Bende ayni boga burcuyum. Dedigin gibi keyifle yemek yediğim ilmadi daha. Mirin kirin. 1 bucuk aydir bulanti gecti şükür kendimi zorlayarak yiyorum. Oncesinde asla zorlamiyordum. Daha bir hafta önce yine neredeyse kusacaktim.gozlerimden yaslar akti.
Et ve balığa da daha 10 gundur az az yiyorum. Ama benim tamda 5 kilo oldu. Onu da kendi zoruyla aldim umarım bundan sonrada düzeyli gider. Cunku zaten siskoyum
Kızlar ben de boğayım Yemek demek aşk demek zevk demek biliyorsunuz 3 buçuk ay çok aşırı zor geçti bu yüzden 3 kilo verdim şimdi verdiğim 3 kiloyu tekrardan aldım göğüs büyüyor , rahim, bebek, bebeğin suyu derken anca amannn diyorum ama ben sabit her sabah kusmalara devam .
Kızlar ben de boğayım Yemek demek aşk demek zevk demek biliyorsunuz 3 buçuk ay çok aşırı zor geçti bu yüzden 3 kilo verdim şimdi verdiğim 3 kiloyu tekrardan aldım göğüs büyüyor , rahim, bebek, bebeğin suyu derken anca amannn diyorum ama ben sabit her sabah kusmalara devam .
Evet ya sen yazdıkça üzülüyorum. Senin bulantilarin hic bitmedi. Ve gercekten cok zor seni anlıyorum.
Ablamda kizinda 9 ay boyunca her sabah kusmaya devam etti. Ve toplamda 7 kilo almisti sanirim. Ama.oglunda oyle olmadi şükür.
Umarım seninki biran önce gecer
Bu arada benim hayalim daha ütopik ama olsundu
Kim konuşsa sen simdi bebek doğunca goreceksin ağlayacak uyumayacak gazi bitmeyecek gibisinden konusuyor.
Bende hayir benim oglum sizin bildiğiniz gibi değil. Acikacak emecek. Hemen uyuyacak. Ben uyurken uyuyacak ben uyanınca uyanacak.aglamayacak diyorum
Eyy olmazları olduran Rabbim, duy bu olmazları isteyen hamile kullarının da sesini. Kızıldenizin ortadan ikiye ayrılması kadar imkansıza yakın biliyoruz istesiklerimiz, ama sen ol dersen olur Allahm aminn
Kısma canim insallah hep istahli gidersin. Vücut kitle indeksi altinda kalmakta maalesef erken doğum riskiymis.
Nasilsin, hastane şartların nasil? Umarim iyi geciyordur günlerin.
Bizim üst katta bir bebek var aman allahım evlerden ırak bize staj yaptırıyor resmen, gece uykuyla uyanıklık arasında allahım nolur benim çocuğum böyle ağlamasın diye dualar ediyorum
Bizim üst katta bir bebek var aman allahım evlerden ırak bize staj yaptırıyor resmen, gece uykuyla uyanıklık arasında allahım nolur benim çocuğum böyle ağlamasın diye dualar ediyorum
Bana arkadaşlarim hediye ettiler bir de ani kartlari var yanında. Kendim simdiye kadar gerekli görmemiştim canim bir ajandama günlük tutuyordum. Günlük derken günü gününe yazmiyorum yazmak istedikce. Arkadaslarim hediye edince hoşuma gitti ama ☺hemen yazdiklarimi geçirdim. Fotograflarini paylasacagimiz sayfalari da var. Ilk tekmesi, neleri aserdim, anne babamla ilk fotom vs gibi sevimli bisey.
Benimde oyle oldu bu ara korktum baya. Netten baktim uzanip elinizi karniniza koyun bir saat icerisinde 10 kez hareket ediyorsa sorun yoktur diyor simdi de buna taktim gunde en az iki kez sayiyorum hareketlerini
Benimde oyle oldu bu ara korktum baya. Netten baktim uzanip elinizi karniniza koyun bir saat icerisinde 10 kez hareket ediyorsa sorun yoktur diyor simdi de buna taktim gunde en az iki kez sayiyorum hareketlerini
Benimde oyle var ama cok azaldi, sabahlari cok vururdu oğlum üç beş gündür sabahlari hic vurmuyor. Gün icinde cok daha hareketliydi azaldi. Alisinca daha aziyla olmuyor
Acil bir durum yoktur hepsini İnan bende yaşıyorum birden sertlik oluşuyor fakat bu dönemlerde yalancı sancı ve kasılmalar normal diye okumuştum tatlım. Benim karnımın alt kısmı çok acıyor hafif bastırsam bile acı var sanırım ayaklarından dolayı miniğimin.
Canım sleepy önerdiler bi 4 paket falan aldım kızımda prima kullandım geçen gün arkadaş doğum yaptı sleepy çok sızdırdı geri primaya geçtik dedi ben de stok yapmaktan vazgeçtim .
Benimde oyle var ama cok azaldi, sabahlari cok vururdu oğlum üç beş gündür sabahlari hic vurmuyor. Gün icinde cok daha hareketliydi azaldi. Alisinca daha aziyla olmuyor
Evet ya sen yazdıkça üzülüyorum. Senin bulantilarin hic bitmedi. Ve gercekten cok zor seni anlıyorum.
Ablamda kizinda 9 ay boyunca her sabah kusmaya devam etti. Ve toplamda 7 kilo almisti sanirim. Ama.oglunda oyle olmadi şükür.
Umarım seninki biran önce gecer