Aminn canımBoyle birseye cok ihtiyacım var.zaten sevmezdim kendisini iyice işkence oldu kullanmak.disarda da kullanılır degil mi
Seracım Allah yükünü hafifletsin sabrını arttırsın. Evlatlarimiz gittikce kiymetleniyor diyorum ben zahmeti arttıkça.
Kelebek olayını gercekten tebrik ediyorum. Cok anlayışlı bir yaklaşım olmus. Cunku kimse birsey sormasın istiyor insan gerçekten.
Aminn canım AroAllah yardımcını olsun zor işler. Kelebek olayı da cok ince bi düşünce. Keşke bu kelebek ulusal bir anlam taşısa da; insan taksa ve kimse soru sormasa istiyor.
İlk bebeğimi kaybettiğimde sıkı sütyen önerdi doktor. Bikaç yer geziyoruz eşimle sütyeni bulmak için. Diyorum ki, sıkı sütyen arıyorum , ne için diyor, süt akmasın, gelmesin diye zar zor dişlerimi sıkıp açıklama yapıyorum. Karşımdaki muhattap ; hemen alıyor gardını, diyor ki, neden ama bebeklere faydalı diye saydırıyor da saydırıyor. Bi sen biliyorsunsonra bebeğimi kaybettim onun için istiyorum diyince de; aaaaa basınız saolsun vs.
En basından itibaren bana ne ki diyemeyen saf salak bi sürü insan var . Cok yakın bi arkadaşım, damdan düşer gibi sorular sordu canımı şıktı o süreçte fln. Beklemediğim insanlar, büyük olgunluk gösterdi. Rabbim yaaatmasın kimseye ama kelebek iyiymiş
evet canım Amerika da yaşıyorum. Çok iyi bilirim o didikleme isiniAmerika’da mıydın canım sen. Kelebek konusundan çok etkilendim. Ya bizim insanımız ne zamanki unuttuğumuz bu güzel davranışları hatırlayacak o zaman bu ülkenin yüzü değişecek. Bizim insanımız -günümüzde özellikle- öyle didikliyorlar ki bir sıkıntıyı insanın unutmasına izin verilmiyor. Halbuki saramayacağın yarayı deşelemiceksin. Meraklı olmayacaksın. Empatin yüksek olacak. Tebrik ederim oradaki insanları.
Bende yiyemesem keşke gerçekten öküz gibi yiyorum tam olarak herşeyi ama herşeyi birtektatlı şeylersevmem onun dışında bir kahvaltı yapıyorum insanlar büyün gün ancaokadar yiyordur
Saol canım sanada yarasın güzelce ilerlesin bebişinle mutlu mesut hayırlısıyla, ben bu arada kısmıyorum değil kısamıyorum yemeden duramıyorum işede gitmediğim için aklımdan yemekler film gibi geçiyorYarasin sifa bal olsun. Bende artık sıfır tuz durumuna basladim ama ona rağmen yememden hic kısmıyorum
Tam 2 saat sürdü bir rapor. Nasıl aksi gidiyor işlerim var ya.. Önce Dr sisteme ptesi tarihli başlangıç girmiş ama rapor 2ai tarihli çıkıyor onu düzeltmeye uğraştılar yarım saat. Sonra o halloldu 2 Dr a imzalattm, diğer Dr nöbetçiydi. Ve tadilattan doları acil kısmı başka hastanede, oraya gittik Dr u bekledim imzalattm ama bugün asıl hastaneye taşınıyormuş acil de, adamın kaşesi kolilerin içinde gitmiş. Asıl hastaneye döndük oraya ulaşan kolileri içinden daha çıkmamış. Başhekimliğe gittik sistemden onaylarsanız bize sorun olmaz diye, yarın da bu Dr nöbet izninde malum. Saçma salak işler vallahi.. Raporu yazan kadın da diyor çok da tatlı birisiniz hiç aksiye benzemiyorsunuz, işleriniz ne kadar zor gidiyor. Dedim o benim şanımdan olsun da zor olsun napayımCanım hep güzel haberler gelsin umarım raporu hallettin mi oda hallolsun dinlen inşaAllah
O aldığın nextlerin kalıtesinde andywawa, kitikate var. İdil’i bilmiyorum. Zaten ne giyerse giysin pamuk gibi olacakYa kızlar ben hala adam akıllı bi hastane çıkışı alamadım hediye gelenler var ama ilk onları giydirmek istemiyorum. Var mı önerdiğiniz bir marka ya da sayfa, idil babyde kanatlı bi set var onu beğendim daha farklı bişi bulamazsam onu alırım muhtemelen
