2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Kızlar çok geçmiş olsun.
ben de geçen uyuyakalıp ocakta yemeği unuttum evi yakıyordum bana fena ders oldu. Çok korktum iki gündür kabuslar görüyorum. Halen uyuyakaldığıma inanamıyorum. Bebek doğunca da böyle salaklıklar yaparsam ya diye o kadar çok korkuyorum ki. Güzelim tencerem çöpe gitti ay bi de yaprak sarma yapmıştım o kadar uğraştım daha da zor yaparım yorgunluktan herhalde saniyesine uyumuşum bir saat kadar. Siz de dikkat edin kızlar.

Çok sağol canım benim. Hemşireye konuştuk azönce de 27 28leri görenler de var inş sen de görürsün dedi. 30un temennide bile adı yok artık ama hiç önemli değil 28e de razıyım 1 kiloyu geçsin raz daha büyüsün sağlıkla gelebilsen yeter ki
İnşallah canım. Ben de bu süreçte sana eşlik edecek işim az önce öğrendim ki artık taburculuk gibi bir durum olmaz dediler. Riskler azalırsa normal servise inersin oradan takip edilir doğuma kadar dendi. Ama bu iyi bir şey anında müdahale edebilmek adına acil durumlarda,trk sıkıntı evde bıraktığım canparçam. Ama o küçük adam da okadar anlayışlı ki yeterki kardeşim iyi olsun anne derİnşallah 30ları görelim mucize olsun 34 35leri görelim canım
Hepiniz de iyi ki varsınız, Allah evlatlarımıza dağsalim kavuştursun huzurla sağlıkla inş

Allah yardımcınız olsun canım inşallah hepsi geçecek şifa Allah’tan hiç belli olmaz kötü senaryoları duyma Allah’a emanet

Gerçekten çok güçlüsün emin ol bunlar da geçecek neler geçti be diyeceksin elinden geleni yapıyorsun Rabbim sagsalim kavuştursun bizleri Hastanede kalıcaksin hep öyle mi

Allah korumuş unutkanlık tavan zaten kıyamam pek de zor yemek yapmışsın sana bişey olmasın

Sancı sebebiyle mi diyorlar boyle canim yoksa servikal açıklıktan mi? Senin daha uzundu değil mi süreç içinde mi kısaldı? Çünkü benimde sancim 120deydi ama üzerinden iki hafta geçti bile kuzum. Sancı tek başına durdurulabilir inş ama servikal açıklık için diyorlarsa 20mmde çok düşük değil sanki. Inşallah daha da fazla dayanır bebeğin bence gözetim altında olacak olman daha iyi acil mudahele gerektiğinde icin hep rahat olacak.

23 ölçtü ler serviksi ama sancılar 100de ve düzenliydi diye taburculuk zor gibi sanırım. Şimdi gecelik çarşaf değiltiler hep sondaya rağmen idrar sızar mı amniyon sıvısı dan şüphelendim ama Dr foş diye gelir sızmaz demişti akşam sorduğumda. Birazdan visit olacak sanırım amnisure test isticrm yada turnusol lu ped en azından

Hamilelik değişik bi dönem canım. Bebek doğunca ne kadar yorgun da olsan, bir canın sorumluluğu seni hiç bu kadar dalgın ve derin uyutmaz bebekle basbasayken merak etme. Otomatik değişiyor vücut saatin. Bi süre öle devam ediyor. Sonra normal düzenine dönüyorsun. İnsanlık hali ; geçmiş olsun sana da cok. Allah başka dert vermesin ne diyelim. Tek derdin tencere ve sarma olsun inş

İste tabi. Ya da esin eczaneden temin edebilir belki.

Iste canım için rahat etsin. Benimde düzenliydi ama ilaçla 50 60'a düştü belki o yüzdendir ya da hastaneye göre değişiyor. Oldukça tedbirli davranıyorlar en azından içimiz rahat Sen canını sıkma hemen toparlamışsın bile zaten iyi hissettigini düşünüyorum şu an güzelce uyu dinlen vücudunun dinlenmeye de ihtiyacı olacak.

