2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Kızlar merhaba, umarım herkes ve herkesin bebişi iyidir ben bişey sormak istiyorum bebeğinizin hareketlerini benzer noktalarda mı hissediyorsunuz ? Benim hep göbeğimin 3 parmak altında oluyor acaba hareket değil mi arada kaldım

İnşallah önemli kasılmalar değildir huzurlu bir şekilde evinize oğluşuna dönersin Hocayla ya da yandal uzmanı ile görüşüp sorma sansın var mı ?
Uxmanşa hörüşebilşyorum sağolsun çok anlayışlı bir adam ne sorsam cevaplıyor.
Magnezyum başladı damardan. Canlı canlı sonda takıldı mahfoldum çok ağladım. Acayip yan etkisi var şuan çok garip vücudum. Kasılmalar devam ederse dikişilerini almak zorundayız rahim parçalanması diye dedi. Bebeğin yaşama şansı düşük yaşasa bile ağır engellilik durumları olur dedi. Çok kötüyüm 1 günde ne oldu böyle

Eklentiler

• IMG-20221019-WA0015.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20221019_185040.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 56
Allahim seni ve bebegini korusun kuzum nolur mumkun oldugunca sakin kalmaya calis cok zor ama stres olmamaya calis

Verilmiş sadakan varmış queen sahiden. Endolün etkisizliği diye bi şey yok canım merak etme inecek sancıların.
Cuma günü diğer doktoruma gideceğim. Aile dostumuz gibi bi adam. Senin için ikinci serklaj diye bi şey var mı diye soracağım canım, risk durumu vs.

Lokal anestezili en ufacık operasyonlarda bile en kötü risk haritası üzerinden , hastalara bu tarz şeyleri imzalatıyorlar. Eşime de mesela, bağırsağındaki delinebilir safra keseni alacakken vs bilmem ne bi sürü şey söylediler. Ama yüzde 1 den bile düşük ihtimal dahi olsa, bilgilendirme amaçlı hastane zorunlu bu prosedürü uygulamaya. Okurken daha kötü hissettiriyor sadece güzelim sen sıkma canını. Biz bilmiyor muyuz riskleri allasen ? Magnezyum uzmanısın resmen. Kasılmalarını o da ekstra hafifletir zaten. Benim burdan bi arkadaşım 2/3 ay hastanede bile yattı; sağ Salim doğurdu vaktinde ki asırı riskli durumdu onunki; geçmişte üç evlat kaybetmişti. Ama senin öle olmayacak

İnş canım renklim. Azaldı baya kasılmalar mg iyi geldi sanırım yada endol anca etki etti.. Bunca şeye rağmen hala kötü hissetmiyorum sancıları durdursunlar yeter ki önümde haftaöarıö var gibi geliyor.. Bilinçaltı kendini korumak için mi öyle hissettiriyor bilmiyorum

Kurban olurum sana ve yavruna. Uzaklarda kalbim seninle atıyor bilesin. İçin rahatsa korkma hislerin gerçek olacak. Sağ salim evine oğluna kavuşacaksınız. Bugünlere getiren Rabbim devamını getirecek bak gör yavrum benim

Hayır sadece realistsin. Ortada sonuçlanmış bir erken doğum yok çünkü. Burda da okudun gördün az cok. Evet erken sancı maalesef yaşanabilir; acıklık dahi olabilir. Ama Rabbim bitti demedi.
Agrı kesici alınca bile vücut tepki veriyor . Sen de vücudunu dinliyorsun su an. Bak; yeni etki etmeye başladı. Bikac saat sonra daha da rahatlayacaksın. Yarın da aynı şekilde olduğunu görünce; okuduğun kötü senaryolar çıkacak aklından inş. En doğrusunu yapıyorsun. Gereksiz endişe ve üzüntünün kimseye faydası yok. Kötü bi şey olursa hep beraber oturup ağlayalım ok; ama yokken de karaları bağlamak yok canımcım haksız mıyım

Slm güzel anneler birkac gündür verilen serumdan gozumu açmadan yatıyordum sukur yavas yavaş kendime geliyorum. Bana Preeklampsi tanisi kondu turkce ismi Gebelik zehirlenmesi. 23-24.haftalardan sonra bazı hamilelerde görülebilen bebegin plesantasinin yaptığı tansiyon yüksekliği…
Sukur suan hersey kontrol altında. Allah nasip ederse benim tansiyon çok cikmadan bebekte haftasina uygun gelişim gösterdiği taktirde 30 ve kusurlere kadar gitmek planlaniyor inşallah Bebek soyana kadar beni taburcu etmeyecekler, yanı bundan sonra hastanede yasiycam yeterki ikimizde iyi olalım bunu hic dert etmiyoruz onceki gelen msjlari kendimi daha iyi hissedince okuycam, varsa çevrenizde bu tarz hikayesi olan tanikdilariniz duymaya hazırım hepiniz verişlerinizle beraber Allah a emanet olun dua edelim birbirimize kızlar son trimesteride sağlıcakla ciktik mi Hu huuuu

Evet negatiflikten fayda gören olmamıştır. Elimden geleni yapıyorum artık takdir Allahın diyorum. Nurkiz6116 nın da dediği gibi Yaşatacak canı veren de o varsa nefesi gelecek. Ben hayırlı ve onun Yanında kolay olanı diliyorum

Cok mutlu ettiniz bizi ana kız. Teşekkür ederiz haber verdiğin için. Yeter ki sağlıkla olun, nerde kaldığınızın bi önemi yok cunku sayılı zmn bi şekilde geçiyor. Rabbim yardımcınız olsun.

Cok cok doğru olanı yapıyorsun. canımızsın bizim

Canım benim çok iyi anlıyorum seni çok zor ki sen şimdiye kadar hep dimdik durdun. Inan bugünlerde geçecek. Evet öyle diyorlar ama kimse bilemez Rabbimizin biçtiği ömrü bebeğine. Onlar her ihtimali söylemek zorunda hissediyorlar ne hissettiğini çok iyi biliyorum. Ama sanki hemen doğum olacakmış gibi davranmışlar sancılar geçecek inşallah. Dua zamani. Rabbim evladını sana bağışlasın. Benim tanıdığım 23 haftalik doğum yapan kadına da engellilik durumundan bahsetmişler ama sapasağlam bir oğlu var Allahın izniyle. Aklım, kalbim tüm dualarım seninle.

Canım benim 2 gündür banada damardan magnezyum veriliyor seni coook iyi anlıyorum ama sonu güzel olacak inşallah Rabbime sığın hepsi bizim icin Ben bu rahatsızlığı duyunca vardır bunda da bir hayır Rabbim hayır yönünü goster diyorum ins ilk önce biz iyi olalım. Benim icinde bebek bende beyin kanaması vs yapabilir diye bas agrimda old icin kesintisiz magnezyum verdiler. Etkilerini anlatmama gerek yok biliyorsun zaten, herseyin bası sağlık dua edelim

Sana da çok geçmiş olsun serabeyaz . Siz iyi olun da nerde olursanız olun

Ne oldu boyle gereckten bir anda. Vajinal.muanenin birçok şeyi tetikledigini düşünüyorum kendimce bu haftalarda sonra. Benim.gecen yaşadığım.kanamanin da başka açıklaması yoktu çünkü
Iyi düşünüyorsun ve bende herseyin iyi olacağını düşünüyorum canim. Allahin izniyle zamanında gelecek bebegin. Dualarimdasin

Tek hedefimiz bu bebisleri sagsaglim zamanında sağlıcakla dogurmak kuzum. Analık bu yüzden kutsal. Sen çok güçlüsün. Hersey güzel olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…