Sonı güzel olmuş sonundaTam 2 saat sürdü bir rapor. Nasıl aksi gidiyor işlerim var ya.. Önce Dr sisteme ptesi tarihli başlangıç girmiş ama rapor 2ai tarihli çıkıyor onu düzeltmeye uğraştılar yarım saat. Sonra o halloldu 2 Dr a imzalattm, diğer Dr nöbetçiydi. Ve tadilattan doları acil kısmı başka hastanede, oraya gittik Dr u bekledim imzalattm ama bugün asıl hastaneye taşınıyormuş acil de, adamın kaşesi kolilerin içinde gitmiş. Asıl hastaneye döndük oraya ulaşan kolileri içinden daha çıkmamış. Başhekimliğe gittik sistemden onaylarsanız bize sorun olmaz diye, yarın da bu Dr nöbet izninde malum. Saçma salak işler vallahi.. Raporu yazan kadın da diyor çok da tatlı birisiniz hiç aksiye benzemiyorsunuz, işleriniz ne kadar zor gidiyor. Dedim o benim şanımdan olsun da zor olsun napayımiyi ki yatak istirahatindeyim dimi
Canım inşaAllah normaldir hareketlerini takip et bebişin rahatsızlık vericimi baskı düzenlimi pnu takip et canım, bende iki gündğr ayakta kalınca 5 dk bile olsa bebişin dikişlere bastırdığını hissediyorum sanki ama rahatsızlık verici düzeyde değil kontrolüm cumartesi ne durumdayız bakalım .kızlar selam, sayfaları okuyamadım umarım herkes iyidirben bir şey sorucam yorumlarsanız sevinirim; birkaç gündür göbeğim sanki ağır gelmeye başladı bana. aşağıya bi baskı var ama nasıl anlatsam vajinaya değil de göbekten kaynaklı bi baskı gibi tam da ifade edemedim. ara ara kasıklarımdaki kasların da gerildiğini hissediyorum gibi. kasılma hissetmedim veya nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum. yürürken bazen tuvaletim geliyor gibi oluyor ama aslında yok. bunların hepsi rahatsız edici düzeyde olmadı ama kendini belli ediyor zaman zaman. göbeğim çok kocaman oldu ve top gibi öne doğru gidiyor, ben de minyonum, acaba büyümeden dolayı mı böyle oluyor yoksa acil bi durum var mı sizce? doktora gitmeli miyim? kontrolüme daha çok var.. ters bi durum olur da farkedemezsem diye korkuyorum o yüzden size danışmak istedim
inşallah canim, takip ediyorum ama anlamıyorum da pek, bana her şey anormalmiş gibi geliyor, artık kuş gibi olamayacağımı kabullenmem gerek galibaCanım inşaAllah normaldir hareketlerini takip et bebişin rahatsızlık vericimi baskı düzenlimi pnu takip et canım, bende iki gündğr ayakta kalınca 5 dk bile olsa bebişin dikişlere bastırdığını hissediyorum sanki ama rahatsızlık verici düzeyde değil kontrolüm cumartesi ne durumdayız bakalım .
Canım muhtemelen normal. Bende de iki gündür bi değişiklik var ama bebekler de büyüdüler. Sadece tuvaletinin gelme hissi, minik bi idrar yolu enfeksiyonu olabilir de olmayabilir de. Başka bi sorun yoktur bence yani inşkızlar selam, sayfaları okuyamadım umarım herkes iyidirben bir şey sorucam yorumlarsanız sevinirim; birkaç gündür göbeğim sanki ağır gelmeye başladı bana. aşağıya bi baskı var ama nasıl anlatsam vajinaya değil de göbekten kaynaklı bi baskı gibi tam da ifade edemedim. ara ara kasıklarımdaki kasların da gerildiğini hissediyorum gibi. kasılma hissetmedim veya nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum. yürürken bazen tuvaletim geliyor gibi oluyor ama aslında yok. bunların hepsi rahatsız edici düzeyde olmadı ama kendini belli ediyor zaman zaman. göbeğim çok kocaman oldu ve top gibi öne doğru gidiyor, ben de minyonum, acaba büyümeden dolayı mı böyle oluyor yoksa acil bi durum var mı sizce? doktora gitmeli miyim? kontrolüme daha çok var.. ters bi durum olur da farkedemezsem diye korkuyorum o yüzden size danışmak istedim
