Çok geçmiş olsun canım pozitif dusun hersey guzel olacak dualarimdasinKızlar sabah geldim şehir hastanesine. İlk muayenede serviksi 23 ölçtü şimdi yatış yapalım hoca karar cersin dedi. Yattım kan idrar kültür vs verdim. Celestone vurdular, bukadar erken vurulması yan etki yapar diye endişelendim ama tüm riskli gebelik lerde vuruyoruz dediler. Operasyon ihtimaline karşı antibiyotik tedavisi başlandınstde sancılar çıktı. 40larda 60larda ama sabah bir şey yoktu, damar yolu açılırken çok kastım stres oldum falan ondan mı oldu bilemiyorum. Şuan ne olacak, ne yapılacak belirsiz. Hocalar karar verecek sanırım
Evet magnezyum bitince çıkarttılar ama şuan ciddi tahriş hissi var. Wcye gidiyorum var gibi oturuyorum yok. Çirkin bi hisCok sevindim canım.Sondayı bana sezeryanda uyuşukluk varken taktılar bu yüzden acısı var mı yok mu bilemiyorum. Ama çıkardıktan sonra thahriş olmuştu. Bikaç gün canım cok yandı idrar yaparken. Bilmeyen biri mi yaptı ne yaptı bilmiyorum hiç
Sabaha doğru şükür kesildi kasılmalar. Endole devam ediliyor. 48 saat tamamlanacaktır baya sık alıyorum 4 saatte bir olabilir. Azönce çok detaylı muaye e yapıldı, 1 kez daha ayrıntılı usgyegirdim diyebilirim. Tüm İç organlar tüm büyükdamarlar. Su azalır diye korkmuştum endol sebep ama iyiymiş şuan. Açılmayı göremedi. Serviksi de açılma olmayınca tamamınıölçyü 32mm çıktı şok oldum. En son embriyo transferinde öyle kapalı çizgigörmüştüm serviksi. İnşallah öyle kalır. Hemşire doğuma kadar kalırsın burada dedi ama ultrasonda ki Dr pozitifti baya. Belki bir umut endol bitince gönderirler eve haftaya yine gel derlerCanım benim ya bir de işlerini sen anlatmak zorunda kalıyorsun asistanlarla zor oluyor cidden :/ neden yoksa hiç anlayamadım zaten. Bugün nasılsın ? Ben inanıyorum 28'i de çıkarcaksin . 30'u da göreceksin ve inşallah daha da çok
Çok çok şükür. Aklım hep sendeydi. Daha da rahat ol güzel olacak her şeyEvet magnezyum bitince çıkarttılar ama şuan ciddi tahriş hissi var. Wcye gidiyorum var gibi oturuyorum yok. Çirkin bi his
Sabaha doğru şükür kesildi kasılmalar. Endole devam ediliyor. 48 saat tamamlanacaktır baya sık alıyorum 4 saatte bir olabilir. Azönce çok detaylı muaye e yapıldı, 1 kez daha ayrıntılı usgyegirdim diyebilirim. Tüm İç organlar tüm büyükdamarlar. Su azalır diye korkmuştum endol sebep ama iyiymiş şuan. Açılmayı göremedi. Serviksi de açılma olmayınca tamamınıölçyü 32mm çıktı şok oldum. En son embriyo transferinde öyle kapalı çizgigörmüştüm serviksi. İnşallah öyle kalır. Hemşire doğuma kadar kalırsın burada dedi ama ultrasonda ki Dr pozitifti baya. Belki bir umut endol bitince gönderirler eve haftaya yine gel derlerdün bambaşkaydı her şey sancılar 100lerde nefes alamıyorum bugn bambaşka, herşey çok değişken
Endol suyu azaltabilir ama erken doğum için çok etkili kasılmalara sancılara hiç korkma hayırlısıyla bitecek evede geeçeceksin inşaAllah. Senin eğerki eve geçersen kalkmadan yatman mı gerekecek bunları sor canım, magnezyumla arada endolle progestanla 35 leri hatta fazlasını görürüsün bir çıkta yeterkiEvet magnezyum bitince çıkarttılar ama şuan ciddi tahriş hissi var. Wcye gidiyorum var gibi oturuyorum yok. Çirkin bi his
Sabaha doğru şükür kesildi kasılmalar. Endole devam ediliyor. 48 saat tamamlanacaktır baya sık alıyorum 4 saatte bir olabilir. Azönce çok detaylı muaye e yapıldı, 1 kez daha ayrıntılı usgyegirdim diyebilirim. Tüm İç organlar tüm büyükdamarlar. Su azalır diye korkmuştum endol sebep ama iyiymiş şuan. Açılmayı göremedi. Serviksi de açılma olmayınca tamamınıölçyü 32mm çıktı şok oldum. En son embriyo transferinde öyle kapalı çizgigörmüştüm serviksi. İnşallah öyle kalır. Hemşire doğuma kadar kalırsın burada dedi ama ultrasonda ki Dr pozitifti baya. Belki bir umut endol bitince gönderirler eve haftaya yine gel derlerdün bambaşkaydı her şey sancılar 100lerde nefes alamıyorum bugn bambaşka, herşey çok değişken
Hadi gözünaydın canım geceden beri senin iyi haberini bekledimEvet magnezyum bitince çıkarttılar ama şuan ciddi tahriş hissi var. Wcye gidiyorum var gibi oturuyorum yok. Çirkin bi his
Cok sukur kuzumEvet magnezyum bitince çıkarttılar ama şuan ciddi tahriş hissi var. Wcye gidiyorum var gibi oturuyorum yok. Çirkin bi his
