 sonrası hissetmeye başladım bende geçen gün sırt üstü yattığımda tam 4 kez peş peşe tam hissettirdi doğum Şubat sonu Mart başı.

Yok tatlim aynı sehirdeyiz . Annem kalıcak tabi ya napiyim ben onu. Şimdi bir ton hurafelerle beni yine sinir eder çok bilmis hareketleriyle. Öyle diycem inanki baktım toplamış gelmiş kendin geliyorsan gel diycem
Mesela aynı şehirde olduğunda doğumdan sonra kv her gün gelir mi eve bunun olayı böyle midir bilmediğim için soruyorum, ben kimseyi istemiyorum annem(şehir dışından geleceği için) bebeğim ve eşimle birlikte olmak istiyorum sadece ama her gün geleceğini biliyorum. Normali bu mudur?

Ya ingilizceye ara verdim şuan memleketteyim
Ama rize küçük şehir ordan oraya sürekli yürüyerek gidiyorum, havalar bu ara çok güzel denize de gidebilirim bilmiyorum keyfim yerinde şükür ama kocamı ve burayı özledim vallah

Merhaba satlarımız çok yakın 17 sonrası hissetmeye başladım bende geçen gün sırt üstü yattığımda tam 4 kez peş peşe tam hissettirdi doğum Şubat sonu Mart başı.
Evet canım benimde öyle Şubat sonu Mart başına geliyor ama sezaryen olacağım için kesinlikle Şubatın son haftası olacak ç. Bende sırt üstü uzandığımda 2/3 kez hissediyorum göbek altında ya sağında ya solunda değişiyor genelde sağda hissediyorum ama. Cinsiyetin belli mi canım benimkisi Allah’ın izniyle kız olacaktı gruba baktım çoğunluk erkek herhalde hep erkek gördüm çoğunluğu :) maşallah

Bence normali bu olmamalı ama nedendir bilmiyor oğluna zerre kadar değer vermeyen anneler nasıl oluyorsa torun manyağı olup çıkıveriyor. Beni de zaten o sinir ediyor. Ne ben ne oğlu umrunda olmadık tüp bebek tedavimiz çok masrafliydi ve zordu asla umrunda olmadı . Bebek tuttu bir kaç ay düşük tehlikesi geçtikten sonra torun meraklisi oldu . Bence normali lohusalık bitene kadar hergun değil ama 3 günde bir akşamları gelirler seve görür gider aileler. 3 ay sonra da akrabalar tek tek gelmesin diye mevlüt okutup beşik düzenlenir herkes hem ziyaret eder hem hediyesini verir misafirligi yapılır giderler

Çevreye gösteriş yapmayı seviyorlar heralde çok faydaları olmuş gibi. Sağ sağlim kucağına al inşallah bebişini, kafana takma bu kadar keyfini çıkar şimdi

Çevreye gösteriş yapmayı seviyorlar heralde çok faydaları olmuş gibi. Sağ sağlim kucağına al inşallah bebişini, kafana takma bu kadar keyfini çıkar şimdi
Gösteriş onun işi . Eşim derki sesini duymadan hayatımıza karismadan yaşadığım her gün huzurlu .ben mutluluğu evlendikten sonra gördüm der Onun müdahalesi olmadığı hergun keyif canım yaaa

Merhaba benimde 18. Haftada arada bir hissettiren kıpırtılarla başladı bi gün oldu bi gün olmadı falan derken giderek arttı hareketler

Evet Şubat anneleri ağırlıklı olarak erkek Maşallah kız çocuklarına ayrı bayılıyorum gözünüz aydın benim de kızım var cinsiyetimiz oğluş

Kızlar bebişin kalbinde yada barsakta parlaklık gören anne kimdi acaba fetal mi istemişlerdi ben kalp opak parlaklığı araştırdım zamanla kapanacak dedi iki doktor normal gebelerin %4 lük kısmında görülebiliyormuş ister istemez takılıyorum 25 ekim detaylı organlara bakılcak daha da çok var sağlıcakla kavuşalım inşallah.

bendim canım henüz detaylıya girmedim 2 hafta sonra gireceğim 21+6 ya almayı düşünüyorum. inşallah o güne kadar kaybolur diye umuyorum ben de. senin doktorun da kapanacak demiş bak. bazılarının da son haftalarda kayboluyormuş. detaylıya girdikten sonra yazarım zaten buraya ama zaman var daha

Merhaba biraz içimi dökmek hem de haklı mı haksız mı olduğumu anlamak istiyorum.. benim hamileliğim baştan beri biraz sıkıntılıydı kanamalar hastalıklar vs.ayrıca huy olarak da en ufak hastalık çay strese girdiğim için hamilelik benim için baya stresli geçiyor iş yerim zaten sorunlu işterimdeki şef konumundaki kadın hamile olduğumu öğrendiğinden beri bi defa hayırlı olsun demediği gibi türlü eziyetler etmeye başladı bana yardımcı olan memura bile yardımcı olmamasını falan söylüyormuş gibi.. ayrıca doktorlar da çok hareket etme yat vs dediği halde yemek bulaşık temzlik vs hiç duramıyorum annem de bu arada 3 aydır yaz işleriyle uğraşıyor bağ bahçe kendi annesi vs arada da sürekli bana hiç yardım edemediğini falan söylüyor ama bende ya benim için zor olan hergün yemek yapmak arada ona yardım etsen yeter neyse deyip içime atıyodum bu arada ben nihayet 1 hafta rapor alabildim ve dinlenmeye de ihtiyacım vardı annem de bağ bahçe işleri bittiği için bugün raporlu da olduğumdan benim eve gelip temizlik yapacağını söyledi ( arada da sürekli ben senin evine mi geliyorum en son ne zaman geldiğimi bilmiyorum ben geleceğim diye ödün kopuyor vs diye laflar soktuğu için tamam dedim gelsin içi rahat etsin madem) bu şekilde annem sabah 8.30 da geldi bende önce kahvaltı yapar diye kahvaltı hazırlamıştım ama ona bile yok dedi gelir gelmez bezlerini çıkardı üstünü değişti hemen cam falan silmeye başladı ben sinirlendim ya sen cam silmekle niye uğraşıyorsun benim için elzem olanları yapalım beraber dediysem de He He deyip kafasına koyduğu şekilde temizliğe gelen hanımlar nasıl yapıyosa o şekilde temzilk yaptı tabi annem o şekilde temizlik yaptıkça ben nasıl yatayım yatamıyorum dur diyorum durmuyor benim şunlara ihtiyacım var onları yapalım diyorum bi dinleyip gidiyor banyoyu dün iyice yıkadım ovdum tekrar banyoyu yıkıyor çok sinirlendim hem yatıp dinlenemediğim gibi hem de vicdan azabı çektim hem de kaç saat yemek yapmakla uğraştım hem de asıl planladığım zor olan işleri yine kendim yaptım neyse annem sabahın 8-30yndan akşamın 20.30una kadar uğraştı bir defa yatıp dinlenmedi o kadar sinirlerim bozuldu ki teşekkür edip benim mutlu olmamı bekliyor sanırım ama o gitti ben sinirim vicdan azabım ve yorgunluğumla kaldım ben haklı mıyım haksız mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…