Olabilir cnm kritik değer değil diye yakın takip düşünmüş olmalı. Sen de istirahat ediyorsun zaten inş hayırlısıyla tamamlanırSeninki de küçük gözüküyor canım inşallah süreci götüreceğiz biz güçlü olacağız ki bebelerimiz de güçlü dursun ☺bende fotosu yok anlık görmüştüm tam aklımda kalmadı ama sanki aşağı yukarı aynı küçüklukteler boyut olarak. Benim şu ana kadar rahim boyum 29mmden aşağı çıkmadi bazen 33mm çıkıyor sanırım ondan doktorun yatış vermemesi.
Yok canım hiç kasılma filan olmadı hiç belirtilere karşılaşmadım ama bir enfeksiyon olayım olmuştu doktorum ilaç verdi evey ayrintilida ben sordum suyu filan nasıl diye oda söyledi birde benim 15 aylik bir bebeğim var araları yakın acaba Ondanmi dedim biraz etkisi olabilir rahim doğuma hazır o bolge yumuşak bir yapıda şuan bebekde baskı yaptıkça açılıyor dedi doktorum çok sukur iyi bir doktor güveniyorum Insalalh güvenimi boşa çıkarmazBiz de hep düşündük ama benim kronik hastalığım da olduğu için primlerim çok yüksek çıkıyordu. Tabi böyle alengirli durumlar da tahmin etmediğimizden bıraktık. Yaz cnm bize de Eray hocadan sonra.
Hiç kasılman falan yok muydu canım belirti vermedi mi? İşin ehli prof lar 28.haftaya kadar yapıyor bu işlemi. Hafta ilerledikçe riskler artıyor sadece iyi araştır canım. İstirahat de kendisi demiş vereceğim diye şahane, bizim oradaki ilginç(!) ler gibi çalışabileceğini öngörmemiş. Ferah tut içini, yaz bize de durumunu
Dualarımdasın canımOlabilir cnm kritik değer değil diye yakın takip düşünmüş olmalı. Sen de istirahat ediyorsun zaten inş hayırlısıyla tamamlanır
Korkutucu değil canım ama ilerisini düşünüyorlar kısalma devam ederse sorun olacağı için. Hakkında hayırlısı olsun inşallahYok canım hiç kasılma filan olmadı hiç belirtilere karşılaşmadım ama bir enfeksiyon olayım olmuştu doktorum ilaç verdi evey ayrintilida ben sordum suyu filan nasıl diye oda söyledi birde benim 15 aylik bir bebeğim var araları yakın acaba Ondanmi dedim biraz etkisi olabilir rahim doğuma hazır o bolge yumuşak bir yapıda şuan bebekde baskı yaptıkça açılıyor dedi doktorum çok sukur iyi bir doktor güveniyorum Insalalh güvenimi boşa çıkarmazyarın tekrar gideceğiz bakalim peki ben ne gibi hareketler yapmayacağım bilginiz varmi ağır kaldırma dedi eğilememe dikkat et dedii birde bu 19 ölçüm korkutucumu int 15 altı serktaj yapılıyor diyor bilgilenirsen sevinirim
Aynen ilk kez deteylida söyledi onu da Ben sordum belkide bakacaklardı bilmiyorum ama suyu nasıl açılma var mı filan diye birde ikm bebegimde boyle birşeyle karşılaşmadık araları 18 ay olacak nasip olursa birde enfeksiyon bir belirtimi benim bir ay önce rahatsızlığım olmuştu doktorum ilaç verdi ama biraz geç iyileşti etkisi varmidirBasından beri bahsettiğim buydu. Bi sıkıntı olsa doktor söyler, doktor söyler bla bla. Hayır efendim söylemiyorlar. İlla önceden böyle bi sıkıntı yaşayıp anlatırsanız bakıyorlar anca. Ben iki doktor kontrolündeyim. Çarsamba gittiğim doktor serklajıöa rağmen ölçmedi rahim boyumu düşünün yani. Çoğu hamileye ilk kez detaylıda söyleniyor rahim boyu. Bazıları detaylı ultrasona giremeden kaybediyor bebeğini maalesef işte ben gibi.
