- 16 Ekim 2021
- 646
- 1.206
- 63
Çok sağol canım benim. Hemşireye konuştuk azönce de 27 28leri görenler de var inş sen de görürsün dedi. 30un temennide bile adı yok artık ama hiç önemli değil 28e de razıyım 1 kiloyu geçsin raz daha büyüsün sağlıkla gelebilsen yeter kiCanım benim çok iyi anlıyorum seni çok zor ki sen şimdiye kadar hep dimdik durdun. Inan bugünlerde geçecek. Evet öyle diyorlar ama kimse bilemez Rabbimizin biçtiği ömrü bebeğine. Onlar her ihtimali söylemek zorunda hissediyorlarne hissettiğini çok iyi biliyorum. Ama sanki hemen doğum olacakmış gibi davranmışlar sancılar geçecek inşallah. Dua zamani. Rabbim evladını sana bağışlasın. Benim tanıdığım 23 haftalik doğum yapan kadına da engellilik durumundan bahsetmişler ama sapasağlam bir oğlu var Allahın izniyle. Aklım, kalbim tüm dualarım seninle.
İnşallah canım. Ben de bu süreçte sana eşlik edecek işim az önce öğrendim ki artık taburculuk gibi bir durum olmaz dediler. Riskler azalırsa normal servise inersin oradan takip edilir doğuma kadar dendi. Ama bu iyi bir şey anında müdahale edebilmek adına acil durumlarda,trk sıkıntı evde bıraktığım canparçam. Ama o küçük adam da okadar anlayışlı ki yeterki kardeşim iyi olsun anne derCanım benim 2 gündür banada damardan magnezyum veriliyor seni coook iyi anlıyorum ama sonu güzel olacak inşallah Rabbime sığın hepsi bizim icinBen bu rahatsızlığı duyunca vardır bunda da bir hayır Rabbim hayır yönünü goster diyorum ins ilk önce biz iyi olalım. Benim icinde bebek bende beyin kanaması vs yapabilir diye bas agrimda old icin kesintisiz magnezyum verdiler. Etkilerini anlatmama gerek yok biliyorsun zaten, herseyin bası sağlık dua edelim
Allah yardımcınız olsun canım inşallah hepsi geçecek şifa Allah’tan hiç belli olmaz kötü senaryoları duyma Allah’a emanetUxmanşa hörüşebilşyorum sağolsun çok anlayışlı bir adam ne sorsam cevaplıyor.
Magnezyum başladı damardan. Canlı canlı sonda takıldı mahfoldum çok ağladım. Acayip yan etkisi var şuan çok garip vücudum. Kasılmalar devam ederse dikişilerini almak zorundayız rahim parçalanması diye dedi. Bebeğin yaşama şansı düşük yaşasa bile ağır engellilik durumları olur dedi. Çok kötüyüm 1 günde ne oldu böyle
Gerçekten çok güçlüsün emin ol bunlar da geçecek neler geçti be diyeceksin elinden geleni yapıyorsun Rabbim sagsalim kavuştursun bizleri Hastanede kalıcaksin hep öyle miÇok sağol canım benim. Hemşireye konuştuk azönce de 27 28leri görenler de var inş sen de görürsün dedi. 30un temennide bile adı yok artık ama hiç önemli değil 28e de razıyım 1 kiloyu geçsin raz daha büyüsün sağlıkla gelebilsen yeter ki
İnşallah canım. Ben de bu süreçte sana eşlik edecek işim az önce öğrendim ki artık taburculuk gibi bir durum olmaz dediler. Riskler azalırsa normal servise inersin oradan takip edilir doğuma kadar dendi. Ama bu iyi bir şey anında müdahale edebilmek adına acil durumlarda,trk sıkıntı evde bıraktığım canparçam. Ama o küçük adam da okadar anlayışlı ki yeterki kardeşim iyi olsun anne derİnşallah 30ları görelim mucize olsun 34 35leri görelim canım
Hepiniz de iyi ki varsınız, Allah evlatlarımıza dağsalim kavuştursun huzurla sağlıkla inş
Allah korumuş unutkanlık tavan zaten kıyamam pek de zor yemek yapmışsınKızlar çok geçmiş olsun.
ben de geçen uyuyakalıp ocakta yemeği unuttum evi yakıyordumbana fena ders oldu. Çok korktum iki gündür kabuslar görüyorum. Halen uyuyakaldığıma inanamıyorum. Bebek doğunca da böyle salaklıklar yaparsam ya diye o kadar çok korkuyorum ki. Güzelim tencerem çöpe gitti ay bi de yaprak sarma yapmıştım o kadar uğraştım daha da zor yaparım yorgunluktan herhalde saniyesine uyumuşum bir saat kadar. Siz de dikkat edin kızlar.
