- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Bilerek cuma yaptırdım hafta sonu gecer diye ama yaptırdıktan 5 sn sonra sizi başladı artık.Benim üç gün ağrıdı ağrısı giderek artıyor
Bir tane yeni gelin yeleğim vardi ceyizimde. Ben bunu giymem ki diye gülmüştüm. Bak onu giyebilirimÖrme yelek olsun yanınızda. Hastane odaları sıcak olacak bebekler için. Lohusa stresi teri de var kalın giymek istemeyeceksiniz. Sezeryandan ilk çıktığında narkozdan dolayı titreme üşüme geliyor sonra geçiyor.
Ya çok sıcak hastane odaları, ki bebişli odalar daha da sıcak olacaktır. Çok kalına gitme bence cnm.Günaydın ben bir tane almıştım dagiden şimdiden giyiyorum çok rahat ama ince. Henüz kışlık ürünler cıktı mi ki biz kış annesiyiz. Ben çok üşüyen biriyim
Aynen o tıpkısının aynısı, gelmeden önce geleceğini biliyorsun. O süreçte karından derin nefesler işe yaratabiliyor.Belkide bizimde sancımız oluyor farkında değiliz. Q Queen_bee17 söyleyince farkettim benimde kasılmalarım olmadan önce nefesim kesiliyor demek ki bende sancılanıyorum hatta kasılma olacağını bi kaç saniye önceden anlıyorum çünkü önce bi nefes darlığı geliyor ama hareket edince veya sola dönünce hemen geçiyor bunu şimdilik çok düşünmemeye çalışıyorum
Benimkide başladı 25 haftada zaten her hafta yeni Bi süpriz agri rabbim bebislerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsinMerhaba hanımlar ben bu topiği yeni farkettim bende Şubat annesi olacağım inşallah :) 20+5 gebeliğim, 1 haftadır bel ağrılarım var kuyruk sokumu ve kalçama da vuruyor yaşayanınız var mı?
İki gün yapti canim benimde 3 gün geçmiştiKizlar tetenoz aşısı oldum bugün. Ay kolum çok ağrıyor. Sizinkiler de böyle agri yapti mi
Memişleri üşütme karnınıdaBilerek cuma yaptırdım hafta sonu gecer diye ama yaptırdıktan 5 sn sonra sizi başladı artık.
Bir tane yeni gelin yeleğim vardi ceyizimde. Ben bunu giymem ki diye gülmüştüm. Bak onu giyebilirim
Benim rahim ağzı uzunluğum kısa değil canım 29mm ile 33mm arası çıkıyor ama rahim ağzında bir açılma var hunilesme deniyormuş. Şu an o da küçük oranda dedi doktor. Ama bende sanci ve kasılma oluyor. Progestaran kullanıp yatıyorum şu an için.Aynen canım soracağım burda çok iyi bir doktor kızıma onda yaptım dogumu Insalalh bir sorun çıkmaz senin kaç ölçüldü neden gerekli görmedi bizim.doktora bebek kilo aldıkça dahada baskı yapar ve dahada açılma olur dedi bakalim yarın bir daha ölçüm yapacak haberdar ederim sizi
Ve tabi tam mevsiminde alacağımız için batıcazBu ay bende kendimi durduramıyorum. Hatta bu saatten sonra kendimi.durduracak degilimhep bekledim korkudan ama. Bu seferde erken doğum olasılığının ve son zamanlar agirlasacagimi düşünerek hızlandım.