Cok geçmiş olsun size. İnş ilaçlar faydalı olur. İlaçlarınızı vaktinde kullanırsanız; kendinizi ekstra yormazsanız, enfeksıyona dıkkat ederseniz bi sıkıntı yaşamazsınız. Cumartesi tekrar bi gidin belki serklaja gerek duymaz doktorunuz. Bazı doktorlar bikaç ilaç verip, dikiş atmıyor bu haftalarda. Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Aynen kullanuyorum çok sağol canım geç kalmayalım bebelerimiz sağlıcakla doğsunda hayırlısı ile biz elimizden gelen herşey yaparizKorkutucu değil canım ama ilerisini düşünüyorlar kısalma devam ederse sorun olacağı için. Hakkında hayırlısı olsun inşallahdinlenmek çok önemli vitamin kan ilacı magnezyum ne verdiyse doktorun düzenli kullan mutlaka
25in altına inmesin istenir canım ama çok sıkıntılı bir rakam dğeil. Yakın takiple kısalmanın devam ettiğini gözlemlerse müdahale edecektir muhtemelen. Bebeklerin arası yakın olma durumunu bilemiyorum canım hiç o konuda fikrim yok ama enfeksiyon erken doğuma açılma yaparak değil membran rüptürle sebep olur, yani bebeğin kesesini enfekte edip onun açılmasına sebep olur. Kısalma muhtemelen ondan bağımsızdırYok canım hiç kasılma filan olmadı hiç belirtilere karşılaşmadım ama bir enfeksiyon olayım olmuştu doktorum ilaç verdi evey ayrintilida ben sordum suyu filan nasıl diye oda söyledi birde benim 15 aylik bir bebeğim var araları yakın acaba Ondanmi dedim biraz etkisi olabilir rahim doğuma hazır o bolge yumuşak bir yapıda şuan bebekde baskı yaptıkça açılıyor dedi doktorum çok sukur iyi bir doktor güveniyorum Insalalh güvenimi boşa çıkarmazyarın tekrar gideceğiz bakalim peki ben ne gibi hareketler yapmayacağım bilginiz varmi ağır kaldırma dedi eğilememe dikkat et dedii birde bu 19 ölçüm korkutucumu int 15 altı serktaj yapılıyor diyor bilgilenirsen sevinirim
Çok geçmiş olsun iyi ki fark edilmiş. Internette yazan o rakam planlı serklaj için geçerli. Rahim ağzı yetmezliği olduğu bilinen annelere genelde 12-14.haftalar arasında atiliyor serklaj. Bir de acil serklaj var. O da bizim gibi sonradan ortaya çıkan durumlarda 24.haftaya kadar genelde tercih ediliyor. Inisiyatif alıp 28'e kadar yapan doktorlar da varmış. Benimde geçen hafta böyle bir durumum vardı ama doktorum vazgeçti. Açıklık artmamış yapmayalım dedi mesela yapmadı. Bazı doktorlar da tercih edebilir sen doktoruna güveniyorsan aklındaki tüm soruları sor elbette.Yok canım hiç kasılma filan olmadı hiç belirtilere karşılaşmadım ama bir enfeksiyon olayım olmuştu doktorum ilaç verdi evey ayrintilida ben sordum suyu filan nasıl diye oda söyledi birde benim 15 aylik bir bebeğim var araları yakın acaba Ondanmi dedim biraz etkisi olabilir rahim doğuma hazır o bolge yumuşak bir yapıda şuan bebekde baskı yaptıkça açılıyor dedi doktorum çok sukur iyi bir doktor güveniyorum Insalalh güvenimi boşa çıkarmazyarın tekrar gideceğiz bakalim peki ben ne gibi hareketler yapmayacağım bilginiz varmi ağır kaldırma dedi eğilememe dikkat et dedii birde bu 19 ölçüm korkutucumu int 15 altı serktaj yapılıyor diyor bilgilenirsen sevinirim
Bugün nasılsın?ölçtüler mi inşallah daha iyiye gidiyorsundur☺Olabilir cnm kritik değer değil diye yakın takip düşünmüş olmalı. Sen de istirahat ediyorsun zaten inş hayırlısıyla tamamlanır
