- 1 Ağustos 2018
- 2.858
- 4.862
- 133
Dur Ocak batıran bi durKızlar günaydıııınsuwende çok güzel indirim var hala pijama almayan varsa bakabilir
Benim ocağım batmış sizlerinki neden batmasınDur Ocak batıran bi dursen de az diilsin
Kredi kartimi yatirmişken kanima girmeeeeeBenim ocağım batmış sizlerinki neden batmasın
Hastanede giymek için terlik almayı unutmayın kızlar. crocs tarzı çok kullanışlı oluyor ben şoktan aldım 65 tl onu giyicemKızlar günaydıııınsuwende çok güzel indirim var hala pijama almayan varsa bakabilir
Kız terlik miHastanede giymek için terlik almayı unutmayın kızlar. crocs tarzı çok kullanışlı oluyor ben şoktan aldım 65 tl onu giyicem
Günaydın ben bir tane almıştım dagiden şimdiden giyiyorum çok rahat ama ince. Henüz kışlık ürünler cıktı mi ki biz kış annesiyiz. Ben çok üşüyen biriyimKızlar günaydıııınsuwende çok güzel indirim var hala pijama almayan varsa bakabilir
Ya çokta kışlık değil aslında ben aldım fiyat uygun geldiGünaydın ben bir tane almıştım dagiden şimdiden giyiyorum çok rahat ama ince. Henüz kışlık ürünler cıktı mi ki biz kış annesiyiz. Ben çok üşüyen biriyim
Aynen canım soracağım burda çok iyi bir doktor kızıma onda yaptım dogumu Insalalh bir sorun çıkmaz senin kaç ölçüldü neden gerekli görmedi bizim.doktora bebek kilo aldıkça dahada baskı yapar ve dahada açılma olur dedi bakalim yarın bir daha ölçüm yapacak haberdar ederim siziÇok geçmiş olsun iyi ki fark edilmiş. Internette yazan o rakam planlı serklaj için geçerli. Rahim ağzı yetmezliği olduğu bilinen annelere genelde 12-14.haftalar arasında atiliyor serklaj. Bir de acil serklaj var. O da bizim gibi sonradan ortaya çıkan durumlarda 24.haftaya kadar genelde tercih ediliyor. Inisiyatif alıp 28'e kadar yapan doktorlar da varmış. Benimde geçen hafta böyle bir durumum vardı ama doktorum vazgeçti. Açıklık artmamış yapmayalım dedi mesela yapmadı. Bazı doktorlar da tercih edebilir sen doktoruna güveniyorsan aklındaki tüm soruları sor elbette.
Aminnn canım Allah razı olsunCanım analar iyiki varsınız hepinizi ayrı ayrı kucaklıyorum, herkesin hep güzel haberlerine şahit olalım
Soracağım canım eğer taburcu kararı verirlerse bakalım. Yani hala şoktayım, dün serklaj dikişilerini açma kararını düşünüyordu Dr bugün açıklık göremedi. Birilerinin duası kabul oldu galiba ama
Evet hastanenin avantajı dezavantajı dan fazla canım. Ani müdahaleler için önemli. Sana da çok dua ediyorum aklımdasın hep. Allah hemen doğum sonrası sıcacık yumuşacık yavrularımızı kucağımıza koynumuza alıp evimize gelmeyi nasip etsin inş
İlaçlar açılan kapatmaz ama dinamik bir yapı dedi. Kasılmalar esnasında açık gözükür dedi. Kaç aydır embriyo transferi hariç 1 kere bile kapalı görmemiştim şok oldum gerçekten. İnşallah mucize olsun, güzellik dolsun. Annemler dün akşam döndü. 8 gibi yetiştiler uyku saati gelmeden aldılar oğlumu şükür. Eve geçersem de sabah kahvaltı hazırlamaya okul hazırlığına yardıma bile kalkmıyım diye planlıyorum (dedi ve dötündeki kurtlara yenik düşüp yine yatamadı olabilir bu hikayenin sonu) bakalım canısı neler diyecekler bugün. Şuanda endol ve progestan dan başka bişi almadım. Magnezyum bittikten sonra. Extra bir tedavi verilmeyecek yine de gözlem amaçlı tutacaklar mı bilemiyorum hiç, hayırlısı ve kolay olan olsun hepimiz için
Oğluma hamileyken sancım çoktu ne zaman nst ye girmeye başladık sancılarım hep vardı. Doktor olabilir bunlar dedi magnezyumu aksatma kendini yorma demişti. 50-60-70 sancılarla doğuma kadar kaç ay çektim ki hissediyordum çoğunu. Doğuma gittiğim gün %100 ü aşmıştı ebe muayene etti açılmış 4 cm o gün doğum yaptım ki sancılar beni yormadı alışkındım benAminnn canım Allah razı olsunHastanede vakit bol birbirimize okuyup dua ediyoruz bol bol
