2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Aminn canım sorma artık saglikla sıhhatle doğsunlar da pamuklara sarıp gul sulariyla yukariz güzellerimizi
Aminn canım Aro asiri meraklı bir milletiz Burda ise özel hayata saygı var yıllardır görüştüğüm kişiler bile way neden cocugun olmuyor.. hadi onu geçtim cocugun var mi diye bile sormuyorlar. Ama bu şehre yeni taşınan bir Türk aileyi yemege davet etmiştim kadın gidene kadar didikledi evlilik senemi bile hesaplayıp hmm epey olmus dedi gittiklerinde yataga girip epey ağlamıştım. Muge Anlı Esra Erol niye yıllardır reyting yapıyor sanıyorsun, başkalarının hayatına burun sokmaya bayılıyoruz..
evet canım Amerika da yaşıyorum. Çok iyi bilirim o didikleme isini yıllar önce bi misafirlikte kapı çaldı bi kadın karşı komşunuzu tanıyor musunuz diye sordu, meger kadının eşi metresine o evi tutmus. O konusmayi duyan teyzem hemen odanın kapısını kapatıp dinlemek istemedi ve bizi ilgilendirmez dedi. Ayy çok etkilenmiştim hem milletin günahına dahil olmak istemiyor hemde gereksiz meraklı olup kafasını bos seylerle doldurmuyor. Bende o teyzemi hem çok severim hemde örnek alırım, kimseye özelini sormam. Ama arkadaşlarım ilk sana anlatıyorum senden laf çıkmaz diye bana anlatırlar. Aslında çok kolay bi davranis ama bazı kadınlara çok zor gelebiliyor

Bende yiyemesem keşke gerçekten öküz gibi yiyorum tam olarak herşeyi ama herşeyi birtektatlı şeylersevmem onun dışında bir kahvaltı yapıyorum insanlar büyün gün ancaokadar yiyordur
Yarasin sifa bal olsun. Bende artık sıfır tuz durumuna basladim ama ona rağmen yememden hic kısmıyorum

Ya kızlar ben hala adam akıllı bi hastane çıkışı alamadım hediye gelenler var ama ilk onları giydirmek istemiyorum. Var mı önerdiğiniz bir marka ya da sayfa, idil babyde kanatlı bi set var onu beğendim daha farklı bişi bulamazsam onu alırım muhtemelen

Yarasin sifa bal olsun. Bende artık sıfır tuz durumuna basladim ama ona rağmen yememden hic kısmıyorum
Saol canım sanada yarasın güzelce ilerlesin bebişinle mutlu mesut hayırlısıyla, ben bu arada kısmıyorum değil kısamıyorum yemeden duramıyorum işede gitmediğim için aklımdan yemekler film gibi geçiyor

Canım hep güzel haberler gelsin umarım raporu hallettin mi oda hallolsun dinlen inşaAllah
Tam 2 saat sürdü bir rapor. Nasıl aksi gidiyor işlerim var ya.. Önce Dr sisteme ptesi tarihli başlangıç girmiş ama rapor 2ai tarihli çıkıyor onu düzeltmeye uğraştılar yarım saat. Sonra o halloldu 2 Dr a imzalattm, diğer Dr nöbetçiydi. Ve tadilattan doları acil kısmı başka hastanede, oraya gittik Dr u bekledim imzalattm ama bugün asıl hastaneye taşınıyormuş acil de, adamın kaşesi kolilerin içinde gitmiş. Asıl hastaneye döndük oraya ulaşan kolileri içinden daha çıkmamış. Başhekimliğe gittik sistemden onaylarsanız bize sorun olmaz diye, yarın da bu Dr nöbet izninde malum. Saçma salak işler vallahi.. Raporu yazan kadın da diyor çok da tatlı birisiniz hiç aksiye benzemiyorsunuz, işleriniz ne kadar zor gidiyor. Dedim o benim şanımdan olsun da zor olsun napayım iyi ki yatak istirahatindeyim dimi

O aldığın nextlerin kalıtesinde andywawa, kitikate var. İdil’i bilmiyorum. Zaten ne giyerse giysin pamuk gibi olacak mis gibi kokacak

Sonı güzel olmuş sonunda bende ilk serklajdan sonra heyet alırlen ikisaat bekledim sistem gitti dediler hamileyim diye kıyamadılar siz gidin öğleden aonra eşiniz alsın raporu diye aldık, bende yarın alacağım alabilirsem inşaAllah

kızlar selam, sayfaları okuyamadım umarım herkes iyidir ben bir şey sorucam yorumlarsanız sevinirim; birkaç gündür göbeğim sanki ağır gelmeye başladı bana. aşağıya bi baskı var ama nasıl anlatsam vajinaya değil de göbekten kaynaklı bi baskı gibi tam da ifade edemedim. ara ara kasıklarımdaki kasların da gerildiğini hissediyorum gibi. kasılma hissetmedim veya nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum. yürürken bazen tuvaletim geliyor gibi oluyor ama aslında yok. bunların hepsi rahatsız edici düzeyde olmadı ama kendini belli ediyor zaman zaman. göbeğim çok kocaman oldu ve top gibi öne doğru gidiyor, ben de minyonum, acaba büyümeden dolayı mı böyle oluyor yoksa acil bi durum var mı sizce? doktora gitmeli miyim? kontrolüme daha çok var.. ters bi durum olur da farkedemezsem diye korkuyorum o yüzden size danışmak istedim