İste tabi. Ya da esin eczaneden temin edebilir belki.

Asistan Dr gelince söyledim de pipiriklilik yapıyorsun bence dedi sonra neyse ped verelim dedi. Başka asistanlar geldiler eliyle açıp vajeni öksürttüler sızıntıdan şüpheşendiler mi emin değilim ıslaklık var dedi. Koca şehir hastanesinde amnisure yokmuş. Küçück boluda bile vardı!! Turnusol birçok sebepten renk değiştirebiliyor renk dönerse amnisure yapılması gerekir ama sgk kuralları talep edemeyiz dedi. Yakının kendisi almak isterse orası ayrı bilmem anlatabiliyor muyum dedi neyse ped konuldu 1 saate bakılacak. İnş yoktur sızma

Bana da doktor amniyotik sıvı geldi mi kesilmez demişti sadece ıslaklıksa değildir canım inşallah Dualarımız seninle

Bana da doktor amniyotik sıvı geldi mi kesilmez demişti sadece ıslaklıksa değildir canım inşallah Dualarımız seninle
Renk dönmedi cnm şükür değilmiş. Ama sancılar başladı yine 60larda falan.. Uyuyamıyorum da hem sonda çok rahatsız hem damar yolu çok acıyor. Zor işler, sonu güzel olsun inş

Renk dönmedi cnm şükür değilmiş. Ama sancılar başladı yine 60larda falan.. Uyuyamıyorum da hem sonda çok rahatsız hem damar yolu çok acıyor. Zor işler, sonu güzel olsun inş
Ah canım benim ya şuan xamanda geçmiyor sana biliyorum inşaAlah geçiçek, şu sancı nedir arkadaş ya uzak dursunlar senden sancılar daha erken sonra gelsinler..

Sancılar sonda ve damar yolunun açılmasından olmasın onları takan hemşire iyi takamamıştır bence yoksa o kadar rahatsız etmez veya sen stres yaptığın için aklın hep ordadır uyumaya çalışsan uyuyunca kasların gevşer yazık hiç uyumadın da

Evet uyusam iyi gelecekti ama maalesef.. Damarlarım aşırı ince benim her seferinde böyle oluyorm, genelde 2 3 damar patlayıp anca açabilirler neyse ki İlkinde yaptı ama çok atıyor ağrıyor.. Sondanın batmama ihtimali var mı gerçekten ya 2.sonda deneyimim bu çok zor bi şey.. Sola yatıyorum kaç saattir solum felç oldu resmen ama çok ciddi azaldı kasılmalar hatta bitti. Sırtüstü döndüğüm an yine başlıyor. Sola yatmanın önemi baya hissettirdi kendini.

Günaydın kızlar . Dün eşim ameliyat oldu böbrek taşı düşürüyor sürekli bu sefer kanalı tıkamış çok şükür eve geldik hastanede doktorumun başka hastaneye transfer olduğunu öğrendim epey üzüldüm çünkü kızımda 9 sene önce yine aynıydı doktorum oğlumda da devam ettik şimdi istemeden başka doktora geçeceğim farklı seçeneklerimde yok küçük bir şehirdeyim. Hayırlısı olsun bakalım inşallah hepiniz iyisinizdir

Cok sevindim canım. Sondayı bana sezeryanda uyuşukluk varken taktılar bu yüzden acısı var mı yok mu bilemiyorum. Ama çıkardıktan sonra thahriş olmuştu. Bikaç gün canım cok yandı idrar yaparken. Bilmeyen biri mi yaptı ne yaptı bilmiyorum hiç

Canım benim ya bir de işlerini sen anlatmak zorunda kalıyorsun asistanlarla zor oluyor cidden :/ neden yoksa hiç anlayamadım zaten. Bugün nasılsın ? Ben inanıyorum 28'i de çıkarcaksin . 30'u da göreceksin ve inşallah daha da çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…