Sancı sebebiyle mi diyorlar boyle canim yoksa servikal açıklıktan mi? Senin daha uzundu değil mi süreç içinde mi kısaldı? Çünkü benimde sancim 120deydi ama üzerinden iki hafta geçti bile kuzum. Sancı tek başına durdurulabilir inş ama servikal açıklık için diyorlarsa 20mmde çok düşük değil sanki. Inşallah daha da fazla dayanır bebeğin bence gözetim altında olacak olman daha iyi acil mudahele gerektiğinde icin hep rahat olacak.Çok sağol canım benim. Hemşireye konuştuk azönce de 27 28leri görenler de var inş sen de görürsün dedi. 30un temennide bile adı yok artık ama hiç önemli değil 28e de razıyım 1 kiloyu geçsin raz daha büyüsün sağlıkla gelebilsen yeter ki
İnşallah canım. Ben de bu süreçte sana eşlik edecek işim az önce öğrendim ki artık taburculuk gibi bir durum olmaz dediler. Riskler azalırsa normal servise inersin oradan takip edilir doğuma kadar dendi. Ama bu iyi bir şey anında müdahale edebilmek adına acil durumlarda,trk sıkıntı evde bıraktığım canparçam. Ama o küçük adam da okadar anlayışlı ki yeterki kardeşim iyi olsun anne derİnşallah 30ları görelim mucize olsun 34 35leri görelim canım
Hepiniz de iyi ki varsınız, Allah evlatlarımıza dağsalim kavuştursun huzurla sağlıkla inş
23 ölçtü ler serviksi ama sancılar 100de ve düzenliydi diye taburculuk zor gibi sanırım. Şimdi gecelik çarşaf değiltiler hep sondaya rağmen idrar sızar mı amniyon sıvısı dan şüphelendim ama Dr foş diye gelir sızmaz demişti akşam sorduğumda. Birazdan visit olacak sanırım amnisure test isticrm yada turnusol lu ped en azındanSancı sebebiyle mi diyorlar boyle canim yoksa servikal açıklıktan mi? Senin daha uzundu değil mi süreç içinde mi kısaldı? Çünkü benimde sancim 120deydi ama üzerinden iki hafta geçti bile kuzum. Sancı tek başına durdurulabilir inş ama servikal açıklık için diyorlarsa 20mmde çok düşük değil sanki. Inşallah daha da fazla dayanır bebeğin bence gözetim altında olacak olman daha iyi acil mudahele gerektiğinde icin hep rahat olacak.
Hamilelik değişik bi dönem canım. Bebek doğunca ne kadar yorgun da olsan, bir canın sorumluluğu seni hiç bu kadar dalgın ve derin uyutmaz bebekle basbasayken merak etme. Otomatik değişiyor vücut saatin. Bi süre öle devam ediyor. Sonra normal düzenine dönüyorsun. İnsanlık hali ; geçmiş olsun sana da cok. Allah başka dert vermesin ne diyelim. Tek derdin tencere ve sarma olsun inşKızlar çok geçmiş olsun.
ben de geçen uyuyakalıp ocakta yemeği unuttum evi yakıyordumbana fena ders oldu. Çok korktum iki gündür kabuslar görüyorum. Halen uyuyakaldığıma inanamıyorum. Bebek doğunca da böyle salaklıklar yaparsam ya diye o kadar çok korkuyorum ki. Güzelim tencerem çöpe gitti ay bi de yaprak sarma yapmıştım o kadar uğraştım daha da zor yaparım yorgunluktan herhalde saniyesine uyumuşum bir saat kadar. Siz de dikkat edin kızlar.
İste tabi. Ya da esin eczaneden temin edebilir belki.23 ölçtü ler serviksi ama sancılar 100de ve düzenliydi diye taburculuk zor gibi sanırım. Şimdi gecelik çarşaf değiltiler hep sondaya rağmen idrar sızar mı amniyon sıvısı dan şüphelendim ama Dr foş diye gelir sızmaz demişti akşam sorduğumda. Birazdan visit olacak sanırım amnisure test isticrm yada turnusol lu ped en azından
Iste canım için rahat etsin. Benimde düzenliydi ama ilaçla 50 60'a düştü belki o yüzdendir ya da hastaneye göre değişiyor. Oldukça tedbirli davranıyorlar en azından içimiz rahat23 ölçtü ler serviksi ama sancılar 100de ve düzenliydi diye taburculuk zor gibi sanırım. Şimdi gecelik çarşaf değiltiler hep sondaya rağmen idrar sızar mı amniyon sıvısı dan şüphelendim ama Dr foş diye gelir sızmaz demişti akşam sorduğumda. Birazdan visit olacak sanırım amnisure test isticrm yada turnusol lu ped en azından
İste tabi. Ya da esin eczaneden temin edebilir belki.
