2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
kızlar 26+0 3. trimesterin ilk günü mü oluyor yoksa halis mi görüyorum
27.hafta 3.trimesterın başı ama 26+0da 26yı bitirip 27den gün almaya başladığımız için öyle sayılıyor sanırım. Ayy hadi bakalım takipteyim 3 gün sonra da ben 26+0 detaylı hesaplayınca geri sayım 93 güne düşünce aslında son 3de 1 lik dilim oluyor

27.hafta 3.trimesterın başı ama 26+0da 26yı bitirip 27den gün almaya başladığımız için öyle sayılıyor sanırım. Ayy hadi bakalım takipteyim 3 gün sonra da ben 26+0
inanamıyorum ya çok hızlı geçiyor günler, bir sürü eksiğim var bayılacağımmm

Bunu duymak vok değerliydi
Belki markadan kaynaklıdır canım bak bizdeki bu içinde bırakıyorum kendisi oynuyor gerçekten hiç katlanmadı bi de odada halı üstüne alıyorum düşün

Eklentiler

• 8ADECCA4-05CF-417F-AC33-981C514F7B9F.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 74
Belki markadan kaynaklıdır canım bak bizdeki bu içinde bırakıyorum kendisi oynuyor gerçekten hiç katlanmadı bi de odada halı üstüne alıyorum düşün
Ya masallah. Bizimkilerde boyle oynar insallah bıcır bıcır. Yer sıkıntım var o yüzden katlanır almak istiyorum bende. Yoksa diğerini de alırdım.

Kiz ben ne kadar masrafsız bir kadınmışim. Bebegin ihtiyaçlarını gördükçe bedava olduğumu düşünmeye başladım
Gercekten cok ayrıntı var. Oyle alışveriş 2 güne sığmaz yani
Ay yok ne iki günü ya ben de öyle diyordum ama çok sıkıştım şuan bile. Daha kendime bişey almadım sıra gelmiyor ki

Puseti de citi 2 alıcaz, adaptör aldınız mı siz? Bide o çıktı başıma
ben magazada mamas papas maxi cosi falan baktıgımda bana cok agır geldi ya eşim maxi cosi aksamlarını falan begenmedi.. baktıgımız model kaynaklı da olabilir. peg-perego cok pratikti. tekerler aksam içinde saglam bana bir tık agır geldi. 8-10 kiloysa mamas papaslar 15 falan. inglesinalar bayagı bir pratik açılıp kapanıyor az yer kaplıyor. cybex lerde hafif ve katlaması cok kolay. cybexte anakucagı için ek aparat lazım. inglesina da aparat ihtiyacı yok. peg peregoda tek elle kapanıp açılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…