2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Kızlar ben de boğayım Yemek demek aşk demek zevk demek biliyorsunuz 3 buçuk ay çok aşırı zor geçti bu yüzden 3 kilo verdim şimdi verdiğim 3 kiloyu tekrardan aldım göğüs büyüyor , rahim, bebek, bebeğin suyu derken anca amannn diyorum ama ben sabit her sabah kusmalara devam .

Evet ya sen yazdıkça üzülüyorum. Senin bulantilarin hic bitmedi. Ve gercekten cok zor seni anlıyorum.
Ablamda kizinda 9 ay boyunca her sabah kusmaya devam etti. Ve toplamda 7 kilo almisti sanirim. Ama.oglunda oyle olmadi şükür.
Umarım seninki biran önce gecer

Eyy olmazları olduran Rabbim, duy bu olmazları isteyen hamile kullarının da sesini. Kızıldenizin ortadan ikiye ayrılması kadar imkansıza yakın biliyoruz istesiklerimiz, ama sen ol dersen olur Allahm aminn

Yarasin sifa bal olsun. Bende artık sıfır tuz durumuna basladim ama ona rağmen yememden hic kısmıyorum
Kısma canim insallah hep istahli gidersin. Vücut kitle indeksi altinda kalmakta maalesef erken doğum riskiymis.
Nasilsin, hastane şartların nasil? Umarim iyi geciyordur günlerin.

Ya ben böyle birsey buldum almalı mıyım. Sizlerin var mi
Bana arkadaşlarim hediye ettiler bir de ani kartlari var yanında. Kendim simdiye kadar gerekli görmemiştim canim bir ajandama günlük tutuyordum. Günlük derken günü gününe yazmiyorum yazmak istedikce. Arkadaslarim hediye edince hoşuma gitti ama ☺hemen yazdiklarimi geçirdim. Fotograflarini paylasacagimiz sayfalari da var. Ilk tekmesi, neleri aserdim, anne babamla ilk fotom vs gibi sevimli bisey.

Bizim üst katta bir bebek var aman allahım evlerden ırak bize staj yaptırıyor resmen, gece uykuyla uyanıklık arasında allahım nolur benim çocuğum böyle ağlamasın diye dualar ediyorum
Bizim be üst komşunun çocuğu evde maç yapıyor resmen ve ben eşime diyorum ki ay ne güzel oynuyor dimi hahshdjdj

Bende 2 3 gundur bebem az hareket ediyo diye dertteyim ama hareket ediyo yine de diye sakinligimi korumaya calisiyorum
Benimde oyle oldu bu ara korktum baya. Netten baktim uzanip elinizi karniniza koyun bir saat icerisinde 10 kez hareket ediyorsa sorun yoktur diyor simdi de buna taktim gunde en az iki kez sayiyorum hareketlerini

Ya ben böyle birsey buldum almalı mıyım. Sizlerin var mi
Benim hamilelik gunlugum var haftalik tutuyorum ultraosn fotolaroyla bencw hos bisey yasanilanlari unutmamak icin
Benimde oyle oldu bu ara korktum baya. Netten baktim uzanip elinizi karniniza koyun bir saat icerisinde 10 kez hareket ediyorsa sorun yoktur diyor simdi de buna taktim gunde en az iki kez sayiyorum hareketlerini
Hareket varda eskisi gibi kiyafetlerden belli olmayinca neden acaba diyorum ama pozisyondan falandir belki

Benim hamilelik gunlugum var haftalik tutuyorum ultraosn fotolaroyla bencw hos bisey yasanilanlari unutmamak icin

Hareket varda eskisi gibi kiyafetlerden belli olmayinca neden acaba diyorum ama pozisyondan falandir belki
Benimde oyle var ama cok azaldi, sabahlari cok vururdu oğlum üç beş gündür sabahlari hic vurmuyor. Gün icinde cok daha hareketliydi azaldi. Alisinca daha aziyla olmuyor

Doğru canım stok yapmamak laxım her bebek farklı olmadı mecbur prima

Ben kızımda doğuma gittiğim gün bile kusuyordum canım ama oğluş bambaşka sağlıklı olsunlarda yeterki .
Bizim üst katta bir bebek var aman allahım evlerden ırak bize staj yaptırıyor resmen, gece uykuyla uyanıklık arasında allahım nolur benim çocuğum böyle ağlamasın diye dualar ediyorum
Bizim üst katta da 1 yaşına kadar çok sakindi şimdi sürekli ağlıyor gece birden derin uykumda sıçrayarak uyanıyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…