Asistan Dr gelince söyledim de pipiriklilik yapıyorsun bence dedi sonra neyse ped verelim dedi. Başka asistanlar geldiler eliyle açıp vajeni öksürttüler sızıntıdan şüpheşendiler mi emin değilim ıslaklık var dedi. Koca şehir hastanesinde amnisure yokmuş. Küçück boluda bile vardı!! Turnusol birçok sebepten renk değiştirebiliyor renk dönerse amnisure yapılması gerekir ama sgk kuralları talep edemeyiz dedi. Yakının kendisi almak isterse orası ayrı bilmem anlatabiliyor muyum dediIste canım için rahat etsin. Benimde düzenliydi ama ilaçla 50 60'a düştü belki o yüzdendir ya da hastaneye göre değişiyor. Oldukça tedbirli davranıyorlar en azından içimiz rahatSen canını sıkma hemen toparlamışsın bile zaten iyi hissettigini düşünüyorum şu an güzelce uyu dinlen vücudunun dinlenmeye de ihtiyacı olacak.
Bana da doktor amniyotik sıvı geldi mi kesilmez demişti sadece ıslaklıksa değildir canım inşallah Dualarımız seninleAsistan Dr gelince söyledim de pipiriklilik yapıyorsun bence dedi sonra neyse ped verelim dedi. Başka asistanlar geldiler eliyle açıp vajeni öksürttüler sızıntıdan şüpheşendiler mi emin değilim ıslaklık var dedi. Koca şehir hastanesinde amnisure yokmuş. Küçück boluda bile vardı!! Turnusol birçok sebepten renk değiştirebiliyor renk dönerse amnisure yapılması gerekir ama sgk kuralları talep edemeyiz dedi. Yakının kendisi almak isterse orası ayrı bilmem anlatabiliyor muyum dedineyse ped konuldu 1 saate bakılacak. İnş yoktur sızma
Renk dönmedi cnm şükür değilmiş. Ama sancılar başladı yine 60larda falan.. Uyuyamıyorum da hem sonda çok rahatsız hem damar yolu çok acıyor. Zor işler, sonu güzel olsun inşBana da doktor amniyotik sıvı geldi mi kesilmez demişti sadece ıslaklıksa değildir canım inşallah Dualarımız seninle
Ah canım benim yaRenk dönmedi cnm şükür değilmiş. Ama sancılar başladı yine 60larda falan.. Uyuyamıyorum da hem sonda çok rahatsız hem damar yolu çok acıyor. Zor işler, sonu güzel olsun inş
Sancılar sonda ve damar yolunun açılmasından olmasın onları takan hemşire iyi takamamıştır bence yoksa o kadar rahatsız etmez veya sen stres yaptığın için aklın hep ordadır uyumaya çalışsan uyuyunca kasların gevşer yazık hiç uyumadın daRenk dönmedi cnm şükür değilmiş. Ama sancılar başladı yine 60larda falan.. Uyuyamıyorum da hem sonda çok rahatsız hem damar yolu çok acıyor. Zor işler, sonu güzel olsun inş
Evet uyusam iyi gelecekti ama maalesef.. Damarlarım aşırı ince benim her seferinde böyle oluyorm, genelde 2 3 damar patlayıp anca açabilirler neyse ki İlkinde yaptı ama çok atıyor ağrıyor.. Sondanın batmama ihtimali var mı gerçekten ya 2.sonda deneyimim bu çok zor bi şey.. Sola yatıyorum kaç saattir solum felç oldu resmen ama çok ciddi azaldı kasılmalar hatta bitti. Sırtüstü döndüğüm an yine başlıyor. Sola yatmanın önemi baya hissettirdi kendini.Sancılar sonda ve damar yolunun açılmasından olmasın onları takan hemşire iyi takamamıştır bence yoksa o kadar rahatsız etmez veya sen stres yaptığın için aklın hep ordadır uyumaya çalışsan uyuyunca kasların gevşer yazık hiç uyumadın da
Cok sevindim canım.Renk dönmedi cnm şükür değilmiş. Ama sancılar başladı yine 60larda falan.. Uyuyamıyorum da hem sonda çok rahatsız hem damar yolu çok acıyor. Zor işler, sonu güzel olsun inş
Canım benim ya bir de işlerini sen anlatmak zorunda kalıyorsun asistanlarla zor oluyor cidden :/ neden yoksa hiç anlayamadım zaten. Bugün nasılsın ? Ben inanıyorum 28'i de çıkarcaksin . 30'u da göreceksin ve inşallah daha da çokAsistan Dr gelince söyledim de pipiriklilik yapıyorsun bence dedi sonra neyse ped verelim dedi. Başka asistanlar geldiler eliyle açıp vajeni öksürttüler sızıntıdan şüpheşendiler mi emin değilim ıslaklık var dedi. Koca şehir hastanesinde amnisure yokmuş. Küçück boluda bile vardı!! Turnusol birçok sebepten renk değiştirebiliyor renk dönerse amnisure yapılması gerekir ama sgk kuralları talep edemeyiz dedi. Yakının kendisi almak isterse orası ayrı bilmem anlatabiliyor muyum dedineyse ped konuldu 1 saate bakılacak. İnş yoktur sızma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?