Ultrason olmadı bugün henüz, hergün olmayabiliyormuş. Sabah nstye bağlandım sırtüstü olursam 50lerde çıkıyor sola yatıkken 0. Oyüzden hep yan yatıyorum nstde de, normal gün içinde de. Sabah visit yapıldı ama prof a hızlıca seni sunuyorlar gibi oluyor, soru falan soramıyorsun. Progestan kullanıyor dimi dedi sadece prof teyze. Taburculuk ihtimalim var mı falan soramadım tabi bişi. Endol bugn bitecek antibiyotik de biter heralde başlanan dozu bitiriyorlarmış mutlaka, serum olarak alıyorum onu. Durumlar böyle cnmBugün nasılsın?ölçtüler mi inşallah daha iyiye gidiyorsundur☺
Enfeksiyonlar erken doğum sebebi. Ama rahim boyunu kısaltmıyorlar direkt. DHA cok plesanta ve bebeği etkiliyor. Ya da sende karın ahrısı, mide bulantısı, kasık ağrısı fln yapıyor.Aynen ilk kez deteylida söyledi onu da Ben sordum belkide bakacaklardı bilmiyorum ama suyu nasıl açılma var mı filan diye birde ikm bebegimde boyle birşeyle karşılaşmadık araları 18 ay olacak nasip olursa birde enfeksiyon bir belirtimi benim bir ay önce rahatsızlığım olmuştu doktorum ilaç verdi ama biraz geç iyileşti etkisi varmidir
Cumanın yüzü suyu hürmetine, yavrun beklesin en az 34 leri inş. Sürekli yan yat aman canım. Doğsun su yavru, sen de onu yan yatıra yatıra ısırırsın bacaklarındanUltrason olmadı bugün henüz, hergün olmayabiliyormuş. Sabah nstye bağlandım sırtüstü olursam 50lerde çıkıyor sola yatıkken 0. Oyüzden hep yan yatıyorum nstde de, normal gün içinde de. Sabah visit yapıldı ama prof a hızlıca seni sunuyorlar gibi oluyor, soru falan soramıyorsun. Progestan kullanıyor dimi dedi sadece prof teyze. Taburculuk ihtimalim var mı falan soramadım tabi bişi. Endol bugn bitecek antibiyotik de biter heralde başlanan dozu bitiriyorlarmış mutlaka, serum olarak alıyorum onu. Durumlar böyle cnm
Agshsh aslında ben ziyarete gidebilseydim hiç sancı felan kalmazdıCumanın yüzü suyu hürmetine, yavrun beklesin en az 34 leri inş. Sürekli yan yat aman canım. Doğsun su yavru, sen de onu yan yatıra yatıra ısırırsın bacaklarındanayyy böle yazınca ağzımın suyu aktı
Yağız tombikti. Bazen dişlerimi sıkardım , çocuğu severken bi zarar vermesem bari diyeo günler geldi aklıma. Bi de mayalı ekmek gibiydi elleri puf puf
Şimdi queen doğruyu söyle bakiyim, sen yattığın yerden elinde telefon , alışveriş yapıyor musuuuunnn yapmıyor musun
Ayy 34ler 36lar Allahım inşallahCumanın yüzü suyu hürmetine, yavrun beklesin en az 34 leri inş. Sürekli yan yat aman canım. Doğsun su yavru, sen de onu yan yatıra yatıra ısırırsın bacaklarındanayyy böle yazınca ağzımın suyu aktı
Yağız tombikti. Bazen dişlerimi sıkardım , çocuğu severken bi zarar vermesem bari diyeo günler geldi aklıma. Bi de mayalı ekmek gibiydi elleri puf puf
Şimdi queen doğruyu söyle bakiyim, sen yattığın yerden elinde telefon , alışveriş yapıyor musuuuunnn yapmıyor musun
Ay evet ya grubu çekiştirecektik gülüp goygoy yapacaktık sancılar bitecekti. Size suratlarımıza smiley koyup foto atardık kasılma falan kalmazdı ama kocakişisini bile göremiyorum. Dün oda da teke düşünce 10dk müsaade ettiler hızlıca. O garibim de arabada yatıyor gitmiyor misafirhane otele falan. Gece ani bişi olur gelmek gerekirse diye. Bugün bi arkadaş gelecekmiş boluda buraya kontrole annemler çanta hazırladı. Banyo malzemesi daha çok çamaşır kıyafet eşime de bana da, baya yerleşme moduna gireceğim buraya galiba. Ne zaman öyle düzen kurulsa hadi tamam git derler totem yaptım bakalım çalışacak mıAgshsh aslında ben ziyarete gidebilseydim hiç sancı felan kalmazdıama f tipinden hallice yerde kalıyormuş queen görüş yokmuş nolurdu iki dedikodunun belini kıraydık agdjah