Kuzu normal geldi bana cunku bebekler buyuyo ve pozisyon degistiriyolar idrar torbasina baski yapiyo olabilir ama enfeksiyon da olabilir. Gobek agirlasiyo kaslar geriliyo buyudukce agirlik yer cekimine ayak uyduruyo yani bence normal yasadigin seylerkızlar selam, sayfaları okuyamadım umarım herkes iyidirben bir şey sorucam yorumlarsanız sevinirim; birkaç gündür göbeğim sanki ağır gelmeye başladı bana. aşağıya bi baskı var ama nasıl anlatsam vajinaya değil de göbekten kaynaklı bi baskı gibi tam da ifade edemedim. ara ara kasıklarımdaki kasların da gerildiğini hissediyorum gibi. kasılma hissetmedim veya nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum. yürürken bazen tuvaletim geliyor gibi oluyor ama aslında yok. bunların hepsi rahatsız edici düzeyde olmadı ama kendini belli ediyor zaman zaman. göbeğim çok kocaman oldu ve top gibi öne doğru gidiyor, ben de minyonum, acaba büyümeden dolayı mı böyle oluyor yoksa acil bi durum var mı sizce? doktora gitmeli miyim? kontrolüme daha çok var.. ters bi durum olur da farkedemezsem diye korkuyorum o yüzden size danışmak istedim
inşallah kuzum senin göbüşün nasıl, son günlerde fazla bi büyüme oldu galiba yani maşallah tabi büyüsünler deCanım muhtemelen normal. Bende de iki gündür bi değişiklik var ama bebekler de büyüdüler. Sadece tuvaletinin gelme hissi, minik bi idrar yolu enfeksiyonu olabilir de olmayabilir de. Başka bi sorun yoktur bence yani inş
inşallah canimm benim de mantığım öyle diyor ama ana yüreği hep panik halindeKuzu normal geldi bana cunku bebekler buyuyo ve pozisyon degistiriyolar idrar torbasina baski yapiyo olabilir ama enfeksiyon da olabilir. Gobek agirlasiyo kaslar geriliyo buyudukce agirlik yer cekimine ayak uyduruyo yani bence normal yasadigin seyler
yağız benden daha bakımlı valla maşallahKızlar şimdi gezinirken gördüm. Bende buna benzer iki organizer var. İlk zmnlar birinde Yağız’ın bezleri, pişik kremi, ıslak mendili ve alt açma örtüsü vardı. Diğerinde de şampuanı, süngeri, masaj yağı, havlusu, saç tarağı , tırnak makası vardı. Banyoya artık birlikte girmeye başlayınca, yani küvet işi son bulunca, diğer kutuya da bez seti koydum. Bir tane yatak odasında gece değiştirmek için; bir tane oturduğumuz odada kullanmak için bez kutum olmuş oldu. Böyle olunca, banyo esnasında ya da bez değiştirirken ; ne nerde ya da unuttum mu endişeniz kalmıyor. Hepsi elinizin altında olunca rahat rahat edersiniz diye düşündüm.
Canım arkadaşlarım tavsiye etti benim attığımı inanılmaz kullanışlı bebeişin herşeyini topluyor bunada bakabilirsin farklı versiyonları var ben bundan iki tane aldımKızlar şimdi gezinirken gördüm. Bende buna benzer iki organizer var. İlk zmnlar birinde Yağız’ın bezleri, pişik kremi, ıslak mendili ve alt açma örtüsü vardı. Diğerinde de şampuanı, süngeri, masaj yağı, havlusu, saç tarağı , tırnak makası vardı. Banyoya artık birlikte girmeye başlayınca, yani küvet işi son bulunca, diğer kutuya da bez seti koydum. Bir tane yatak odasında gece değiştirmek için; bir tane oturduğumuz odada kullanmak için bez kutum olmuş oldu. Böyle olunca, banyo esnasında ya da bez değiştirirken ; ne nerde ya da unuttum mu endişeniz kalmıyor. Hepsi elinizin altında olunca rahat rahat edersiniz diye düşündüm.
Bende 2 3 gundur bebem az hareket ediyo diye dertteyiminşallah canimm benim de mantığım öyle diyor ama ana yüreği hep panik halindebi de biz ilk hamisler olarak her duyguya çok yabancıyız bu bilinmezlik çok zor
Hem baya geride kaldı zerefim yaaa. Ayakkabı giymek, ayak tırnaklarını kesmek, yerden bi şey almak cok zorlaşacak. Ben iki gündür yerdeki oyuncakları toplarken sıkıntı yaşıyorum artık.inşallah kuzum senin göbüşün nasıl, son günlerde fazla bi büyüme oldu galiba yani maşallah tabi büyüsünler devalla bazen korkuyorum ya bu bünye 3 ay daha büyümeyi nasıl kaldıracak diye idrar yolu enfeksiyonuna katılıyorum çok az su içiyorum bi problem olabilir.. peki bu zamandan sonra hep böyle mi olacak sen tecrübelisin kuş gibi günler geride mi kaldı
yağız benden daha bakımlı valla maşallahhiç böyle düzenli bir insan olamadım belki bebe bahanesiyle olurum alacagim ben de böyle çok güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?