Çok şükür canım geçmiş olsun. İnşallah daha iyiye gideceksin. Rabbim korktuklarımız ile imtihan etmesin bizi.Evet magnezyum bitince çıkarttılar ama şuan ciddi tahriş hissi var. Wcye gidiyorum var gibi oturuyorum yok. Çirkin bi his
Rabbim sonumuzu güzel eylesin canım arkadaşımEvet magnezyum bitince çıkarttılar ama şuan ciddi tahriş hissi var. Wcye gidiyorum var gibi oturuyorum yok. Çirkin bi his
Sizede geçmiş olsun canım.Rabbim sonumuzu güzel eylesin canım arkadaşımbenimde dr gelip konuşunca stres oldum bebek nasıl hareketlenip rahmime vurduysa kanamam oldu ilk önce söylemeyelim dedik baktık az bisey yine gelince çağırdık hemşireyi gösterdik bebegin kalbini dinleyip dr ile görüşüp gelince sukur rahatladık olabilir bi durummuş ama gece 3 oldu uyku tutmuyor bi türlü. Hastanede olmamızın faydaları bunlar ins burda ki sürecimiz de sağlıklı gececek hersey daha güzel olacak Allah’ın izniyle
Geçmiş olsun canım. İnşallah eşin iyidir. İster istemez stres yapmışsındır. Doktor konusuna çok takılma belki daha iyi daha içine sinen bir doktora denk gelirsin. Bende çok takıntılıyım hatta aşmak için ilk zaman başka doktorlara da gittimGünaydın kızlar . Dün eşim ameliyat oldu böbrek taşı düşürüyor sürekli bu sefer kanalı tıkamış çok şükür eve geldik hastanede doktorumun başka hastaneye transfer olduğunu öğrendim epey üzüldüm çünkü kızımda 9 sene önce yine aynıydı doktorum oğlumda da devam ettik şimdi istemeden başka doktora geçeceğim farklı seçeneklerimde yok küçük bir şehirdeyim. Hayırlısı olsun bakalım inşallah hepiniz iyisinizdir
Ben kizimda denedim tutmadi üstüne düşmedim. Etraftakilere dert olmustu ama her gelen tutar diye koydu agzina ama almadi kizim. Acikcasi kocaman emzikli cocuklar görünce baya tiksinmistim ben de iyiki de almadi ,buna da emzik almam diye düşünüyorumEmzik konusunu biraz daha araştırmam lazım kafama uymuyor bizim doktor da hastane çantasına koymayın dedi ama annem doktor eve gelip senle beraber bebeği bakmayacak diyoretrafımda emzik delisi çok bebe var onsuz yapamıyor resmen ve büyükler yani 3,5-4 yaşlarında o yüzden biraz mesafeliyim. Gerçi kontrollü kullandırmak da bizim elimizde.
Bilemiyorum tecrübeli analar ne der?
Çok sevindimEvet magnezyum bitince çıkarttılar ama şuan ciddi tahriş hissi var. Wcye gidiyorum var gibi oturuyorum yok. Çirkin bi his
Ben de inanıyorum vallahi ya. Dün stres olduğu için çıktı sancısı üzerine sonda takıldı canı yandı vs derken çıkmaz sokak gibi dön dolaş. Haftasonu kahvaltını evinde bile yapabilirsin Q Queen_bee17Çok sevindiminanıyorum 30ları deviriceksin
yok o hastanede değil ama onun da belki ihtiyacı olabilir diye etiketledimK kendimidurduracakdegilim de hastanede mi? Ben mi kaçırdım arkadaşım çok özür dilerim. Çok geçmiş olsun.
Yok canım değilim benimde sancim yüksek çıkıyordu ilaçlarla en çok 50ye düştü ama rahim uzunluğu 30mm olduğu için bıraktılar. Şu an porf bi perinatolog gözetimindeyim haftada bir çağırıyor henüz yatiştan bahsetmedi. Bende de uzunluk iyi ama açıklık var doktor hunilesme var dedi. Takip ediyor . Evde yatiyorumK kendimidurduracakdegilim de hastanede mi? Ben mi kaçırdım arkadaşım çok özür dilerim. Çok geçmiş olsun.
Allah razi olsun kuzum bugunden itibaren basliyorum insallah . Benimde kalbinde geçiyordu özel bir dua var mıdır araştırayım diye ne güzel kalplisinHastanede yatan canım anneler
sizin için buraya çok güzel dualar bırakıyorum
ve ihtiyacı olan herkes için hepimiz için
Q Queen_bee17 S serabeyaz K kendimidurduracakdegilim
Eki Görüntüle 3148171 Eki Görüntüle 3148172
O kadar sevindim ki çok şükür canım benim kocaman sariliyoruummEvet magnezyum bitince çıkarttılar ama şuan ciddi tahriş hissi var. Wcye gidiyorum var gibi oturuyorum yok. Çirkin bi his
Inşallah seninde tansiyonun düşer canım duadasın.Rabbim sonumuzu güzel eylesin canım arkadaşımbenimde dr gelip konuşunca stres oldum bebek nasıl hareketlenip rahmime vurduysa kanamam oldu ilk önce söylemeyelim dedik baktık az bisey yine gelince çağırdık hemşireyi gösterdik bebegin kalbini dinleyip dr ile görüşüp gelince sukur rahatladık olabilir bi durummuş ama gece 3 oldu uyku tutmuyor bi türlü. Hastanede olmamızın faydaları bunlar ins burda ki sürecimiz de sağlıklı gececek hersey daha güzel olacak Allah’ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?