2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Çok geçmiş olsun canım pozitif dusun hersey guzel olacak dualarimdasin

Evet magnezyum bitince çıkarttılar ama şuan ciddi tahriş hissi var. Wcye gidiyorum var gibi oturuyorum yok. Çirkin bi his
Sabaha doğru şükür kesildi kasılmalar. Endole devam ediliyor. 48 saat tamamlanacaktır baya sık alıyorum 4 saatte bir olabilir. Azönce çok detaylı muaye e yapıldı, 1 kez daha ayrıntılı usgyegirdim diyebilirim. Tüm İç organlar tüm büyükdamarlar. Su azalır diye korkmuştum endol sebep ama iyiymiş şuan. Açılmayı göremedi. Serviksi de açılma olmayınca tamamınıölçyü 32mm çıktı şok oldum. En son embriyo transferinde öyle kapalı çizgigörmüştüm serviksi. İnşallah öyle kalır. Hemşire doğuma kadar kalırsın burada dedi ama ultrasonda ki Dr pozitifti baya. Belki bir umut endol bitince gönderirler eve haftaya yine gel derler dün bambaşkaydı her şey sancılar 100lerde nefes alamıyorum bugn bambaşka, herşey çok değişken

Çok çok şükür. Aklım hep sendeydi. Daha da rahat ol güzel olacak her şey

Endol suyu azaltabilir ama erken doğum için çok etkili kasılmalara sancılara hiç korkma hayırlısıyla bitecek evede geeçeceksin inşaAllah. Senin eğerki eve geçersen kalkmadan yatman mı gerekecek bunları sor canım, magnezyumla arada endolle progestanla 35 leri hatta fazlasını görürüsün bir çıkta yeterki

Hadi gözünaydın canım geceden beri senin iyi haberini bekledim

Cok sukur kuzum hangi secenek daha iyi olacaksa senin ve bebegin icin o olsun insaAllah hastanede aslinda daha guvende olursun ama her sey normal seyrinde giderse kalman da gereksiz olur

Çok şükür canım geçmiş olsun. İnşallah daha iyiye gideceksin. Rabbim korktuklarımız ile imtihan etmesin bizi.

Rabbim sonumuzu güzel eylesin canım arkadaşım benimde dr gelip konuşunca stres oldum bebek nasıl hareketlenip rahmime vurduysa kanamam oldu ilk önce söylemeyelim dedik baktık az bisey yine gelince çağırdık hemşireyi gösterdik bebegin kalbini dinleyip dr ile görüşüp gelince sukur rahatladık olabilir bi durummuş ama gece 3 oldu uyku tutmuyor bi türlü. Hastanede olmamızın faydaları bunlar ins burda ki sürecimiz de sağlıklı gececek hersey daha güzel olacak Allah’ın izniyle

Sizede geçmiş olsun canım. Bebişlerimiz rabbime emanet. İnşallah her birimiz zamanında doğum yapabiliriz

Geçmiş olsun canım. İnşallah eşin iyidir. İster istemez stres yapmışsındır. Doktor konusuna çok takılma belki daha iyi daha içine sinen bir doktora denk gelirsin. Bende çok takıntılıyım hatta aşmak için ilk zaman başka doktorlara da gittim

Ben kizimda denedim tutmadi üstüne düşmedim. Etraftakilere dert olmustu ama her gelen tutar diye koydu agzina ama almadi kizim. Acikcasi kocaman emzikli cocuklar görünce baya tiksinmistim ben de iyiki de almadi ,buna da emzik almam diye düşünüyorum

Çok sevindim inanıyorum 30ları deviriceksin

Çok sevindim inanıyorum 30ları deviriceksin
Ben de inanıyorum vallahi ya. Dün stres olduğu için çıktı sancısı üzerine sonda takıldı canı yandı vs derken çıkmaz sokak gibi dön dolaş. Haftasonu kahvaltını evinde bile yapabilirsin Q Queen_bee17
S serabeyaz sana da çok geçmiş olsun canım benim. Preeklamsi yaşayıp normal doğum yapan bile duydum. Görkem karman vardı fenomen o ablatmıştı ilk çocuğunda.
Lütfen iyi şeyler düşünün. Bugün tüm dualarımız sizinle

K kendimidurduracakdegilim de hastanede mi? Ben mi kaçırdım arkadaşım çok özür dilerim. Çok geçmiş olsun.
Yok canım değilim benimde sancim yüksek çıkıyordu ilaçlarla en çok 50ye düştü ama rahim uzunluğu 30mm olduğu için bıraktılar. Şu an porf bi perinatolog gözetimindeyim haftada bir çağırıyor henüz yatiştan bahsetmedi. Bende de uzunluk iyi ama açıklık var doktor hunilesme var dedi. Takip ediyor . Evde yatiyorum

O kadar sevindim ki çok şükür canım benim kocaman sariliyoruummkesinlikle çok değişken ama insan korkuyor anlıyorum. Her sancı doğum sancısı olmasa da tedbir almak gerekiyor sende doğru tedavi ile daha iyi oldun açıklığı bile görememişler rahim uzunluğun çok iyi seviyeye gelmiş ne güzel haberler bunlar. Şu durumunu gördüler sanırım heyette verirler. Evde yorma kendini annenler gelecekti.

Inşallah seninde tansiyonun düşer canım duadasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…