Aynen benim oğlan da minnak doğdu.2.640 gr. Ama günlük 50 gr dan fazla alıyordu. 10. Ay 12 kiloyduk bizde. O boğumların arasına bile krem sürüyordum bazen pişmesin sıcakta diyeAyy 34ler 36lar Allahım inşallahkeremiko da 1.5 kilo doğdu ama her ay 1.8 kilo aldı danazor başlarda 1 yaşında 12 kiloyu boğum boğum canım bebek butu ısırmak istedi bak net deliyiz alışveriş yapmıyorum küstüm ama durum raporu verecektim size. Lcw den aldığımız grup üniforması olan pijamalarımı var ya ben onu yıkamaya atmıştım böyle hastane ihtimaline karşın hazır olsun diye. 20derecede yıkanıyor bizde koyu renk. Sonra eşim kurutmaya attı çamaşırları ama tabi ben hiç adamcağız uyarmadım unuttum. Benim xl pijama takımı olmuş medium terzi masrafı komple sıfırlanmış gerek yok. En den de giydikçe salıyor yardır adım bile yani daha payı var. Siz siz olun kurutucuya atmayın canlar
Ay evet ya grubu çekiştirecektik gülüp goygoy yapacaktık sancılar bitecekti. Size suratlarımıza smiley koyup foto atardık kasılma falan kalmazdı ama kocakişisini bile göremiyorum. Dün oda da teke düşünce 10dk müsaade ettiler hızlıca. O garibim de arabada yatıyor gitmiyor misafirhane otele falan. Gece ani bişi olur gelmek gerekirse diye. Bugün bi arkadaş gelecekmiş boluda buraya kontrole annemler çanta hazırladı. Banyo malzemesi daha çok çamaşır kıyafet eşime de bana da, baya yerleşme moduna gireceğim buraya galiba. Ne zaman öyle düzen kurulsa hadi tamam git derler totem yaptım bakalım çalışacak mı
Belki benimde o yüzden sancılarım çıkıyordu bende senin gibi sırt üstü kendimi uyurken bulursam daha çok kasılma hissediyorum normalde yan olunca sıfır oluyormuş acaba nasıl değerlendiriyorlarUltrason olmadı bugün henüz, hergün olmayabiliyormuş. Sabah nstye bağlandım sırtüstü olursam 50lerde çıkıyor sola yatıkken 0. Oyüzden hep yan yatıyorum nstde de, normal gün içinde de. Sabah visit yapıldı ama prof a hızlıca seni sunuyorlar gibi oluyor, soru falan soramıyorsun. Progestan kullanıyor dimi dedi sadece prof teyze. Taburculuk ihtimalim var mı falan soramadım tabi bişi. Endol bugn bitecek antibiyotik de biter heralde başlanan dozu bitiriyorlarmış mutlaka, serum olarak alıyorum onu. Durumlar böyle cnm
Ele avuca gelince banyoları daha da keyifleniyor aynenAynen benim oğlan da minnak doğdu.2.640 gr. Ama günlük 50 gr dan fazla alıyordu. 10. Ay 12 kiloyduk bizde. O boğumların arasına bile krem sürüyordum bazen pişmesin sıcakta diye
Ya bi de hatırlıyor musun, bunlar banyoda balık gibi kayıyor suya tenleri değince. Tutmak imkansıznasıl güzel bi ten veriyorsa Rabbim. ya iyi ki hamileyiz. Bebek sevesimiz gelmiş
Kurutma makinesi buraya şart aslında, nemden kurumuyor. Ama ama bebek kıyafetlerini fln da çektiriyor diolar bilmiyorum ne derece doğru. İnş seneye alırım. Bu sene para biriktirmece
Adamın durumu üzücü tabi ki de, napcan şartlar böyle. Bana çıkartırlar seni gibi geliyor. Sancın belli ki aralarda olacak. İlaç alıp daha cok yan yatacaksın. Suyunu bol iç. Madem endol de aldın; taze havuç suyu sıktır da iç günde bir bardak. Saraçoğlunun kürü bu. İçine bir damla zeytinyağıyla. Bebeğin suyunu artırmaya yardımcı.
Benim doktor 20 24 ocak arasi dediBizde de büyük ihtimalle ocakta doğumlar başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?