Dün koridorda bi hamile ile karşılaştım yasi genç ama 5.çocuğuna hamile. 24 hastalıkken yatırmışlar simdi 31.haftasinda 19gun sonra doğumu olacakmış. Amniyon sıvısında kacak varmış o yüzden yatırılmış. Kadının 4 çocuğu evde ama okadar enerjik ve pozitif ki bana çok iyi geldiBizde moralimizi hep yüksek tutalım dun kadın doğumcu kuzenimle görüştüm hamilelikte en önemli şey moral ben 6 aylik hamileyken surekli sancım vardı hem sancı çektim hem çalıştım ama moralimi hep yüksek tuttum dedi. Rabbime sığınıp bu sürecin en güzel şekilde gecmesini bekliycez inşallah hersey çok güzel olacak
Oğluma hamileyken sancım çoktu ne zaman nst ye girmeye başladık sancılarım hep vardı. Doktor olabilir bunlar dedi magnezyumu aksatma kendini yorma demişti. 50-60-70 sancılarla doğuma kadar kaç ay çektim ki hissediyordum çoğunu. Doğuma gittiğim gün %100 ü aşmıştı ebe muayene etti açılmış 4 cm o gün doğum yaptım ki sancılar beni yormadı alışkındım ben
Belkide bizimde sancımız oluyor farkında değiliz. Q Queen_bee17 söyleyince farkettim benimde kasılmalarım olmadan önce nefesim kesiliyor demek ki bende sancılanıyorum hatta kasılma olacağını bi kaç saniye önceden anlıyorum çünkü önce bi nefes darlığı geliyor ama hareket edince veya sola dönünce hemen geçiyor bunu şimdilik çok düşünmemeye çalışıyorumOğluma hamileyken sancım çoktu ne zaman nst ye girmeye başladık sancılarım hep vardı. Doktor olabilir bunlar dedi magnezyumu aksatma kendini yorma demişti. 50-60-70 sancılarla doğuma kadar kaç ay çektim ki hissediyordum çoğunu. Doğuma gittiğim gün %100 ü aşmıştı ebe muayene etti açılmış 4 cm o gün doğum yaptım ki sancılar beni yormadı alışkındım ben
Benim ocağım batmış sizlerinki neden batmasın
Günaydın ben bir tane almıştım dagiden şimdiden giyiyorum çok rahat ama ince. Henüz kışlık ürünler cıktı mi ki biz kış annesiyiz. Ben çok üşüyen biriyim
Amin canım inşallahbebis seni doğuma hazirlamis ne güzel. Surekli stres korku yapsaydın süreç burnundan gelirdi belki, sağlıcakla atlatmışsın maşallah. Darısı Ocak- Şubat bebelerine ins
Açılma, kanama, su sızıntısı yoksa dert etme doktorlar biliyor ne zaman neyin zararlı olduğunu. Stres çok etkiliyor bunun farkındayım malum hamileyken başıma gelmeyen kalmamıştı. Şuan inanki çok rahatım rabbim nazarlardan saklasın. Sancım oluyor ama beni etkileyecek gibi değil onu da bebeğin büyümesine rahmin yükselip genişlemesine bağlıyorum hepBelkide bizimde sancımız oluyor farkında değiliz. Q Queen_bee17 söyleyince farkettim benimde kasılmalarım olmadan önce nefesim kesiliyor demek ki bende sancılanıyorum hatta kasılma olacağını bi kaç saniye önceden anlıyorum çünkü önce bi nefes darlığı geliyor ama hareket edince veya sola dönünce hemen geçiyor bunu şimdilik çok düşünmemeye çalışıyorum
Örme yelek olsun yanınızda. Hastane odaları sıcak olacak bebekler için. Lohusa stresi teri de var kalın giymek istemeyeceksiniz. Sezeryandan ilk çıktığında narkozdan dolayı titreme üşüme geliyor sonra geçiyor.Bu ay bende kendimi durduramıyorum. Hatta bu saatten sonra kendimi.durduracak degilimhep bekledim korkudan ama. Bu seferde erken doğum olasılığının ve son zamanlar agirlasacagimi düşünerek hızlandım.
Pijama konusunda bu yüzden bekliyorum.bende cok.ince şimdikiler. Borazcik pamuklu olsun en azından diyorum. Cunku lohisalikta grip olmak da var isin ucunda
Benim üç gün ağrıdı ağrısı giderek artıyorKizlar tetenoz aşısı oldum bugün. Ay kolum çok ağrıyor. Sizinkiler de böyle agri yapti mi
Ben bu gebeliği çok bekledim hep hamile kalırsam çok sıkıntılı geçirirm korkusu vardı evet biraz evham yapıyorum ama hep her şey yolunda gitti ve mutlu geçiriyorum çok şükür. İnşallah nasibimizde varsa kavuşucaz minnaklaraAçılma, kanama, su sızıntısı yoksa dert etme doktorlar biliyor ne zaman neyin zararlı olduğunu. Stres çok etkiliyor bunun farkındayım malum hamileyken başıma gelmeyen kalmamıştı. Şuan inanki çok rahatım rabbim nazarlardan saklasın. Sancım oluyor ama beni etkileyecek gibi değil onu da bebeğin büyümesine rahmin yükselip genişlemesine bağlıyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?