2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Kızlar günaydıııın suwende çok güzel indirim var hala pijama almayan varsa bakabilir
Günaydın ben bir tane almıştım dagiden şimdiden giyiyorum çok rahat ama ince. Henüz kışlık ürünler cıktı mi ki biz kış annesiyiz. Ben çok üşüyen biriyim

Aynen canım soracağım burda çok iyi bir doktor kızıma onda yaptım dogumu Insalalh bir sorun çıkmaz senin kaç ölçüldü neden gerekli görmedi bizim.doktora bebek kilo aldıkça dahada baskı yapar ve dahada açılma olur dedi bakalim yarın bir daha ölçüm yapacak haberdar ederim sizi

Aminnn canım Allah razı olsun Hastanede vakit bol birbirimize okuyup dua ediyoruz bol bol
Dün koridorda bi hamile ile karşılaştım yasi genç ama 5.çocuğuna hamile. 24 hastalıkken yatırmışlar simdi 31.haftasinda 19gun sonra doğumu olacakmış. Amniyon sıvısında kacak varmış o yüzden yatırılmış. Kadının 4 çocuğu evde ama okadar enerjik ve pozitif ki bana çok iyi geldi Bizde moralimizi hep yüksek tutalım dun kadın doğumcu kuzenimle görüştüm hamilelikte en önemli şey moral ben 6 aylik hamileyken surekli sancım vardı hem sancı çektim hem çalıştım ama moralimi hep yüksek tuttum dedi. Rabbime sığınıp bu sürecin en güzel şekilde gecmesini bekliycez inşallah hersey çok güzel olacak

Oğluma hamileyken sancım çoktu ne zaman nst ye girmeye başladık sancılarım hep vardı. Doktor olabilir bunlar dedi magnezyumu aksatma kendini yorma demişti. 50-60-70 sancılarla doğuma kadar kaç ay çektim ki hissediyordum çoğunu. Doğuma gittiğim gün %100 ü aşmıştı ebe muayene etti açılmış 4 cm o gün doğum yaptım ki sancılar beni yormadı alışkındım ben

bebis seni doğuma hazirlamis ne güzel. Surekli stres korku yapsaydın süreç burnundan gelirdi belki, sağlıcakla atlatmışsın maşallah. Darısı Ocak- Şubat bebelerine ins

Belkide bizimde sancımız oluyor farkında değiliz. Q Queen_bee17 söyleyince farkettim benimde kasılmalarım olmadan önce nefesim kesiliyor demek ki bende sancılanıyorum hatta kasılma olacağını bi kaç saniye önceden anlıyorum çünkü önce bi nefes darlığı geliyor ama hareket edince veya sola dönünce hemen geçiyor bunu şimdilik çok düşünmemeye çalışıyorum

Benim ocağım batmış sizlerinki neden batmasın

Bu ay bende kendimi durduramıyorum. Hatta bu saatten sonra kendimi.durduracak degilim hep bekledim korkudan ama. Bu seferde erken doğum olasılığının ve son zamanlar agirlasacagimi düşünerek hızlandım.

Günaydın ben bir tane almıştım dagiden şimdiden giyiyorum çok rahat ama ince. Henüz kışlık ürünler cıktı mi ki biz kış annesiyiz. Ben çok üşüyen biriyim

Pijama konusunda bu yüzden bekliyorum.bende cok.ince şimdikiler. Borazcik pamuklu olsun en azından diyorum. Cunku lohisalikta grip olmak da var isin ucunda

Açılma, kanama, su sızıntısı yoksa dert etme doktorlar biliyor ne zaman neyin zararlı olduğunu. Stres çok etkiliyor bunun farkındayım malum hamileyken başıma gelmeyen kalmamıştı. Şuan inanki çok rahatım rabbim nazarlardan saklasın. Sancım oluyor ama beni etkileyecek gibi değil onu da bebeğin büyümesine rahmin yükselip genişlemesine bağlıyorum hep

Örme yelek olsun yanınızda. Hastane odaları sıcak olacak bebekler için. Lohusa stresi teri de var kalın giymek istemeyeceksiniz. Sezeryandan ilk çıktığında narkozdan dolayı titreme üşüme geliyor sonra geçiyor.

Ben bu gebeliği çok bekledim hep hamile kalırsam çok sıkıntılı geçirirm korkusu vardı evet biraz evham yapıyorum ama hep her şey yolunda gitti ve mutlu geçiriyorum çok şükür. İnşallah nasibimizde varsa kavuşucaz minnaklara bu kış karın yağışını miniminik bebiklerimizle izlicez camdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…