2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Heyooo ben geldim
Kızlar iki gündür ağırlaştım sanki size de oluyor mu? Yemekten sonra uyuyorum, dayanamıyorum
Hoş geldin ben yürüyüşü zar zor yapıyorum dinlene dinlene. Sürekli uykum var. Yemekten sonra uzanmaya korkuyorum midem rahatsız olur diye koltukta oturarak gözlerimi dinlendiriyorum en fazla tansiyonum mu düşüyor bilmiyorum aslında daha iyiyim ben 3 4 gündür ama bugün hep uykuluyum. Yürüyüş yapıyordum 1500 adımda tıkandım ara verdim şimdi.
İngilizce dersin nasıl gidiyor bende online bir eğitim alicam demo dersini çok beğendim hocanin anlatimini. Eşimle izliycez, bebem ingilizceye asina olur belki

İdrardaki protein e baktım e nabizda ki eski tahlillerime ilk hamilelikte de varmış bende onu gördüm dogurunca geçmiş aldım ekimin 5nde randevu doktor ne dicek bu arada hanımlar sma testi olan varmı hastanede genetikci bugün bana o testi yaptı ve sonuçlar 2 ay sonra cikicakmis herkese yapıyoruz dio bu tahlili

kaynanansa eğer bunları paylaşman bi işe yaramaz
Herşeyi sahte geliyor. Erkek erkek diye hopladi durdu ohh kızım oluyor o kadar mutluyum ki . Kadın öyle bir yildirdi ki beni onun sevmediği şeyleri sever sevdiği şeyleri sevmez oldum. Onu seven beni sevmesin ya diyorum

Aaa ilk defa duydum sma testi yapılanı. Hangi hastane bu nasıl oldu bu test. çok merak ettim ayrıntılarını

Şimdiden eşinin beynine işle kimseyi istemiyorum diye, o gün gelince söylesin annesine. Ay düşünürken sinirlendim Annem uzak yoldan gelmeyecek olsa biz ilk 1 ay kimseyi sokmayacaktık eve

Arkadaslar ben 21+3.günüme aldım detaylı ultrason randevusunu sizce erken mi, bir hafta daha atsa miydim ileriye?
Canım ben günü yanlış hesaplayıp 19+3e aldım. Doktoruma sordum çok iyi yapmışsın zayıf olduğun için her şey net gözükecek zaten sende dedi. Senin de erken değil yani

Bende de aynısı var. Önce ürküyorum cok asagıdan vurdu diye nerdeyse aynı anda kaburgamın altından da vuruyor uzadılar artık

Şimdiden eşinin beynine işle kimseyi istemiyorum diye, o gün gelince söylesin annesine. Ay düşünürken sinirlendim Annem uzak yoldan gelmeyecek olsa biz ilk 1 ay kimseyi sokmayacaktık eve
Ayy benim eşim bırak annesini kimseye bir çift laf edemez ya. Ama ben soyliycem artik birazcik benden çekiniyor. O yüzden mümkün olduğunca annemle iletişimde olmaya çalışıyor sanıyor ki annem benim kanıma girecek

Kızlar merhaba ben 18+1 deyim Mart annelerinden geliyorum doğumun şubatın son haftasına geliyor sata göre 1 hafta öndeyim hep doktorum Şubat sonu dedi.
Benim 2.çocuğum Allah izin verirse merak ettim aşk hareketlerini kaçıcı haftada hissetmeye başladınız. Ben arada sırada göbek deliğimin altından pıt pıt atan bişey hissediyorum ama bazen 2 gün olmuyor. Çok nadir oluyor oynadığı. Sizinkiler artık tamamen gösteriyor mu kendisini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…