Canım inşaAllah normaldir hareketlerini takip et bebişin rahatsızlık vericimi baskı düzenlimi pnu takip et canım, bende iki gündğr ayakta kalınca 5 dk bile olsa bebişin dikişlere bastırdığını hissediyorum sanki ama rahatsızlık verici düzeyde değil kontrolüm cumartesi ne durumdayız bakalım .

inşallah canim, takip ediyorum ama anlamıyorum da pek, bana her şey anormalmiş gibi geliyor, artık kuş gibi olamayacağımı kabullenmem gerek galiba

Canım muhtemelen normal. Bende de iki gündür bi değişiklik var ama bebekler de büyüdüler. Sadece tuvaletinin gelme hissi, minik bi idrar yolu enfeksiyonu olabilir de olmayabilir de. Başka bi sorun yoktur bence yani inş

Kızlar hepsiburadada baby turco da bir alana ikincisi 1 tl , brn kızıma sadece prima kullandım şuan daha bez almadım ne kullanacağım bilemiyorum önerilere açığıö.

Eklentiler

• F3D01A2C-7BB1-4BC7-A6FA-31619D98C48F.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar şimdi gezinirken gördüm. Bende buna benzer iki organizer var. İlk zmnlar birinde Yağız’ın bezleri, pişik kremi, ıslak mendili ve alt açma örtüsü vardı. Diğerinde de şampuanı, süngeri, masaj yağı, havlusu, saç tarağı , tırnak makası vardı. Banyoya artık birlikte girmeye başlayınca, yani küvet işi son bulunca, diğer kutuya da bez seti koydum. Bir tane yatak odasında gece değiştirmek için; bir tane oturduğumuz odada kullanmak için bez kutum olmuş oldu. Böyle olunca, banyo esnasında ya da bez değiştirirken ; ne nerde ya da unuttum mu endişeniz kalmıyor. Hepsi elinizin altında olunca rahat rahat edersiniz diye düşündüm.

Eklentiler

• D3412E82-6334-4D77-8816-04415583D4C7.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 67
Kuzu normal geldi bana cunku bebekler buyuyo ve pozisyon degistiriyolar idrar torbasina baski yapiyo olabilir ama enfeksiyon da olabilir. Gobek agirlasiyo kaslar geriliyo buyudukce agirlik yer cekimine ayak uyduruyo yani bence normal yasadigin seyler

Canım muhtemelen normal. Bende de iki gündür bi değişiklik var ama bebekler de büyüdüler. Sadece tuvaletinin gelme hissi, minik bi idrar yolu enfeksiyonu olabilir de olmayabilir de. Başka bi sorun yoktur bence yani inş
inşallah kuzum senin göbüşün nasıl, son günlerde fazla bi büyüme oldu galiba yani maşallah tabi büyüsünler de valla bazen korkuyorum ya bu bünye 3 ay daha büyümeyi nasıl kaldıracak diye idrar yolu enfeksiyonuna katılıyorum çok az su içiyorum bi problem olabilir.. peki bu zamandan sonra hep böyle mi olacak sen tecrübelisin kuş gibi günler geride mi kaldı

Kuzu normal geldi bana cunku bebekler buyuyo ve pozisyon degistiriyolar idrar torbasina baski yapiyo olabilir ama enfeksiyon da olabilir. Gobek agirlasiyo kaslar geriliyo buyudukce agirlik yer cekimine ayak uyduruyo yani bence normal yasadigin seyler
inşallah canimm benim de mantığım öyle diyor ama ana yüreği hep panik halinde bi de biz ilk hamisler olarak her duyguya çok yabancıyız bu bilinmezlik çok zor

yağız benden daha bakımlı valla maşallah hiç böyle düzenli bir insan olamadım belki bebe bahanesiyle olurumalacagim ben de böyle çok güzelmiş

Canım arkadaşlarım tavsiye etti benim attığımı inanılmaz kullanışlı bebeişin herşeyini topluyor bunada bakabilirsin farklı versiyonları var ben bundan iki tane aldım

Eklentiler

• 2B8EE8A4-7EEA-42E6-85C6-FF587161E099.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 61
Hem baya geride kaldı zerefim yaaa. Ayakkabı giymek, ayak tırnaklarını kesmek, yerden bi şey almak cok zorlaşacak. Ben iki gündür yerdeki oyuncakları toplarken sıkıntı yaşıyorum artık.
yağız benden daha bakımlı valla maşallah hiç böyle düzenli bir insan olamadım belki bebe bahanesiyle olurumalacagim ben de böyle çok güzelmiş

Olursun olursun
Saçlarını tarayıp fotosunu çekersin bi sürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…