2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Benim üç gün ağrıdı ağrısı giderek artıyor
Bilerek cuma yaptırdım hafta sonu gecer diye ama yaptırdıktan 5 sn sonra sizi başladı artık.
Bir tane yeni gelin yeleğim vardi ceyizimde. Ben bunu giymem ki diye gülmüştüm. Bak onu giyebilirim

Tecrübeli annislerim. Ve araştırmacı şubat anaları hangi yastığı almam lazım. Sadece ortası çukur olani mi yoksa boynu ve basi çukur olani mj

Eklentiler

• Screenshot_20221021-170430_Trendyol.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20221021-170441_Trendyol.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 57
Günaydın ben bir tane almıştım dagiden şimdiden giyiyorum çok rahat ama ince. Henüz kışlık ürünler cıktı mi ki biz kış annesiyiz. Ben çok üşüyen biriyim
Ya çok sıcak hastane odaları, ki bebişli odalar daha da sıcak olacaktır. Çok kalına gitme bence cnm.
Aynen o tıpkısının aynısı, gelmeden önce geleceğini biliyorsun. O süreçte karından derin nefesler işe yaratabiliyor.

Merhaba hanımlar ben bu topiği yeni farkettim bende Şubat annesi olacağım inşallah :) 20+5 gebeliğim, 1 haftadır bel ağrılarım var kuyruk sokumu ve kalçama da vuruyor yaşayanınız var mı?
Benimkide başladı 25 haftada zaten her hafta yeni Bi süpriz agri rabbim bebislerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Bilerek cuma yaptırdım hafta sonu gecer diye ama yaptırdıktan 5 sn sonra sizi başladı artık.

Bir tane yeni gelin yeleğim vardi ceyizimde. Ben bunu giymem ki diye gülmüştüm. Bak onu giyebilirim
Memişleri üşütme karnınıda annem hep der kızım sen iyisin ama için hala yara iyileşmedi sıcak tut kendini. Ayakta çorap sırtta yelek holusayken yetiyor

Benim rahim ağzı uzunluğum kısa değil canım 29mm ile 33mm arası çıkıyor ama rahim ağzında bir açılma var hunilesme deniyormuş. Şu an o da küçük oranda dedi doktor. Ama bende sanci ve kasılma oluyor. Progestaran kullanıp yatıyorum şu an için.
Her doktorun düşüncesi farklı akılda karıştırmak istemem ama benim doktorum serklaj 26.haftaya kadar bebeği tutar zaten dedi. Rahim ağzı uzunluğu da kötü olmadığı için açılma devam etmediği için yapmadı.

Ve tabi tam mevsiminde alacağımız için batıcaz neyse canımız sağ olsun

Kizlar tetenoz aşısı oldum bugün. Ay kolum çok ağrıyor. Sizinkiler de böyle agri yapti mi
Benim vurunurken agridi sonra agrimadi 2. Dozun vakti geldi 1 haftaya vurunacam bakalim gorus gunune 1 hafta kaldi kizlar cok heyecanliyim ya 37 gun hasretlik cekmis olacam

Benim vurunurken agridi sonra agrimadi 2. Dozun vakti geldi 1 haftaya vurunacam bakalim gorus gunune 1 hafta kaldi kizlar cok heyecanliyim ya 37 gun hasretlik cekmis olacam

Bana da 5 hafta sonra 2. Doz dedi. Tahlillerini de yapmamız lazım deyip randevulastik ebemle
Vallahi iyi dayanmissin. 2 hafta bitince ben sabırsızlanıyorum 3. Hafta gidiyorum bir şekilde
Bir tane yedek doktorum var arada gittigim. Onda kontrolüm vardj bir ugrayim haftaya da kendiminkine giderim dedim ama gittim izne ayrılmış
Ya ben ikinci dozu olmak isteyoeum tek doz yaptıran var mı ilki bile gereksizmiş yaprıemasaydım keşke diyorum
Sirf keske dememek için yaptırdım. Hafif pişmanlık var ama korona aşısındaki kadar degil onu resmen zorunluluktan yaptırdığım icin cok söylenmiştim.

Ben bu konuda basindan beri cok rahatim çok sukur kuzu ya o zaman hareket yok diye daha cok merkalaniyodum gormek istiyodum ama şu an kizcem kimil kimil ya aşk yasiyoruz zaten anne kiz ama yuzunu gormek istiyorum tabiki ,iyi oldugunu bilmek rahatlatiyor

Kizlar tetenoz aşısı oldum bugün. Ay kolum çok ağrıyor. Sizinkiler de böyle agri yapti mi
Benim ilk gün birşey yoktu sonraki iki gun agrimidti baya. O kolunu cok hareket ettirmemeye calis canim ,buz koy gecer inşallah
Tecrübeli annislerim. Ve araştırmacı şubat anaları hangi yastığı almam lazım. Sadece ortası çukur olani mi yoksa boynu ve basi çukur olani mj
Ben kizimda boyle seyler almadim kafası da gayet yusyuvarlak, zaten surekli yan yatirilir ,yastik kullanilmaz canim bence gerek yok

Olm ağlattın beni son cümlenle ya , çok duygusalım böyle şeyler yazmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…