Pijama konusunda bu yüzden bekliyorum.bende cok.ince şimdikiler. Borazcik pamuklu olsun en azından diyorum. Cunku lohisalikta grip olmak da var isin ucunda
Benim vurunurken agridi sonra agrimadi 2. Dozun vakti geldi 1 haftaya vurunacam bakalim gorus gunune 1 hafta kaldi kizlar cok heyecanliyim ya 37 gun hasretlik cekmis olacamKizlar tetenoz aşısı oldum bugün. Ay kolum çok ağrıyor. Sizinkiler de böyle agri yapti mi
Ya ben ikinci dozu olmak isteyoeum tek doz yaptıran var mı ilki bile gereksizmiş yaprıemasaydım keşke diyorumBenim vurunurken agridi sonra agrimadi 2. Dozun vakti geldi 1 haftaya vurunacam bakalim gorus gunune 1 hafta kaldi kizlar cok heyecanliyim ya 37 gun hasretlik cekmis olacam
Ben yaptircam ya sadece tetanozmuş vurunmusum zaten batti balik yan gider,Ya ben ikinci dozu olmak isteyoeum tek doz yaptıran var mı ilki bile gereksizmiş yaprıemasaydım keşke diyorum
Hayatımda ilk kez acile gittim serum takıldı hafif gribin üzerine ağrıdan mahvoldum Antibiyotikle toparlandım 2 haftada kolumun ağrısı ancak geçtiKizlar tetenoz aşısı oldum bugün. Ay kolum çok ağrıyor. Sizinkiler de böyle agri yapti mi
Benim vurunurken agridi sonra agrimadi 2. Dozun vakti geldi 1 haftaya vurunacam bakalim gorus gunune 1 hafta kaldi kizlar cok heyecanliyim ya 37 gun hasretlik cekmis olacam
Sirf keske dememek için yaptırdım. Hafif pişmanlık var ama korona aşısındaki kadar degilYa ben ikinci dozu olmak isteyoeum tek doz yaptıran var mı ilki bile gereksizmiş yaprıemasaydım keşke diyorum
Ben bu konuda basindan beri cok rahatim çok sukur kuzu ya o zaman hareket yok diye daha cok merkalaniyodum gormek istiyodum ama şu an kizcem kimil kimil ya aşk yasiyoruz zaten anne kiz ama yuzunu gormek istiyorum tabiki ,iyi oldugunu bilmek rahatlatiyorBana da 5 hafta sonra 2. Doz dedi. Tahlillerini de yapmamız lazım deyip randevulastik ebemle
Vallahi iyi dayanmissin. 2 hafta bitince ben sabırsızlanıyorum 3. Hafta gidiyorum bir şekilde
Bir tane yedek doktorum var arada gittigim. Onda kontrolüm vardj bir ugrayim haftaya da kendiminkine giderim dedim ama gittim izne ayrılmış
Sirf keske dememek için yaptırdım. Hafif pişmanlık var ama korona aşısındaki kadar degilonu resmen zorunluluktan yaptırdığım icin cok söylenmiştim.
Benim ilk gün birşey yoktu sonraki iki gun agrimidti baya. O kolunu cok hareket ettirmemeye calis canim ,buz koy gecer inşallahKizlar tetenoz aşısı oldum bugün. Ay kolum çok ağrıyor. Sizinkiler de böyle agri yapti mi
Ben kizimda boyle seyler almadim kafası da gayet yusyuvarlak, zaten surekli yan yatirilir ,yastik kullanilmaz canim bence gerek yokTecrübeli annislerim. Ve araştırmacı şubat anaları hangi yastığı almam lazım. Sadece ortası çukur olani mi yoksa boynu ve basi çukur olani mj
Ağrıdı iki gün benim de yaKizlar tetenoz aşısı oldum bugün. Ay kolum çok ağrıyor. Sizinkiler de böyle agri yapti mi
Olm ağlattın beni son cümlenle ya , çok duygusalım böyle şeyler yazmayınBen bu gebeliği çok bekledim hep hamile kalırsam çok sıkıntılı geçirirm korkusu vardı evet biraz evham yapıyorum ama hep her şey yolunda gitti ve mutlu geçiriyorum çok şükür. İnşallah nasibimizde varsa kavuşucaz minnaklarabu kış karın yağışını miniminik bebiklerimizle izlicez camdan
Muslin ihtiyacım tamamKızlar hazır mıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?